50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

azulcum carsamba yedigin ekmek icin puan kirmiyorum sadece bu o ekmegin tartida görünebilecegini demek istiyorum yemeseydin daha iyi olurdu ama yedigin de uymus..

Efsun'cum,

Tabloda benim kilo değerlerim yanlış olmuş, aşağıda doğrusunu gönderiyorum (üzülerek çünkü resmen 2 kilo aldım aptal psikolojil yeme ataklarım yüzünden!!!)

11.02.2011:50,2 18.02.2011:51,1 25.02.2011:50,8 04.03.2011:52,3

canim dogru olan kalmamis ki tabelaya bisey olmus belli ki :)

son iki kiloyu kaydediyorum canim cok sagol bildirdigin icin

Efsuncum kilo listesinde ben yokum,listeyi sen düzenliyorsun galiba.Beni de listeye eklersen sevinirim.
Bu sabah tartıldım.pazartesi 58,5 kg dım.Bu sabah tartı 58,2 kg gösterdi.Mutluyummm :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar,benim de 11 aylık bebeğim var,emziriyorum.Diyet yapmak sütümü azaltmadı.Bol su ,2 bardak rezene çayı ve 1 bardak yeşil çay içtim her gün.
Yeşil çay emzirme döneminde içilir mi acaba ? 1 bardak içtim günde belki sakıncası vardır diye.Yoksa daha fazla içeyimm :)

Efsuncum kilo listesinde ben yokum,listeyi sen düzenliyorsun galiba.Beni de listeye eklersen sevinirim.
Bu sabah tartıldım.pazartesi 58,5 kg dım.Bu sabah tartı 58,2 kg gösterdi.Mutluyummm :)

tabiki canim. ya yanlis lsite aldim ya karistirdim bilemiyorum noldu :) ne güzel tereyagi gitti yani. ekledim canim.

Merhaba kızlar :80:

Veee sonunda tekrar emin adımlarla 53 lü kilolara düştüm. 53.9 kiloyum. Kilo vermeye başladığım zamanlardaki gibi, 600 gram verdim bu hafta :118:

Efsuncum sen kaç kilosun??? Yağ paketi gitti mi

Şulişim, seni de çok merak ediyorum?????????

Son düzenleme:
dulci tebrikler..... devamını dilerim....

Hiç bi fikrim yok ne yazık ki... Yeni doğum yapmış bayanların topiğinde sorsan belki bilen olur.

bir liste düzenleyip o listedekileri mi yiyorsunuz hepiniz.geçmişe bakmaya hiç fırsatım olmadı kusura bakmayın.işyerindeyim.ben bugün yediklerimi söyliyim siz yorum yaparsanız sevinirim.ben aşırı yemek yerim.bugün itibariyle rejim oluyor benimki.sabah 1 dilim ekmek, 3cherry domates, 1 dilim peynir, ve ıcetea (sanırım şekerli içecek içmemek lazım di mi) öğlen yarım porsiyon mantı ve 1 kase yoğurt, ara öğünde 3 medine hurması.ama 1 bardak kahve içtim şekerli, kremalı.o da olmamalı herhalde.akşam da salata ve balık yiyeceğim.dediğim gibi emzirmemizi etkilemeyecek şekilde ne önerirsiniz NSA ve bana.spor hiç yapamıyorum kızım durmuyor.uyurken yarım saat bisiklete binsem yeter mi acaba

ben iyi değil diye biliyorum

Merhaba kızlar :80:

Veee sonunda tekrar emin adımlarla 53 lü kilolara düştüm. 53.9 kiloyum. Kilo vermeye başladığım zamanlardaki gibi, 600 gram verdim bu hafta :118:

heyyt sevindim senin adina :)

ben kilomu anlamadim 57,7 gösterdi 2 kez 3 kez de 57,5 dedi. gecen hafta 57,7 idim. ne yazsam sastim

Dulci, Efsun cok cok tebrik ederim...

ben kendimi kötü hissettim simdi

neyse en azindan yeme duzenim iyi simdilik, spora da basladim.. dur bakalim....

Efsuncum cok cok guzel bir haftaydi.. cok sagol... emeklerin, yorumlarin, ilgin icin....

haftaya sen dinlen bence :))

koc olmaya gönüllü var mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…