Günaydın arkadaşlar,geç de olsa geldim,
Pazartesi menümü yazayım...
Sabah: Bi dilim kepek ekmeği,bi kk peynir,az tereyağ,2 ceviz
Ara:1 elma
Ara:malesef stresten bi küçük paket cips yedim...
Öğle:İki dilim kepek ekmeği,7-8 yaprak dolması
Ara:7-8 kuru üzüm
Akşam:Bi tabak nohut,6-7 turşu,yarım porsiyon et haşlama,bi dilim çavdar,bi buçuk dilim kepek ekmeği,bi kase yoğurt
Ara:malesef bi dilim pudingli bisküvili pasta yedim...
Spor yapamadım,2 lt.su içtim...
sali günü menüm
sabah
1 bardak taze m.suyu katkisiz
2 dilim kepek ekmegi
1/2 kk peynir
sarelle
ara
1 bardak corba
ögle
1 porsiyon lazanya
ara
elma
aksam
döner
ayran
ara
meyve
muffin :)
m.suyu
kızlar nasılsınızben kilo aldım ya ağlamak istiyorummmmmmmmmmmmmmm
tabi uzun zamandır giremiyorum foruma, motivasyonum düştü
kızlar ben diyete başlayalı tam 1 sene oluyor 19şubat 2010da kadınlar kulübü yardımıyla başlamıştım ve tam 67 kiloydum. şimdi 57yim (55e düşmüştüm de son zamanlarda aldım tekrar) şimdi tekrardan kaldğım yerden devam edeceğim yardımlarınızla:)öpüyorummmmm
hoşgeldin tekrardan aramıza.......
hoşbuldum:)))
akşama menümü de yazarım:))
her zamanki gibisin puanın 10 bu arada spor hiç yazmıyorsunnn yürüyüş yada pilates falan yapabilirsin artık bilg.da var.....
ben davet edebilirim hepsine üyeyim meilinizi verin arkadaşlar
kızlar nasılsınızben kilo aldım ya ağlamak istiyorummmmmmmmmmmmmmm
tabi uzun zamandır giremiyorum foruma, motivasyonum düştü
kızlar ben diyete başlayalı tam 1 sene oluyor 19şubat 2010da kadınlar kulübü yardımıyla başlamıştım ve tam 67 kiloydum. şimdi 57yim (55e düşmüştüm de son zamanlarda aldım tekrar) şimdi tekrardan kaldğım yerden devam edeceğim yardımlarınızla:)öpüyorummmmm
menünü yazarken sadece öğün isimlerini kalın yaparmısın böyle zor oluyor okuması......
şimdiiii......
öğlen yaprak sarması zaten pirinç sen bide ekmek yemişin yanındada bir şey yok....arada cips yemişn gömezden geldim ama akşama gene tatlı var hemde tek başına olmamış
puanın 6
her zamanki gibisin puanın 10 bu arada spor hiç yazmıyorsunnn yürüyüş yada pilates falan yapabilirsin artık bilg.da var.....
tesekkürler kocum 10 puan icin...
hmmm. ay basinda spor salonuna yazilmak gibi bir fikrim var. eger o olmazsa adamakilli ev sporuna baslayacagim. bu ayi bi gecireyim de kocum.. sonra söz liste baslarinda olacagim :)))
Sulisim koçluğuna karışmış olmak istemem ama, merak ettiğim için soruyorum: gzmnc'nin menüsünde akşamda karbonhidrat grubu besin göremedim, öğlende de salata ya da yoğurt ayran tarzı bir besin yok ama tam puanı almış yine de :) döner galiba pilavlı ya da dürüm, sandviç falan mı?
Sulisim koçluğuna karışmış olmak istemem ama, merak ettiğim için soruyorum: gzmnc'nin menüsünde akşamda karbonhidrat grubu besin göremedim, öğlende de salata ya da yoğurt ayran tarzı bir besin yok ama tam puanı almış yine de :) döner galiba pilavlı ya da dürüm, sandviç falan mı?
Cnm bende kulak misafiri olaraktan bisey demeden gecemicem :)
aksamki döner, pide arasidir diye zannediyorum.
niye kiz zumba yap evdespor salonuna gidersen güzel ama üsenip gitmezsen yazik olur be canim.
lazanyayi bol peynirli yaptim, bu yüzden canim yaninda yogurt ayran grubu istemedi.
aksam ki döneri de ben bol yesillikli ve sossuz aliyorum. yaninda da ayran olcak. ve pide arasi yiyecegim.
hem benim ögrenci torpilim varPP
ya ne bileyim hergün yapamam evde die korkuyorum. ama para verirsem yaparim biliyorum :))
ama henuz net bilmiyorm kararsizim....
lazanyayi bol peynirli yaptim, bu yüzden canim yaninda yogurt ayran grubu istemedi.
aksam ki döneri de ben bol yesillikli ve sossuz aliyorum. yaninda da ayran olcak. ve pide arasi yiyecegim.
hem benim ögrenci torpilim varPP
ya ne bileyim hergün yapamam evde die korkuyorum. ama para verirsem yaparim biliyorum :))
ama henuz net bilmiyorm kararsizim....
Anliyorum canim, zaten havalar düzeldikce hareket cogaliyor. Son günlerde reglimden sonra kendimi daha ince hissediyorm bu cok iyi geliyor :97:hani sabah kalktiginda karnin sis olmaz, ince hissedersin ya, o his benden gitmisti birkac gündür geldi geri cok mutluyum, cünkü bu benimkilo verebilecegime inancimi getirdi. sanki hic eksilmiyormusum gibiydi simdi azda olsa eksildimve Nisandaki seyde belki 55 bile olabilirim.martta 56 olmaliyim cünkü kiyafet lazim bide
Efsuncum ne güzel, böyle hissetmek harikaBenim de reglimin son günleri, ve bendeki şişkinlik de geçti, hafta sonu yaptığım koccccamannnn kaçamakların etkisi de geçti...
Eğer azimli, disiplinli ve kararlı olursan hedefine ulaşacağına eminim. Spor nasıl gidiyor?
niye kiz zumba yap evdespor salonuna gidersen güzel ama üsenip gitmezsen yazik olur be canim.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?