50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu hafta hastalığımdan spor yapamdım dengelide beslenemedim bu hafta daha iyi olucak inşallah :)

benide spor listesine alırmısınız?

bu hafta hastalığımdan spor yapamdım dengelide beslenemedim bu hafta daha iyi olucak inşallah :)

benide spor listesine alırmısınız?

tabi alırız yazdım adını.... gün içinde yaptığın sporların cinsini ( yürüyüş,pilates fitnes gibi) ve süresini yazıyorsun

efsunnn naber şekerim nasılsın???

Bravo senin adına çok sevindim.

Ben de irademi regl olduğum dönemlerde dahi koruyabilirsem hala 34 beden olmaya devam edebileceğim, bugün Allah'a çok şükür herşey yolunda

saol canım... ne güzel canım 34 beden olmak ben 34 olsam inanılmaz zayıf olurdum bi deri bi kemik... çünkü 36 beden benim için sıfır beden olmak...

hedefine bir adim daha yaklastin desene. ne güzel ve iradene masallah. tadina da bakmissin, yine de kendine hakimsin. süper !

saol tatlım...darısı tüm burdaki kızların başına... senin boy kilo kaç hedefin ne canım ???

bana da yakismazdi 34 beden. düz 36 olursam ne mutlu bana. ben sirf belim ince olsun istiyorum cünkü kilo aldigim yerler bel ve göbek, dolayisiyla belim yok oluyor cünkü alt kismim cok yuvarlak sayilmaz, elma tipliyim. armut cok daha hos oysa canim boyumda biceliski var aslinda bi ölctürsem iyi olur ama 1,64 sonucunu cikarmistim, hedefim aslinda 55 ama 56 ile de mutlu olabilirim cünkü daha önce de memnundum. ben son yillarda kendimi biraz saliverdim. 64leri gördüm ilk defa ve bu giysilerime de cok yansidi, her zaman cesitli cesitli giyinen kiz hep ayni seyleri giyeroldu, bu özgüvenime durusuma da yansidi simdi bu kadar normallesmisken toparlayayim diyorum. eskiden hic kilo almazdim bilincsizce 50lerde geziniyordum. ama 52 falan olmama da gerek yok o zaman erkek cocugu gibi hisediyordum :)

inşallh canım 36 olursun... canım bel ve göbekten kilo alıyosun ama zayıfladığın zamn yüzden değilde yine aynı yerden zayıflıyosan ne ala ...sana 55 çok iyi olur canım boyuna göre süper durur sanırım ewli değilsin....? bi genç kız olarak evlendiğinde inşallah 36 beden olup gelinliğin içinde süper durursun...

ben kilo yu hiç bi bayana yakıştırmıyorum ... bi kadın yaşlansa bile narin olmalı bence ... ben 22 yaşındayım 1 yaşında kızım var 80 kilo ile doğum yaptım şuan 55 kiloyum çok şükür..

inan alış veriş bile yapmazdım çünkü hiç bi giydiğimi yakıştıramıyodum kendime...

kilo her bakımdan kötü duruyo ... ay sana kilo yakışıyo diyenler yalan söyler hiç kimseye kilo yakışmaz bence...

Herkes mutlu olduğu kiloya ve bedene kavuşur inşallah. Benim boyum 1.68, şu anda kilom 51 (reglim ama, bu nedenle şişkinlik var... Geçen cuma 50,2 idim) . Hedefim 49,5. Yarım kilo marj kalsın istiyorum kaçamaklara... Erkek çocuğu gibi olmuyo neyseki benim vücudum. Ama daha fazla verirsem de iyi olmayacağını biliyorum.

Dediğim gibi, herkes mutlu olduğu kilo ve ölçülere kavuşsun, önemli olan bu Hepimize başarılar kızlar...

