50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kesinlikle öyle, başlarda yani yeme düzenimizi ilk değiştirmeye başladığımızda zorlanıyorduk bence ama şimdi daha kolay ve işin garibi örneğin ben abur cuburu çok severim ama sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri daha az yiyordum biraz abartınca bisk. vs. sanki kaşık kaşık yağ yemişim gibi hissediyorum artık vücut alıştı sanırım sağlıklı beslenmeye bu da beni çok mutlu ediyor

SABAH

1 haşlanmış yumurta (baharatlı )
2 yaprak aysberg
bir tutam maydonoz
yarım domates
1 kupa yeşil çay
1' ER TATLI KAŞIĞI BAL, REÇEL, TEREYAĞ
1 Dilim kaşar ve beyaz peynir...

ARA

2 adet büsküvi
1 girissini
3 kupa açık tek şekerli çay..

ÖĞLE

malesef fırsatım olmadı yiyemedim canım...

ARA

1 elma, portakal..yarım ayva

AKŞAM

2 kepçe etli zeytin yağlı kereviz yemeği..
2 servis kaşığı pirinç pilavı..

ARA

beşi bir yerde
1 kase pizza kreker

NOT=

Canım spor olarak 1 saat yürüyüş yarım saat egzersiz yaptım
2 lt su içtim...

Canim, yorumlarin kisa ve ÖZdü, önemli olan verilen mesaj, ki menüleri yine cok güzel tek tek özenle degerlendirdin, hem de amacimiza uygun bir sekilde.

canım sen 46 kıloymussun zaten daha nıye kılo vermek ıstıyorsun hedefın ne bence zaten kılon cok az boyunu bılmıyorum ama ne olursa olsun 46 super bence

zukseddın slm canım bende yoktum uzun suredır ve ınan ınsan yemegıde sporuda bosluyor burayı bırakınca onceden cıkolata bıskuvı yemeden once dusunurdum sımdı hıc dusunmeden yemek yerıne bıle bıskuvi yıyebılıyorum eskı spor gunlerımıze ve beslenmemıze donelım bende cok ozledım o gunlerı ınan

ah yavrucak. Cocuklara insan hic kiyamiyor dimi ya. Kendini birakmamana cok sevindim. Canim aslinda birkac hususu aliskanlik edinsek tatil kayinvalide misafirlik farketmez, 3 ana 3 ara ögün yapip, ana ögünlerde her besin grubuna yer ayirirsak, tatli ve cok yüksek karbonhidrat degerli seylerden az yersek, bol su icip, spor da yaparsak gidiyor kilolar. ha tabi yenilenlerin miktari da önemli. arada bi düzenin disina cikmak iyidir, ama toparlamasini da ögrenmeliyiz (zor bisey yaa). Hani Salatayla yemege baslama olayi varya, bence cok iyi, resmen kandiriyorsun mideni, hem doyuyor hem digerlerine az yer kaliyor. Kayinvalidenlerle sana güzel günler dilerim, geri geldiginde belki biraz zayiflamis olursun, ha ? :) olur mu olur..

9 puan canim. aran olmadigi icin..

canim aksam ymeginde salata-yogurt grubu ile pilav ekmek grubu eksik kalmis. 8 puan...

aksam arkadasinda cok cok az yemissin tebrik ederim. iraden oldukca kuvvetliymis masallah...

bu arada ben 900GR vermişim arkadaşlar.neyse bu da bir başarı sayılır.dün daha zayıftım tartıda bu gün 200gr daha fazla çıktım.

canim kilo bildirimini gecen hafta ve bu hafta olarak yapabilir misin...

KOÇUMMMM!!!

Öğünlerde ekmek ne kadar olmalı.ben genelde bir tost dilimi kadar yiyorum.

canim pilav makarna varsa ekmek yeme. yoksa da haftada 1 beyaz ekmek ama daha cok esmer ekmek ya da tam tahilli ekmekleri tercih etmelisin. ben genelde kahvaltilarda 1-2 tost ekmegi dilimi ana ögünlerde de 1 dilim yiyorum.

6 puan canim... ögle olmadigindan -3 ve aksam yogurt salata grubu eksik oldugundan -1.

evet haklısın değişiklik iyi gelir inşallah zayıflarım gerçi orda spor yapamam ama elimden geldiğince hareket etmeye çalışacağım..hem ben evde kızımla yalnızım ya biraz sıkılınca yicek bişeyler arıyorum.bahar gelince kızımla yürüyüşe falan çıkıp zaman geçiririm ve zayıflarım inş..

Cuma manüm koçum

sabah: Yarım poğaca
sekersiz çay

ara : Kuruyemiş

öğlen : çorba

ara : Sarma 3 adet,midye

akşam: Cacık.krep

ara:sıkma meyva suyu

evet hem de çok zevkli. bugün 5 i bir yerde aldım bim den o da lezzetli geldi
canım ne güzel baya kilo vermişsin. ins ben de öyle olurum.meslektaşız galiba. ne çok öğretmen var burda.

olursun olursun merak etme.... senin branşın ne? benimki bilgisayar....

evet canım yoktum tatile gitmiştim....sağol sporlarını topluca yazdığın için gözümden kaçanlar olabiirdi....

yürüyüş ( 60 dk= 6p ) fitness (60 dk=10 p) pilates (60dk=8p)
…… Pzt Pzt Pzt Salı Salı Salı Çrş Çrş Çrş Prş Prş Prş Cum Cum Cum
yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns TOPLAM
imporatogrly 0 0 60 0 0 0 30 0 30 0 0 0 30 0 60 31
aybukeeslem 0 40 0 0 45 30 0 0 30 30 0 0 30 0 0 27
ambitious 30 0 30 0 0 0 30 0 30 30 0 0 0 0 30 24
devrimc66 20 40 0 0 0 0 20 60 0 0 0 0 21 0 0 19
şule 20 0 0 60 0 0 45 0 0 0 0 0 0 0 0 13
azul 0 0 0 0 0 0 45 0 0 60 0 0 0 0 0 11

Bugünki menüm:
Kahvaltı: 2 adet kuru incir
Ara: 6 adet fındık
Öğle: yarım simit, 1 adet rafadan yumurta, 1 kk light beyaz peynir, 1 zeytin, 1 çatal bal, 2 çatal nutella, çemensiz pastırma, domates, salatalık, kırmızı biber
Ara: 12-14 adet madlen çikolata (emin olamadım), 5 dilim light kek, 2 adet büyük boy kandil simidi, 1 adet büyük boy kurabiye
Akşam: 2 yumurta akı, lor, tavuk jambon ve mantarlı omlet, domates, salatalık, kırmızı biber
Ara: Yok (yani ikindideki ara 3-4 günlük araya bedel)

Umarım yarından itibaren yeniden düzene gireceğim

1 - 1,5 lt su, 3 kupa kahve, 2 kupa bitki çayı

Bugünki spor: 1 saat açık havada tempolu yürüyüş

Allah'ım, ne olur yeniden düzene girebilmem için bana irade ver...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…