evet haklısın değişiklik iyi gelir inşallah zayıflarım gerçi orda spor yapamam ama elimden geldiğince hareket etmeye çalışacağım..hem ben evde kızımla yalnızım ya biraz sıkılınca yicek bişeyler arıyorum.bahar gelince kızımla yürüyüşe falan çıkıp zaman geçiririm ve zayıflarım inş..
kilon ne durumda ? iyiyim ben sagol canim yavas da olsa kilolar gidiyor bu yüzdem sevincliyim
benım kılo degısıyor bır alıyorum bır verıyorum ama 1 ay cok dıkkat edıp artık kıloları vermek ıstıyoorum en ıyısı fazladan kılo verıp alma derdının olmaması. senı tebrık edıyroum 2 kılo vermıssın ne guzel ınsaallah butun kıloları bir an önce verırız
selam kızlar nbr? nasılsınız görüşmeyeli.....
yürüyüş ( 60 dk= 6p ) fitness (60 dk=10 p) pilates (60dk=8p)
…… Pzt Pzt Pzt Salı Salı Salı Çrş Çrş Çrş Prş Prş Prş Cum Cum Cum
yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns TOPLAM
imporatogrly 0 0 60 0 0 0 30 0 30 0 0 0 30 0 60 31
aybukeeslem 0 40 0 0 45 30 0 0 30 30 0 0 30 0 0 27
ambitious 30 0 30 0 0 0 30 0 30 30 0 0 0 0 30 24
devrimc66 20 40 0 0 0 0 20 60 0 0 0 0 21 0 0 19
şule 20 0 0 60 0 0 45 0 0 0 0 0 0 0 0 13
azul 0 0 0 0 0 0 45 0 0 60 0 0 0 0 0 11
sabah:2 dilim light ekmek,1 çay kaşığı bal+1çay kaşığı tereyağ,4 zeytin yeşil,çatal ucuyla peynir ince bir dilim domates,serçe parmak kalınlığında ve uzunluğunda yeşil biber,1 şekersiz çay,2 dilim kaynamış yumurta.
ara:1 fincan 5i1 arada çay yanında 1 tane light form bisküvi
öğlen:20 tane ufak mantı 3 yk kaşığı yoğurtla az sarımsak ve üstüne az yağ ,nane,bibe gezdirildi yendi.
ara:yok çünkü mantılardan midem doluydu.
akşam:2 adet kanat fırında ,2 tane ufak soğan fırına atmıştım,ufak bir patates fırına atmıştım,1 sb ayran.
ara:yarım portakal+4 tane ince ufak sinema cips inden aldım agzıma tadımlık sadece
:90:Canim haftasonlari menü bildirmiyoruz, pazartesi-cuma arasi yorumlaniyor menüler
canım sen 46 kıloymussun zaten daha nıye kılo vermek ıstıyorsun hedefın ne bence zaten kılon cok az boyunu bılmıyorum ama ne olursa olsun 46 super bence
tşk ederim canımamacım aslında kilo vermekten çok kilomu korumak ama bendeki takıntı haline geldi artık
selamlar kızlar ben tartıldım bugün ...
geçen hafta 56,100 e düşmüştüm şimdi 55,200 olmuşuminanılmaz mutluyum ...
hedefime sadece 5 kilocuk kaldı biliyorum son kilolar biraz zor gidiyomuş ama olsun...
ben böyle bile 38 beden giyorum hedefim 36 beden olmak...
valla bugün bizim komşu kumpir yaptı çok sevdiğim halde bi kaç kaşık yeddim önüme konan kocaman
kumpirden... hafta sonu olsa bile irademi koruyorum kızlar...
sulis bende spor yapıyorum ama sana özelden mi bildirmem gerekiyor yani ben yürüyüş olarak yapıyorum diğer egzersizlerim hangi gruba girer bilmiyorum mekik,sopa çevirme,bacaklar yanlara,ebru şallının bacakları arkaya sonra havaya kaldırılarını yapıyorum canım .nasıl bilgi verir misin sana ulaştırma olayını.
:90:
kusura bakmayın canım ya ben bir haber yaşıyorum bir de burada yorum yapmak istiyorum da acaba sadece yorumu o haftaki sorumlu arkadaş mı yapıyor .alışmaya çalışıyorum şuanda ama.
:90:
kusura bakmayın canım ya ben bir haber yaşıyorum bir de burada yorum yapmak istiyorum da acaba sadece yorumu o haftaki sorumlu arkadaş mı yapıyor .alışmaya çalışıyorum şuanda ama.
selamlar kızlar ben tartıldım bugün ...
geçen hafta 56,100 e düşmüştüm şimdi 55,200 olmuşuminanılmaz mutluyum ...
hedefime sadece 5 kilocuk kaldı biliyorum son kilolar biraz zor gidiyomuş ama olsun...
ben böyle bile 38 beden giyorum hedefim 36 beden olmak...
valla bugün bizim komşu kumpir yaptı çok sevdiğim halde bi kaç kaşık yeddim önüme konan kocaman
kumpirden... hafta sonu olsa bile irademi koruyorum kızlar...
Bu hafta koç kim olacak arkadaşlar?
Kocumuz belirler belki haftaya ki kocumuzu, sonuclari bildirirken..
Eger vakti varsa, bence haftaya kocumuz sulisim olsunistek gibi oldu, tüm unutamayip unutulanlara gitsin bu sarki gibi
Koc olmak icin var mi gönüllüler ? Ön calisma yapalim :)
Kocumuz belirler belki haftaya ki kocumuzu, sonuclari bildirirken..
Eger vakti varsa, bence haftaya kocumuz sulisim olsunistek gibi oldu, tüm unutamayip unutulanlara gitsin bu sarki gibi
Koc olmak icin var mi gönüllüler ? Ön calisma yapalim :)
Sulisim olsun bu hafta bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?