Gzmnc canım ben de sana yazmıştım kilomu,ama boşver zaten kilo veremedim ki,aldım hatta...
Bu arada koç halen belli değil mi?
Gzmnc canım ben de sana yazmıştım kilomu,ama boşver zaten kilo veremedim ki,aldım hatta...
Bu arada koç halen belli değil mi?
aa kusura bakma canim, görmemisim....
ben de kilo aldim bosverP veririz yine....
kimse yoksa ben devam edebilirim....
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/421462-tencere-fincan-kek.html
Üstteki linkte kızlar,resimleri de var,mutlaka bakın...
sulisim çok teşekkürler :90::90::90: Bu hafta daha iyim dengeli beslenme ve spora devam
bikaç sorum olucak
- koç kim oldu sulisim sen mi?
- hafta sonu menü bildirmiyormuyuz?
- birde bu detoks hakkında bilgi almka istiyorum
Sulisim, bu hafta koçumuz sen olmaya gönüllü idin, değil mi?
evet sanırm bu haftaki koçunuz benim..menülerimiz pazartesinden cumaya kadar değrlendiriliyor.....
• sağlıksız şeyler yemek yenmeyecek ( nescafe,cappicuno,ketçap,mayonez salam, sosis,vb…….)
• Ana öğünlerde çorba ekmek yada salata yada tek meyve yemek yasak direk “0” puan verilecek
• Günde 2-2,5 litre su içilecek
• 2-3 fincan bitki çayı içilecek ( 5’i bir yerde ,yeşil çay tavsiyemdir)
• Menüler aşağıdaki şekilde oluşturulacak ve öyle değerlendirilecektir…lütfen dışarıda yerken yada evde yemek hazırlarken bu kombinasyona uygun menü hazırlayalım…
düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 p
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 p
• Lütfen menülerinizi tek renk ve sadece öğün adları Kalın olacak şekilde yazın
Sabah
yediklerim
Ara
yediklerim
Gibi…….
• Tek tatlı ile ara öğün yapılmıcak…direk – puan verilecek…yanında yada telafi arasında zararsız şeyler yenilecek…bunlar yapılırsa 1. Kaçamak görmezden gelinecek…ama genede mümkün olduğunca kaçamaklar hafta sonuna bırakılacak..
• Geç yedim acıkmadım diye ara öğün atlanmıcak…. hiç değilse 1-2 fındık yada 1-2 leblebi yenilecek….
• Tek bitki çayı ile ara öğün olmaz puan verilmez mutlaka yanında besleyici bir şey yenilecek
• Birde kilo bildirimleri en geç Cuma akşamı 21.00 kadar olsun….
sulisim, nasilsin, nasil gidiyor??
koc sen misin???
isin varsa ben de devam edebilirim...
kocum bu disiplinine bayiliyorum....
pazartesi menüm
sabah
1 bardak süt
kk peynir
2 dilim kepek ekmegi
1 diliminde sarelle
ara
elma
ögle
corba
lazanya
ara
yogurt
muz
aksam
corba
lazanya ya da firinda patates püreli köfte (ikisi de var canim o an ne isterse)
marul
ara
yogurt
bu hafta müsatim canımmm ben yapyım kendimide hizaya sokmam lazım..... ben iyiyim canım evdeyim temizlik falan yaptım çamaşır derken anca oturdum..sende ne var ne yok hastaymışıın sanırmgeçen hfta çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
sağol canımmm hizaya girmemiz lazımmm hapimizin değil mi????
canım yaa bu lazanya nasıl oluyor o adını duydum ama hiç yemedim...neler var içnde puanlarken onadikkatedeyim.....
sulisim naber tatlimmmm
sulisim naber tatlimmmm
tamam o zaman kocum :))
beni bir kasinti aldi.. neden neye karsi bilmiyorum ama acayip kasiniyorum. gecen hafta izin aldm, evde dinlendim.. ilac da iciyorm ama hala gecmedi... yedigim birsey dokunuyor sanirim. bilmiyorm...
dr test istedi onu yaptircam....
lazanya firinda kiymali makarnanin süslü püslü hali :))
uzun dikdörtgen seklinde makarnasi var. kiymayi soganla kavurdum, salcali sos yaptim. firin tepsisine biraz sos bi sira makarna üzerine bol peynir serptim yumurtali. sonra yine kiymali sos ve makarna.. o sekilde 6-7 kat olsu. firinda pisti.
kiyma yagli oldugundan hiiic yag koymadim. bol baharatli... icinde ve uzerinde bol peynir kullandigim icin yogurt ya da ayran istemedi canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?