50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de Cuma menümü yazayım,

Sabah:bir buçuk dilim kepek ekmeği,bi kk peynir,az tereyağ,az çemen,bi zeytin,bi bardak az şekerli çay,

Ara: bi portakal

Öğle:Bi tabak pırasa,çeyrek ekmek,az da ekmek arası kaşar,bi de çikolata ardından malesef

Ara:bi avuç yaban mersini

Akşam:Bir tabak mantarlı et sote,6-7 küçük elma dilim az yağlı suda haşlanmış patates,bi kase

yoğurt,yarım tabak havuç salatası,bi top kepek ekmeği,iki ısırık fındıklı cezerye

Ara:Bir portakal

Spor:30 dk. leslie yürüyüş ve fitness yaptım,2 lt.su içtim.

.............

Kahvaltı güzel,aralar güzel,

Akşam yemeği de fazla olmuş gibi ama neyse o da iyi,

cezeryeyi görmüyorum ama çikolatadan -1,

Puanın 9 azul...
:97:

Efsuncum,benim geçen haftaki kilom 55,1 idi,

Bu hafta regl dönemimdi,ondan sanırım biraz şişkinlik var,bugün tartıldım 55,8 çıktı,

Çünkü bu hafta 700 grlık yemek yediğimi sanmıyorum,

Bu hafta sadece kestaneyi çok yedim,az da çikolata,bilmiyorum niye böyle oldu,

Neyse geçen hafta verdiğim 500 gr ı geri aldım sanırım...

EFSUNN..ben bugün yine tartıldım dün çok ödemim vardı 53.7 ydim bugün 53.5.çıktım hala ödem varmı bilmiyorum ama bugüne göre yazarsan sevinirim..

Canım,aybukeeslem, senin Perşembe menün yok bende,sanırım yazmayı unuttun,iki kez kontrol ettim ama yok

yazmadın sanırım...

Son düzenleme:

Son düzenleme:

canım ben perşembe günkü menümü akşamından yazmıştım fakat cuma günü yani dünü yazamadım çünkü annem ve ben bayıldık... dün gece de hiiç iyi değildim ama cuma harika bi beslenme gerçekleştirdim...

sabah funda suyum ile güne başladım...

peynirim ekmeğim ve mate çayımla devam ettim kahvaltıma

ara öğünde badem yedim

öğlen

pilav köfte vardı ondan yeteri kadar yedim

elma ve bademle ara öğunlerimi yaptım

eve geldiğimde çay içtim tekrar 8e kadar yemek olayım bitmişti
ama biz fenalaşıp bayılınca nete girip dunku menümü ve kilomu bildiremedim...

pazar günü tartılmıştım aranıza katılmak istediğim gün 55.5 di
bugun tartıldıldım 55 olmuşum...

efsun sen demiştin bana cumartesi tartıl diye bende bugun tartıldım:)))

hepinize iyi haftasonlarııı:=)))))

azulcum bu arada sen çarşambaya da perşembeye de 9 puan vermiştin... yoksa ben mi yanlış anladım... cünkü pazartesi başlamadım daha ilk gün ve hazırlık süreci diye salı da çook çok iyi bi menü yapamadım adapte olamadım ama çarşamba perşembe toparladım kendimi...
haftasonuda bozmam bunu belki yarınn biraz düzensiz yiyebilirim... pazartesi tekrar aynı düzende meyve leri çoğaltarak daha düzenli olucak...
bu haftam tamamen adapte haftamdı ama 500 gr gitti :))) yavaş yavaşşş eriicezzzz:))))

Tamam Cuma puanın da 10,Perşembe menün yok,iki kez kontrol ettim,

Neyse bu hafta yenisin diye böyle oldu artık,

Salı ve Çarşambaya 9 puan vermişim,Perşembe yok dediğim gibi,

Artık gelecek hafta daha düzenlice yazarsın ok?

MERHABA arkadaşlar...

bende tartıldım sabah... aç karnına 57,2 dim 56,00 düşmüşüm çok mutlu oldum boyum 1,63 artık çevrem zayıflama diyo lar ama ben 36 bedene düşmek istiyorum şuan 38 giyorum ve çok mutluyummm... mekik çekmekten spor yapmaktan düzenli olarak sabah akşam vücudum hiç doğum yapmamış gibi kızmı görenler ablasımısın diyo ewli olduğuma bile inan mıyolar yaşasın zayıflık bide 50 kilo olsam kuş olup uçucam...

melahat ben menümü yazıyorum canım çok iyi değil ama yazınca daha iyi oluyooo
sabah 6,30 gibi uyandım oyüzden önce
1 kase kellogs yedim
KAHVALTI 10 gibi:
1.5 dilim ekmek
kaşarlı 1 yumurta
tereyağ bal kuşburnu tahin pekmez hepsinden azıcık yedim kuşburnu hariç
1br yeşil çay
ARA
1 probis(134 cal miş)
kuru armut çok az
ÖGLE(komşumun kızının doğum günüydü)
1 dilim meyveli az kremalı pasta
1 elmalı pay
1 küçük susamlı simit
1 kurabiye kadar poğaça
1 bulgur köftesi
2 çy br çay
ARA
1 PORTAKAL
AKŞAM
8 ç.k. tarhana ç.
2 s.k.barbunya maydonozlu
1.5 s.k. kapuska
1 dilim ekmek
ARA
NE YERİM BİLMİYORUM MEYVA FALAN KALMAMIŞ AMA FORM ÇAYLA ÇUBUK KRAKER OLUR HERALDE

