Dulci, Efsun cok cok tebrik ederim...
ben kendimi kötü hissettim simdi
neyse en azindan yeme duzenim iyi simdilik, spora da basladim.. dur bakalim....
sporun faydasini göreceksin...
topiğin hepsini okuyamadım arkadaşlar ama benide yazar mısınız listeye 156 boy 58 kilo hedefim 53 kilo olmak şimdilik
Efsuncum cok cok guzel bir haftaydi.. cok sagol... emeklerin, yorumlarin, ilgin icin....
haftaya sen dinlen bence :))
koc olmaya gönüllü var mi???
Ya ben kilomu hep 57 diye biliyodum
1 ay önce arkadaşımda tartılmıştım arkadaşım hatırlattı şimdi
Geçen sefer 54 kiloymuşum benn şimdi 1 ay sonra tartıldım 53 olmuşum
Yani malesef yanlış hatırladığım için yanlış bilgi vermiş oldum
Sil baştan;
53 kiloyum
Hedefim 47-48 civarıı
Haftaya bende menülerimi yazmaya başlarım artık
ya her seferinde bıkıyorum artık bozup yeniden başlamaktan kendime yeminler edir tutamamaktan..
pazartesi başlamadım hemde salı başladım bu gün daha dördüncü günüm herşey güzel gidiyodu ama okuldaki lanet çalışmalar sonunda o kadar yoruldum ve enerjim o kadar tükendi ki gözüm döndü yineo kadar yemek üstüne çikolata yedim:SS ya kızlar belki sizde bıktınız amaa ben sormaktan bıkmıcam sanırım..şu körolası iştahımı nasıl kapatıcam allah aşkına yaaa??
not: az ama sık ye böylece acıkmazsın diceksiniz biliorum ama hafta boyunca böle yaptım zaten..yararı da oldu ama çok halsiz ve açken gözüm hiçbişeyi görmüyo..ne az yemek ne açlığımı elmayla bastırmak..anlıcağınız benim motivasyona ihtiyacım var
arkadaşlar bu grupta takım yarışmaları gibi mi isteyen girip katılabiliyor mu ??doğum sonrası kilolarla mücadele ediyorum bende(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?