50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

acimasiz efsun :90::90:

Merhametli koçum,unutmuşum yazmayı akşam yemeğinde ekmek de yedim bol bol,

Ya dün var ya iki şehir değiştirdim,bunları yiyebildiğime şükrediyorum,yoksa işten telaştan açlıktan da

ölebilirdim...

Sağol puan için...

Bazen çok inandırıcı olabiliyolar ama
psikolojim bozulcak zaten şu kilo yüzünden

takinti haline getirmemelisin. mesela bir hamile kadini düsün. sirf formda kalayim diye sagligini tehdit etmesi ne kadar sacma degil mi ? belki hamileliginde kilo alacak ama sonra vermesi de mümkün, zor olmasina ragmen. hepimiz ince olmak istiyoruz ama kacamak da yapiyoruz,cünkü can bogazdan gelir, bize mutluluk veriyor. Ben almanlarin yediklerine bakinca diyorum, ben alman olsaydim incecik olurdum ama bizim türk mutfagi öyle mi ? lezzet bizde ama yaglar da bizde malesef. kendince dengelemeye bak, cok gözünü korkutma. Rüyayi da bosver. Benim rüyam da inandiriciydi, ama sacmaydi asla olmayacak birseydi.

sagol canim. vayy mutfak calisiyor, aferin onlara et yeterli sonucta protein, o an icin tamam :)
sagol canim, az mesakkatli, ama menü karistirmami önlemis oluyorum böylelikle

Haklısın gerçekten insan bazen boğazına hakim olamıyor.
Aslında takıntı da değil ama kilo vermek için geç kaldım biraz
Yaza kadar 7-8 kilo vermem hem imkansız hem sağlıklı değil
Neyse artık olduğu kadar

hic de gec degil, bahar geliyor tam zamani bence. bogazina hakim olmak cok zor, bunun icin biraz antrenman gerekiyor, zamanla mide zaten kücülüyor ve az yedigin sürece kilo da almiyorsun ama o kivama gelmek zaman aliyor. bence madem yaza kadar vermek istiyorsun hedefini 5 kilo yap, eger gayret edersen olur..

Yani 5 kilo yaza kadar versem yeter,çünkü yazın kilo almıyorum aksine yakıyorum çoğunu.
Elma sirkesinide kullanmaya başladım. Şu öğünlerimde düzene girerse kilo vereceğime inanıyorum

Slm kızlar

Sabah
elma sirkeli su,1 simit ,1 üçgen peynir, çay,3 zeytin

Ara
1 bisküvi,çay

öğle
2 kaşık tavuklu patates yemeği, 1 kaşık makarna, yarım dilim ekmek, 2 tane bayram çikolatası

Ara (bu ara 8 saat sürüyor)
sütlü cornfleks,1 tabak meyve,10 kadar kuru yemiş( fındık badem), 1 dilim kepek ekmek üzeri krem peynir

Akşam
2 kaşık sarımsaklı yoğurlu ıspanak yemeği, 2kaşık makarna, kabak tatlısı 1 küçük dilim

Ara ( bu ara ile uykum arası 2 saat yada 3 saat illa yemeli miyim efsuncum)
biraz leblebi yerim

2 litre su,birazdan platese başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…