50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok sagol kocum :))

ama sen böyle diyince ben cis yemekten yedigim icin kendimi suclu hissettim :)) ne zamandir canim sosis istiyordu, aksamdan 1 taneseini domates soslu suda hasladim (kizartma yok) öglen yidim :)) yaninda besleyici seylerde ekledim tabe..

aksama yazarm tam menümü...

Naber kizlar ? :80:

iyidir seker senden??

bugün bizbizeyiz kaliba :))

ohh afiet olsun..... bende tatile yedim hepsini.....geçen hafta günlüne kalıcaya gtmiştik ya orda salam sosis domates salatalık evde yemedğim hepisini yedim...insanı kaçamak yapacaz tabiki önemli olan dengeleyebilmek...

Sevgili grup üyeleri,

Niçin ayrıldığımı soranlar olmuş, benim 'yemek' ile ilgili bazı sorunlarım var. Dün yine bir atak yaşadım, psikolojik sorun boyutunda olduğunu düşünüyorum... Malesef bu konuyu takıntı boyutuna vardırdım (yaklaşık 2 senedir) ve bundan kurtulmam, hayatımın odak noktalarından birine koymamam lazım. Hergün menümü yazıyor olmak bana keyif verdiği kadar takıntı rahatsızlığımı arttırıyor da sanırım. Dün yediklerimi yazmak buranın amacına uymayan ve sizlere kötü örnek olan bir davranış olacaktı, o nedenle artık yazmamaya karar verdim.

Sizlerin yazdıklarını okuyarak, belki bazı yorumlar yazarak, faydalı bilgileri paylaşarak forumda bulunmaya devam etmeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar, sorduğunuz için teşekkür ederim, gerçekten çok duygulandım.

Neyse biraz hüzünlü bir yazı oldu...

Azmin elinden hiçbirşeyin kurtulamayacağını sizlere hatırlatarak hedeflerinize ulaşmanızı diliyorum...

Son düzenleme:

Canim, lütfen kilon, vücut ölcülerin, görünüsün ne olursa olsun, nasil olursa olsun, bunu sagligindan daha önemli kilma...

Can sagligi herseyden cok daha önemli...

Kararina elbette saygi duyariz, ama ara ara yaptigin kacamaklari ya da ataklari burada paylasip icindeki slklntiyi da atabilirsin...
Insallah hersey gönlünce olur...

Sevgiler...

canımm sende benim gibisin bende öyle ataklar yaşıyorum en son geçen cuma yaşadım mesela benim de psikolojik bir şey bunu anlayabiliyorum sanırım sende benimle aynısın bazen bende burasının takıntımı artırdığını düşünüyorum ama bir şey yiyeceğim zaman buraya nasıl yazacağım aklıma geliyor vazgeçiyorum mesela, ama biliyorum ki bu da geçici ve benim için önemli olan kilo falan değil yani tabi o da önemli ama benim için 1. plan kilo takıntılı olmamak böyle yaşamamak n'apalım bu da geçer geçmek zorunda, çevremdekiler (küçüğünden büyüğüne) canları istediğinde akıllarına kilo gelmeden o bisküvileri çikolataları yiyorlarya ben meyve yerken mesela kötü hissediyorum kendimi belki benim yaptığım doğru evet ben onlardan sağlıklı yaşayacağım belkide ama biliyorum ki bir yere kadar böyle sonra bende hayat akıp giderken mecburen veya isteyerek onlar gibi olacağım yazık olan tek şey sinirlerim ve yiyemediklerim
biraz uzun oldu ama kusura bakmayın :26:

Sagolun sekerler bende iyiyim. benim icin dua edin :97atronla maasa zamla ilgili konusmustum bugünlerde ya olacak ya olmayacak

Peki arkadaşım kendini nasıl iyi hissediyosan öyle yap sen,

Ama sağlığına dikkat et her zaman,ufak tefek şeyleri de dert etme yaaa olur mu?

Hadi yine görüşürüz,ara sıra yazarsın artık...

Bu cok önemli bir sebep, bu konuda yardim almayi düsündün mp ? Herseyin basi saglik, bedenen ve ruhen saglikli olup kendini iyi hissetmemiz icin elimizden geleni yapmaliyiz. Sana bu konuda herhangi bir yardimim(iz) olabilirse, lütfen söyle. Topicte de menü yazmazsin, gelirsin güzelce sohbet ederiz hem bize eslik etmis olursun :106:

selam ben yeni katıldım aranıza evlenmeden önce 50 kiloydum doğumkontrol hapı yüzünden 55 çıktım hemde 4 ay gibi kısa sürede :18: dahada balon gibi şişmek istemiyorum bende size katılıyorum benide alın aranıza :18:

sen aramiza katilali cok olmadi ama sendeki gelismeler bence acaip büyük. hatta bu topic sana iyi geldi diyebiliriz dimi parlaksiyah ? Bu arada uzun muzun olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…