50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menünü yazarken sadece öğün isimlerini kalın yaparmısın böyle zor oluyor okuması......
şimdiiii......

öğlen yaprak sarması zaten pirinç sen bide ekmek yemişin yanındada bir şey yok....arada cips yemişn gömezden geldim ama akşama gene tatlı var hemde tek başına olmamış
puanın 6

her zamanki gibisin puanın 10 bu arada spor hiç yazmıyorsunnn yürüyüş yada pilates falan yapabilirsin artık bilg.da var.....

hoşgeldin tekrardan aramıza.......

her zamanki gibisin puanın 10 bu arada spor hiç yazmıyorsunnn yürüyüş yada pilates falan yapabilirsin artık bilg.da var.....

Sulisim koçluğuna karışmış olmak istemem ama, merak ettiğim için soruyorum: gzmnc'nin menüsünde akşamda karbonhidrat grubu besin göremedim, öğlende de salata ya da yoğurt ayran tarzı bir besin yok ama tam puanı almış yine de :) döner galiba pilavlı ya da dürüm, sandviç falan mı?

Son düzenleme:

excity, Hoşgeldin

Bende 52 kiloyum
boyum kısa olduğu icin baya bi balıketli görünüyorum:84:
bi 5 kilo versem cok rahatlicam ama durmuyo iste boğazım
dün pilates malzemesi siparisi verdim malzemeler elime gecnce bende baslicam bakalım
umarım hepimiz arzu ettiğimiz görünüme kavusuruz kızlarrrrr:128:

tesekkürler kocum 10 puan icin...

hmmm. ay basinda spor salonuna yazilmak gibi bir fikrim var. eger o olmazsa adamakilli ev sporuna baslayacagim. bu ayi bi gecireyim de kocum.. sonra söz liste baslarinda olacagim :)))

tesekkürler kocum 10 puan icin...

hmmm. ay basinda spor salonuna yazilmak gibi bir fikrim var. eger o olmazsa adamakilli ev sporuna baslayacagim. bu ayi bi gecireyim de kocum.. sonra söz liste baslarinda olacagim :)))

niye kiz zumba yap evde spor salonuna gidersen güzel ama üsenip gitmezsen yazik olur be canim.

Cnm bende kulak misafiri olaraktan bisey demeden gecemicem :)
aksamki döner, pide arasidir diye zannediyorum.

Cnm bende kulak misafiri olaraktan bisey demeden gecemicem :)
aksamki döner, pide arasidir diye zannediyorum.

lazanyayi bol peynirli yaptim, bu yüzden canim yaninda yogurt ayran grubu istemedi.

aksam ki döneri de ben bol yesillikli ve sossuz aliyorum. yaninda da ayran olcak. ve pide arasi yiyecegim.

hem benim ögrenci torpilim var PP

niye kiz zumba yap evde spor salonuna gidersen güzel ama üsenip gitmezsen yazik olur be canim.

ya ne bileyim hergün yapamam evde die korkuyorum. ama para verirsem yaparim biliyorum :))
ama henuz net bilmiyorm kararsizim....

Anliyorum canim, zaten havalar düzeldikce hareket cogaliyor. Son günlerde reglimden sonra kendimi daha ince hissediyorm bu cok iyi geliyor :97:hani sabah kalktiginda karnin sis olmaz, ince hissedersin ya, o his benden gitmisti birkac gündür geldi geri cok mutluyum, cünkü bu benimkilo verebilecegime inancimi getirdi. sanki hic eksilmiyormusum gibiydi simdi azda olsa eksildim ve Nisandaki seyde belki 55 bile olabilirim.martta 56 olmaliyim cünkü kiyafet lazim bide

Afiyet olsun canım, benim de canım makarna çekti vallahi

Efsuncum ne güzel, böyle hissetmek harika Benim de reglimin son günleri, ve bendeki şişkinlik de geçti, hafta sonu yaptığım koccccamannnn kaçamakların etkisi de geçti...

Eğer azimli, disiplinli ve kararlı olursan hedefine ulaşacağına eminim. Spor nasıl gidiyor?

Bu iyi durumun kötü yani var ama, sanki istedigimi yiyebilirmisim gibi hissediyorum istedigim kiloya insem yerdim cünkü o zaman git gel ayni kiloda kalirsin dikkat edince, ama gel görki benim daha zayiflamam lazim biraz ben haftasonu gereksiz yere, istahsiz istahsiz karnonhidrat aldim bol bol. bi tabakta hem graten (makarnali) hem pilav, hem de hamur isi vardi. neyse ki hamur isini yemedim, salataya verdim kendimi daha cok ama yinede isteyerek yemedim. ona aciyorum :)
asil simdi siskinlikler gectiginde direnmeliyiz. bisey yedigimde karnimdan sesler cikiyor yarim saat falan sonra basliyor bu iyiye alamet ama o sesleri yemekle bastirmak yerine azar azar doldursak tenekeye daha iyi olacak sanirim

Spor iyi fena degil. Gecen hafta, haftasonu bile hergün steppere bindim ve yürüyüse de daha cok yöneldim adimsayari alinca. bugün 5000e yaklastim, 10.000leri gecemem heralde, hava soguk zaten. aslinda az daha ilik olsa, günes de var, tam yürüyüs havasi.

benden önce gzmnc açıklamasını yapmış.....

ben hiç gidemiyorum spor salonuna...çok üşeniyorum gözümde büyüyor....1 -2 defa gittim
hiç bir zamam 1 ayı tamamlayaadım....

aksam ki döneri de ben bol yesillikli ve sossuz aliyorum. yaninda da ayran olcak. ve pide arasi yiyecegim.

.

ya bu dönerin için içinde et yada tavuk yokmu....ben döner diyince direk öyle algıladım sormadımda... o yüzden tam puan verdim.....

Sevgili grup üyeleri,

Ben aranızdan ayrılıyorum. Hedeflerinize ulaşma yolunda azimli, kararlı ve başarılı olmanızı, bunun da tablolara yansımasını diliyorum.

Hoşçakalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…