50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

PAZAR MENÜM:

SABAH30 da yeptım çünkü eşim çok geç kalkıyor malesef( ılık limonlu su.iki buçuk dilim kepek ekmek,biraz hellim,bir sürümlük lor,dört zeytin,bir lokma şeftali reçeli,iki lokma turunç reçeli,bir lokma tahin-pekmez,bir buçuk haşlanmış yumurta bir kaç dal maydanoz,nane,üç bardak çay.Evet biraz fazla olmuş ama hepsi çok çok küçük parçalardı:))

ARA:birkase yoğurda yarım paket (beş dilim)kepekli bisküvi karıştırıp yedim.

ÖĞLEN: yok.çünkü çok geç yaptım kahvaltıyı.

AKŞAM:üç servis kaşığı bulgurpilavı,bir kaç kuş başı et haşlama,bol salata,bir kase yoğurt.

ARA:bir çay bardağı taze sıkılmış portakal suyu.üç bardak tarçınlı çay.

gzmnc canım ya cuma akşamı salata da yemiştim yazmayı unuttum.aslında et olunca ekmek yenmez diye düşündüm o yüzden yemedim.bu arada iradeli olduğumu düşünmen beni mutlu ettti:))sen bi de hafta sonu menüme bak o zaman fikrini değiştirebilirsin:)).geçen haftaki kilo bildirimim istemişsin ama ben hiç vermedim sanırım.tatilde memleketteydik.hergün tartıldım hep aynıydım sanırım.orada bir düzenim olmadığı için sağlıklı bir beslenmem olmadı.yine da çoğu yiyecekten kıstım.

Canim herseyin en önemlisi saglik. Eger ara vermen gerekiyorsa tabiki ver, kilonu korumaya bak o halde biraz kendine gel. cok fazla spor yapiyorsanda azalt biraz. günde yarim saat yeterli. önelikle aldigin sivilara dikkat et canim, yeterince almalisin. arada bi ugra emi, iyi oldugunu bilelim..

selam kızlar gerçi kimse yok ama
cuma günü yeme atağım olmuştu 2-3 gün detoks yaparım demiştim ama sadece 1 gün yapabildim kendimi çok kötü hissettim ve 45 olmuşum kendimi ödüllendirmek istedim gerçi yine detoks gibi oldu gün boyu sadece kahvaltı yaptım ve 1 bardak meyve suyu içtim

Son düzenleme:

canim ne yap et, kendine eziyet etme...

canim hepimizin haftasonu feci :))
bosver...

günaydın canım detoks hakkında bilgi verirmiisn nasıl yapıyorsun ?

tabi alırız yazdım adını.... Gün içinde yaptığın sporların cinsini ( yürüyüş,pilates fitnes gibi) ve süresini yazıyorsun

sulisim çok teşekkürler :90::90::90: Bu hafta daha iyim dengeli beslenme ve spora devam

bikaç sorum olucak

- koç kim oldu sulisim sen mi?

- hafta sonu menü bildirmiyormuyuz?

- birde bu detoks hakkında bilgi almka istiyorum

Günaydın, grubumuzun hedef odaklı, iradeli, başarılı ve güzel bayanları

Hepimize sağlıklı, doğru beslenmeli ve bol hareketli, geçmişteki hataların tekrarlanmadığı bomba gibi bir hafta diliyorum. Ve en önemlisi de umuyorum ki bu hafta tüm bu çabamız tablolara yansıyacak

Günaydin Azulcum naber ? Günaydin herkese

İyiyim ya nolsun işte,gerçi geçen hafta hiç kilo veremedim hiç keyfim yok,hatta bu hafta da

verebileceğimi sanmıyorum,

Çok stresli başladı gene bu hafta,stres olunca ne spor yapabiliyorum ne de abur cubur yemekten

kendimi alabiliyorum...

Sen nasılsın Efsuncum?koç Sulişim mi oldu şimdi?

Günaydın gzmnc,koçluğun için çok teşşekkürler,

Aydınlattın bizi sağlıklı beslenme konusunda...

memnun kalmaniza gercekten cok sevindim...

benim icin cok cok yogun bir haftaydi. raporluydum ve hep evde yatiyordum. alerjik reaksiyondan dolayi.

son listeleri hazirlayip yayilayacagim...

bir de kilo meselesini o haftanin kocu yapsin dedik ama böyle de zor oluyormus. ben de bir önceki haftanin sonuclari yok ki degisimi bulayim??

Cok motive edici bir selamlama oldu bu, amiiiiiin

Aa canim SIKMA canini verirsin, niye vermeyesin ki. Bu hafta icin gercekci bir hedef koy kendine ve onu gerceklestirmeye bak. abur cuburlari yok etmelisin canim yoksa el atinda insan duramiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…