Sevgili grup üyeleri,
Ben aranızdan ayrılıyorum. Hedeflerinize ulaşma yolunda azimli, kararlı ve başarılı olmanızı, bunun da tablolara yansımasını diliyorum.
Hoşçakalın...
senin hormonlar kafayi yemis kuzumarkadasda da mi var ? bu ilginc bak :) stres mi yaptiniz rehl olucaz diye ?
benden önce gzmnc açıklamasını yapmış.....
ben hiç gidemiyorum spor salonuna...çok üşeniyorum gözümde büyüyor....1 -2 defa gittim
hiç bir zamam 1 ayı tamamlayaadım....
ya bu dönerin için içinde et yada tavuk yokmu....ben döner diyince direk öyle algıladım sormadımda... o yüzden tam puan verdim.....
evet evet kocum bol etli.... ama ben salatasini daha bol istiyorum genelde...
amaaaa... kocum kizma ama ufak bir degisiklik oldu.. balik, patates, haslanmis karnibahar ve yogurt yedim. m.suyu ictim :))
bir de kacamak yaptim( 1 puanimi iade etmek istiyorum..
hem kucuk bir parca cikolata hem de 1 dilim dondurma((
wavvv elbiseler supermiş yaa banada bır elbıse lazım ama ustumuzde nasıl duruyor anlamadan nasıl alacagız
sulisim çizelgeni görünce çok hoşuma gitti ya. maşallahne kadar zamanda verdin canım bu kadar kiloyu?
ben hiç gidemiyorum spor salonuna...çok üşeniyorum gözümde büyüyor....1 -2 defa gittim hiç bir zamam 1 ayı tamamlayaadım....
Sevgili grup üyeleri,
Ben aranızdan ayrılıyorum. Hedeflerinize ulaşma yolunda azimli, kararlı ve başarılı olmanızı, bunun da tablolara yansımasını diliyorum.
Hoşçakalın...
wavvv elbiseler supermiş yaa banada bır elbıse lazım ama ustumuzde nasıl duruyor anlamadan nasıl alacagız
canım yok yaa ne stresi yapacagız kendınden sacmaladı resmen hormonlar kafayı yedi ama bakalım duzelecek mı tabı bu sırada ben olan kıloyu alacagım buna dur demek ıcın sımdı spora baslıyorum rump it up yapayım bari
ayy demiyaaa bende denemeden alamam....resimdeki gibi durmayabilir üzerimizde.....o yüzden internetten asla kıyafet ayakkabı alamam....
hemen yap vallahi, en iyisi sporla mücadele. magazada denemek daha iyi tabi ama bazen evde giyip denemek de iyi oluyor
evet super bır baslangıc yaptım geldım
1 ramp it up
2 30 dakıka plates
ardından banyo ve yarım cay bardagı yagsız sut :) cok mutlu oldum ıste bu yaa hayat spormus baska zaman aksam evde yatıp kalıyorum spor yapınca kendıme geldım
ben elbıselere baktımda cok guzel ve fıyatlar super sen alsınmı canım benım hosuma kahverengı yakası v seklınde motıflı olan var ya o hosuma gıttı alsammı kı bana da uzerıme yapısmayan bır elbıse lazım gıyecegım ortam mutasp olacak da sızce guzel mı karar veremedım bırde ben ben hep 36 gıyıyorum 36 alsam sorun olmaz heralde
Kizlar su an "basimin belasi" filmine bakiyorum cok zevkli :)
yediklerimi diyeyim önce:
sabah: 2 dilim cekirdekli ekmek, üzerine tereyagi sürdüm bir kk ´kadar peynir
ara: kuru kayisi, kuru elma ve erik
ögle: siyah ekmekcik üzerinde yesillik ve yumurta
ara: biraz yogurt
aksam: bir dilim ekmek arasi sucuk, bir kase acili domates corbasi, bir kase salata ve biraz patates püresi (1-2 kasik kadar anca)
ara: yari nar. ve malesef 2 karecik cikolata
spor: 20 dakika stepper, 11000 civarinda adim
Sabah:
2 dilim ekmek
Biraz fındık ezmesi
7-8 adet yeşil zeytin
1 kk peynir
Birkaç dilim domates
Öğle:
Çeyrek ekmek arası piliç pane
Çok az patates kızartması
Ara:
1 beyaz gofret
1 rulo kat
Akşam:
1 lahmacun
1 büyük ayran
Roka
Maydonoz
Ara:
1 karamelli sticks
1,5 litre kadarda su içtim. Spor yok koçum...
ooo iradeye bak......maşallah maşallah....acaip bir sebep disinda, beni bozar spor salonu :) dans kursu belki
bu arada sulecim bunu paylasmaliyim: aksama hingel vardi ama yemedim bitanecik bile
evet super bır baslangıc yaptım geldım
1 ramp it up
2 30 dakıka plates
ardından banyo ve yarım cay bardagı yagsız sut :) cok mutlu oldum ıste bu yaa hayat spormus baska zaman aksam evde yatıp kalıyorum spor yapınca kendıme geldım
ben elbıselere baktımda cok guzel ve fıyatlar super sen alsınmı canım benım hosuma kahverengı yakası v seklınde motıflı olan var ya o hosuma gıttı alsammı kı bana da uzerıme yapısmayan bır elbıse lazım gıyecegım ortam mutasp olacak da sızce guzel mı karar veremedım bırde ben ben hep 36 gıyıyorum 36 alsam sorun olmaz heralde
selam kızlar herkese
Pazartesi Menüm
Sabah
1,5 küçük kupa yarım y. süt
2 dilim kepek ekmek
1 domates
azıcık höşmerim (ama bundan emin değilim yememişte olabilirim)
Ara
form'un mısır ve pirinç patlaklı yuvarlak şekilli ürününü yedim (tamamını)
Öğle
ıspanak haşlaması (içinde başka hiçbir şey yok)
yoğurt
biraz höşmerim tatlısı
Ara
yok
Akşam
1 kase tarhana çorbası
4-5 adet köfte (boyutları küçüktü)
1,5 dilim kepek ekmek
Ara
1 portakal
biraz leblebi-fıstık
Ara
5 i 1 yerde çay
2-2,5 lt su
Pilates 45-50 dk
koşar adımlarla yürüyüş (1 saatten fazla)
600den fazla ip atlama
200den fazla mekik
tşkler koçumm 10 almışımm
sabah :
bi dilim çavdar ekmeği
bi yumurta ( pataesli )
yarım domates ve salatalık
ince dilim beyaz peynir
bi fincan çay
ara :
bi adet muz
öğlen :
3 kaşık pırasa
bi dilim çavdar ekmeği
ara :
bi elma
akşam :
bi kase tarhana çorbası
iki kaşık pırasa ve ekmek ve salata yiyodumkiiiii
bazı sebeplerden dolayı masayı terkettim koçum iştah falan kalmadı
bu moralle yarın nası bi menü çıkar bilmiyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?