Senin durumunun bir sıkıntısı yok bence, çünkü dediğin gibi ayda 1 kez olması hiç zarar vermiyor, ama bu durum 2-3 günden fazla sürdüğünde kilolar o kadar hızla geri dönüyor ki... Sonra vermek için misli misli uğraşmak zorunda kalınıyor, yazık oluyor onca emeğe... Gzmnc'nin yazdıkları çok doğru, sağlıklı beslenip arada kaçamak da yapmak lazım, aksi takdirde insan kendini çok kısıtladığında saldırı olasılığı çok çok yüksek oluyor.
Tesekkür ederim kocum !8puan canim...
Arkadaslar merhaba...
hemen hemen bütün menüler yollandi, ben de elimden geldigince degerlendirmeye calistim. Bu hafta gercekten cok cok yogundum, bu yüzden nete sadece aksamlari ya da sabahlari girip toplu degerlendirmeler yaptim. Yalnisim eksigim mutlaka ki vardir, cünkü beslenme uzmani da degilim. Eksiklikler, yanlisliklar yaptiysam özür dilerim. Umarim memnun kalmissinizdir.
canım sen 46 kıloymussun zaten daha nıye kılo vermek ıstıyorsun hedefın ne bence zaten kılon cok az boyunu bılmıyorum ama ne olursa olsun 46 super bencekızlar bugün iğrenç bi gün atak gibi bi şey geldi yine bugün canım istemesede tatlı birşeyler yiyesim var n'apalım pes etmek istiyorum artık kilo milo umrumda olmasın istiyorum regl de olamıyorum ne zamandır ama her ay sanki birkaç gün sonra olacakmışım gibi tatlı krizleri oluyor çok dikkat ettim aynen böyle sabah tartıldım 46 çıktım ama üzerimde bayağı kalın kıyafet vardı ve su içmiştim
bir de şöyle bir psikolojiye girdim 1-2 ay önce 48-49 falandım e görünüşte bi farklılık göremediğimden 1-2 kilo alsamda olur gibi düşünüyorum o yüzden yiyesim geliyor bıktım artık akşam yemek falan yemiycem tatlı çok yedim bugün dengelemiş olurumzaten hafta sonlarım sadece kahvaltıyla geçiyor ne öğle-akşam yemeği ne kaçamak olamıyor bugün yediklerimi de ona sayarım bari ya da detoks yaparım bilmiyorum
ben bugün menümü de hiç yazmiyim koçum sen direkt 0 ver iğrenç bir gündü bugün ama hafta sonunu sadece meyveyle geçiricem zaten sadece kahvaltı öğünü oluyordu h.sonları o öğünde de meyve yerim gün içinde zaten zamanım olmuyor akşamda belki 1 meyve yerim 2 gün boyunca bugün yediğim aptal şeylerin acısını çıkarmış olurum herhalde dimiii =( ayrıca haftaya da düzene girecek menülerim bu hafta felaketti zaten bu günde o yüzden yeme atağı geçirdim n'apayım kızlar bugünlük saldım artık =)
kızlar meraba uzun zamandır yoktum ama farkettim ki burdan uzaklaştıkça kilolar aldı başını gidio ve bu hiç ii değil benim için.gene aranızdayım benide alın aranıza yarından itibaren diyete başlıcam..ayy nolur acil beni denetimize alın yaza kadar 5 kilo vermem lazım
evet canım kızım hasta..
inşallah dediklerinizi uygulamaya çalışıyorum.sen demeseydi ben bugün kendimi bırakmıştım bile ama toparlandım..haftaya yokum kayınvalidemlere gidicem ne zaman döneriz belli değil..dikkat etmeye çalışacağım.
bu arada ben 900GR vermişim arkadaşlar.neyse bu da bir başarı sayılır.dün daha zayıftım tartıda bu gün 200gr daha fazla çıktım.
Waterspidernaber ?
herkese iyi akşamlar.ben perşembe menümü yazdım mı hatırlamıyorum onun için onu da yazıyorum.
PERŞEMBE MENÜM:
SABAH:iki kuru kayısı,ılık ballı sirkeli su,bir dilim k. ekm. lor sürdüm,bir bard. layt süt.
ARA:1 elma,1 havuç,beşi bir yerde çay
ÖĞLEN:bir hamburger köftesi yagsız pişirdim,iki yeşil biber,bir tabak salata,iki dilim kepek ekmeği,bir kase yoğurt.
ARA:yoktu sanırım,hatırlamıyorum.
