50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sevgili grup üyeleri,

Ben aranızdan ayrılıyorum. Hedeflerinize ulaşma yolunda azimli, kararlı ve başarılı olmanızı, bunun da tablolara yansımasını diliyorum.

Hoşçakalın...

aaaa hayırdır neden ayrılıyorsun bir şey mi oldu......

ambitious al canim senin icin birkac ürünü kolaj yaptim

wavvv elbiseler supermiş yaa banada bır elbıse lazım ama ustumuzde nasıl duruyor anlamadan nasıl alacagız
senin hormonlar kafayi yemis kuzum arkadasda da mi var ? bu ilginc bak :) stres mi yaptiniz rehl olucaz diye ?

canım yok yaa ne stresi yapacagız kendınden sacmaladı resmen hormonlar kafayı yedi ama bakalım duzelecek mı tabı bu sırada ben olan kıloyu alacagım buna dur demek ıcın sımdı spora baslıyorum rump it up yapayım bari

evet evet kocum bol etli.... ama ben salatasini daha bol istiyorum genelde...

amaaaa... kocum kizma ama ufak bir degisiklik oldu.. balik, patates, haslanmis karnibahar ve yogurt yedim. m.suyu ictim :))

bir de kacamak yaptim ( 1 puanimi iade etmek istiyorum..
hem kucuk bir parca cikolata hem de 1 dilim dondurma ((

hıımmm akşam yemeğin tam puangene...ama bu kaçamaklar ne zaman oldu ara yaparken başka bir şey yedinmi tek bunlarmı

düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sabah (1p) ara (1p) öğle (3p) ara (1p) akşam (3p) ara (1p) - TOPLAM
şule 1 0 1 1 3 1 7
efsun 1 1 0 1 1 1 1 4
gzmnc 1 1 3 1 3 1 10
ambitious 1 1 2 1 2 1 8
cilekli_seker 1 1 2 1 3 1 9
aybukeeslem 0
azul 1 1 1 1 3 0 1 6
melahatt 1 1 2 1 0 1 6
parlaksiyah 0
imporatogrly 0
tutaste85 1 1 3 1 2 1 9
tugbaaaa 1 0 3 0 2 1 1 6
yaamuur 1 1 3 1 3 1 10
pakize85 1 1 2 1 2 1 8

sulisim çizelgeni görünce çok hoşuma gitti ya. maşallah ne kadar zamanda verdin canım bu kadar kiloyu?

wavvv elbiseler supermiş yaa banada bır elbıse lazım ama ustumuzde nasıl duruyor anlamadan nasıl alacagız

ayy demiyaaa bende denemeden alamam....resimdeki gibi durmayabilir üzerimizde.....o yüzden internetten asla kıyafet ayakkabı alamam....

Kizlar su an "basimin belasi" filmine bakiyorum cok zevkli :)

yediklerimi diyeyim önce:

sabah: 2 dilim cekirdekli ekmek, üzerine tereyagi sürdüm bir kk ´kadar peynir
ara: kuru kayisi, kuru elma ve erik
ögle: siyah ekmekcik üzerinde yesillik ve yumurta
ara: biraz yogurt
aksam: bir dilim ekmek arasi sucuk, bir kase acili domates corbasi, bir kase salata ve biraz patates püresi (1-2 kasik kadar anca)
ara: yari nar. ve malesef 2 karecik cikolata

spor: 20 dakika stepper, 11000 civarinda adim

Sabah:
2 dilim ekmek
Biraz fındık ezmesi
7-8 adet yeşil zeytin
1 kk peynir
Birkaç dilim domates

Öğle:
Çeyrek ekmek arası piliç pane
Çok az patates kızartması

Ara:
1 beyaz gofret
1 rulo kat

Akşam:
1 lahmacun
1 büyük ayran
Roka
Maydonoz

Ara:
1 karamelli sticks

1,5 litre kadarda su içtim. Spor yok koçum...

ben hiç gidemiyorum spor salonuna...çok üşeniyorum gözümde büyüyor....1 -2 defa gittim hiç bir zamam 1 ayı tamamlayaadım....

