50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalarrr....

sayafa yine problemliydi, bir türlü giremedim sabahtan beri....

kocum, bugünki menümü ben aksam ya da yarin yazayim, cünkü aksama misafirlige gidecegm. ne yerim bilmiyorum :)

ee nasilsiniz bakalim bayanlar.. 1 hafta daha gözacip kapayincaya kadar bitti...

:126::126::126::126::126::126::126::126:

Arkadaslar su an ki kilolarinizi buraya yazabilirsiniz. Mümkünse önceki hafta cumaki kilonuzu da yazarsaniz daha da iyi olur.
Bildirimleri liste haline getirip en gec pazartesi günü yayinlayacagim.

canim ben kilomu koruyorum. 51.7

Tamam da ben belki yarın işe gelmeyebilirim,gelmezsem puanı pazartesi verir,listeyi yayınlarım...

Tamam da ben belki yarın işe gelmeyebilirim,gelmezsem puanı pazartesi verir,listeyi yayınlarım...

olur canim... yani suan tahmini bir liste yazarim ama bilmiyorum..

sabah--> süt+kk peynir+yarim dilim kepek ekmegine saralle

ara--> muz

ögle--> makarna+kiymali ispanak+yogurt ya da ayrn yaparm

ara--> yogurt

aksam--> ev yemegi olacagi kesin. öyle pasta börek olmaz.

ara--> meyve (kesin)

e diyelim :)) pazartesinden itibaren ben koc olurum...

Hadi hayırlı olsun,ohh bee kurtuldum ben artık...

Ya yanlış anlamayın çok zevkli bu iş,ama insan tedirgin oluyo acaba menünün hakkını verebildim

mi,az mı verdim puanı,çok mu falan valla düşünmüyo da değilim...

Son düzenleme:
He yani sorumluluk alıyo ya insan,hakkını vermek istiyo ondan sanırım biraz stres değil de tedirginlik

oluyo ister istemez,:97:

Senin kaşıntılar geçti mi gzmnc,iyi oldun mu?

hayir malesef gecmedi... (

ara ara cok fena kasiniyorum kizarikliklar da devam ediyor. pofff...

Hmm geçmiş olsun...niye oluyo ki,stresden falan mı acaba...

dr. gecici alerjik reaksiyon dedi. bir de cildim cok cok kurumus.. gecen hafta cok fazla su icememistim. ve dove sabunum bitmisti. ben de sadece dus jeli kullaniyordum. sanirim cildim bakimsiz kaldi..

simdi bebek dus jeli aldm, sabunumu aldm ve bir de vücut sütü gibi bisi aldm. banyodan sonra dikkat etmeye calisiyorum. ama tabi daha 2 kere kullandim. umarim ise yarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…