Kizlar,
iste bir hafta sonunda ulasilan kilolar:
Isim 04.02. 11.02. Fark Bilgi
imporatogrly 57,2 56,0 tam 1 kg 200 g vermis
ambitious 50,7 50,2 500 gram vermis
selin88 55,5 55,0 500 gram vermis
leblebisekeri 56,7 56,4 300 gram vermis
gzmnc 51,7 51,7 kilosunu koruyor
melahatt 52,7 52,9 200 gram almis
aybukeeslem 53,4 53,5 100 gram almis regl oldu
efsun 58,0 58,5 500 gram almis haftasonu regl oldu
azul 55,1 55,8 700 gram almis regl
TuGBaaaaa 56,0 57,2 1 kg 200 g alsa da, hafta icerisinde 400g verdi
yarenay 58,5 tarti alacak
Toplamda 2,5 kilo verilmis, haftaya hem daha fazla kilo bildirimi ve kilo kaybinin daha cok olacagina dair ümitliyiz. Haftanin birincisi sevgili imporatogrly, kendisini kutluyoruz:118:
Günaydın Arkadaşlar; Evlendikten sonra 4kg aldım,enaz 55e düşmem lazım.
Napiiimm
Aa canim SIKMA canini verirsin, niye vermeyesin ki. Bu hafta icin gercekci bir hedef koy kendine ve onu gerceklestirmeye bak. abur cuburlari yok etmelisin canim yoksa el atinda insan duramiyor..
Öff bilmiyorum canım sıkkın olunca hiçbişey yapmak gelmiyo içimden...
Bakalım akşama düzelirim inş....:44:
18-02-2011
selin88
cilekli_seker 58.4
devrimc66
ambitious 51.1
aybukeeslem
ayyildizim
Efsun
Tugbaaaaa 57
sulisim
leblebisekeri
azul
sevdacicegi
parlaksiyah
tutaste85
melahat
imporatogrly
pakize85 58.2
tutaste85
bana kilo bildiren bu kadarcik((
kızlarr sizi çook özlicemmm( 2 saat sonra internetimi iptal ettiriyorum.. şirkett çok sorun cıkardı 1 aydır tutanak tuttura tuttura bi hal oldum en son bugun artık aldığım haberle artık bu şirketle uğraşmaya gerek olmadıgını parayı haketmediklerine karar verdik. insan kazıklıyolar resmen. sözde en harika tek büyük şirket. paramı onlara yedirmicem ama sizden de uzak olucam uzun bi süre. umarım size geri dondüğümde kiloları vermş olarak geri dönebilirimmm
hepinizee başarılarrr gitsinn kilolaarrr gelsinnn mutlu ve sağlıklı bi yaşammm kendnze iyi bakınn
18-02-2011
selin88
cilekli_seker 58.4
devrimc66
ambitious 51.1
aybukeeslem
ayyildizim
efsun
tugbaaaaa 57
sulisim
leblebisekeri
azul
sevdacicegi
parlaksiyah
tutaste85
melahat
imporatogrly
pakize85 58.2
tutaste85
bana kilo bildiren bu kadarcik((
mrb kızlar size sorum olucak ama kimse bana cevap vermiyorrrrrr
detosk nasıl oluyor?
koç kim bu hafta ?
birde kilo çizelgesini nasıl değiştiricez
teşekkürlerrrrrrrrr
Insallah canim. O zaman moralini düzeltmek lazim.
Evet, malesef moral bozukluğu kötü etkiliyor... İnsanın 'amaaan yemişim kiloları bana neeee' diyip herşeye saldırası geliyor.
Azul sen geçen hafta pek spor yapamadın diye hatırlıyorum, doğru mu? Bu hafta porsiyonlarını küçültüp kaçamakları da azaltmayı hedeflesen daha fazla spor yapsan, eminim bu ikisi birleşince sonuç tablona yansır, motivasyonun da yükselir, sıkıntıların da gider bir nebze olsun...
Bu bir kısır döngü, kilo veremedik diye canımız sıkılıyo, canımız sıkılıyo diye fazla yiyoruz, ya da spor yapmak istemiyoruz, böyle olunca kilo veremiyoruz ve işte döngü başa dönüyor...
Imporatogrly ise zıt bir döngüde, kilo verdi, tabloda gördü, motivasyonu yüksek ve haftaya mutlu başlayıp yine dikkat ediyor, yine kilo veriyor ve yine motivasyonu yüksek olarak döngüsüne başlıyor...
Sanırım böyle
yeni cizelge olusturup update yapabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?