biliyorum tatlım.neyse ki çarşambadan itibaren okulda yemek çıkacak.orada daha sağlıklı beslenirim .üşendim yanımda bir şey götürmeye.yarınki öğle yemeğimi hazırladım.ozaman ona da mı puan yokcevizli nar ekşili bol salata yaptım.yanında 200 gram yoğurdum ve 1 dilim çavdar ekmeğim var.evde götürebilecek yemeğim yok malesef (
Slm kizlar o kek tarifini yapan varsa paylassin nasilmis. görüntü gayet iyi, eger sekeri de azcik azaltilirsa cok iyi ..
Sulisim canim koclugun hayirli olsun. Direkt menüme geceyim:
sabah: 2 dilim labneli kepekli ekmek, bir domates
ara: bir kuru erik
ögle: bol kalorili bir tatli
ara: süt
aksam: brokoli, kereviz, pirasa, havuc haslama, suyuyla birlikte iki corba tabagi yedim
ara: muz olabilir henüz yemedim
spor: 30 dakika stepper, canim adimsayarim diyorki 13.000den birkac adim az yürümüsüm
Koçuummmmmmmm!
Ben bugün ipin ucunu biraz kaçırdım sanırım... Güne erken başlayınca doymak bilmiyorum ben...
Sabah:
1 dilim meyveli kek
1 dilim ekmek
3 yeşil zeytin
1 üçgen peynir
Ara yok, öğle ile sabah arası 3 saatti.
Öğle :
4 yemek kaşığı vitamin çorba
1 porsiyon bulgur pilavı, üzerine tavuk döner eti
Ayran
1,5 dilim baklava
Ara:
2 minik turta
Akşam :
2 adet hamburger ekmeği arası sucuk
1 bardak şekersiz çay
Ara:
4 adet hoşbeş gofret
Ara:
1 muz
1 minik çikolata
Spor yok :S
merhaba arkadaşlaaarrrr bi kaç hafta aradan sonra bomba qibi dönüyorum dermişimm
vallaa qelemediğim bu zaman içinde bişiiii farkettimkii burası olmadan yemeğe kural konmuyo aklına ne eserse onu yiyosun az yiyorum nslsa diyosun qeçiştiriyosun
ama dün tartıldım en azından hala 58 im qerçi 200 300 qram almışım ama nyseee şimdiden sonraa burdan qazz alıpp kilolarımdan qöbeğimden kurtulucam inşallaah :)
koçumusda sulisimmiiss :)) çokkk sevindimm hemen menümü yzipp kaçim çok qeç oldu
sabah :
bi dilim su böreği
bi fincan çay
bi adet yumurta
yarım domates ve yarım salatalık
ince dilim beyaz peynir
ara :
bi elma
öğlen :
bi kase sebzeli mercimek çorbası
3 kaşık nohutlu tavuk parçalı pilav
bi kase yoğurt
ara :
bi adet muz
akşam :
3 kaşık pırasa
3kaşık nohutlu tavuklu pilav
yanında salata
bi kase yoğurt
ara :
bi bardak sıkma portakal suyu
zaman sonra 5 6 tane çizi
sabah 45 dk plates ve 1 ltye yakın su
Günaydın kızlar... 'yemek' konusunun odakta olduğu yepyeni bi güne daha hoşgeldik.
Günaydın kızlar... 'yemek' konusunun odakta olduğu yepyeni bi güne daha hoşgeldik.
Herkeze Günaydın Sağlıklı bir gün diliyorum.....
Pazartesi Menüm
Kalkınca: Maydonozlu limonlu su
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği
piraz peynir
şekersiz çay
ARA : kuru incir, Kuru kayısı, Bitki çayı şekersiz :)
Öğlen : 2 dilim kepek ekmeği
Bol limonlu Peynirli Akdeniz salatası
Ara : Fındık ,şekersiz Çay
Akşam: 1 kase mercimek çorbası
1dilim kepek ekmeği
Hamsi kızartması 5-6 tane
Ara : Mısır patlağı ( biraz aparttım )
AKTİCA yOĞURT
1 SAAT sonra kefir
1 saat sonra küçük çikolata (vicdan azabı çektim )
Spor
50 tane mekik
20dk koşu
bende merak ediyorum keki aslında....en kısa zamanda denicem....aslında deneyen vars paylaşsa ne güzel olur.....
menünne gelince.....malesef çokta iç açıcı bi menü değil....hep eksikler var...... öğlen facia zaten keşke arada yeseydin tatlıyı.....akşam yemeğinde tek sebze yemişin 2.ve 3.grup eksik kalmış....
puanın 4
kizlar markafoni falan biyerlerden alis veris yapan varmi ? Güzel seyler var tr de yaaa
canım ben markafoni,trendyol,limango,bedava com,bankomarka,gitti gidiyor hepsinden alışveriş yapıyorum sabah gelir gelmez önce burası sonra onları tarıyorum kargo süresi 1 hafta sürüyor tez canlı olduğum için tek can sıkıcı olay bu genel anlamada memnunum
Efsun, 'cici elbiseler' diyince hemen tıkladım ama üye olmadan siteye girilemiyor galiba. Üyelik için de zaten üye olan birini referans gösterin, mesajınızı yazın falan diyor, niye bu kadar zor üyelik anlamadımCici elbiseleri görmek istiyorum bir an önceeeeeee
aslinda evet öyleymis ama ben nasil üye oldum o zaman ? bir blogda tiklamistim heralde o kisinin önerisiyle olmus oldum :) cnm arkadasini davet et 10 lira kazan diyor ben kazanamicama glre diger arkadaslardan biri seni davet etsin derim
aslinda evet öyleymis ama ben nasil üye oldum o zaman ? bir blogda tiklamistim heralde o kisinin önerisiyle olmus oldum :) cnm arkadasini davet et 10 lira kazan diyor ben kazanamicama glre diger arkadaslardan biri seni davet etsin derim
Efsuncum, çok teşekkürler, hakikaten çok ciciler
biri beni davet ederse çok memnun olurum arkadaşlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?