kızlar size bir şey soracağm benim bazı günler (regllyle falan ilgisi yok) canım feci bir şekilde tatlı çekiyor tam bir kriz size de oluyor mu böyle ve oluyorsa nasıl karşı koyuyrsunuz
mantıklı aslında evet, bir de benim vücudum inat yapıyor sanki bunu anlayabiliyorum vücuduma kurallar koydukça yasaklıları daha çok istiyor önceden haftada 1 kere yerdim bir daha aklıma bile gelmezdi neden çünki kurallarım yoktu yesem bile bana ne diye düşünebileceğim bir durumdaydım şimdi öyle değil ufak bir ısırık alsam hemen kilo almışım gibi hissediyorum kilo almak falan umrumda değil aslında yeterki şu psikolojiden kurtulayım aah ah
aslinda 15 günde bir tartiliyorum ama son 2 haftadir simdi haftada 1 tartiliyorum..hedefime az kaldi heycandan 15 günü bekleyemiyorum..
parlaksiyah spor listen müthis
benim de tatli krizlerim tutar. en iyisi gidermek. bir parca bitter cikolata yemeni tavsiye ederim. ha belirli sey cektiyse canin, mesela tiramisu, ufak bi parca al ye sonra tamam gitti ihtiyacim diye inanmaya calis. kendini ödüllendir..
Gzmnc, teşekkürler yönlendirmen için. Çizelgemi oluşturdum. Bakalım gözükecek mi.
Gzmnc, teşekkürler yönlendirmen için. Çizelgemi oluşturdum. Bakalım gözükecek mi.
teşekkür ederim canm
o ufak parçayla yetinmeyi bilsem sorun yok zaten ama öğrenicem yani olmaz böyle
aksam yemegini yedim kizlar. 8 kasik karnibahar ve tam bugday unundan yapilmis bir capati (sanirim iki dilim ekmek kadar anca vardir)esimden tatli biseyler istedim ve eve bir suru biskuvi vs. getirdi. ne yapmaliyimyemicem tabik. simdi azalttigim yesil cayi artircam bu gun hic icmedim.ve tabiki gene azalttigim suyu bol bol iccem insallah.
parlak siyah senin spor saatlerine soyle bi baktimda arkadasim sanki sen kendine iskence ediyosun gibi geldi bana.yani cok fazla.halsizlesmiyomusun sporun ardindan ve her gunmu bunlari yapiyorsun
afiyet olsun. yesilcayi arttir kesinlikle istahi kesiyor az da olsa. hem cok da saglikli ödem efendiler de gidiyor :)
o tatlilardan sana günde en fazla bir parcacik var diye sartlan. oda ögleden sonraki arada. yada kahvaltidan sonra. aksam aman ha tatliya yanasma, aksam devamini kesmesi zor oluyor. aksam meyve ye son ara ögünde sonra yesil / mate cayi ic iyi olur
kızlar mateçayını iki hafta kullandım sadece yüzümdeki şişkinlik gitti zayıfladım ama regl dönemi yine kilo aldım dengesizleşmeye başladı fiziğim
LW6090 kullanan var mı? ve kilo verme hızı nedir?
siteden komşum kullanmış ikinci kutusunda göbek bölgesi gitmiş kullanan arkadaşlar lütfen bana bilgi versin?
regl döneminde vücut cok sisiyor, ödemleri tamamen atmak mümkün mü bilmiyorum bu yüzden bence sen sonrasina bak. bende dengeli olmasada bi süredir haftada 2-3 kez besi bi yerde cayi iciyorum, mate de iceriyor ama ani bir kilo kaybi söz konusu degil. ama varya icmesem heralde daha zor verirdim,kesinlikle ise yaradigina inaniyorum. aslinda hergün icme aliskanligi olsa eminim daha da etkili olurdu ama bizde vböyle napican. kilosu daha cok olanlarin kilo kaybi da daha cok oluyor, bunu göz önünde bulundurmak gerekir. ayrica her insanin vücudu, metabolizmasi farkli. ama metabolizmamizi canlandirmak biraz da elimizde...
haklısın mate ödem atıyor ama ben hala kilo veremedim efsun
aksam yemegini yedim kizlar. 8 kasik karnibahar ve tam bugday unundan yapilmis bir capati (sanirim iki dilim ekmek kadar anca vardir)esimden tatli biseyler istedim ve eve bir suru biskuvi vs. getirdi. ne yapmaliyimyemicem tabik. simdi azalttigim yesil cayi artircam bu gun hic icmedim.ve tabiki gene azalttigim suyu bol bol iccem insallah.
parlak siyah senin spor saatlerine soyle bi baktimda arkadasim sanki sen kendine iskence ediyosun gibi geldi bana.yani cok fazla.halsizlesmiyomusun sporun ardindan ve her gunmu bunlari yapiyorsun
verirsin verirsin, sabret. yeterki pes etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?