iyi akşamlarrrr bende varım.....
bende benım evde sorun var sanırdım temızlıyorum ıkı gun sonra is nefret edıyorum. bosver bızde ıs yaptıkca kalori harcarız:)
selam kizlar...ben simdilik daha fazla kilo vermekten vazgectim...kendimi cok gücsüz ve yorgun hissediyorum..vücüdüm su anki kiloya alisik deyil..önce biraz alisiyim su anki kiloma..9 senedir ilk kez 57 kiloya düstüm..biraz ara vermek istiyorum..kendimi daha iyi hissetttigimde kilo vermeye devam ederim belki..daha fazla vermesemde olur..su anki halimdende menunum..sadece biraz sporlan sikilasmasi lazim göbisimin..geri kalan kilocuklarda belki sporalan gider..
selam kızlar gerçi kimse yok ama
cuma günü yeme atağım olmuştu 2-3 gün detoks yaparım demiştim ama sadece 1 gün yapabildim kendimi çok kötü hissettim ve 45 olmuşum kendimi ödüllendirmek istedim gerçi yine detoks gibi oldu gün boyu sadece kahvaltı yaptım ve 1 bardak meyve suyu içtim
gzmnc canım ya cuma akşamı salata da yemiştim yazmayı unuttum.aslında et olunca ekmek yenmez diye düşündüm o yüzden yemedim.bu arada iradeli olduğumu düşünmen beni mutlu ettti:))sen bi de hafta sonu menüme bak o zaman fikrini değiştirebilirsin:)).geçen haftaki kilo bildirimim istemişsin ama ben hiç vermedim sanırım.tatilde memleketteydik.hergün tartıldım hep aynıydım sanırım.orada bir düzenim olmadığı için sağlıklı bir beslenmem olmadı.yine da çoğu yiyecekten kıstım.
selam kızlar gerçi kimse yok ama
Cuma günü yeme atağım olmuştu 2-3 gün detoks yaparım demiştim ama sadece 1 gün yapabildim kendimi çok kötü hissettim ve 45 olmuşum kendimi ödüllendirmek istedim gerçi yine detoks gibi oldu gün boyu sadece kahvaltı yaptım ve 1 bardak meyve suyu içtim
tabi alırız yazdım adını.... Gün içinde yaptığın sporların cinsini ( yürüyüş,pilates fitnes gibi) ve süresini yazıyorsun
Günaydin Azulcum naber ?Günaydin herkese
günaydin canim.....
Günaydın gzmnc,koçluğun için çok teşşekkürler,
Aydınlattın bizi sağlıklı beslenme konusunda...
Günaydın, grubumuzun hedef odaklı, iradeli, başarılı ve güzel bayanları
Hepimize sağlıklı, doğru beslenmeli ve bol hareketli, geçmişteki hataların tekrarlanmadığı bomba gibi bir hafta diliyorum. Ve en önemlisi de umuyorum ki bu hafta tüm bu çabamız tablolara yansıyacak
İyiyim ya nolsun işte,gerçi geçen hafta hiç kilo veremedim hiç keyfim yok,hatta bu hafta da verebileceğimi sanmıyorum,
Çok stresli başladı gene bu hafta,stres olunca ne spor yapabiliyorum ne de abur cubur yemekten
kendimi alabiliyorum...
Sen nasılsın Efsuncum?koç Sulişim mi oldu şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?