Emine kim kızzz.....ayy güldürdün beni Efsunnn...
Canım sana bütün şirket feda olsun,inş. istediğin zammı alırsın,ben güldüreyim dedim seni biraz...
yaaa ben oy kullanamayacagim....
gzmnc'cim öğle yemeğim 12.30 da akşam 20.00 de bu yüzden de o ara öyle oluyo arada haşlanmış sebze filan yesem 4 öğün yapmış olur muyum. yada ne yiyip tok durmalıyım. eşimle yemek istiyorum ben yemeğimi. okulda çıkan öğle yemekleri çok lezzetsiz fazla yiyemiyorum
Efsuncum, çok teşekkürler, hakikaten çok ciciler
biri beni davet ederse çok memnun olurum arkadaşlarrrr
Canim, lütfen kilon, vücut ölcülerin, görünüsün ne olursa olsun, nasil olursa olsun, bunu sagligindan daha önemli kilma...
Can sagligi herseyden cok daha önemli...
Kararina elbette saygi duyariz, ama ara ara yaptigin kacamaklari ya da ataklari burada paylasip icindeki slklntiyi da atabilirsin...
Insallah hersey gönlünce olur...
Sevgiler...
canımm sende benim gibisin bende öyle ataklar yaşıyorum en son geçen cuma yaşadım mesela benim de psikolojik bir şey bunu anlayabiliyorum sanırım sende benimle aynısın bazen bende burasının takıntımı artırdığını düşünüyorum ama bir şey yiyeceğim zaman buraya nasıl yazacağım aklıma geliyor vazgeçiyorum mesela, ama biliyorum ki bu da geçici ve benim için önemli olan kilo falan değil yani tabi o da önemli ama benim için 1. plan kilo takıntılı olmamak böyle yaşamamak n'apalım bu da geçer geçmek zorunda, çevremdekiler (küçüğünden büyüğüne) canları istediğinde akıllarına kilo gelmeden o bisküvileri çikolataları yiyorlarya ben meyve yerken mesela kötü hissediyorum kendimi belki benim yaptığım doğru evet ben onlardan sağlıklı yaşayacağım belkide ama biliyorum ki bir yere kadar böyle sonra bende hayat akıp giderken mecburen veya isteyerek onlar gibi olacağım yazık olan tek şey sinirlerim ve yiyemediklerim
biraz uzun oldu ama kusura bakmayın :26:
Sagolun sekerler bende iyiyim. benim icin dua edin :97atronla maasa zamla ilgili konusmustum bugünlerde ya olacak ya olmayacak
Peki arkadaşım kendini nasıl iyi hissediyosan öyle yap sen,
Ama sağlığına dikkat et her zaman,ufak tefek şeyleri de dert etme yaaa olur mu?
Hadi yine görüşürüz,ara sıra yazarsın artık...
Bu cok önemli bir sebep, bu konuda yardim almayi düsündün mp ? Herseyin basi saglik, bedenen ve ruhen saglikli olup kendini iyi hissetmemiz icin elimizden geleni yapmaliyiz. Sana bu konuda herhangi bir yardimim(iz) olabilirse, lütfen söyle. Topicte de menü yazmazsin, gelirsin güzelce sohbet ederiz hem bize eslik etmis olursun :106:
Efsun'cum, Pakize85 sayesinde üye oldum alışveriş bile yaptımmmmTeşekkür ederim çok
Fıstıklarrrrr, Günaydın güzel bayanlarrrrr :80:
Dün yine acaip gelen SON bir atağın ardından bugün kararlı bir şekilde sağlıklı günlere dönüş yapıyorum. Motivasyonum had safhada.
ben hic kullanamadim hayatimda:44:
Efsun'cum, Pakize85 sayesinde üye oldum alışveriş bile yaptımmmmTeşekkür ederim çok
Fıstıklarrrrr, Günaydın güzel bayanlarrrrr :80:
Dün yine acaip gelen SON bir atağın ardından bugün kararlı bir şekilde sağlıklı günlere dönüş yapıyorum. Motivasyonum had safhada.
Hakkını almanı diliyorum Efsun'cum
Canım, yardım almayı düşündüm tabi. Ama bu konuda kararsızım, kendi kendime üstesinden gelebileceğimi umuyorum. Çok teşekkür ederim...
İyi işte burda kullanın da hevesiniz kalmasın...
Sevgili Kocum bugün yediklerim:
Sabah: 1,5 ekmekcik haslanmis yumurtali
Ara: yok, yemeyi unuttum :26:
Ögle: disardaydim kumpir tarzinda bisey yedim yaninda ayran
Ara: kuru meyve
Aksam: Mercimek corbasi, Ekmek arasi 2 köfte
Ara: bir muz ve 2 kücük kare findikli üzümlü cikolata
Su: eh iste bugün az biraz
Spor: kendimi zorlayarak tam 12 dakika, 15i tamamlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?