50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen aramiza katilali cok olmadi ama sendeki gelismeler bence acaip büyük. hatta bu topic sana iyi geldi diyebiliriz dimi parlaksiyah ? Bu arada uzun muzun olmadi

kesinlikle öyle canım ben şu anda burada olmasaydım bu takıntılı halimle eminim hasta bir insan olurdum şimdi en azında yiyorum et olsun yumurta olsun yoğurt vs. olsun

Son düzenleme:
Sagolun kizlar, umarim hakkimi alirim sonunda

yok almazsam greve giderim adami hasta etme emineee

Emine kim kızzz.....ayy güldürdün beni Efsunnn...

Canım sana bütün şirket feda olsun,inş. istediğin zammı alırsın,ben güldüreyim dedim seni biraz...

Kızlar ben tatlıyı çikolatayı çok seviyorum meyve kesmiyor beni 2 gündür yedikleri yazsam mı bilmiyorum büyük bir suçlulukla yedim kendime engel olamıyorum. eğer yazmazsam devam ederim diye yazacağım.tatlıya nasıl engel olacağım bu arada 58.8 kiloyum

Salı

Sabah
sirkeli ballı su.1 simit,1 üçgen peynir

Ara
bir avuç kuru üzüm, fındık, leblebi

Öğle
4 kaşık tavuklu patatesli bezelye, 3 kaşık makarna ve 1 dilim ekmek,elma

Ara
birsürü abur cubur ( cips, çikolata, gofret ,muz)

Akşam
çeyrek ıspanaklı peynirli gözleme , az ekmek, az kahvaltılık çay

Ara
yarım elma

Çarşamba
sabah
elma sirkeli ballı su, 1 simit, 1 üçgen peynir

Ara
1 kuru kayısı, çay

Öğle
3 kaşık ıspanak, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek, 5 i bir yerde çay

Ara
sütlü cornfleks, 1 tabak meyve, bir sürü çikolata

Akşam
1 tabak bol sebzeli zeytin yağlı patates salatası

ara
portakal

Yemeği ben hep az yerim ama bu abur cubur beni böyle yapan kızlar. yardım edin ya geçen hafta iiyiydim sabırlı ve heyecanlıydım bu hafta kötüyüm ben böyle yersem zayıflayamam. bana ne öneririsiniz?

Yemeği ben hep az yerim ama bu abur cubur beni böyle yapan kızlar. yardım edin ya geçen hafta iiyiydim sabırlı ve heyecanlıydım bu hafta kötüyüm ben böyle yersem zayıflayamam. bana ne öneririsiniz?

canim bence az yedigin icin aurcubura saldiriyorsun.. vücudunda birseyler eksik ki beyin saldiri sinyallerini yolluyor....

ayrica sinyal geldiginde eline 1 adet havuc al. yemesi zor oldugundasn beyin de pes eder emin ol :)))

kocumm...

bugün ki menüm bellii :))

sabah

m.suyu
2 dilim kepek ekmegi
1 parca kasar
yarm kk beyaz peynir
sarelle

ara

elma

ögle

4 parca patates firinda (bas parmak kadar)
1 ortaboy parca balik firinda
1 sosis domates soslu suda haslama
150 gr yogurt

ara

muz

ara

2 parca patates

aksam

tonbalikli makarna
m.suyu

ara

muz+kivi

canim bence az yedigin icin aurcubura saldiriyorsun.. vücudunda birseyler eksik ki beyin saldiri sinyallerini yolluyor....

ayrica sinyal geldiginde eline 1 adet havuc al. yemesi zor oldugundasn beyin de pes eder emin ol :)))

ben çok tok olsam da tatlı krizlerim abur cubur sempatim olduğu için yemeği kaç yıl önce azalttım en azından yemeğin kalorisinden kurtulmak için.yemek yemek zevk vermiyo ya.. ama havuç yada salatalık olayını deneyeceğim.

gzmnc'cim öğle yemeğim 12.30 da akşam 20.00 de bu yüzden de o ara öyle oluyo arada haşlanmış sebze filan yesem 4 öğün yapmış olur muyum. yada ne yiyip tok durmalıyım. eşimle yemek istiyorum ben yemeğimi. okulda çıkan öğle yemekleri çok lezzetsiz fazla yiyemiyorum

ben cok aciktigimda 2 ara üst üste yapiyorum- 2 ser saat ara ile...

