50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menumm

sabah
2 d tambuğday ekmeği
kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
boolll yeşillik(marul,maydonoz,roka,tazesoğan,turp)
az salça

ara
portakal
form çayı

öğle
mercimek yemeği (dünden kalan)
bolll salata
1 d tambuğday ekmeği

ara
elma
3 adet patates kızartması

ara
1 ısırık bitter çikolata
biraz çubuk kraker

akşam
mercimek
esmer bulgur pilavı
yoğurt
1 d tam buğday ekmeği

ara (yatarken)
1 bardak süt

1 lt su zar zor içebildim

15 dk spor
15 dk yürüyüş
(kızımla ancak bu kadar malesef)

bugün biraz fazla kaçırdım sanki
yine kriz gibi geldi açlık bi ara doymak bilemedim zor tuttum kendimi valla

Son düzenleme:
gzmnc çok teşekkür ederim açıklaman için kime bilgi vericem peki bu hafta koç kim olacak bir de diyetini herkes kendine göre mi belirliyor ne yememiz ve yemememiz gerektiğini

tabiki canim. ya yanlis lsite aldim ya karistirdim bilemiyorum noldu :) ne güzel tereyagi gitti yani. ekledim canim.
Teşekkür ederim canımm...Gerçekten koçluğun süperdiii.Bizim için ayırdığın zaman için çok çok teşeküür ediyorumm...

Merhaba kızlar :80:

Veee sonunda tekrar emin adımlarla 53 lü kilolara düştüm. 53.9 kiloyum. Kilo vermeye başladığım zamanlardaki gibi, 600 gram verdim bu hafta :118:

süpeeerrr , darısı bana inşallahhh

Hiç bi fikrim yok ne yazık ki... Yeni doğum yapmış bayanların topiğinde sorsan belki bilen olur.
soğol canım,sorarım doğum yapan arkadaşlara

ben iyi değil diye biliyorum

hımm,zaten 1 bardak içmiştim günde.Olmazsa içmeyimm,yerine boll suu o zamann :)

sen cok yasa emi :90: güzelmis. ay keske ben de de öyle olsa bir gün
Valla çok fena moral oldu ama
Rejime 4 elle sarıldım şimdi
53 olduğumu görünce kalpten gidiyodum
Atılırda bu kadar atılmaz yani nasıl 4 kilo fazla hatırlamışım bende anlayamadım valla

Canım ben de bu hafta katıldım buraya.Bir liste yok herkes kendi listesini oluşturuyor.3 ana öğün, 3 ara öğün.Ara öğünde ayran , süt, haşlanmış yumurta , meyve, yoğurt, fındık, badem , ceviz, kuru kayısı v.s besleyici ve doyurucu besinler tüketmek önemli .Ana öğünlerde sebze yemekleri ve yanında yoğurt , bol salata , 1 yada 2 dilim kepek ekmek, pilav tarzı şeyler 2 kaşık kadar vs...Emzirdiğim için rezene çayı içiyorum mutlaka.Rezene süt yapıyor bende.Bol su tabi.Ayrıca ana öğüne 2,3 köfte büyüklüğünde kırmızı yada beyaz et öneriyorlar sütün azalmaması için, bunu da bir yerde okumuştum.Bizim için protein ağırlıklı beslenmek önemli.

heyyt sevindim senin adina :)

ben kilomu anlamadim 57,7 gösterdi 2 kez 3 kez de 57,5 dedi. gecen hafta 57,7 idim. ne yazsam sastim

Tebrikler efsuncum Tartıyı sabit ve düzgün bi yere koymalısın. Eğer öyle yapmıyorsan da ilk tartılma sonucu yanlış olabiliyor ama o zemindeki diğer tartılar doğru oluyor. 200 gram verdin yani :81:

Dulci, Efsun cok cok tebrik ederim...

ben kendimi kötü hissettim simdi

neyse en azindan yeme duzenim iyi simdilik, spora da basladim.. dur bakalim....

Teşekkürler Niye kötü hissedesin yahu... Sen ki mucize şekilde hedefine ulaşmış insansın 53 kilo da iyidir ama çok koyverme kendini.

Su tüketimin gayet yeterli bence de... Bi de yeşil çay içince onlar ekstra wc ye çıkartıyor

topiğin hepsini okuyamadım arkadaşlar ama benide yazar mısınız listeye 156 boy 58 kilo hedefim 53 kilo olmak şimdilik
Hoşgeldin

bugün biraz fazla kaçırdım sanki
yine kriz gibi geldi açlık bi ara doymak bilemedim zor tuttum kendimi valla

Başlarda uyum sağlamak biraz zor olur ama zamanla miden yeni düzene alışır :13: Yavaş yavaş alıştırmak en iyisi, o yüzden gayet güzel besleniyorsun bence. Canın bişi çekince az da olsa yemen de çok güzel.