AKŞAM:beş yemek kaşığı karnıbahar yemeği,bir kase yoğurt,bir tabak salata,bir yeşil biber,bir dilim kepek ekm.
ARA:arkadaşa davetliydim bir porsiyon sade dondurma yedim,iki bardak tarçınlı karanfilli çay içtim.yarım muz yedim.
CUMA MENÜM:
SABAH:ik kuru kayısıı, ılık ballı sirkeli su,bir bardak ılık layt süt,bir dilim kepek ek.lor sürdüm
ARA:altı tane badem
ÖĞLEN:beş kaşık karnıbahar yemeği,bir turp,iki yeşil biber,bir kase yoğurt,iki dilim kepek ekmeği,canım çok çekmişti bir dilim turunç kabuğu reçeli:)))napim çok güzel görünüyordu.
ARA:bir kase yoğurtun içine küçük parmağımdan biraz daha küçük dört grisini.
AKŞAM:et haşlama bir tabak.Kemilkli etti koçum yanlış anlaşılmasın çoğu kemikti yani.
ARA:arkadaşa davetliydim üç bardak çay ,bir poğaçadan iki küçük ısırık,bir börekten bir ırık bile sayılamayacak bir parça börek.bir de karışık mayva suyu içeceğim.
bu arada ben 900GR vermişim arkadaşlar.neyse bu da bir başarı sayılır.dün daha zayıftım tartıda bu gün 200gr daha fazla çıktım.
KOÇUMMMM!!!
Öğünlerde ekmek ne kadar olmalı.ben genelde bir tost dilimi kadar yiyorum.
SABAH
1 haşlanmış yumurta (baharatlı )
2 yaprak aysberg
bir tutam maydonoz
yarım domates
1 kupa yeşil çay
1' ER TATLI KAŞIĞI BAL, REÇEL, TEREYAĞ
1 Dilim kaşar ve beyaz peynir...
ARA
2 adet büsküvi
1 girissini
3 kupa açık tek şekerli çay..
ÖĞLE
malesef fırsatım olmadı yiyemedim canım...
ARA
1 elma, portakal..yarım ayva
AKŞAM
2 kepçe etli zeytin yağlı kereviz yemeği..
2 servis kaşığı pirinç pilavı..
ARA
beşi bir yerde
1 kase pizza kreker
NOT=
Canım spor olarak 1 saat yürüyüş yarım saat egzersiz yaptım
2 lt su içtim...
ah yavrucak. Cocuklara insan hic kiyamiyor dimi ya. Kendini birakmamana cok sevindim. Canim aslinda birkac hususu aliskanlik edinsek tatil kayinvalide misafirlik farketmez, 3 ana 3 ara ögün yapip, ana ögünlerde her besin grubuna yer ayirirsak, tatli ve cok yüksek karbonhidrat degerli seylerden az yersek, bol su icip, spor da yaparsak gidiyor kilolar. ha tabi yenilenlerin miktari da önemli. arada bi düzenin disina cikmak iyidir, ama toparlamasini da ögrenmeliyiz (zor bisey yaa). Hani Salatayla yemege baslama olayi varya, bence cok iyi, resmen kandiriyorsun mideni, hem doyuyor hem digerlerine az yer kaliyor. Kayinvalidenlerle sana güzel günler dilerim, geri geldiginde belki biraz zayiflamis olursun, ha ? :) olur mu olur..
Cuma manüm koçum
sabah: Yarım poğaca
sekersiz çay
ara : Kuruyemiş
öğlen : çorba
ara : Sarma 3 adet,midye
akşam: Cacık.krep
ara:sıkma meyva suyu
puanin 6 canim. ana ögünler cok zayif...
evet hem de çok zevkli. bugün 5 i bir yerde aldım bim den o da lezzetli geldi
canım ne güzel baya kilo vermişsin. ins ben de öyle olurum.meslektaşız galiba. ne çok öğretmen var burda.
SULİSİM SEN BU ARALAR YOKSUN AMA BEN SPORLARIMI TOPTAN YAZIYIM
PAZARTESİ 40 dk plates 60 mekik
SALI 40-45 dk pilates 100 mekik 35 dk bisiklet
ÇARŞAMBA 30dk bisiklet 100 mekik
PERŞEMBE yarım saat yürüyüş 100 mekik
CUMA yarım saat yürüyüş 100 mekik
inşallah görürsün canım..
ıyı olmaya calısıyorum canım. artık spor ve yemegımı suzene soksam tam super olacagım da sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?