50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

salı günkü menüm...

sabah
1 kase nesfit

ara
1 elma

öğle
2-3 kaşık kuru patlıcan yemeği
yoğurt
1,5 kase çorba
çok az ekmek

ara
1,5 bardak süt
2 adet tarçınlı kurabiye

akşam
1 kase soğan çorbası
2 adet tavuk incik çok az patates ( fırında yağlı kağitta pişirdim)
3-4 kaşık erişte
1 kaşık yoğurt ve hoşaf

ara
1 bardak ekinezya çayı
2 avuç leblebi

ara
1 portakal
1 kivi
yarım ayva
yer elması

spor
1 saat yürüyüş....

GÜNAYDIN HERKESE
SALI MENÜM:

SABAH:ılık ballı sirkeli su.ılık layt süt,bir dilim kepek ekmek üzerine lor
ARA:bir elma.iki bardak sıcak su
ÖĞLEN:buharda haşlanmış brokoli,karnabahar,havuç,bir dilim kepek ekmek,bir kase yoğurt,havuç ve kara lahana salatası
ARA:beşi bir yerde çay,bir bardsk normal çay,bir kaç tane kuru üzüm.
AKŞAM:iki kepçe tavuklu şehriye çorbası,üç yemek kaşığı menemen,havuç-kara lahana salatası,bir kase yoğurt,bir dilim beyaz ekmek
ARA:
havuç-portakal-kivi-elma karışımı taze sıkılmış meyve suyu yanında beşer tane badem,fındık,soslu fıstık,şekerli leblebi,bir incir,bir kuru kayısı,antep fıstığı,bir de ceviz.böyle yazınca gözüme çok göründü yaavvv.ama hepsini toplasam avucumun içi kadardı:))

çok güzel bir menü puanın 10

Günaydin kizlar Nasilsiniz ?

güzel bir menü....öğlen 1 grup eksiko olmuşşşş puanın 9

ooo iradeye bak......maşallah maşallah....

Irademe bende sasirdim, hic huyum degildir yippi 9 puan süpermis sagol kocum. bugünde yumurta yicem tok tutuyor, herkese tavsiye ederim

Günaydın kızlarrr

Salı Günkü Menüm

Kalkınca : Maydonozlu limonlu su

kahvaltı: Yarım simit
diyet peynir
sekersiz çay

Ara : kuru üzüm
şekersiz çay

Öğlen : çorba
salata bol yeşillikli
5 kaşık kabak sebze yemeği
1 dilim kepek ekmeği

Ara : çeyrek simit
sekersiz bitki çayı

Akşam : patatesli kıymalı yemek fırında 3 kaşık
salata
yoğurt

1 saat sonra sütlaç az şekerli küçük kase

yatmadan sıkma greyfurt suyu

Spor : 100 tane mekik
20 dk koşu

Sevgili grup üyeleri,

Ben aranızdan ayrılıyorum. Hedeflerinize ulaşma yolunda azimli, kararlı ve başarılı olmanızı, bunun da tablolara yansımasını diliyorum.

Hoşçakalın...

Ya noldu ambitious,neden ayrılıyosun?önemli bi durum yoktur umarım...:44:

Günaydın herkese,

Salı Menüm:

Sabah:iki dilim kepek ekmeği,bi kk peynir,az tereyağ,bi haşlanmış yumurta,2-3 ceviz.bi bardak az şekerli çay

Ara:yarım muz,3-4 ceviz

Öğle:bi tabak bulgurlu kuru madımak,2 dilim kepek ekmeği,bi kase yoğurt

Ara:3ü 1 arada kahve

Ara: iki yemek kaşığı yoğurt

Akşam:Bi tabak kuru madımak,bir buçuk dilim kepek ekmeği,yarım porsiyon haşlanmış et,3-4 turşu,bi kase yoğurt

Ara: yok

Spor:35 dk. leslie yürüyüş ve fitness,2 lt. su içtim...

çok güzel bir menü puanın 10

çok güzel bir menü sadece akşamki arada puan kırıyorum puanı 9

arkadaşlar merhaba sitede yeniyim.. boyum 157 kilom 52 yaşım 20 selülitlerim var.. bacaklarımı sıkılaştırıp küçük göbeğimi tamamen yok edecek bir yol arıyorum..
öncelikle söyleyeyim hareketsizim, hiç diyet yapmadım, tatlıya hamur işine düşkünüm, sigara kullanıyorum malesef.. ve artı olarak; hormon fazlalığı var polikistik over ve midemde teşhisi henüz konamayan birşey var sürekli ve aşırı midem bulanıyor, yanıyor, asitli yeyince artıyor
hayatım kabusa dönüyor bazen doktor kilo almamamı söyledi hastalık artıyormuş yoksa..
çok yazdım galiba hepsini söyleyim dedim ona göre yardımcı olursanız çok sevinirim.. bu arada 2 aylık evliyim

merhba hş gedin... selülitle ve göbek eritmk için spor yapmalısın....şart başka türlü erimez.....

özellikle slim6 serini yapmnı öneririm bacağa yönelik hareketlr var...göbek iinde slim6 packyapabilirsin bunları ........................ıflakulubu diyebir site var ordan indrebilirsin....

eğer kilo vermete istiyorsn bize katıl...3 ana öğün 3 ara öğünle sağlıklı beslerek kilo verebilirsin..

hoşbuldum
o hareketler neler anlamadım..:)
sizler belirli birşeyler mi yiyorsunuz benim midem rahatsız olduğu için herşey yiyemiyorum..

hoşbuldum
o hareketler neler anlamadım..:)
sizler belirli birşeyler mi yiyorsunuz benim midem rahatsız olduğu için herşey yiyemiyorum..

sende zayıfla kulubu yazmıştı burdan inidirebilrsin videolar spor için.....

biz diyet yapmıyoruz o yüzden belirgin değil menümz....hergün kenidimiz belirliyoruz.....herşyden azar azar yiyoruz....

son arada taze m.suyu da ictim 1 bardak katkisiz...

bugünkü menümü aksam yazacagim...

eeee bacım posta posta ı söyler insan...ara olarakmeyve suyukabul ederim....puanın 9

eeee bacım posta posta ı söyler insan...ara olarakmeyve suyukabul ederim....puanın 9

ösür dilerim kocummmmm ((( ama dün menümü yazmistim orada son aram mevcuttu ben sadece ona ekleme yaptigim icin öyle ayrica yazdim :))

ama bundan sonra seni ugrastirmadan degisiklik yapmadan net menüler yazacagm ins....

ösür dilerim kocummmmm ((( ama dün menümü yazmistim orada son aram mevcuttu ben sadece ona ekleme yaptigim icin öyle ayrica yazdim :))

ama bundan sonra seni ugrastirmadan degisiklik yapmadan net menüler yazacagm ins....

çok iyi bir ekleme yapmışın son aray kurtardın....puan kaptın sadece 2 kaçamak yaptığın için 1 puan düştük.....gayet güzel besleniyorsun bir çok kişi seni örnek almalı.....ben öğrenciyim evde değilim sadece bir bahane olduğunu gösterdin..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…