acaip bir sebep disinda, beni bozar spor salonu :) dans kursu belki

bu arada sulecim bunu paylasmaliyim: aksama hingel vardi ama yemedim bitanecik bile

hemen yap vallahi, en iyisi sporla mücadele. magazada denemek daha iyi tabi ama bazen evde giyip denemek de iyi oluyor

ayy demiyaaa bende denemeden alamam....resimdeki gibi durmayabilir üzerimizde.....o yüzden internetten asla kıyafet ayakkabı alamam....

hemen yap vallahi, en iyisi sporla mücadele. magazada denemek daha iyi tabi ama bazen evde giyip denemek de iyi oluyor

evet super bır baslangıc yaptım geldım

1 ramp it up
2 30 dakıka plates

ardından banyo ve yarım cay bardagı yagsız sut :) cok mutlu oldum ıste bu yaa hayat spormus baska zaman aksam evde yatıp kalıyorum spor yapınca kendıme geldım

ben elbıselere baktımda cok guzel ve fıyatlar super sen alsınmı canım benım hosuma kahverengı yakası v seklınde motıflı olan var ya o hosuma gıttı alsammı kı bana da uzerıme yapısmayan bır elbıse lazım gıyecegım ortam mutasp olacak da sızce guzel mı karar veremedım bırde ben ben hep 36 gıyıyorum 36 alsam sorun olmaz heralde

selam kızlar herkese
Pazartesi Menüm

Sabah
1,5 küçük kupa yarım y. süt
2 dilim kepek ekmek
1 domates
azıcık höşmerim (ama bundan emin değilim yememişte olabilirim)

Ara
form'un mısır ve pirinç patlaklı yuvarlak şekilli ürününü yedim (tamamını)

Öğle
ıspanak haşlaması (içinde başka hiçbir şey yok)
yoğurt
biraz höşmerim tatlısı

Ara
yok

Akşam
1 kase tarhana çorbası
4-5 adet köfte (boyutları küçüktü)
1,5 dilim kepek ekmek

Ara
1 portakal
biraz leblebi-fıstık

Ara
5 i 1 yerde çay

2-2,5 lt su

Pilates 45-50 dk
koşar adımlarla yürüyüş (1 saatten fazla)
600den fazla ip atlama
200den fazla mekik

wow, hiza bak ben almadim cnm buraya siparis yapmiyorlar. ama olaki birgün yaparlarsa diye üyeyim.güzel elbiseler var ya. anlattigin uyumludur bence..

tşkler koçumm 10 almışımm

sabah :
bi dilim çavdar ekmeği
bi yumurta ( pataesli )
yarım domates ve salatalık
ince dilim beyaz peynir
bi fincan çay

ara :
bi adet muz

öğlen :
3 kaşık pırasa
bi dilim çavdar ekmeği

ara :
bi elma

akşam :
bi kase tarhana çorbası
iki kaşık pırasa ve ekmek ve salata yiyodumkiiiii
bazı sebeplerden dolayı masayı terkettim koçum iştah falan kalmadı
bu moralle yarın nası bi menü çıkar bilmiyrum

güzel bir menü....öğlen 1 grup eksiko olmuşşşş puanın 9

gene çok fazla abur cubur var olmammış....bunları alacağına kuru üzüm al kuru erik al kayısı al....1-2 fark etmezzz bu abur cuburlar çok zararl bir çoğunda NBŞ var ( nişasa bazlı şeker) tv de bas bağırıyorlar zararlarını.....

puanın 5

acaip bir sebep disinda, beni bozar spor salonu :) dans kursu belki

bu arada sulecim bunu paylasmaliyim: aksama hingel vardi ama yemedim bitanecik bile
ooo iradeye bak......maşallah maşallah....

kalıp önemli acaba bunun 36 sı sana olurmu..markdan makaya kalıplarda değişiyor...ama bende onu beğenmiştim.... giyincede öyle durursa çok güzel olur...

bu arada ramp it kaç dk ????

salı günkü menümü göremedim....... pazartesinin puanı 7

akşama kadar gayet iyiy gidiyormuşun??? inş morelin bozan şey çözülebilcek bir konudur.....öğlen 2 grupdan besin almamışın ( ekmek+ pilav+makarna) puanın 8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…