sen yazmaktan vazmı geçtin..bekliyorum menünü ve puanlamanı

Selam kızlar 6 aylık evliydim ve vajinismustum bu site sayesinde ordaki arkadaşlarımın yardımıyla yendim. şimdi burayı bulduğuma çok sevindim. sıra kilolarımda, geçen yıl 57 kiloydum ve kendimi şişman hissediyordum temmuzda düğünümde 53 oldum çok iyiydim ama 50 olsam daha iyi olabilirdim ama şimdi 7 aylık evliyim ve tam 59 kiloyum bu sabah aç karnına 57. 8 gibiydim. 50 olmak istiyorum

gerçekten mii(((( ben galba yaşlanıyorum demkkii((( neyse canım özür dilerim söz pazartesi daha iyi olucak herşeyy:))))

Azulcum, evet yine koçluk yapmanı çok isterim.

Bugünki menüm:
Kahvaltı: 2 adet kuru incir
Ara: 2 adet ceviz içi
Öğle: ¼ simit, 2 yumurta akı ve 1 sarısı ile hazırlanmış çemensiz pastırmalı yumurta, lor, 1 adet zeytin, bal, domates, salatalık, kırmızı biber, 1 madlen kadar çikolata (bu kadarcık kaçamağa hakkımız var)
Ara: yağsız ve sakarozsuz meyveli yoğurt
Akşam: Haşlanmış karides, rokalı salata
Ara: 1 adet armut
1,5-2 lt su, 3 fincan kahve, 3 fincan bitki çayı (biri yaban mersinli, biri mateli, biri de erikli tarçınlı )

Bugün yaptığım spor:
300 ip atlama, karın ve bacak egzersizleri

Azulcum, hafta sonları menü puanlamayacağını düşünerek senin puanlama mantığın ile kendi kendimi puanlayacağım. Tabiki sen de düşünceni yazarsan çok memnun olurum
Kahvaltı çok az olduğu için -1, çikolatayı görmüyorum puan kırmadım, diğer öğünler güzel. 9 puan aldım, kendi kendimi tebrik ederim. :89:

merhaba canım bugün dışarıdaydık.yeni girdim eve hemen pc yi açtım sana menümü yazmak ve menünü yorumlamak için.
menüne baktım canım öğlen çok kötü olmuş malesef. doğum gününe gidince olan olmuş tabi.ara sıra oluyor ama yarın daha güzel beslenir hafta boyu da dikkat edersen şaşırtmaca yapmış olur iyi bile olabilir.ama vereceğim puan pek iyi olmayacak,öğretmenlikten kaynaklanıyor galiba biraz kıt puanlıyım.

kahvaltı güzel 1 puan.
tatlıyla ara cıık 0 puan
öğle malesef 0 puan
ara çok güzel 1 puan
akşam da çokgüzel 3 puan
ara da yaparsan 1 puan da oradan toplaaaam:6 puan.

aybukeeslemcim ben de menümü yazıyorum.ben geçen hafta çok kaçamak yaptığım için bu hafta çok hırslıyım .pek kaçamak yapmadım ama senin yorumlaman önemli tabi

kahvaltı:2 dilim tam buğday ekmeği
2 kk dil peyniri
5 tane zeytin
4 tane fırında mantar
şekersiz çay

ara: 1sb yy süt

öğle: 1 dilim tam buğday ekmeği
2 tane büyük köfte
1 tane domates,biraz biber
3-4 kaşık yoğurt

ara: 2 tane galeta, 1 tane petibör bisküvi

akşam: 1 kase mercimek çorbası
2 yk kısır
1 büyük sb ayran
bol salata

ara: sadece çay içeceğim çünkü akşam yemeği 8 de ancak yiyebildik.

doğru aslında tatlı bir öğün yemeğe bedel oluyor ben eskiden tatlı yicem diye yemek yemezdim ama kilo da alırdım:84:

Kesinlikle öyle, hemencik kilolara yansiyor. Ben de eskiden cok tatli yerdim ama bu daha az yemek yememe vesile oluyordu, ayrica metabolizmam, hareketim farkliydi, simdi tamamen kessem bile zor veriyorum kilolari.

Ahh Efsun gene kahvaltı eksik,
Aranı tatlıyla yapmışsın,-1,
Öğlenin de çok az,-1,
Aran yok,-1,
Hadi bakalım 7 puan aldın yine...

Malesef bu haftaki menülerim pek iyi degildi genellikle. Yine de bun ragmen 7 puani kaptim :)
Azulcum bu arada cok tesekkür ederim koclugun icin, bence cok güzel yönlendirdin bizi.

Canim mutlaka siskinliktir, tahminen o kestane ve cikolata bi 200 gram fazlalik verse de, gerisi ödemdir. Icin rahat olsun, menülerin iyiydi cünkü. Bide vücudumuz bazen direnc gösteriyor ama devamlilik oldugu sürece kesinlikle kilo vermeye devam edersin, üzme tatli canini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…