50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de Pazartesi menümü yazayım bari,

Sabah:İki peynirli milföy börek,iki zeytin,bir ceviz,bi bardak az şekerli çay

Ara:Bir elma,bir muz

Öğle:İki peynirli milföy börek,bi buçuk dilim portakallı cevizli kek

Ara:iki mandalina

Akşam:Bir tabak zeytinyağlı pirinçli pırasa,bi kase yoğurt,7 küçük elma dilimi az yağlı suda haşlanmış

patates,bir buçuk dilim kepek ekmeği,bi dolu tabak kara lahana salatası

Ardından malesef iki ısırık çikolata,

Ara:bi avuç antep fıstığı

2 Lt.su içtim,45 dk. leslie yürüyüş ve fitness yaptım.

Evet koç ben olduğum için kendime torpil geçip 10 puan veriyorum

Şaka şaka...

Öğlen yemeğin pek olmamış azul,ordan -1,

Hadi çikolatayı görmedim ama bi avuç antep fıstığı çok olmuş yani,-1 de ordan,

Yani puanın 8...

çok adilsin azulcum tebrikler

merhaba kizlar.bir ara buraya katilma istegimi dile getirmistim.kabul gormustum ama ben liste vermekte zorlanan biriyim.daha once 60 topiginde bi gayretle basardim.ve 60.1 gormustuum.simdi ise bi kismini gerei aldim.buraya yazmayi istiyorum cunku hedefime daha yakin olabilmek icin.cunku ben bi zaman sonra kendimi saliyorum.normal goruyorum kilomu.ama bu topikte boy pos yerinde ve 50 kilo olmak isteyen insanlarin icinde azmim percinleniyor.hem eski topiktaslarimda buraya gelmis.merhaba maibeyaz merhaba devrimci:79::79:

Kalkar kalkmaz: elma sirkeli ballı su
Kahvaltı:1 dilim tam tahıllı ekmek, lor
Ara: 2 ceviz içi

Ayrıca: Filtre kahve, 4 bardak da su.

bu puanlama olayi beni daha cok korkuttu. ama hamama giren terler olcak olcak.bide ben bu sefer spora agirlik vermeyi ve duzenli yapip orumayi cok arzu eddiyorum. aslinda diyet ve spor duzenli yasamla mumkun. ben hem yapabilirim hem yapamam.3 cocuk annesiyim cocuklarim benim yediklerimi yemek istemiyor. lahana salatasi disinda.ayrica 3 cocuk annesi olmama ragmen bazen duzenli yemek pisirmeyi istemiyorum.sanirim ikizler burcu olmamin dez avantaji

Azulcum cok güldüm

Ben de güldüm kendime valla...

Gel arkadaşım gel,valla ben de böyle birlikten kuvvet doğar inancıyla alıştım buraya,yoksa insan tek başına devam ettiremiyo...

Kalkar kalkmaz: elma sirkeli ballı su
Kahvaltı:1 dilim tam tahıllı ekmek, lor
Ara: 2 ceviz içi

Ayrıca: Filtre kahve, 4 bardak da su.

Arkadaşım gün bitiminde tam net olarak yazarsan menünü daha iyi olur ikimiz için de olur mu?

Bir konuda yardım rica edebilir miyim? O kalpli kelebekli BMİ'li kg'li çizelge nasıl oluşturuluyor?

Şimdiden teşekkürler.

günaydinnn... nasilsiniz???

kocum dünkü menüm:

sabah--> 1 bardak meyve suyu+2 kasik pekmez

ara--> yogurt

öglen--> 1 bardak yesil cay + 6 adet kurupasta-tuzlu olanlardan

ara--> 1 bardak cevizli cay + 1 adet baklava + 1 muz (2 saat sonra)

aksam--> pide dönerin yarisi bol yesillikli. sos yok.

ara--> 10 adet kuru üzüm + 2 adet findik

---------------

bugün ki kesin menüm

sabah--> 1 bardak süt+1 dilim kepek ekmegi+kk peynir+2 kasik pekmez

ara--> muz

ögle--> dünden kalan döner+3 kasik yogurtla ayran

ara--> yogurt

aksam--> balik+1 dilim kepek ekmegi

ara--> kuru üzüm+findik

kizlarrrr,

ben artik menu pek yazamicam buraya,
cunku menulerim biraz karisti,

kalorili bisey yemiyorum hic ama zamanli zamansiz midemde anlik acikmalar oluyor, o an ufak tefek bisey atistiriyorum falan,

hepsini hem aklimda tutamiyorum, hem de yazsam duzensiz olur.

ok?

optum hepinizi

gazetede yazilanlari kopyalayip yapistirmaya calisiyorum. ilginc öneriler var.

