Ben de Pazartesi menümü yazayım bari,
Sabah:İki peynirli milföy börek,iki zeytin,bir ceviz,bi bardak az şekerli çay
Ara:Bir elma,bir muz
Öğle:İki peynirli milföy börek,bi buçuk dilim portakallı cevizli kek
Ara:iki mandalina
Akşam:Bir tabak zeytinyağlı pirinçli pırasa,bi kase yoğurt,7 küçük elma dilimi az yağlı suda haşlanmış
patates,bir buçuk dilim kepek ekmeği,bi dolu tabak kara lahana salatası
Ardından malesef iki ısırık çikolata,
Ara:bi avuç antep fıstığı
2 Lt.su içtim,45 dk. leslie yürüyüş ve fitness yaptım.
Evet koç ben olduğum için kendime torpil geçip 10 puan veriyorum
Şaka şaka...
Öğlen yemeğin pek olmamış azul,ordan -1,
Hadi çikolatayı görmedim ama bi avuç antep fıstığı çok olmuş yani,-1 de ordan,
Yani puanın 8...
Azulcum cok güldüm
merhaba kizlar.bir ara buraya katilma istegimi dile getirmistim.kabul gormustum ama ben liste vermekte zorlanan biriyim.daha once 60 topiginde bi gayretle basardim.ve 60.1 gormustuum.simdi ise bi kismini gerei aldim.buraya yazmayi istiyorum cunku hedefime daha yakin olabilmek icin.cunku ben bi zaman sonra kendimi saliyorum.normal goruyorum kilomu.ama bu topikte boy pos yerinde ve 50 kilo olmak isteyen insanlarin icinde azmim percinleniyor.hem eski topiktaslarimda buraya gelmis.merhaba maibeyaz merhaba devrimci:79::79:
Kalkar kalkmaz: elma sirkeli ballı su
Kahvaltı:1 dilim tam tahıllı ekmek, lor
Ara: 2 ceviz içi
Ayrıca: Filtre kahve, 4 bardak da su.
Bir konuda yardım rica edebilir miyim? O kalpli kelebekli BMİ'li kg'li çizelge nasıl oluşturuluyor?
Şimdiden teşekkürler.
günaydinnn... nasilsiniz???
kocum dünkü menüm:
sabah--> 1 bardak meyve suyu+2 kasik pekmez
ara--> yogurt
öglen--> 1 bardak yesil cay + 6 adet kurupasta-tuzlu olanlardan
ara--> 1 bardak cevizli cay + 1 adet baklava + 1 muz (2 saat sonra)
aksam--> pide dönerin yarisi bol yesillikli. sos yok.
ara--> 10 adet kuru üzüm + 2 adet findik
---------------
bugün ki kesin menüm
sabah--> 1 bardak süt+1 dilim kepek ekmegi+kk peynir+2 kasik pekmez
ara--> muz
ögle--> dünden kalan döner+3 kasik yogurtla ayran
ara--> yogurt
aksam--> balik+1 dilim kepek ekmegi
ara--> kuru üzüm+findik
kizlarrrr,
ben artik menu pek yazamicam buraya,
cunku menulerim biraz karisti,
kalorili bisey yemiyorum hic ama zamanli zamansiz midemde anlik acikmalar oluyor, o an ufak tefek bisey atistiriyorum falan,
hepsini hem aklimda tutamiyorum, hem de yazsam duzensiz olur.
ok?
optum hepinizi
selam kızlar. nasılsınız? yeni gelenler var sanırım hoşgelmişler:)
ben dün gece memlkeketten döndüm.birazdan temizliğe bayan gelecek.ben de yardım ederim yarım gün alıyorum çünkü.
memlkettte biraz abarrtım tatlı konusunda özellikle.ama kilo almamışım hayret ,tabi verememişim de.bir de adetim 10 gün kadar gecikti.acabba bebek mi var dedim test yaptım negatif.henüz düşünmüyoruz zaten biraz daha .ama olursa da hayır demem tabi:)Allah isteyen herkese verir inşallah.
peppermint bebiş nasıl?
öpüyorum kızlar.
cok sagol canim..suyumu düzenli iciyorum..en az 2 litre iciyorum günde .ictigim 3-4 kupa ictigim caylar haric..bundan sonra yazarim..Genel olarak güzel,ekmek yok ama önceki günü telafi etmek için yemediğinden puan
kırmıyorum,yalnız su hiç göremedim,su içmeyi ihmal etmezsen daha iyi olur ok?tam puan aldın 10...
merhaba canim..bende bu sabah tartildim...yine bir kilo vermisim..bugün yine güzel gececek günüm..kilo verdigim günlerde cok mutlu oluyorum..merhaba kizlar.bir ara buraya katilma istegimi dile getirmistim.kabul gormustum ama ben liste vermekte zorlanan biriyim.daha once 60 topiginde bi gayretle basardim.ve 60.1 gormustuum.simdi ise bi kismini gerei aldim.buraya yazmayi istiyorum cunku hedefime daha yakin olabilmek icin.cunku ben bi zaman sonra kendimi saliyorum.normal goruyorum kilomu.ama bu topikte boy pos yerinde ve 50 kilo olmak isteyen insanlarin icinde azmim percinleniyor.hem eski topiktaslarimda buraya gelmis.merhaba maibeyaz merhaba devrimci:79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?