Oluyoda işte stajer oldugum için yanımda pek bişey getirmiyorumhic mi tatil olmuyor arada ?
Oluyoda işte stajer oldugum için yanımda pek bişey getirmiyorum
Neyse yemeklere inerim olmazsa,orda da azar azar yerim
iyi fikirayrica stajerlerin de bisey yemeye haklari var
Rüyamda tartılıyodum
Ve bi baktım 67 ödüm koptu bi an :2:
Bazen çok inandırıcı olabiliyolar amaabowbende dün rüyamda olmicak ilginc bisey gördüm rüyalara inanmaaaa
Bazen çok inandırıcı olabiliyolar ama
psikolojim bozulcak zaten şu kilo yüzünden
canım kolay gelsin sana.
bugün menüde etli türlü vardı:) ara ara et de çıkacak sanırım.ama yoğurdu evden götürmeliyim.
bir de tablo şeklinde çok güzel olmuş ama zor oluyordur eminim.teşekkürler özverin için.
takinti haline getirmemelisin. mesela bir hamile kadini düsün. sirf formda kalayim diye sagligini tehdit etmesi ne kadar sacma degil mi ? belki hamileliginde kilo alacak ama sonra vermesi de mümkün, zor olmasina ragmen. hepimiz ince olmak istiyoruz ama kacamak da yapiyoruz,cünkü can bogazdan gelir, bize mutluluk veriyor. Ben almanlarin yediklerine bakinca diyorum, ben alman olsaydim incecik olurdum ama bizim türk mutfagi öyle mi ? lezzet bizde ama yaglar da bizde malesef. kendince dengelemeye bak, cok gözünü korkutma. Rüyayi da bosver. Benim rüyam da inandiriciydi, ama sacmaydi asla olmayacak birseydi.
Haklısın gerçekten insan bazen boğazına hakim olamıyor.
Aslında takıntı da değil ama kilo vermek için geç kaldım biraz
Yaza kadar 7-8 kilo vermem hem imkansız hem sağlıklı değil
Neyse artık olduğu kadar
Yani 5 kilo yaza kadar versem yeter,çünkü yazın kilo almıyorum aksine yakıyorum çoğunu.hic de gec degil, bahar geliyor tam zamani bence. bogazina hakim olmak cok zor, bunun icin biraz antrenman gerekiyor, zamanla mide zaten kücülüyor ve az yedigin sürece kilo da almiyorsun ama o kivama gelmek zaman aliyor. bence madem yaza kadar vermek istiyorsun hedefini 5 kilo yap, eger gayret edersen olur..
Yani 5 kilo yaza kadar versem yeter,çünkü yazın kilo almıyorum aksine yakıyorum çoğunu.
Elma sirkesinide kullanmaya başladım. Şu öğünlerimde düzene girerse kilo vereceğime inanıyorum
Egzersiz yapıyorum evde, hergün olmasada..kesinlikle verirsin. spor yapiyormuydun ?
basim agriyor yaaaa... göz kalemi uyku getirir mi?? benim uykumu getirdi
Ahahahhahahaaaa :76: Başka bir nedeni olmasın :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?