Salı Menüm

Sabah
1,5-2 dilim kepek ekmek
1,5 küçük kupa yarım y. süt
1 minik boy domates
2-3 çay k. höşmerim

Ara
500 ml yarım y. süt
1 caramio çikolata

Öğle
yemedim çikolata yediğim için yemekten de kalori almak istemedim

Ara
yarıma yakın elma
1 orta boy portakal

Akşam
1 kumru (ketçap-mayonez yok, kaşarlı az domatesli 1-2 minik salatalık turşusu ve salam vb. vardı içinde çok aşırı değildi ama bazılarından taşıyor öyle değildi yani )

Ara
1 portakal

Ara
1 kupa 5 i 1 yerde çay

2-2,5 lt su

yaklaşık 1 saat pilates
koşar adımlarla yürüyüş (1,5 saatten fazla)
600den fazla ip atlama
200den fazla mekik

çok fazla abur cubur yedğininsende farkındasın zaten.....

salı günü:öğle ve akşam öğünlerinde eksiklik var......bire çok tatlıyediğin için - veriyorum puanın 7

çarşamba günü:sadece akşam 1 grup besin eksik birde gene çikolatadan dolayı - veriyorum puanın 8

1. olarak eve acur cubur alma ...
2. sütlü tatlı ye (puding,tavukgögsü,sülaç gibi...)
3.çikolatayı çok yemek stediğinde eti stick lerden 1 tane ye günde......

benim tavsiyelerim bunlar.... birde aç kalma kan şekerin düşmesin....posalı lifli gıdalar tükt çabuk acıktırmayan kuru baklagiller vb.....

çok güzel bir menü 10 puan

kumru ne??? içinde tam olarak ne var??

kumru ne??? içinde tam olarak ne var??

tost gibi bir şey benim yediğimde en en fazla yarım ekmek kadar ekmeğin içine 1-2 ince dilim domates, incecik kaşar, 1-2 minik salatalık turşusu, biraz yeşillik ve salam azıcık da sosis vardı sucuk vs. yok sosiste çok değil salam var işte biraz ) :26:

selam kızlar.2 gündür giremedim.menümü yazamadım.bir uyuşukluk hakim bende malesef.okulda çok yoruluyorum bügün de nöbetçiydim bir de.

salı menüm
sabah: 2 kuru kayısı
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk dil peyniri

ara: yarım dilim kek,çay

öğle: (yemeğimi evde unutmuşum.o kadar salata falan yapmıştım.aradaki sütüm de kalmış.kek yedim ondan (
1 simit yedim ve yanında çay

ara: eve gelip salatamı yoğurdumu ve 1 dilim çavdar ekmeğimi yedim

akşam: 1 kase çorba
patetesli tavuk haşlama
brokoli salatası

ara: yok sanırım hatırlayamadım.

çarşamba:

sabah: 1 dilim çavdar ekmeği
1 kk dil peyniri
yeşil çay

ara: 200 ml süt

öğle: nöbette rahat olsun diye : 2 dilim çavdar ekmeğiyle dil peynirli yağsız tost

ara: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kk dil peyniri, yeşl elma

akşam: 1 kepçe çorba
1 tavuk şiş
salata
1 sb ayran

ara: yok

kesinlikle öyle canım ben şu anda burada olmasaydım bu takıntılı halimle eminim hasta bir insan olurdum şimdi en azında yiyorum et olsun yumurta olsun yoğurt vs. olsun

insan bazen daha hassas oluyor, takintidan ziyade bence sen yeme aliskanliklarini analize etmis oldun ve yiyerek formda kalmaya bakiyordum bu cok güzel..iyi ki geldin kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…