50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar size bir şey soracağm benim bazı günler (regllyle falan ilgisi yok) canım feci bir şekilde tatlı çekiyor tam bir kriz size de oluyor mu böyle ve oluyorsa nasıl karşı koyuyrsunuz

parlaksiyah spor listen müthis

benim de tatli krizlerim tutar. en iyisi gidermek. bir parca bitter cikolata yemeni tavsiye ederim. ha belirli sey cektiyse canin, mesela tiramisu, ufak bi parca al ye sonra tamam gitti ihtiyacim diye inanmaya calis. kendini ödüllendir..

bende de var o iste. bazen yemicem diye inatlasiyorum sacma sapan seyler yiyorum durduk yere "kesilmiyor" sonunda daliyorum. öyle ypamaktansa kendine bir ödül olarak ufak bi sey yemekte fayda var

aslinda 15 günde bir tartiliyorum ama son 2 haftadir simdi haftada 1 tartiliyorum..hedefime az kaldi heycandan 15 günü bekleyemiyorum..

hee tamam o zaman. cok tartilmak insani deli ediyorda.. ben artik buraya geldim geleli her cuma tartiliyorum cokda iyi geliyor, kilo alsam da versem de o haftada müdahale sansim olmuyor

Gzmnc, teşekkürler yönlendirmen için. Çizelgemi oluşturdum. Bakalım gözükecek mi.

teşekkür ederim canm
o ufak parçayla yetinmeyi bilsem sorun yok zaten ama öğrenicem yani olmaz böyle

Sadece tatlı krizi değil tıkınırcasına yeme krizi geliyor-du sıklıkla. Artık daha kontrollüyüm, ama bu sakıncalı durumun tamamen geçtiği manasına gelemiyor tabi ki. Tüm diğer psikolojik sorunlar gibi bunu aşmanın da çok zor olsa bile kendi elimizde olduğunu düşünüyorum...

Ben de gzmnc'nin yönlendirmesi ile çok kolay yaptım. Diyet ile ilgili bölümde çizelge nasıl oluşturulur başlığı var. ordaki adımları izledim, oldu

aksam yemegini yedim kizlar. 8 kasik karnibahar ve tam bugday unundan yapilmis bir capati (sanirim iki dilim ekmek kadar anca vardir)esimden tatli biseyler istedim ve eve bir suru biskuvi vs. getirdi. ne yapmaliyimyemicem tabik. simdi azalttigim yesil cayi artircam bu gun hic icmedim.ve tabiki gene azalttigim suyu bol bol iccem insallah.
parlak siyah senin spor saatlerine soyle bi baktimda arkadasim sanki sen kendine iskence ediyosun gibi geldi bana.yani cok fazla.halsizlesmiyomusun sporun ardindan ve her gunmu bunlari yapiyorsun

kızlar mateçayını iki hafta kullandım sadece yüzümdeki şişkinlik gitti zayıfladım ama regl dönemi yine kilo aldım dengesizleşmeye başladı fiziğim
LW6090 kullanan var mı? ve kilo verme hızı nedir?
siteden komşum kullanmış ikinci kutusunda göbek bölgesi gitmiş kullanan arkadaşlar lütfen bana bilgi versin?

afiyet olsun. yesilcayi arttir kesinlikle istahi kesiyor az da olsa. hem cok da saglikli ödem efendiler de gidiyor :)

o tatlilardan sana günde en fazla bir parcacik var diye sartlan. oda ögleden sonraki arada. yada kahvaltidan sonra. aksam aman ha tatliya yanasma, aksam devamini kesmesi zor oluyor. aksam meyve ye son ara ögünde sonra yesil / mate cayi ic iyi olur

haklısın mate ödem atıyor ama ben hala kilo veremedim efsun

regl döneminde vücut cok sisiyor, ödemleri tamamen atmak mümkün mü bilmiyorum bu yüzden bence sen sonrasina bak. bende dengeli olmasada bi süredir haftada 2-3 kez besi bi yerde cayi iciyorum, mate de iceriyor ama ani bir kilo kaybi söz konusu degil. ama varya icmesem heralde daha zor verirdim,kesinlikle ise yaradigina inaniyorum. aslinda hergün icme aliskanligi olsa eminim daha da etkili olurdu ama bizde vböyle napican. kilosu daha cok olanlarin kilo kaybi da daha cok oluyor, bunu göz önünde bulundurmak gerekir. ayrica her insanin vücudu, metabolizmasi farkli. ama metabolizmamizi canlandirmak biraz da elimizde...

öyle tabi evlenmeden önce fx15 kullandım 78 kgydum boyum 162 şuan tartıldım 64kg nasıl oluyor anlamıyorum ya tartı bozuk ya ben kilo vermedim ama mate mucize yaratmadı cildim falan iyi oldu şişkinlik gitti yeni bir ürüne başlayacağım bakalım bebek için herşeyi yaparım :)))

pilates ve yürüyüş ya da koşu hergün var diğerleri de uzun zamandır hergün var ama mesela mekik olmasa dans ediyorum (enerjiyi fazla harcattıran danslardan olmalı ama ) yani birini yapmazsam onun yerine başka bir şey yapmaya çalışıyorum halsizleşmiyorum çok seviyorum spor yapmayı hareket halinde olmayı
hatta az önce bir yazı okudum ip atlamanın faydalarıyla ilgili hemen ayaklandım bugün bayılma noktasına gelene kadar yapmayı düşünüyorum gaza geldim işte böyle biriyim okuyunca ben neden yapmiyim ki diyorum

Son düzenleme:
Kızlar merhaba
Dün ingiltereye taşındık, daha internet problemini de çözemedik. O yüzden bu haftaki kilo bildirimlerini liste haline getiremedim. Ayrıca bildirimlerde çok çok azdı.
Ben hayatımı burada düzene koyana kadar ya bu görevi başkası üstlensin ya da bir süreliğine kilo bildirimlerini askıya alalım.
Beni haberdar ederseniz sevinirim. Aldıgım sorumlulugu yerine getiremedim diye üzüldüm çünkü.
Görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…