50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya ben kilomu hep 57 diye biliyodum
1 ay önce arkadaşımda tartılmıştım arkadaşım hatırlattı şimdi
Geçen sefer 54 kiloymuşum benn şimdi 1 ay sonra tartıldım 53 olmuşum
Yani malesef yanlış hatırladığım için yanlış bilgi vermiş oldum

Sil baştan;
53 kiloyum
Hedefim 47-48 civarıı

Haftaya bende menülerimi yazmaya başlarım artık

ya her seferinde bıkıyorum artık bozup yeniden başlamaktan kendime yeminler edir tutamamaktan..
pazartesi başlamadım hemde salı başladım bu gün daha dördüncü günüm herşey güzel gidiyodu ama okuldaki lanet çalışmalar sonunda o kadar yoruldum ve enerjim o kadar tükendi ki gözüm döndü yine o kadar yemek üstüne çikolata yedim:SS ya kızlar belki sizde bıktınız amaa ben sormaktan bıkmıcam sanırım..şu körolası iştahımı nasıl kapatıcam allah aşkına yaaa??
not: az ama sık ye böylece acıkmazsın diceksiniz biliorum ama hafta boyunca böle yaptım zaten..yararı da oldu ama çok halsiz ve açken gözüm hiçbişeyi görmüyo..ne az yemek ne açlığımı elmayla bastırmak..anlıcağınız benim motivasyona ihtiyacım var

Efsuncum Cuma menümü de yazayım,regl oldum,yarın işe gelemem kesin,şimdiden yazayım,

Sabah:1,5 dilim kepek ekmeği,2 ceviz,biraz haşhaş,teryağ,bi kk peynir,biraz yeşillik,çay

Ara:yarım muz

Ara:bi simit (öğle saatinde oldu biraz ama yemek gecikince böyle oldu?

Öğle:Bi tabak kurru fasulye(etsiz),bi kase yoğurt,2,5 dilim kepek ekmeği,3 dal yeşil soğan

Ara:2 kremalı mink bisküvi

Ara:bi kase yoğurt

Akşam:Canım kesin değil ama muhtemelen dışarda yemezsek,öğlenle aynı menü olur,yine bildirmeye çalışırım geç olmazsa.

Sulişim,spor yapayım dedim bugün,10 dk yürüdüm hasta olduğumu farkettim,yani spor da

olmadı...hadi herkese iyi akşamlar şimdiden...

cuma menum

sabah --> 2 dilim kepek ekmegi + kk kiri + 2 dilim kasar + domates + salatalik + süt

ara --> yogurt

ögle --> balik+firinda patates+salata

ara--> m.suyu + c.ici 1 tane

aksam --> 2-3 kasik patatesli kirmizi kuru fasulye + salata + haslanmis yumurta + kasar + 2 dilim kepek ekmegi

ara--> siyah erik kurusu 2 + 2 ceviz ici

CUMA MENÜM:

SABAH:ılık sirkeli su,bir bardak ılık layt süt,bir dilim k ekmeğe lor sürdüm.

ARA:elma

ÖĞLEN:sulu haşlama kuşbaşı et bir tabak,salata,bir buçuk dilim beyaz ekmek,bir büyük bardak ayran

ARA:bir portakal,iki lokma örgü peynir

AKŞAM:bir küçük porsiyon arnavut ciğeri akşamdan kalan,salata çok çok çok,büyük bardak ayran,bie buçuk dilim kepek ekmek.

ARA:daha yapmadım akşama arkadaşa gidecez orada çay içerim ikram varsa bir lokma alırım.

SIVI TÜKETİMİ: bir kupa 5i biryerde,bir kupa yeşil çay,bie kupa çok açık çay,üç kupa sıcak su.üçbardak da su.arkadaşlar çok sıvı tükettiğim için daha da su içemiyorum açıkcası yediğim herşeyde de sıvı olunca gün boyu tuvalete gidiyorum açıkçası.onun için saf su çok içecek yerim kalmıyor.

arkadaşlar bu grupta takım yarışmaları gibi mi isteyen girip katılabiliyor mu ??doğum sonrası kilolarla mücadele ediyorum bende (

efsuncum canım koçluğun çok iyiydi gerçekten.tek tek yorumladın hepsini.güzel ve motivasyonlu bir hafta geçirdik.teşekkür ederim.benim açımdan çok verimli bir hafta oldu.2,5 margarin paketi vücudumdan çıktı.mutluyum.

Efsuncum tabloda yapıp her öğünü yorumlayarak çok uğraştın bu hafta bizimle .seve seve yaptığını biliyorum çok teşekkürler:

bugün çok sevindim. galiba 600 gr verdim geçen hafta 59 dum şimdi 58.4 üm ve gelecek hafta 57 yi görme umudu ve heyecanı içindeyim.ama bugün çok kötü bir şey yaptım okuldan bir arkadaş koca bir tepsi enfes görünen boşnak böreği, bir o kadar daha enfes görünen baklava getirdi. öğretmenler tarafından saldırır cinste yenen bu yiyecekler öğleyin ancak bitti.herkes benim 2 katım kadar yedi ben ise içlenerek masum masum bakarak bu kadarla kurtarabildim kendimi.

BUgün ki menim
sabah
sirkeli ballı su, bir dilim kadar ekmek ,biraz peynir, 3 zeytin, yeşillik(maydanoz,dere otu), biraz bal

ara
3 parmak kalınlığında peynirli boşnak böreği( kol böreği gibi bir şey), 1 baklava

öğle
3 parmak kalınlığında peynirli boşnak böreği, 3 baklava

ara
1 bardak süt

Akşam
brokoli salatası, yarım enginar dolması,yoğurt

ara
meyve

topiğin hepsini okuyamadım arkadaşlar ama benide yazar mısınız listeye 156 boy 58 kilo hedefim 53 kilo olmak şimdilik

merhaba,

burada haftalik gönüllü koclarimiz oluyor ve yediklerini kendi bilgiler dogrultusunda degerlendiriyor. her cuma ölcülüp kilo bildirimi yapiyoruz ki durumumuzu takip edelim diye.

bizler saglikli kilo verebilmek icin ugrasiyoruz. Katilmak istiyorsan, bir sartimiz falan yok, ama istikrarli olmani bekleriz. cünkü haftanin kocu, hergun listeler düzenliyor, menünü yorumlamak icin zaman harciyor, 1 gun gelip 1 gun gelmezsen onun emegine yazik....

ögün bildirmeler tüm günü kapsayacak sekilde yapiliyor. her kocun degerlendirme sistemi farkli.

Pazartesinden itibaren sen de baslayabilirsin. h.sonu menu bildirmiyoruz.

bir de spor listemiz var. ona da katilmak istiyorsan gunluk sporunu bildirmelisin...

sen cok yasa emi :90: güzelmis. ay keske ben de de öyle olsa bir gün

kendini bu kadar SIKMA, üzme. cok ac kalmamani saglaman gerekiyor. gündüz cok ve dogru seyleri ye ki aksama cok acikma, ayrica spor yap. istahimi keser belki diye mate cayi ic. ne bileyim biseyler yap..

Azulcum gecmis olsun. dikkat et kendine.. Aksam ne yedigini yaz da ona göre puanlarim, puan listesi kacmiyor ya..

tutaste canim aksam menünü de yaz olur mu sonra ? sivi tüketimi cok önemli, su tabi daha iyi olur ama bu sekilde alman da iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…