50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gzmnc canım ben de sana yazmıştım kilomu,ama boşver zaten kilo veremedim ki,aldım hatta...

Bu arada koç halen belli değil mi?

Gzmnc canım ben de sana yazmıştım kilomu,ama boşver zaten kilo veremedim ki,aldım hatta...

Bu arada koç halen belli değil mi?

aa kusura bakma canim, görmemisim....

ben de kilo aldim bosver P veririz yine....

kimse yoksa ben devam edebilirim....

selam kızlar, ben sadık bir üye olamıyorum maalesef... geçen hafta işler çok yoğundu ve evde de işler biraz karışıktı. o yüzden katılamadım aranıza. ama arada girip okuyorum. ne güzel haftada 1 kg veren arkadaşlar var. ben hala eve tartı da alamadığımdan durumdan haberdar değilim, sadece inşallah almamışımdır diye dua etmekle yetiniyorum. önümüzdeki hafta spora başlıcam. umarım mart ayından itibaren daha sadık olabilirim

o zamana kadar arada bir böyle merhaba der kaçarım herhalde. herkese başarılar diliyorum kızlarrr

aa kusura bakma canim, görmemisim....

ben de kilo aldim bosver P veririz yine....

kimse yoksa ben devam edebilirim....

Sorun değil canım,

Kızlar yemek tarifleri bölümünde bi kek tarifi buldum,süper bişey,

Tam bize göre ,niye mi?yağsız çünkü,

Birazdan ekleyeyim tarifi,daha yapamadım ama yapıcam mutlaka,hem çok pratik gibi gözüküyor...

bugün sabah yarım simitle üçgen peynir yedim(gerçi öğlen sayılır sabah sayılmaz)bugün baya bi spor yapmayı düşünüorum umarım yapabilirim

Hafta sonu ben de light kek yaptım, gerçi fazla güzel oldu diye 5 dilim yedim cumartesi günü, amacına pek uymadı, ama olsun. Tarifini vereyim siz de yapmak istersiniz belki:

10 gr splenda, 2 adet yumurta ile çırpılır.
1 bardak diyet süt, alabildiği kadar un (soya unu ile karıştırdım ben, biliyorsunuz soya protein bakımından çok zengin), bir paket kabartma tozu, 50 gr kuru üzüm (kuru üzüm yerine yaban mersini ile de çok güzel olacağına eminim, ayrıca ceviz, fındık da güzel olur), bir tutam tarçın ilave edilir ve karıştırılarak kek hamuru haline getirilir. Teflon kek kalıbı yapışmasın diye çok çok az zeytin yağlanır, kek hamuru dökülür ve 150 derece önceden ısıtılmış pırında pişirilir...

Valla kızlar malesef çok güzel oluyor, içinde hiç yağ olmamasına hatta diyet sütle yapılmış olmasına rağmen. Malesef diyorum çünkü diyet kek yapıp az az yiyim derken benim gibi dilimlerce götürmenize neden olabilecek kadar güzel

Sulisim, bu hafta koçumuz sen olmaya gönüllü idin, değil mi?

evet sanırm bu haftaki koçunuz benim..menülerimiz pazartesinden cumaya kadar değrlendiriliyor.....

• sağlıksız şeyler yemek yenmeyecek ( nescafe,cappicuno,ketçap,mayonez salam, sosis,vb…….)

• Ana öğünlerde çorba ekmek yada salata yada tek meyve yemek yasak direk “0” puan verilecek

• Günde 2-2,5 litre su içilecek

• 2-3 fincan bitki çayı içilecek ( 5’i bir yerde ,yeşil çay tavsiyemdir)

• Menüler aşağıdaki şekilde oluşturulacak ve öyle değerlendirilecektir…lütfen dışarıda yerken yada evde yemek hazırlarken bu kombinasyona uygun menü hazırlayalım…

düzgün kahvaltı: 1p

meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 p

sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 p

• Lütfen menülerinizi tek renk ve sadece öğün adları Kalın olacak şekilde yazın

Sabah
yediklerim

Ara
yediklerim

Gibi…….

• Tek tatlı ile ara öğün yapılmıcak…direk – puan verilecek…yanında yada telafi arasında zararsız şeyler yenilecek…bunlar yapılırsa 1. Kaçamak görmezden gelinecek…ama genede mümkün olduğunca kaçamaklar hafta sonuna bırakılacak..

• Geç yedim acıkmadım diye ara öğün atlanmıcak…. hiç değilse 1-2 fındık yada 1-2 leblebi yenilecek….

• Tek bitki çayı ile ara öğün olmaz puan verilmez mutlaka yanında besleyici bir şey yenilecek

• Birde kilo bildirimleri en geç Cuma akşamı 21.00 kadar olsun….

Son düzenleme:

kocum bu disiplinine bayiliyorum....

pazartesi menüm

sabah

1 bardak süt
kk peynir
2 dilim kepek ekmegi
1 diliminde sarelle

ara

elma

ögle

corba
lazanya

ara

yogurt
muz

aksam

corba
lazanya ya da firinda patates püreli köfte (ikisi de var canim o an ne isterse )
marul

ara

yogurt

sulisim, nasilsin, nasil gidiyor??

koc sen misin???

isin varsa ben de devam edebilirim...

bu hafta müsatim canımmm ben yapyım kendimide hizaya sokmam lazım..... ben iyiyim canım evdeyim temizlik falan yaptım çamaşır derken anca oturdum..sende ne var ne yok hastaymışıın sanırmgeçen hfta çok geçmiş olsun şimdi nasılsın

kocum bu disiplinine bayiliyorum....
sağol canımmm hizaya girmemiz lazımmm hapimizin değil mi????

canım yaa bu lazanya nasıl oluyor o adını duydum ama hiç yemedim...neler var içnde puanlarken onadikkatedeyim.....

tamam o zaman kocum :))
beni bir kasinti aldi.. neden neye karsi bilmiyorum ama acayip kasiniyorum. gecen hafta izin aldm, evde dinlendim.. ilac da iciyorm ama hala gecmedi... yedigim birsey dokunuyor sanirim. bilmiyorm...

dr test istedi onu yaptircam....

lazanya firinda kiymali makarnanin süslü püslü hali :))

uzun dikdörtgen seklinde makarnasi var. kiymayi soganla kavurdum, salcali sos yaptim. firin tepsisine biraz sos bi sira makarna üzerine bol peynir serptim yumurtali. sonra yine kiymali sos ve makarna.. o sekilde 6-7 kat olsu. firinda pisti.

kiyma yagli oldugundan hiiic yag koymadim. bol baharatli... icinde ve uzerinde bol peynir kullandigim icin yogurt ya da ayran istemedi canim.

sulisim naber tatlimmmm

hoşgeldin canım ben iyiym se nasılsın nasıl gidiyor bebişle hayat.... testlerinizi yaptırınızmı? sonuçla iyidir inş....bulantıların yeme düzenin ne alemde...rayına oturdumu biraz.....

hımmmm çok lezzeetli bir şeye benziyo afiyet olsunn benimde canım çekti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…