bhtrglmz, merhaba nasilsin ?
genel olarak menünü degerlendirecek olursak kahvaltin cok iyi, öglen karbonhidrat eksik kalmis, aksam iyi, ama az da olsa yine kh olmaliydi, bu menüyle kilo verecegin belli aralar gayet iyi.
sabah o halde yanina biseyler al, normal ekmekle de olur, tost iyi fikir. muz her zaman atistirmak icin iyi bir meyve. salam seviyorsan salamli yesillikli sandvic de olur. yada yumurtali, salatali tok tutar. ev yapimi pogaca da iyi gider.
yazıyorum cnm seni kırar mıyım hiç :)
oyyyy tamam tamam bütün gün abartmışım yemek konusunda(( kabul ediyorum koçum suçumu cezama razıyımm.Haftasonu kaçamağımı bugün yapmış kabul etsek
iyiym çok saol sen nasılsın?
kahvaltı için ben tost yapiim yanıma bide salatalık havuç felanda aliim
aralar içinse süt ve meyve aliim
ama öğlen yemeğini napiim dışarda yemek zorunda kalırsam öyle döner ekmek fast food tarzı şeyler yeme istemiyorum sence ne yiyim öğlen akşam zaten belli büyük bi ihtimal kabak yemeği ve yoğurt ama öğlen dışarda olduğum için topluma uymam lazım
en iyisini yapiyorsun. nohut etli miydi ?
sagol bende iyiyim. havuc ve salatalik her zaman iyidir, havuc doyuruculuk acisindan daha iyi.
aralar icin kutu süt ve meyve iyi evet. kutudaki yogurtlardan da olabilir.
öglen disarda yersen yemegini balik tercih edebilirsin, ama sen sevmiyor muydun :44:
disarisi icin manti iyi ögle yemegi olarak ama yaninda mutlaka salata olmali yada ardindan havuc falan da olur. sebze yemegi olabilir, ekmek ile birlikte. yaninda yogurt.
aksamki secim ock iyi.. disarida tabi dikkat etmek lazim. ben disarda italyan restoranina gidince makarna da seviyorum ama dolgulu olanlarini tercih etmeyince 2 saate yine acikiyorum..
sagol bende iyiyim. havuc ve salatalik her zaman iyidir, havuc doyuruculuk acisindan daha iyi.
aralar icin kutu süt ve meyve iyi evet. kutudaki yogurtlardan da olabilir.
öglen disarda yersen yemegini balik tercih edebilirsin, ama sen sevmiyor muydun :44:
disarisi icin manti iyi ögle yemegi olarak ama yaninda mutlaka salata olmali yada ardindan havuc falan da olur. sebze yemegi olabilir, ekmek ile birlikte. yaninda yogurt.
aksamki secim ock iyi.. disarida tabi dikkat etmek lazim. ben disarda italyan restoranina gidince makarna da seviyorum ama dolgulu olanlarini tercih etmeyince 2 saate yine acikiyorum..
balık severim ama sadece somon balığını severim
lahmacun iyi fikirmiş peynirli olanıda var aslında onun ama kaç tane yemek lazım 1 tanesi 250 kal. die biliyorum çok diilmi sence ana öğünler kaç kal. aşmamalı
koçum çok teşekkür ederiz sana süper bi koç oldun..
bugün su az oldu 1lt den biraz fazla
koçum bugün az kalsın 400cal birden alıyordum bir paket cipsi tabaga doldurdum bi kaç tane aldım sonra aklım başıma geldi bıraktımmmmmmgerçi helvadan da aldım ama her zaman yapmıyorum eşim de çok seviyor bazen istiyor..en azından hem cips hem helva olmadı..
ben kalorileri saymiyorum ama doymak ve lezzetini almak icin ben olsam 2 tane yerdim icine bol salata ama.. ve belki azcik cacik.. yada yaninda ayran. ne yap et kola falan icme de..
somon baligi da cok iyi. yaninda az patates, salata ile.. ama lahmacun sanki daha da iyi..
efsun çizelgede kilo kaydırmayı nasıl yapıyoruz..kaydırıyım da biraz motive olsun geri almamak için..
somon balığını pazar günleri yiyorum akşam yemeği yerine salata eşliğinde oyuzden onu pazara saklıyorum
yani bigün lahmacun gibi şeyler yersek kilo almayız dimi
pek içim rahat etmiyo:) benim böyle şeyler yerken yani hem böyle şeyler yiyip hemde kilo verilirmi?
cok planli projeli besleniyorsun bu cok iyi aslinda ama arada kacamaklara izin vermelisin ki SIKILIp birden pes etmemek adina cok iyi oluyor. o gün belki bi 50g almis olursun ama diger zamanlardaki istikrarin ile illaki emeklerinin karsiligini görürsün.
anladım arasıra kendimi ödüllendirmemde fayda var yani:)
evet planlıyım dikkat ediyorum kendimce ama doğrumu yapıyorum yanlışmı yapıyorum bilmiyorum yani eksik beslenip yanlış bi şekilde kilo vermek istemem oyuzden burdayım zaten yediklerimi yazıp yorumlarınızı dikkate alıyorum beni uyarıp tavsiyelerde bulunabilirsiniz dinlerim
bide balık yediğide fıstıklı helva yemek istiyorum onun porsiyonunu nasıl ayarlamalıyım yada yememelimiyim
bu arada belirtmeliyim, kocumuz ne derse ona göre davraniyoruz. benim uyguladigim seyler her zaman icin gecerli degil. bu cok iyi oluyor cünkü genel olarak ayni cizgide gitsek de, farklilikalr oluyor bu da bazen metabolizmamizi sasirtabiliyor, bide bakiyorsun kilolar azaliyor..
yine kaloriyle ilgili pek bilgim yok ama helva tamamen karbonhidrat. eger yalniz yemiyorsan sen alma, yanindaki kisiden al azcik tat ama cok yeme. veya kendince bir zaman belirle her 2. balik yiyisimde serbest gibi.
bi an bu dakim dedim :) yani fena atmissin olsun iyi olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?