Canim zaten 36 giyiniyorum normalde ama Avrupa Bedenlerine göre yani Türkiyede genellikle kesimler daha dar oldugu icin orada ben 40 beden falanim, tabi ayni magazalarda ayni da, hani butiklerden falan alisveris yapinca 38/40/42 anca olur bana. Su an 38den baskasi olmuyor hatta gömleklerde 40a bile gittim bazen, dügmeler kapansin diye bazen yariyor ise bazense yaramiyor.

yüzden hic kilo vermiyorum bunu hatta bi ara takinti yapiyordum ama simdi memnunum yanaklarimin benim bir parcam olduklarini kabullendim 55 olsam havalarda ucucam artik. Ben ince olmayi seviyorum ama saglikli olup (cok ince oldugumda tansiyonum cok düsük oluyor) yeterince balik etine sahip olmak istiyorum yinede. minik bir göbekle de sorunum yok ama o kocaman göbek gitsin, ki gitmeye basladi :) Stepperda gecen farkettim hareket ettikce yanlarim belimin üst kismina degiyordu cok terliyordum hatta araya parmagimi koyabiliyordum simdi degmiyor artik neredeyse. Bekarim canim, umarim nasipse dedigin gibi 36lik bir gelinlik giyerim insallah birgün.

Seni cok takdir ettim. 80den 55e nasil indin ? ben su iki üc kiloyla savasiyorum, helal olsun vallahi.

Kilonun bazilarina hafiften yakistigin düsünüyorum ama saglikli bir sekidle, yani 20 kilo fazlasi olanin daha iyi durdugunu söyleyemeyiz dimi. ama su var, vücut orantilari iyiyse, kilo almalarinda da oranti bozulmuyorsa, görüntü o kadar da kötü durmuyor. Ben de senin dedigin gibi alisveristen bile uzaklastim yada aldim giyemedim, beden sorun degil ama hani kendine yakistiramiyorsan en güzel giysiyle bile olmuyo..

selamlaarrr.....

ya ben listeleri evde olusturamiyorum (

bu yeni bilg.da office var ama alisamadim. mac sisteme...

bu yüzden pazartesi yayinlayacagim.

ee nasilsiniz?? sulisim bu hafta seni pek göremedim sanirim (

Amin ! Yakistiktan sonra süper incelik de cok güzel. ama yakisana ste.

selamlaarrr.....

slm canim iyidir sen nasilsin ? olsun canim, pazartesi yayinlarsin olur biter.

bugün yediklerim sabah kahvaltı yapamadım maalesef
öğlen patates oturtma 3kaşık bulgur pilavı(tahta kaşıkla) cacık
aralarda bitki çayı içtim akşam 1tane dilbalığı küçük
brokoli bol brüksel lahanası kırmızı lahana salatası o kadar çok sslata yedimki çatlıcam
2bardakta gazoz

selam kizlar...ben simdilik daha fazla kilo vermekten vazgectim...kendimi cok gücsüz ve yorgun hissediyorum..vücüdüm su anki kiloya alisik deyil..önce biraz alisiyim su anki kiloma..9 senedir ilk kez 57 kiloya düstüm..biraz ara vermek istiyorum..kendimi daha iyi hissetttigimde kilo vermeye devam ederim belki..daha fazla vermesemde olur..su anki halimdende menunum..sadece biraz sporlan sikilasmasi lazim göbisimin..geri kalan kilocuklarda belki sporalan gider..

aynen katılıorum sana... kilo kimseye yakışmıyor..maşallah 1 sene çok iyi vermişin kiloyu....

canım yaa sen boyuna göre çok çok zayıfsn...bölgesel sorunların varsa ona yönelsen yeter bence....
selamlaarrr.....

ben gayet iyiyim..bol bol dinlendim... perşembe cuma yoktum kaplıcaya otele gittik 2 günlüğüne kaçamak yaptık...açık büfe olunca çokta dikkat etmedim yediklerime ama günde 3-4 saat. yüzdüm.. benim için asıl tatil bu oldu....

CUMARTESİ MENÜM:

SABAH:ılık sirkeli ballı su.bir bardak ılık layt süt.bie dilim kepek ekmeğe lor sürdüm.

ARA:yarım muz.yarım fincan kapuçino

ÖĞLENBiliyorum çok yedim.ama uzun zamandır özlemiştim.bir de şuan ilçedeyim.ile gezmeye gitmiştik arkadaşla o yüzden yedim.)bir porsiyon ciğer kebap dört-beş tane çiğ köfte,bir tas ayran,iki kaşık soğan salata,maydanoz,nane,bir lavaş ekmek.bir bardak çay.

Öğleyi 3 gibi yediğim ve çok yediğim için ara ve akşam yapmadım.bir tabak patlamış mısır yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…