efsuncum koçluğun,hepimizin menüleri ile tek tek ayrıntılı bir şekilde ilgilendiğin ve bize vakit ayırdığın için teşekkürler.sayende 900 gr verdim bu hafta...çok teşekkürler cnm..Bu arada bu günkü menümü yazmıyorum çünkü akşama kadar süper giden menüm akşam market gezmesi ile sona erdi süper bi cozutma yaşadım yorumlaman için seni uğraştırmama değmez canım ben suçumu cezamı biliyormm...İyi ki varsın emeklerin için sağol canım

ewet canım başlarda biraz zor oluyor.bende rejim e balıklama atlayınca daha zor oluyor.belki biraz alıştırsaydım önceden az az daha iyi olurdu.birden değişince beslenme düzeni daha zor oluyor sanırım..

canım istiyo bazen bi yudum da olsa tadıyorum bende kaçamak

aysenurcum, kahvaltin iyi, 2. aradaki patates kizartmasi yerine haslama patates yemeye calis derim, ögle yemeginde protein eksik, salataya azcik peynir katsaydin daha iyi olurdu, özellikle öglen ve daha da iyi aksam protein almani tavsiye ederim. aksam yemeginde salata eksik. salata yerine tursu yada sebze de tercih edebilirsin. pilava domates / mantar/ kabak dahil edebilirdin.

kendini tutman iyi olmus cünkü ancak böyle yavas yavas mideni kücültürsün...

merhaba arkadaşlar
cuma günkü menüm

uyanınca:1b. ılık su,2tane kuru incir,1b. ılık su
kahvaltı:2dilim kızarmış denge light ekmek ,2 dilim yağsız beyaz peynir,3tane siyah zeytin,1tane domates,1tane çarliston biber,2tane salatalık,maydanoz,1kupa portakallı yeşilçay
ara:1b. süt
öğlen 4 yemek k. kabak yemeği,3 yemek k. azyağlı yoğurt
ara:2tane kuru hurma,1tane kuru kayısı,yarım ceviz içi
ikindi:2tane galete,1kupa nescafe(şekersiz),2dilim ayva
akşam:4 yemek k. kabak yemeği,3 yemek k. azyağlı yoğurt
ara:1 bardak açık şekersiz çay,1tane yeşil elma

yarın dışarda olucam bütün gün aksamalar felan olabilir,kahvaltıda edemicem herhalde sabah bi iki incir yerim kahvaltıdada yanıma dengelight ekmekten beyazpeynirlidomatesli tost yapiim diyorum ne dersin yanında kahvaltılık olarak başka neler olur
bide dışarda yiyebileceğim öğlen alternatifleri ne olur?
aralar için yanıma kuru meyve ve ceviz almayı düşünüyorum
eğer senin başka tavsiye ediceğin şeyler varsa iyi olur aklıma bişey gelmiyo

Tebrikler efsuncum Tartıyı sabit ve düzgün bi yere koymalısın. Eğer öyle yapmıyorsan da ilk tartılma sonucu yanlış olabiliyor ama o zemindeki diğer tartılar doğru oluyor. 200 gram verdin yani :81:

Canim zaten öyle yerlere koyuyorum, halida tartilmam hafif gösteriyor kandiriyor.
simdi verdim mi dersin :44:

ben tesekkür ederim canim. dediklerime genellikle uydunuz ve bu hafta menüler iyiydi.
benim sayemde vermedin, özen gösterdigin icin gitti gramlar.. ama her hafta böyle olmuyor malesef, bazen durakliyor kiliomuz, o zaman en iyi beslenen bile ilerleme kaydedemiyor.

Ben menünü paylasmandan yanayim. puaninda sifir yerine az bisey yazar en azindan..

canım ya patates aklıma gelmezde benim cimcime ye kızarttım dayanamayıp öle bi 2-3 tattım işte.
yemekler dünden kalmıştı napim öle geçiştirdimmm..

önerilerini dikkate alıcamm değerlendirmen için çokkk sağol canımmmm

bhtrglmz, merhaba nasilsin ?

genel olarak menünü degerlendirecek olursak kahvaltin cok iyi, öglen karbonhidrat eksik kalmis, aksam iyi, ama az da olsa yine kh olmaliydi, bu menüyle kilo verecegin belli aralar gayet iyi.
sabah o halde yanina biseyler al, normal ekmekle de olur, tost iyi fikir. muz her zaman atistirmak icin iyi bir meyve. salam seviyorsan salamli yesillikli sandvic de olur. yada yumurtali, salatali tok tutar. ev yapimi pogaca da iyi gider.

yazıyorum cnm seni kırar mıyım hiç :)
sabah 1 kupa ballı limonlu ılık su, 1 yumurtadam peynirli omlet,2 yeşil zeytin, domates,salatalık, 1 kupa karışık bitki çayı

ara 1 elma

ara 2 küçük parça çikolata

öğlen 1.5 kepçe nohut, 4 yemek kaşığı pirinç pilavı 1 activia

ara 1 orta boy ayva

akşam 5 mercimek köftesi, 1 kase çorba, 3 yemek kaşığı nohut, 5 yemek kaşığı pirinç pilavı, 1 domates, karalahana salatası,4 turşu

ara 1 cup meyveli çikolata (eritilmiş çikolata şeklinde)
yarım mojo gazlı içecek

oyyyy tamam tamam bütün gün abartmışım yemek konusunda (( kabul ediyorum koçum suçumu cezama razıyımm.Haftasonu kaçamağımı bugün yapmış kabul etsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…