50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

puan var tabi senin salatan tekdeğil yanında ekmek ve yoğurtvar...

bende merak ediyorum keki aslında....en kısa zamanda denicem....aslında deneyen vars paylaşsa ne güzel olur.....

menünne gelince.....malesef çokta iç açıcı bi menü değil....hep eksikler var...... öğlen facia zaten keşke arada yeseydin tatlıyı.....akşam yemeğinde tek sebze yemişin 2.ve 3.grup eksik kalmış....
puanın 4

gene çok abur cuburluı bir menü.......kurallarımızda tek atlıyapına ara kabul edilmicek hem 0 hemde - alınacak....sabah öğlençok güzel.....akşam yemeğin biraz eksik olmuş..... aralrda o abur cuburlar hiç olmamış keşke meyvve yeseydin yerine onların....

puanın 6

çok güzel bir menü tebrik ederim he şeyiyle 4 4lük puanın 10

Günaydın kızlar... 'yemek' konusunun odakta olduğu yepyeni bi güne daha hoşgeldik.

günaydınnnnnnnn

Herkeze Günaydın Sağlıklı bir gün diliyorum.....

Pazartesi Menüm

Kalkınca: Maydonozlu limonlu su

Sabah: 1 dilim kepek ekmeği
piraz peynir
şekersiz çay

ARA : kuru incir, Kuru kayısı, Bitki çayı şekersiz :)

Öğlen : 2 dilim kepek ekmeği
Bol limonlu Peynirli Akdeniz salatası

Ara : Fındık ,şekersiz Çay

Akşam: 1 kase mercimek çorbası
1dilim kepek ekmeği
Hamsi kızartması 5-6 tane

Ara : Mısır patlağı ( biraz aparttım )
AKTİCA yOĞURT

1 SAAT sonra kefir

1 saat sonra küçük çikolata (vicdan azabı çektim )

Spor
50 tane mekik
20dk koşu

genel olarak güzel menü....öğle ev akşam yemeğinde eksiklerin var....öğle menüsünden 1. grup eksik kalmış (sebze,baklagil,et,tavuk,balık) akşam yemeğide 3.grup eksik kalmış(ayran,yoğurt,m.suyu,salata)

çikolatı tek başına yemeğin için ve başka kaçaak yapadığın için görmezden geliyorum..puanın 8

Günaydin sekerler

evet paylasimlari bekliyoruz. yoksa ben denicem valla
cok haklisin kocum. aslinda öglen salata düsünüyordum ama yanindan almadan gecemedim, eminim bir ana ögündeki kaloriler vardir onda ama bugün daha ümitliyim

kizlar markafoni falan biyerlerden alis veris yapan varmi ? Güzel seyler var tr de yaaa

canım ben markafoni,trendyol,limango,bedava com,bankomarka,gitti gidiyor hepsinden alışveriş yapıyorum sabah gelir gelmez önce burası sonra onları tarıyorum kargo süresi 1 hafta sürüyor tez canlı olduğum için tek can sıkıcı olay bu genel anlamada memnunum

ah birde buraya siparise baslasalar.onun icin üyeyim, ola ki yurt disi siparislerini alirlar diye markafoni de cici elbiseler var

bak suna

http://www.markafoni.com/product/425788/

Son düzenleme:
Efsun, 'cici elbiseler' diyince hemen tıkladım ama üye olmadan siteye girilemiyor galiba. Üyelik için de zaten üye olan birini referans gösterin, mesajınızı yazın falan diyor, niye bu kadar zor üyelik anlamadım Cici elbiseleri görmek istiyorum bir an önceeeeeee

Son düzenleme:

aslinda evet öyleymis ama ben nasil üye oldum o zaman ? bir blogda tiklamistim heralde o kisinin önerisiyle olmus oldum :) cnm arkadasini davet et 10 lira kazan diyor ben kazanamicama glre diger arkadaslardan biri seni davet etsin derim

aslinda evet öyleymis ama ben nasil üye oldum o zaman ? bir blogda tiklamistim heralde o kisinin önerisiyle olmus oldum :) cnm arkadasini davet et 10 lira kazan diyor ben kazanamicama glre diger arkadaslardan biri seni davet etsin derim

ben davet edebilirim hepsine üyeyim meilinizi verin arkadaşlar

Efsuncum, çok teşekkürler, hakikaten çok ciciler

biri beni davet ederse çok memnun olurum arkadaşlarrrr

Günaydın arkadaşlar ,geç de olsa geldim,

Pazartesi menümü yazayım...

Sabah: Bi dilim kepek ekmeği,bi kk peynir,az tereyağ,2 ceviz

Ara:1 elma

Ara:malesef stresten bi küçük paket cips yedim...

Öğle:İki dilim kepek ekmeği,7-8 yaprak dolması

Ara:7-8 kuru üzüm

Akşam:Bi tabak nohut,6-7 turşu,yarım porsiyon et haşlama,bi dilim çavdar,bi buçuk dilim kepek ekmeği,bi kase yoğurt

Ara:malesef bi dilim pudingli bisküvili pasta yedim...

Spor yapamadım,2 lt.su içtim...

sali günü menüm

sabah

1 bardak taze m.suyu katkisiz
2 dilim kepek ekmegi
1/2 kk peynir
sarelle

ara

1 bardak corba

ögle

1 porsiyon lazanya

ara

elma

aksam

döner
ayran

ara

meyve
muffin :)
m.suyu

kızlar nasılsınız ben kilo aldım ya ağlamak istiyorummmmmmmmmmmmmmm
tabi uzun zamandır giremiyorum foruma, motivasyonum düştü

kızlar ben diyete başlayalı tam 1 sene oluyor 19şubat 2010da kadınlar kulübü yardımıyla başlamıştım ve tam 67 kiloydum. şimdi 57yim (55e düşmüştüm de son zamanlarda aldım tekrar) şimdi tekrardan kaldğım yerden devam edeceğim yardımlarınızla:)öpüyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…