gzmnc çok teşekkür ederim açıklaman için kime bilgi vericem peki bu hafta koç kim olacak bir de diyetini herkes kendine göre mi belirliyor ne yememiz ve yemememiz gerektiğinimerhaba,
burada haftalik gönüllü koclarimiz oluyor ve yediklerini kendi bilgiler dogrultusunda degerlendiriyor. her cuma ölcülüp kilo bildirimi yapiyoruz ki durumumuzu takip edelim diye.
bizler saglikli kilo verebilmek icin ugrasiyoruz. Katilmak istiyorsan, bir sartimiz falan yok, ama istikrarli olmani bekleriz. cünkü haftanin kocu, hergun listeler düzenliyor, menünü yorumlamak icin zaman harciyor, 1 gun gelip 1 gun gelmezsen onun emegine yazik....
ögün bildirmeler tüm günü kapsayacak sekilde yapiliyor. her kocun degerlendirme sistemi farkli.
Pazartesinden itibaren sen de baslayabilirsin. h.sonu menu bildirmiyoruz.
bir de spor listemiz var. ona da katilmak istiyorsan gunluk sporunu bildirmelisin...
Teşekkür ederim canımm...Gerçekten koçluğun süperdiii.Bizim için ayırdığın zaman için çok çok teşeküür ediyorumm...tabiki canim. ya yanlis lsite aldim ya karistirdim bilemiyorum noldu :) ne güzel tereyagi gitti yani. ekledim canim.
Merhaba kızlar :80:
Veee sonunda tekrar emin adımlarla 53 lü kilolara düştüm. 53.9 kiloyum. Kilo vermeye başladığım zamanlardaki gibi, 600 gram verdim bu hafta :118:
soğol canım,sorarım doğum yapan arkadaşlaraHiç bi fikrim yok ne yazık ki... Yeni doğum yapmış bayanların topiğinde sorsan belki bilen olur.
ben iyi değil diye biliyorum
Valla çok fena moral oldu amasen cok yasa emi :90: güzelmis. ay keske ben de de öyle olsa bir gün
bir liste düzenleyip o listedekileri mi yiyorsunuz hepiniz.geçmişe bakmaya hiç fırsatım olmadı kusura bakmayın.işyerindeyim.ben bugün yediklerimi söyliyim siz yorum yaparsanız sevinirim.ben aşırı yemek yerim.bugün itibariyle rejim oluyor benimki.sabah 1 dilim ekmek, 3cherry domates, 1 dilim peynir, ve ıcetea (sanırım şekerli içecek içmemek lazım di mi) öğlen yarım porsiyon mantı ve 1 kase yoğurt, ara öğünde 3 medine hurması.ama 1 bardak kahve içtim şekerli, kremalı.o da olmamalı herhalde.akşam da salata ve balık yiyeceğim.dediğim gibi emzirmemizi etkilemeyecek şekilde ne önerirsiniz NSA ve bana.spor hiç yapamıyorum kızım durmuyor.uyurken yarım saat bisiklete binsem yeter mi acaba
heyyt sevindim senin adina :)
ben kilomu anlamadim 57,7 gösterdi 2 kez 3 kez de 57,5 dedi. gecen hafta 57,7 idim. ne yazsam sastim
Dulci, Efsun cok cok tebrik ederim...
ben kendimi kötü hissettim simdi
neyse en azindan yeme duzenim iyi simdilik, spora da basladim.. dur bakalim....
SIVI TÜKETİMİ: bir kupa 5i biryerde,bir kupa yeşil çay,bie kupa çok açık çay,üç kupa sıcak su.üçbardak da su.arkadaşlar çok sıvı tükettiğim için daha da su içemiyorum açıkcası yediğim herşeyde de sıvı olunca gün boyu tuvalete gidiyorum açıkçası.onun için saf su çok içecek yerim kalmıyor.
Hoşgeldintopiğin hepsini okuyamadım arkadaşlar ama benide yazar mısınız listeye 156 boy 58 kilo hedefim 53 kilo olmak şimdilik
bugün biraz fazla kaçırdım sanki
yine kriz gibi geldi açlık bi ara doymak bilemedim zor tuttum kendimi valla
Başlarda uyum sağlamak biraz zor olur ama zamanla miden yeni düzene alışır :13: Yavaş yavaş alıştırmak en iyisi, o yüzden gayet güzel besleniyorsun bence. Canın bişi çekince az da olsa yemen de çok güzel.
Valla çok fena moral oldu ama
Rejime 4 elle sarıldım şimdi
53 olduğumu görünce kalpten gidiyodum
Atılırda bu kadar atılmaz yani nasıl 4 kilo fazla hatırlamışım bende anlayamadım valla
Tebrikler efsuncumTartıyı sabit ve düzgün bi yere koymalısın. Eğer öyle yapmıyorsan da ilk tartılma sonucu yanlış olabiliyor ama o zemindeki diğer tartılar doğru oluyor. 200 gram verdin yani :81:
efsuncum koçluğun,hepimizin menüleri ile tek tek ayrıntılı bir şekilde ilgilendiğin ve bize vakit ayırdığın için teşekkürler.sayende 900 gr verdim bu hafta...çok teşekkürler cnm..Bu arada bu günkü menümü yazmıyorum çünkü akşama kadar süper giden menüm akşam market gezmesi ile sona erdi süper bi cozutma yaşadım yorumlaman için seni uğraştırmama değmez canım ben suçumu cezamı biliyormm...İyi ki varsın emeklerin için sağol canım
aysenurcum, kahvaltin iyi, 2. aradaki patates kizartmasi yerine haslama patates yemeye calis derim, ögle yemeginde protein eksik, salataya azcik peynir katsaydin daha iyi olurdu, özellikle öglen ve daha da iyi aksam protein almani tavsiye ederim. aksam yemeginde salata eksik. salata yerine tursu yada sebze de tercih edebilirsin. pilava domates / mantar/ kabak dahil edebilirdin.
kendini tutman iyi olmus cünkü ancak böyle yavas yavas mideni kücültürsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?