50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok güzel bir menü tabiki de puanın 10 ( öğlenki lazanyadaki bol peyniri 3.gruptan sayıyıorum )

Son düzenleme:
Selam Sulişim,selam Peppermint görüşemedik sizlerle ne zamandır...

İyisinizdir umarım.....

çok güzel bir menü tabiki de puanın 10 ( öğlenki lazanyadaki bol peyniri 3.gruptan sayıyıorum )

ben ilk kez denedim.. cok da korkuyordum yapmaya cunku daha yeni yeni tek basima yemek yapmaya basladim.. ama iyi ki de cesaret etmisim... yapmak keyifliydi sonucun guzel olmasi da ayrica keyifli....

mutlaka dene, eminim sen cok daha guzel yaparsin... :))

10 puan icin de tesekkürler... evet bol peynir vardi, ve corba da ictigim icin salata canim istemedi..

ara ögünlerde yogurtla acigi kapatmaya calisiyorum...

cnm bulantilarim epey azaldi.
daha duzenli yiyebiliyorum simdi.
tabi bazi tuketemedigim gidalar var hala, kirmizi et gibi :-((
tiksindim bazi seylerden hic iyemiyorum

testler, cmr.ense kalinligi olsuldu bebegin, iyiymis cok sukur, kan da verdim, sonuclar haftaya cmr alinacak bakalim

İyisinizdir umarım.....

selam cnm.
ben iyiyim.
sen de iyisindir ins.

İyisinizdir umarım.....

ben iyyim canım tatil bitti döndük okulumuza...kilolarla 2 ileri 1 geri uğraşıp duruyorum....

iyiyim cnm cok sukur.. bebis de iyi..

sizler nasilsiniz bir bakayim dedimm

aman aman iyi olunda gerisi önemli değil.....cinsiyetini ne zaman öğreneceksiniz....

Yeni koçumuz hayırlı olsun oooo baya gözüm korktu çok disiplinli :)

ben burayı çok sevdim bu hafta bomba gibi olucak....

birde sevgili kocum çizelgemi güncelleyemiyorum bilgisi olan var mı?

Yeni koçumuz hayırlı olsun oooo baya gözüm korktu çok disiplinli :)

ben burayı çok sevdim bu hafta bomba gibi olucak....

birde sevgili kocum çizelgemi güncelleyemiyorum bilgisi olan var mı?

teşekkür ederim.....

çielgeyi ilk oluştururken kilo bilgilerini girdiğim alanda pin yazan yere şifre yazıyordun sonrada o sayfayı sık kullanılanlara eklemen gerekiyordu.....yoksa çizelgeni güncelleyemezsin....... eğer pn sayfanı kaydetmediysen yeniden bir çizelge oluşturman gerekiyor......

HAYIRLI OLSUN sulısım koçluğun
cuma menümü bildiremedim çünkü öğleden sonra istanbula gittim
bu hafta da misafirim v ar izmirden
hem çalışıp hem misafir ağırlamak zor olacak ama napalım
yani bu hafta menü bildirimi yapamayacağım
gzmnc canım ben kilomu bildirmiştim atladın sanırım
56.2 idim
haftaya tartılıp tekrar aranıza katılırım artık
bol diyetli ve eksi kilolu günler diliyorumm

aa özür dilerim canim.. ekliyorum hemen.... menülerle birlikte olunca epey karisti... belki de en iyisi mesaj atmak...

Son düzenleme:
daha bikac haftamiz var canim cinsiyet icin

cok merak ediyorum ben de:18:

çin takvimine baktmnı???

tamam canım kolay gelsin sana.....

kızlar selam herkese bugün bi garibim böyle kendimi salasım var acaba diyorum 1 hafta mola mı versem kilo verme/koruma işine mola verincede baklava/börek yemem tabi ki ama değişik bir şeyler yemek istiyorum biraz relax olmak istiyorum sanki ama o zamanda alırım sanırım alırsam da verme sıkıntısı/stresi bayan olmak ne zor iş gerçi erkeklerinde kilolarını korumaları önemli ama amaaaan ne karışık işler bunlar bugün iyi gidiyorum aslında ama biraz tatlı yedim höşmerim tatlısı, ki kendisine bayılırım zaten içinde un falanda yok sadece peynir telemesi, şeker, irmik ve yumurta var şerbet yağ vs. yok yani diğer tatlılara nazaran her hafta hergün yenmediği sürece kilo aldırmaz sanırım değil mi hatta şimdi aklıma geldi canım tatlı çektiğinde çikolata/kek vs. yerine höşmerim yiyeyim bari
şu fincan kekin tarifine baktım da gerçekten çok pratik ve hoş görünüyor

Son düzenleme:

Höşmerime afiyet olsun, güzel kaçamak

sevgili gzmcn çook teşekkürler canım

Hafta sonu biraz saldım kendimi, benim tartım bir garip aynı anda bir kaç kere çıktığımda hep farklı tartıyo, morelimi bozuyo geçen hafta 400 gr dedim ama değil mi acaba anlayamadım, umarım veiririm ama bugün geçen haftaya göre ümidim düşük. bugün canım herşeyi yemek istedi neyse..

yeni koçumuz sulisim şimdiden teşekkürler

sabah
bir dilim kek, 4 tuzlu kurabiye (minikti)teneffüste arkadaşlar getirmiş
yarım simit, üçgen peynir, çay

Ara
1 tane kuru kayısı, çay

Öğle
4 kaşık nohut yemeği, 3 kaşık pilav,turşu

Ara
1 çorba kasesi kadar cips 1 kase sütlü cornfleks, meyve tabağı ( bu ara 8 saat olduğu için)

Akşam
1 uskumru buğulama, salata, 1 yada yarım dilim kepek ekmek( saat 8 de yiyeceğim)

Ara
çay, az kuru yemiş( fındık, üzüm, leblebi)

1,5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…