Tamam canım bundan sonra yazarım,ayy iyi güldürdün beni,ALLAH da seni güldürsün emi,noldu zam işi?
Sağol puanlar için...
:) zam isinde bi gelisme yok ama kipirdanma olacak insallah
Efsun'cum,
Tabloda benim kilo değerlerim yanlış olmuş, aşağıda doğrusunu gönderiyorum (üzülerek çünkü resmen 2 kilo aldım aptal psikolojil yeme ataklarım yüzünden!!!)
11.02.2011:50,2 18.02.2011:51,1 25.02.2011:50,8 04.03.2011:52,3
Efsuncum kilo listesinde ben yokum,listeyi sen düzenliyorsun galiba.Beni de listeye eklersen sevinirim.
Bu sabah tartıldım.pazartesi 58,5 kg dım.Bu sabah tartı 58,2 kg gösterdi.Mutluyummm :)
dulci tebrikler..... devamını dilerim....
Arkadaşlar,benim de 11 aylık bebeğim var,emziriyorum.Diyet yapmak sütümü azaltmadı.Bol su ,2 bardak rezene çayı ve 1 bardak yeşil çay içtim her gün.
Yeşil çay emzirme döneminde içilir mi acaba ? 1 bardak içtim günde belki sakıncası vardır diye.Yoksa daha fazla içeyimm :)
Arkadaşlar,benim de 11 aylık bebeğim var,emziriyorum.Diyet yapmak sütümü azaltmadı.Bol su ,2 bardak rezene çayı ve 1 bardak yeşil çay içtim her gün.
Yeşil çay emzirme döneminde içilir mi acaba ? 1 bardak içtim günde belki sakıncası vardır diye.Yoksa daha fazla içeyimm :)
Merhaba kızlar :80:
Veee sonunda tekrar emin adımlarla 53 lü kilolara düştüm. 53.9 kiloyum. Kilo vermeye başladığım zamanlardaki gibi, 600 gram verdim bu hafta :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?