50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

puanlamadan korkma kiz. inan, listede basariliysan iyi geliyor degilsen ben hala biseyleri yanlis yapiyorum diyorsun, hadi görelim seni, azmin elinden ne kurtulur ?

bugun yediklerimi azmiyim ama biraz hareket yapmaya calistim.120 ip atladim 50 mekik.uzun zamandir hareet etmemis biri icin iyi sayilir dimi

ay canim benim

gzmnc canim bu öneriler cok iyi. salatayla baslamak, adimlari saydirmak (hic aklima gelmezdi direkt bakicam simdi bulabilirmiyim diye), haftada bir kacamak bunlar harikaymis

hosgeldin melahattcim. kilo almaman güzelmis :) Istedigin zaman bebegin de olur isnallah

merhaba canim..bende bu sabah tartildim...yine bir kilo vermisim..bugün yine güzel gececek günüm..kilo verdigim günlerde cok mutlu oluyorum.....
harikasin mda 60 i goruyodum. esimde iyisin felan diyince goruntumde iyiydi.ben son zaman saldim evde kendim ekmek pisiriyodum. sicakken tereyag bal peynir uclusunu ben cok severim.sonra bi baktim 2 kilo yakin ustune eklemisim. o yuzden yine yeni yeniden zayiflamaya giristim.
puanlamadan korkma kiz. inan, listede basariliysan iyi geliyor degilsen ben hala biseyleri yanlis yapiyorum diyorsun, hadi görelim seni, azmin elinden ne kurtulur ?
evet canim o yuzden burdayim desteklerinizi bekliyorum.
mesela bugun gene evde pisirdigim yufka ekmegi gibi ama tavada pisiriyorum yani krep ebatlarinda yagsiz ekmekten 3-4 yemisimdir.1 tatli kasigi bal 1 kibrit kutusundan az peynir.5 tane felan patates kizartmasi
arada kocaman bi bardak sutlu soguk ve az sekerli bi nescafe
4 kofte(az yagda kizarmis)3-4 yemek kasigi karniahar 1 tahta kasik makarna.15-20 tane uzum
sanirim bu durumda korkmaliyim oyle degilmi:26:

merhaba herkesee nasılsınız bakalım kızlar
azulcum koçluğun hayırlı olsun kolay gelsin
Pazartesi Menüm

Sabah
2 ince dilim kepek ekmek (bu ekmek biraz farklı bir ekmek normal kepek ekmeğe göre kıyaslarsak benim yediğim 2 dilim normal kepek ekmekte 1 dilim oluyor ona göre de puanlama yapabilirsin )
1-1,5 kk diyet peynir
biraz yeşillik (marul vb.)
1 küçük salatalık
1,5 küçük kupa yarım yağlı süt
büyük paket hazır keklerden varya ondan 1 dilimcik aldım
2-3 kuru kayısı (emin değilim bunu yememişte olabilirim)

Ara
1 portakal

Öğle
1 kase bol pul biberli mercimek çorbası (ev yapımı)
3 çorba kaşığı pancar rendesi
2-3 çorba k. yoğurt
1 ya da 2 dilim kepek ekmek (tam hatırlayamadım)
bir kaç kuru kayısı

Ara
yok malesef çünki öğle yemeğini biraz geç yedim :26:

Akşam
1-1,5 kase bol pul biberli mercimek çorbası
birkaç kaşık pirinçli havuçlu pırasa yemeği
birkaç ç. kaşığı yoğurt
2-2,5 dilim kepek ekmek (küçük ve ince dilimler)
3 kuru kayısı (canım tatlı istiyor bende yemiyim diye kayısı yiyorum )
1 fındık

Ara
küçük bir elmanın yarısı
1 portakal
1 mandalina (çok büyük boy değil)

Ara
1 kupa 5 i bir yerde çay

toplam 3-3,5 lt su

50-55 dk pilates
65-70 dk tempolu yürüyüş (yük ile)
yaklaşık 450 mekik
700 e yakın ip atlama

kızlar size bir şey soracağm benim bazı günler (regllyle falan ilgisi yok) canım feci bir şekilde tatlı çekiyor tam bir kriz size de oluyor mu böyle ve oluyorsa nasıl karşı koyuyrsunuz

Son düzenleme:
kızlar size bir şey soracağm benim bazı günler (regllyle falan ilgisi yok) canım feci bir şekilde tatlı çekiyor tam bir kriz size de oluyor mu böyle ve oluyorsa nasıl karşı koyuyrsunuz

olmazmi eger isin ucunu kacirmissam bu bana daha slk oluyor.bugunku gibi bugun nescafeli sut iyi geldi.yada kuru meyveyle bastirmaya calisiyorum. eger asamiyacaksam cok istedigim cikolatadan yada biskuviden cok azicik yiyorum.cunku kan sekerim dusebiliyor.sanirim diyette siyahcikolatadan bi kare gunluk yenebiliyor.diger topikten duydugum kadariyla bu kadar siyah cikolatayi bi bardak sutte eritip icebilirsin canim

mantıklı aslında evet, bir de benim vücudum inat yapıyor sanki bunu anlayabiliyorum vücuduma kurallar koydukça yasaklıları daha çok istiyor önceden haftada 1 kere yerdim bir daha aklıma bile gelmezdi neden çünki kurallarım yoktu yesem bile bana ne diye düşünebileceğim bir durumdaydım şimdi öyle değil ufak bir ısırık alsam hemen kilo almışım gibi hissediyorum kilo almak falan umrumda değil aslında yeterki şu psikolojiden kurtulayım aah ah