Her gün mutlaka çorba

Çorba masanızdan eksik olmasın. Özellikle içinde pırasa, soğan, sarımsak ve kereviz olan çorbaları tercih edin. Çünkü bu sebzeler vücuttan fazla sıvıların atılmasına yardımcı olur.
--------------------

Cevizle birlikte meyve tüketin

Günde 10 ceviz hem E Vitamini, hem de lif kaynağı. Öğleden sonra bir meyveyle tüketirseniz akşam yemeğine kadar fazla acıkmanızı engeller.
-------------------

Daha çok sebze

Ara öğünlerde sebze tüketin. Havuç ve salatalık çantanızda rahatlıkla taşınabilir.
--------------------

Kahvaltı şart

Mutlaka kahvaltı edin. Kahvaltı es geçmek metabolizmayı zayıflatır.
-------------------

Akşam yemeğini yarıya düşürün

Akşam yediğinizin yarısını tüketin. Mesela bolonez soslu spagetti yerine 3 köfte ve salata tercih edin.
-------------------

Başlangıç hep salata olsun

Yemeğe salatayla başlayın. Yeşillikler daha az yedirir. En az 120 kalori daha az almanızı sağlar.
--------------------

20'den sonra asla yemeyin

Saat 20.00'den sonra yemeyin. Yüksek kalorili tatlı ve dondurmalardan uzak durun.
----------------------

Kendinizi haftada bir öğün şımartın :)) bunu sevdim :))

Vücut sürekli düşük kalorili yiyecekler tüketimine iyi yanıt vermez. Haftanın bir günü bir öğünde yüksek kalorili besinler tüketerek diyet programınızın dışına çıkın.
------------------------

20 kere çiğneyin

Yavaş yeyin. En az 20 kez çiğnerseniz yüzde 20 daha az kalori tüketirsiniz.

Yeni tercihler yapın

Yıllardır kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinde aynı tür şeyleri yiyip kilo veremiyorsanız bunları değiştirmenin zamanı geldi. Sabah yediğiniz mısır gevreği yerine yumurta ve tost ekmeğini koyabilirsiniz.
------------

Tatlı krizine karşı diş fırçalayın

Tatlı krizlerinden diş fırçalayarak kurtulun. Yeşil çay, sakız ve içine limon atılmış buzlu su da krizi atlatmanızı sağlar.
---------------

Hareket edin

Her gün mutlaka bir saat hareket edin. Yürüyün, öğrendiğiniz egzersizleri yapın.
------------------

Tartıların kölesi olmayın

Tartıların kölesi olmayın. Asla haftada bir günden fazla tartılmayın. Tartılmak için en iyi zamanın sabah olduğunu unutmayın.
-------------------

10 bin adım atın

Günde 10 bin adım atın. Bunun için hemen bir adım ölçer edinin. Kilonuzu korumak için günde 10 bin, kilo vermek için ise 12 bin ila 20 bin adım gerekiyor.

Günaydın,iyiyim ben,sen de iyisindir umarım...

Pazartesi menün:

Kahvaltın çok eksik canım yaa,-1 ordan,

Öğle yemeğin de malesef sırf margarin dolu pastalardan,ordan da -1,

Hadi baklavayı görmedim,akşam da idare eder,hadi sana tatil dönüşü yemeğin yok diye pek puan

kırmıyorum,8 veriyorum...

Bugünkü menün gayet güzel yalnız balığın yanında herhangi bi salata yersen tam puan veriyorum

ok?10...

Tamam sen merak etme keyfine bak...

selam kızlar. nasılsınız? yeni gelenler var sanırım hoşgelmişler:)
ben dün gece memlkeketten döndüm.birazdan temizliğe bayan gelecek.ben de yardım ederim yarım gün alıyorum çünkü.

memlkettte biraz abarrtım tatlı konusunda özellikle.ama kilo almamışım hayret ,tabi verememişim de.bir de adetim 10 gün kadar gecikti.acabba bebek mi var dedim test yaptım negatif.henüz düşünmüyoruz zaten biraz daha .ama olursa da hayır demem tabi:)Allah isteyen herkese verir inşallah.

peppermint bebiş nasıl?

öpüyorum kızlar.

cnm benim, biz iyiyiz simdilik cok sukur.

seninde istedigin zamanda hemen olur insallah canim benimm

Genel olarak güzel,ekmek yok ama önceki günü telafi etmek için yemediğinden puan

kırmıyorum,yalnız su hiç göremedim,su içmeyi ihmal etmezsen daha iyi olur ok?tam puan aldın 10...
cok sagol canim..suyumu düzenli iciyorum..en az 2 litre iciyorum günde .ictigim 3-4 kupa ictigim caylar haric..bundan sonra yazarim..

merhaba canim..bende bu sabah tartildim...yine bir kilo vermisim..bugün yine güzel gececek günüm..kilo verdigim günlerde cok mutlu oluyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…