GÜNAYDIN HERKESE
SALI MENÜM:
SABAH:ılık ballı sirkeli su.ılık layt süt,bir dilim kepek ekmek üzerine lor
ARA:bir elma.iki bardak sıcak su
ÖĞLEN:buharda haşlanmış brokoli,karnabahar,havuç,bir dilim kepek ekmek,bir kase yoğurt,havuç ve kara lahana salatası
ARA:beşi bir yerde çay,bir bardsk normal çay,bir kaç tane kuru üzüm.
AKŞAM:iki kepçe tavuklu şehriye çorbası,üç yemek kaşığı menemen,havuç-kara lahana salatası,bir kase yoğurt,bir dilim beyaz ekmek
ARA:havuç-portakal-kivi-elma karışımı taze sıkılmış meyve suyu yanında beşer tane badem,fındık,soslu fıstık,şekerli leblebi,bir incir,bir kuru kayısı,antep fıstığı,bir de ceviz.böyle yazınca gözüme çok göründü yaavvv.ama hepsini toplasam avucumun içi kadardı:))
güzel bir menü....öğlen 1 grup eksiko olmuşşşş puanın 9
ooo iradeye bak......maşallah maşallah....
Sevgili grup üyeleri,
Ben aranızdan ayrılıyorum. Hedeflerinize ulaşma yolunda azimli, kararlı ve başarılı olmanızı, bunun da tablolara yansımasını diliyorum.
Hoşçakalın...
Günaydın kızlarrr
Salı Günkü Menüm
Kalkınca : Maydonozlu limonlu su
kahvaltı: Yarım simit
diyet peynir
sekersiz çay
Ara : kuru üzüm
şekersiz çay
Öğlen : çorba
salata bol yeşillikli
5 kaşık kabak sebze yemeği
1 dilim kepek ekmeği
Ara : çeyrek simit
sekersiz bitki çayı
Akşam : patatesli kıymalı yemek fırında 3 kaşık
salata
yoğurt
1 saat sonra sütlaç az şekerli küçük kase
yatmadan sıkma greyfurt suyu
Spor : 100 tane mekik
20 dk koşu
Günaydın herkese,
Salı Menüm:
Sabah:iki dilim kepek ekmeği,bi kk peynir,az tereyağ,bi haşlanmış yumurta,2-3 ceviz.bi bardak az şekerli çay
Ara:yarım muz,3-4 ceviz
Öğle:bi tabak bulgurlu kuru madımak,2 dilim kepek ekmeği,bi kase yoğurt
Ara:3ü 1 arada kahve
Ara: iki yemek kaşığı yoğurt
Akşam:Bi tabak kuru madımak,bir buçuk dilim kepek ekmeği,yarım porsiyon haşlanmış et,3-4 turşu,bi kase yoğurt
Ara: yok
Spor:35 dk. leslie yürüyüş ve fitness,2 lt. su içtim...
Oleyyyyyyyyyy
Sulisim dengeli beslenmeği sayenizde öğrendim teşekkürler canımm
arkadaşlar merhaba sitede yeniyim.. boyum 157 kilom 52 yaşım 20 selülitlerim var.. bacaklarımı sıkılaştırıp küçük göbeğimi tamamen yok edecek bir yol arıyorum..
öncelikle söyleyeyim hareketsizim, hiç diyet yapmadım, tatlıya hamur işine düşkünüm, sigara kullanıyorum malesef.. ve artı olarak; hormon fazlalığı var polikistik over ve midemde teşhisi henüz konamayan birşey var sürekli ve aşırı midem bulanıyor, yanıyor, asitli yeyince artıyor
hayatım kabusa dönüyor bazen doktor kilo almamamı söyledi hastalık artıyormuş yoksa..
çok yazdım galiba hepsini söyleyim dedim ona göre yardımcı olursanız çok sevinirim.. bu arada 2 aylık evliyim
hoşbuldum
o hareketler neler anlamadım..:)
sizler belirli birşeyler mi yiyorsunuz benim midem rahatsız olduğu için herşey yiyemiyorum..
hıımmm akşam yemeğin tam puangene...ama bu kaçamaklar ne zaman oldu ara yaparken başka bir şey yedinmi tek bunlarmı
evet kocum malesef son arada((
hıımmm nazar ettk desene sana....ozaman puanın 2 kaçamak ve son arada tk aşına yediğin için puanın 8
son arada taze m.suyu da ictim 1 bardak katkisiz...
bugünkü menümü aksam yazacagim...
eeee bacım posta posta ı söyler insan...ara olarakmeyve suyukabul ederim....puanın 9
ösür dilerim kocummmmm((( ama dün menümü yazmistim orada son aram mevcuttu ben sadece ona ekleme yaptigim icin öyle ayrica yazdim :))
ama bundan sonra seni ugrastirmadan degisiklik yapmadan net menüler yazacagm ins....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?