Teşekkür ederim canım,menüne gelince gayet güzel bi menü,

Aranın biri yok ordan -1 puan kırıyorum,9 puan veriyorum yalnız çok fazla su içiyosun bu iyi

değil,uzmanlar en fazla 2.5 lt. için diyorlar,fazlası zarar diyorlar,ve biz bi de kış ayındayız,sen iyi

yapayım derken yanlış yapıyosun canım,aynı şey spor için de geçerli,ben sana neden tatlı krizlerine

girdiğini söyleyeyim,o kadar çok yoruyosun ki vücudunu vucut enerji diye kendini yırtıyo yani tatlı

istiyo canın ve sen de kilo alıcam korkusuyla yemediğin için böyle oluyosun,

Sana tavsiyem sporu azalt,en azından bi gün plates+ip yap,diğer gün yürüyüş+mekik,ayrıca çok da

canın istediği zaman ye bi bitter çikolata,bitter çikolata besleyiciymiş zaten,erken saatlerde yersen

yakarsın hem de bişey olmaz,ayrıca sütlü tatlılar yiyebilirsin onlar da hem besleyici hem az kalorili,ve

kendini lütfen böyle üzme kilo vericem diye,sanırım yaşın küçük herşeyi çok takıyosun,böyle yaparsan

hem vücudunu hem kendini yorarsın ve bi müddet sonra vücudun iflaas eder sağlığını kaybedersin...

Tamam mı canım tavsiyelerimi dikkate alırsan daha iyi olur...

teşekkür ederim canım puanlama için yok canım yaşım küçük değil 24 yaşındayım, bu psikolojik bir rahatsızlık sanırım ya da o yolda ilerliyorum biraz araştırdım internetten 29 yaşında ve 14 senedir bulimia-anoreksia olan insanlar varmış şaştım kaldım demekki yaşları ilerlediği halde çekiyorlar ben tabi ki bulimia vs. değilim ama öyle olucam diye korkuyorum özellikle o bahsettiğim yazıları okuduğumdan beri daha bir tedirginim

kizlar tatli krizleri icin bi kac öneri....

1 elma rendeleyin icine tarcin ve isteye göre findik badem ceviz kirintilari serpistirin..priene arkadsin lezziz tarifi.....

1 muz ezin biraz suyu cikana kadar buzdolapta 1 saat bekletin..üzerine isteye göre yine tarcin ve badem ,findik veya ceviz kiriklari serpistirin..yasemin arkadasimizin tarifi..

isteye göre herhangi bir meyve..ben genelde elma tercih ediyorum..elmalari küp küp dogruyorum bi kac kasik yogurtlan karistirip yine tarcin ve arzuya göre badem findik ceviz kirintilari serpistiriyorum

1 fincan sütlü türk kahvesini zaten hugocuk arkadasimiz yazmisti..

tarcinli zencefilli sicak süt..

yesil cayinda cok faydasi oluyo

potasyum eksikligide tatli krizlerine yol acabiliyormus..adet dönemlerinde yine tatli krizlerinde muz yenilmesi cok faydaliymis.

birde bazen hani oluyorya birseyler yeme krizine giriyoruz..ama ne yiyeceyimizi bilmiyoruz..öyle durumlarda abur cubur düzensiz atistirmaktansa ben sekersiz sakiz cigniyorum..onunda cok faydasi oluyo..

bitter cikolatayida kilo verdigimde kendime ödül olarak aliyorum...ama günde 2 kücük parcayi asmamasi gerkiyo..ben bazen fazla kaciriyorum..3-4 kücük parca yiyorum ayni günde..sonraki günleri telafi ediyorum tabi

günde 4-5 dilim ekmekten az yenilirse tatli krizlerine yol acabilirmis..bu bilgiyide hugocuk arkadasimiz vermisti...simdilik aklima gelen bunlar..yine bircogunuz bunlari biliyorsunuzdur ama bilmeyen arkadslar faydasini görür umarim..kolay gelsin kizlar..

Bence asil insan yazinca farkediyor yediklerini. kahvaltin aslinda iyiymis. ama patates kizartmasi olmamis, gereksiz kalmis. genellikle ana ögünlerde karbonhidrat sebze ve proteini biraraya getirmeye calis. Bi ögünde yaptigin hatayi da bi daha tekrarlamamak icin cabala. bu cok zor biliyorum, türk mutfaginda gelde dur.. Ögle yemeginde iyi aslinda. köfteleri firina verseydin keske, daha da iyi olurmus. ama bak üzümler bence olmamis cünlü cok kalorililer. zaten kocumuz da uyaracaktir.

Aksam yemeginde ne var belli mi ? Dilersen önceden belirleyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…