50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

spor yapmasan da yürüyüstür harkettir biseyler yaparsin, baharda park yürüyüs, gezinti istah da azaliyor...

selam kızlar nbr? nasılsınız görüşmeyeli.....

kilon ne durumda ? iyiyim ben sagol canim yavas da olsa kilolar gidiyor bu yüzdem sevincliyim

benım kılo degısıyor bır alıyorum bır verıyorum ama 1 ay cok dıkkat edıp artık kıloları vermek ıstıyoorum en ıyısı fazladan kılo verıp alma derdının olmaması. senı tebrık edıyroum 2 kılo vermıssın ne guzel ınsaallah butun kıloları bir an önce verırız

ay insallah, fazlaliklardan dolayi insan diledigi gibi giyinemiyo, ben göbek sorunum yüzünden gömlek bile giymez oldum son ara süveter olmazsa...

sulis bende spor yapıyorum ama sana özelden mi bildirmem gerekiyor yani ben yürüyüş olarak yapıyorum diğer egzersizlerim hangi gruba girer bilmiyorum mekik,sopa çevirme,bacaklar yanlara,ebru şallının bacakları arkaya sonra havaya kaldırılarını yapıyorum canım .nasıl bilgi verir misin sana ulaştırma olayını.

sabah:2 dilim light ekmek,1 çay kaşığı bal+1çay kaşığı tereyağ,4 zeytin yeşil,çatal ucuyla peynir ince bir dilim domates,serçe parmak kalınlığında ve uzunluğunda yeşil biber,1 şekersiz çay,2 dilim kaynamış yumurta.
ara:1 fincan 5i1 arada çay yanında 1 tane light form bisküvi
öğlen:20 tane ufak mantı 3 yk kaşığı yoğurtla az sarımsak ve üstüne az yağ ,nane,bibe gezdirildi yendi.
ara:yok çünkü mantılardan midem doluydu.
akşam:2 adet kanat fırında ,2 tane ufak soğan fırına atmıştım,ufak bir patates fırına atmıştım,1 sb ayran.
ara:yarım portakal+4 tane ince ufak sinema cips inden aldım agzıma tadımlık sadece

Canim haftasonlari menü bildirmiyoruz, pazartesi-cuma arasi yorumlaniyor menüler

Canim haftasonlari menü bildirmiyoruz, pazartesi-cuma arasi yorumlaniyor menüler
:90:
kusura bakmayın canım ya ben bir haber yaşıyorum bir de burada yorum yapmak istiyorum da acaba sadece yorumu o haftaki sorumlu arkadaş mı yapıyor .alışmaya çalışıyorum şuanda ama.

selamlar kızlar ben tartıldım bugün ...

geçen hafta 56,100 e düşmüştüm şimdi 55,200 olmuşum inanılmaz mutluyum ...

hedefime sadece 5 kilocuk kaldı biliyorum son kilolar biraz zor gidiyomuş ama olsun...

ben böyle bile 38 beden giyorum hedefim 36 beden olmak...

valla bugün bizim komşu kumpir yaptı çok sevdiğim halde bi kaç kaşık yeddim önüme konan kocaman

kumpirden... hafta sonu olsa bile irademi koruyorum kızlar...

Bravo senin adına çok sevindim.

Ben de irademi regl olduğum dönemlerde dahi koruyabilirsem hala 34 beden olmaya devam edebileceğim, bugün Allah'a çok şükür herşey yolunda

parlaksiyah

'tşk ederim canım amacım aslında kilo vermekten çok kilomu korumak ama bendeki takıntı haline geldi artık'

Canım ya, bende de takıntı halinde bu konu, dün de arada saçmaladım yine baya, ama bugün düzeldi neyse ki. Ayda 1 değil 2 gün oldu yani saçmalamak ama neyse. Hemen toparlarım ki dikkatli ve sağlıklı beslenip sporumu da düzenli yaparak ucuz yırttım bari

Son düzenleme:

özelden meaaj atmaya gerek yok.... sadece spor listesie girmek istiyorum demek yeterli......sporlarmız yürüyüş pilates aerobik ( yada fitness ) olarak gruplandırılıyor...menün altına günlük sporun süresini ve cinsini yazman yeterli

kusura bakmayın canım ya ben bir haber yaşıyorum bir de burada yorum yapmak istiyorum da acaba sadece yorumu o haftaki sorumlu arkadaş mı yapıyor .alışmaya çalışıyorum şuanda ama.

evet canım haftalık koçumuz oluyor..o menüleri değerlendiriyor.....birsüredir puanlama sistemini uyguluyoruz...koç olankişi hergün menülere bakarak puan veriyor....böylece haftanın en iyi beslenenni seçiyoruz....

canim genellikle dikkatimizi ceken seyleri yorumluyoruz karsilikli. ama o haftaki koc bambaska bir sorumlulukla asil yorumu yapiyor, hata yapiyorsak uyarmak, iyi gidiyorsak desteklemek icin. kocumuzun yorumlarini dikkate alirsak hedefimize yakinlasiyoruz.

hedefine bir adim daha yaklastin desene. ne güzel ve iradene masallah. tadina da bakmissin, yine de kendine hakimsin. süper !

Bu hafta koç kim olacak arkadaşlar?

Kocumuz belirler belki haftaya ki kocumuzu, sonuclari bildirirken..

Eger vakti varsa, bence haftaya kocumuz sulisim olsun istek gibi oldu, tüm unutamayip unutulanlara gitsin bu sarki gibi

Koc olmak icin var mi gönüllüler ? Ön calisma yapalim :)

Sulisim olsun bu hafta bence de

Sulisim olsun bu hafta bence de

müsaitim haftaya eğer başka gönüllü bulunmazsa ben koç olabilirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…