50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaar ben geldim valla bugün garip bi menü oldu yazsam mı akşam bilmiyorum valla Arkadaş doğum yapmıştı onun evine gittim sabah öğlen arası ara yok öğlen yemeği kahvaltı gibi oldu fln filan

kızlaar ben geldim valla bugün garip bi menü oldu yazsam mı akşam bilmiyorum valla Arkadaş doğum yapmıştı onun evine gittim sabah öğlen arası ara yok öğlen yemeği kahvaltı gibi oldu fln filan

yaz yaz sen, kaytarmak yok canim yazmazsan unutursun belki, böyle böyle düzelticez iste cünkü hersey istedigimiz gibi gitmiyor malesef...

tesekkür ederim... ay evde salatalik var ama sabah gec kalinca dogruyamadim... ins. yarin sabaha :))

afiyet olsun canim

Sanırım çok cahilim
İlk defa duydum

hicte bile, degilsin.. Zumba sportif bir sekilde dans etme seysi. Nete zumba dance yaz neler neler cikiyor bak istersen aksama link de atabilirim iyi bir videonun (ilk izledigim zumba videosu, onu seviyorum)

hicte bile, degilsin.. Zumba sportif bir sekilde dans etme seysi. Nete zumba dance yaz neler neler cikiyor bak istersen aksama link de atabilirim iyi bir videonun (ilk izledigim zumba videosu, onu seviyorum)

Sen söyledikten sonra baktım cnm ama pek işe yarar bi video bulamadım
Zahmet olmazsa akşama atarsın öyleyse,çok teşekkürler şimdiden
Valla işe yarasın sabah-akşam yaparım

teşekkürler efsuncum, çok karbon hidrat aldığımı söylemişsin akşam yemeğimi daha yemedim.makarnayı 1 kaşık yiyeceğim tatlı da yemeyeceğim çünkü şimdi 40 dk pilates yaptım ve çok mutluyum, hem gerçekten pozitif duygularla doldum, hem de metebolizmamın çalıştığını hissediyorum. emeğimin boşa gitmesini istemiyorum. ilk defa spor yaptım, sadece yediklerime dikkat ediyordum.şimdi sporu da ekledim. ebru şallının pilatesini izledim her gün bu şekilde yapacağım ya da yürüyeceğim ve spor aletlerin de de çalışacağım.

yaaaa tam da benim spora heveslendigim vakit citayi yükseltmeyin beaaa :)))

ay cok guzel herkesin böyle azimli olmasi...

cok keyifli oluyor topic imiz coook :)))

lachesis ve anchusa da olsa keske... haberi olan var mi??

kızlar akşam yemeğimi yedim menümü yazayım bari unutmadan..biraz dengesiz ama olmaz inş bi daha
sabah: 1 kupa elma sirkeli ballı su (Uyanınca) 2 küçük (gerçekten küçük :)) boy haşlanmış patates,1 domates, kibrit kutusunun dörtte biri peynir 4 yeşil zeytin
ara yok
öğlen 5-6 tane zeytin, 4 -5 çatal sucuklu yumurta, yarım poaça, domates, salatalık, 2 bardak çay
ara 1 mandalina, 1 elmalı pasta
akşam 1 kase çorba, 5 kaşık patatesli tavuk, 3 kaşık kabak, 1 kase yoğurt
ara meyve ve bitki çayı (yapmadım henüz)
6 bardak su

Son düzenleme:
iyi akşamlar ssitenin azimli hatunları menümü unutmadan yazayımm eksik yazınca vicdan azabı çekiyorum da

sabah: yarım top ekmek
1 tk margarin-bal
3 zeytin
1 kk peynir
3 bardak şekersiz çay

ara 1 portakal
1 fincan nescafe

öğle 1 yufka ile kaşarlı gözleme
1 fincan ayran
domates-salatalık
1 şekerli türk kahvesi

ara karışık form çayı
1 muz
1 şekerli türk kahvesi

akşam yarım kepçe çorba
2 servis çatalı salçalı peynirli spagetti
2 yk yoğurt

ara 1 elma (birazdan)

kendimi eleştiriyorum
amma kahve içmişim heeeee

merhaba kızlar.nasılsınız.benim üşenmeden hemen banyoya girmem gerek.çok çabuk yağlanıyor saçlarım bıktım valla.bir çözümü olan var mı.uçları kuru dibi yağlı.

SALI MENÜM:

SABAH:ılık limonlu su,bir dilim k. ekmek,bir kk dan büyükçe hellim,bir b. ılık süt

ARA:bir elma

ÖĞLEN:5-6 kaşık tavuklu mantar sote,bir turp ve bir büyük tabak tere(salata niyetine),bir kase yoğurt,iki dilim k. ekmeği

ARA:bir portakal.(akşam yemeğine bir saat kala),

AKŞAM:bie orta boy fırında levrek,bol bol salata,turp,bir dilim kadar pide(yoğurt yok korktum bişe olur diy)

ARA: daha yapmadım ama banyodan sonra beşer tane fındık,badem,kuru üzüm,iki ceviz içi yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…