hem de süpperrrr..... cok ozlemisim ailemi... cok da hizli gecti... birdaha ancak 5-6 ay sonra gidebilirim yine... neyse cok sükür bilg.im var. netten konusabiliriz..
bu hafta koc sensin sanirim. Kolay gelsin canim....
parlaksiyah ben bu topikte yeniyim daha önce neler yazdın okumadım onları bi özet geçersen daha net bi yorum yapabiliriz. Asırı spor da regle engel olabilir mesela, cok agır diyet de. Tiroid bildigim kadarıyla hiç belirti vermeyip birden ortaya cıkmaz ama diyet tetiklemiş olabilir. Kist olabilir olasılık cok yani...Türkiye de iyot yetersizliğine baglı tiroid hastalıgı görülme sıklıgı yogun ama illa olacak diye bişey yok ben de tuz atmıyorum yemeklere hiç bi sorunum yok. Önce bi kadın dogumcuya gitsen daha mantıklı sanki gerekirse T3 T4 baktırırsın (tiroid hormonları bunlar) azsa gerçekten kilo vermene engel olabilir o konuda dogru okumussun. Metabolizmanı yavaşlatır, daha çok üşürsün mesela, kabız yapar var mı böyle şeyler?
selam kizlarrrr
nasilsiniz, nasil gidiyor
gecen hafta iyi kilolar verildi mi benim koclugumda))
azul bu hafta basarilar cnm koclugunda
hepinizi optummm
Biz iyiyiz seni sormalı,
Valla anchusa nerelerde bilmiyorum ama kilomu bildirdim ben,500 gr vermişim ben sanırım...:97:
iyiyim kizlar;
h.sonu doktora gittim,
tartti beni, zayiflamisim 700 gr.
artik almaya baslaman lazim dedi :-((
ben de artik kendimi zorlayip yiyorum bazi seyleri
bebegim iyi ama cok cok sukur Allah'ima
cnm bravo, haftada 500 gr cok iyi
Sana da bravo da sen artık hakkaten biraz fazla yemeye başlasan iyi olur,aman doktorun dediklerini
ihmal etme,sonra yine zayıflarsın doğumdan sonra merak etme...
dogruu ,
dogumdan sonra gelirim yine topige,
ya da 60-69 topigine giderim:44:
Olsun sen 69 olsan da burda sana bi kişilik yer açarız merak etme...
peppermintcim iyidir. sende iyisin, alirsin kiloyu merak etme. benim ablamin hamileliklerinde de öyleydi, cocuklar masallah son derece sagliklilar.. sakin endise etme. Saglikli besleniyorsun cünkü , eksik degilhem yakinda istemesen bile alirsin kilo bu yüzden rahat ol..
Azul,500 gram gayet güzel
peppermintcim iyidir. sende iyisin, alirsin kiloyu merak etme. benim ablamin hamileliklerinde de öyleydi, cocuklar masallah son derece sagliklilar.. sakin endise etme. Saglikli besleniyorsun cünkü , eksik degilhem yakinda istemesen bile alirsin kilo bu yüzden rahat ol..
Azul,500 gram gayet güzel
Sağol canım,aslında bu 500 gr hafta içindeki yediklerimden değil,hafta sonu kaçamak yapmadığım için...
Yoksa imkanı yok veremezdim bu kadar...
ama bak ne kadar ise yaramis. Benim haftasonum zararliydi :) misafirlik falan olunca öyle oluyor malesef. bu hafta 58den 100g da olsa eksik olmaliyim
iyiyim kizlar;
h.sonu doktora gittim,
tartti beni, zayiflamisim 700 gr.
artik almaya baslaman lazim dedi :-((
ben de artik kendimi zorlayip yiyorum bazi seyleri
bebegim iyi ama cok cok sukur Allah'ima
cnm bravo, haftada 500 gr cok iyi
dogruu ,
dogumdan sonra gelirim yine topige,
ya da 60-69 topigine giderim:44:
Hmm evet haklısın,annemlere gidince ben de öyle oluyorum,
Neyse arkadaşlar 18.30 gibi çıkıyorum netten,yani bugünkü menülerinizi akşamdan yazmaya
başlarsanız da yarın puanlama imkanım var hatırlatayım dedim...
Bir de Gzmnc canım yedikten sonra net menünü yazarsan ikimiz için de daha iyi olur ok?bakarsın bir iki
puan fazla alırsın...
yok canim malesef hicbir degisiklik yok. simdi markete gidiyorum aksam icin meyve alirim mutlaka.. ama yarin net halini yine yazarim istersen.. ben genelde unutuyorum
cok düsük olcak puanim biliyorum ama yemek yapmayi dun hic istemedim. ama h.ici telafi ederim insallah...
millet bayildi baklava ve lokuma :)) güzel gecti.. simdi kursa yolculuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?