bu hafta hastalığımdan spor yapamdım dengelide beslenemedim bu hafta daha iyi olucak inşallah :)
benide spor listesine alırmısınız?
efsunnn naber şekerim nasılsın???
Bravo senin adına çok sevindim.
Ben de irademi regl olduğum dönemlerde dahi koruyabilirsem hala 34 beden olmaya devam edebileceğim, bugün Allah'a çok şükür herşey yolunda
hedefine bir adim daha yaklastin desene. ne güzelve iradene masallah. tadina da bakmissin, yine de kendine hakimsin. süper !
saol canım... ne güzel canım 34 beden olmak ben 34 olsam inanılmaz zayıf olurdum bi deri bi kemik... çünkü 36 beden benim için sıfır beden olmak...
saol tatlım...darısı tüm burdaki kızların başına... senin boy kilo kaç hedefin ne canım ???
bana da yakismazdi 34 beden. düz 36 olursam ne mutlu bana. ben sirf belim ince olsun istiyorum cünkü kilo aldigim yerler bel ve göbek, dolayisiyla belim yok oluyor cünkü alt kismim cok yuvarlak sayilmaz, elma tipliyim. armut cok daha hos oysacanim boyumda biceliski var aslinda bi ölctürsem iyi olur ama 1,64 sonucunu cikarmistim, hedefim aslinda 55 ama 56 ile de mutlu olabilirim cünkü daha önce de memnundum. ben son yillarda kendimi biraz saliverdim. 64leri gördüm ilk defa ve bu giysilerime de cok yansidi, her zaman cesitli cesitli giyinen kiz hep ayni seyleri giyeroldu, bu özgüvenime durusuma da yansidi simdi bu kadar normallesmisken toparlayayim diyorum. eskiden hic kilo almazdim bilincsizce 50lerde geziniyordum. ama 52 falan olmama da gerek yok o zaman erkek cocugu gibi hisediyordum :)
inşallh canım 36 olursun... canım bel ve göbekten kilo alıyosun ama zayıfladığın zamn yüzden değilde yine aynı yerden zayıflıyosan ne ala ...sana 55 çok iyi olur canım boyuna göre süper durur sanırım ewli değilsin....? bi genç kız olarak evlendiğinde inşallah 36 beden olup gelinliğin içinde süper durursun...
ben kilo yu hiç bi bayana yakıştırmıyorum ... bi kadın yaşlansa bile narin olmalı bence ... ben 22 yaşındayım 1 yaşında kızım var 80 kilo ile doğum yaptım şuan 55 kiloyum çok şükür..
inan alış veriş bile yapmazdım çünkü hiç bi giydiğimi yakıştıramıyodum kendime...
kilo her bakımdan kötü duruyo ... ay sana kilo yakışıyo diyenler yalan söyler hiç kimseye kilo yakışmaz bence...
Herkes mutlu olduğu kiloya ve bedene kavuşur inşallah. Benim boyum 1.68, şu anda kilom 51 (reglim ama, bu nedenle şişkinlik var... Geçen cuma 50,2 idim) . Hedefim 49,5. Yarım kilo marj kalsın istiyorum kaçamaklara... Erkek çocuğu gibi olmuyo neyseki benim vücudum. Ama daha fazla verirsem de iyi olmayacağını biliyorum.
Dediğim gibi, herkes mutlu olduğu kilo ve ölçülere kavuşsun, önemli olan buHepimize başarılar kızlar...
selamlaarrr.....
ya ben listeleri evde olusturamiyorum(
bu yeni bilg.da office var ama alisamadim. mac sisteme...
bu yüzden pazartesi yayinlayacagim.
ee nasilsiniz?? sulisim bu hafta seni pek göremedim sanirim(
iyidir canim, senden naber ? Odami topluyorum nereye dokunsam is cikiyor yaa..
inşallh canım 36 olursun... canım bel ve göbekten kilo alıyosun ama zayıfladığın zamn yüzden değilde yine aynı yerden zayıflıyosan ne ala ...sana 55 çok iyi olur canım boyuna göre süper durur sanırım ewli değilsin....? bi genç kız olarak evlendiğinde inşallah 36 beden olup gelinliğin içinde süper durursun...
ben kilo yu hiç bi bayana yakıştırmıyorum ... bi kadın yaşlansa bile narin olmalı bence ... ben 22 yaşındayım 1 yaşında kızım var 80 kilo ile doğum yaptım şuan 55 kiloyum çok şükür..
inan alış veriş bile yapmazdım çünkü hiç bi giydiğimi yakıştıramıyodum kendime...
kilo her bakımdan kötü duruyo ... ay sana kilo yakışıyo diyenler yalan söyler hiç kimseye kilo yakışmaz bence...
Herkes mutlu olduğu kiloya ve bedene kavuşur inşallah. Benim boyum 1.68, şu anda kilom 51 (reglim ama, bu nedenle şişkinlik var... Geçen cuma 50,2 idim) . Hedefim 49,5. Yarım kilo marj kalsın istiyorum kaçamaklara... Erkek çocuğu gibi olmuyo neyseki benim vücudum. Ama daha fazla verirsem de iyi olmayacağını biliyorum.
Dediğim gibi, herkes mutlu olduğu kilo ve ölçülere kavuşsun, önemli olan buHepimize başarılar kızlar...
selamlaarrr.....
ya ben listeleri evde olusturamiyorum(
bu yeni bilg.da office var ama alisamadim. mac sisteme...
bu yüzden pazartesi yayinlayacagim.
ee nasilsiniz?? sulisim bu hafta seni pek göremedim sanirim(
iyi akşamlar arkadaşlar gerçi ikimiz varız gzmnc sen varsın bir de ban sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?