50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum
16 yaşındayım
geçen sene hayatımda ilk defa 64 kilo olduum:26:
normalde hep zayıf bir çocuk olmama rağmen birden nasıl oldu anlayamadım ama sanırım ergenlik durumları

sonra kendime söz verdim ve ekimde diyete başladım. 4 ayda 53 kiloya düştüm
sonra diyeti bıraktım ve hayatımınanlamı olan pasta,çokokrem ve bisküvilere geri döndüm
1 aydır falan istediğimi yiyorum ama hiç kilo almadım hatta dün tartıldım yarım kilo vermişim
ama şimdi de 50 kilo olmak istiyoruummm vee diyetimi başlatıyorum ;D
bu arada boy 1.60 ama şu aralar uzadığımı hissediyorum

herkese az kilolu günleer

Son düzenleme:
Cuma menüm koçum emeğin için teşekkürler

sabah : ılık ballı sirkeli su

kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği
peynir

arada kuru kayısı

öğlen: yayla çorbası
haşlanmış tavuk
bulgur pilavı

ara :yoğunluktan yok

akşam : 2 kanat ızgara
yoğrut
ıspanak yemeği

yogurt meyva

2tl su

Nickimi değiştirdim
Simit kilo aldırır mı acaba?

arkadaşlarrr herşey kilo aldırır herşeyde aldırmaz....yediğiniz miktara bağlı..... kendinizi sıkmayın ay bunu yiyebilrimiyim ay kilo yaparmı ay ben diyetteyim... bu insanı gerer....rahat olun....biz sağlıklı besleneerk kilo veriyoruz diyet yapmıyoruz.....

herşeyden yiyerek az azar sık sık yiyerek kilo veriyoruz.. kilo vermek kısa bir zmanda belirli şeyler yierek olmaz ömür boyu devam edecek bir alışkanlık kazanmak önemli..... kilo vermek için lezzetsiz şeyler yemek gerekmiyor.....

geç oldu ama cuma günükü menüm

sabah
3 dilim ekmek
sucuk süzme yoğurt kahvaltılık sos zeytin

ara
1 bardak süt

öğle
1 büyük dilim ıspanalı börek
yoğurtlu pancar salatası ( yeşillik,garnitür mısır turşu var)

ara
1 çay bardağı süt

akşam
işte bu falaket dışarda yedik
küçük lavaş arası tavuk ızgara
hamburger ekmeği marul nugget
patates kızartması (ketcap mayonezli)
ve ayran :26::26::18::18:

ara
bir tutam leblebi

spor 45 dk yürüyüş....

yorumların ve emeğin için tşkler koçumm tartılamadım bu hafta kilomu bilmiyorum (( inş yakın zamanda tartılabilirim en son 58 dimm
herksee iyi haftasonları diliyorumm

canim bugün ya da en gec yarin sabah tartil emi. son menü ve kilolari bekliyoruuuum , bu arada ben tesekkür ederim bana güvenip dediklerimi dinlediginiz icin

buyur katil canim. cok hizli vrmissin kilolari. kendini cok zorlama cünkü gelisim cagindasin.

bugün sabahtan akşama kadar dışardaydım oyüzden yeteri kadar özen gösteremedim aksamalar oldu felan
cuma günkü menüm
uyanınca:1b. ılıksu,2tane kuru incir,1b. ılıksu
kahvaltı:dengelight ekmekle hazırlanmış beyazpeynirlidomatesli tost,1tane salatalık,yarım havuç
ara:6tane bademli draje
ara:2kuru kayısı,5tane beyaz leblebi
ara:1tane hurma
akşam:ancak altıda yiyebildim 2 parça tavuk şiş,yanında salata(kırmızılahana,kıvırcık,soğanlı maydanozlu domates,turşu)1 bardak ayran
türk kahvesi sade
ara: 20:30 civarı 3 yemek k. yoğurt, 1tane yeşil elma
13 bardak su

Son düzenleme:

canim biz haftasonu menüleri degerlendirmiyoruz tatil sayiyoruz :)

dünki ilk aradaki drajeler olmasaydi daha iyi olurdu aksam yemegin cok iyi ancak azcik ekmek olsa iyi olurdu.. yada patates.. gayet iyi bir menü...

TuGBaaa, durnam18 son iki gün menülerinizi bekliyorum.tutaste, leblebisekeri, melahatt, melek76, azul, durnam sizlerin de cuma menülerinizi...

Kilo bildirmeyen arkadaslar: durnam18, melahatt, melek76, YaaMuuR

iyi aksamlarrrr nasilsiniz bakalim.....

haftasonunuz nasil geciyor....

ya ben demince canim cekti 10 tane ceviz ici yemisimdir he heee....

iyi aksamlarrrr nasilsiniz bakalim.....

haftasonunuz nasil geciyor....

ya ben demince canim cekti 10 tane ceviz ici yemisimdir he heee....

ıyı aksamlar canım ne guzel sadece 10 cevız cokda zararlı bırsey degıl takma kafana sen benım yedıklerımı duyma sankın :) ama yarında arkadasa gıdecegım yıyeyım sonra sıkı bır dıyet programına baslıyorum bakalım o ne kadar surer

canim biz haftasonu menüleri degerlendirmiyoruz tatil sayiyoruz :)

dünki ilk aradaki drajeler olmasaydi daha iyi olurdu aksam yemegin cok iyi ancak azcik ekmek olsa iyi olurdu.. yada patates.. gayet iyi bir menü...

cumartesi pazarı tatilmi ilan ediyosunuz iyiymiş:) serbestmi yani
evet drajeler olmasa iyiymiş ama çok dolaştım dün şekerim düşerdi onlar enerji verdi bana:)
pek ekmekle aram yok yemeğin tadını alamıyorum ekmek yiyince
menüyü beğenmene sevindim

selam kızlar.
misafirim vardı koçum cuma menümü yazamamıştım.şimdi yazayım

cuma menüm

sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk hellim peyniri
yeşil çay

ara: 200 ml süt

öğle:
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
4 yk ıspanak
2 yk yoğurt

ara:1 büyük galeta
1 kk hellim peyniri
yeşil çay

akşam:
2 kepçe tavuk suyu çorba
1 fırnda but,2 fırında patets
1 yk mayonezli kereviz salatası
salata
1 sb ayran

ara: 1incecik dilim hazır pasta
1 tane kestane şekeri

kilom aynı bu arada 52.7 yim halaaaa

TuGBaaa, durnam18 son iki gün menülerinizi bekliyorum.tutaste, leblebisekeri, melahatt, melek76, azul, durnam sizlerin de cuma menülerinizi...

Kilo bildirmeyen arkadaslar: durnam18, melahatt, melek76, YaaMuuR

tatlım ben cuma menümü yazmıştum.kilo bildirimi de yazdım.sanırım atlamışsın.

CUMA MENÜM:

SABAH:ılık sirkeli su,bir bardak ılık layt süt,bir dilim k ekmeğe lor sürdüm.

ARA:elma

ÖĞLEN:sulu haşlama kuşbaşı et bir tabak,salata,bir buçuk dilim beyaz ekmek,bir büyük bardak ayran

ARA:bir portakal,iki lokma örgü peynir

AKŞAM:bir küçük porsiyon arnavut ciğeri akşamdan kalan,salata çok çok çok,büyük bardak ayran,bie buçuk dilim kepek ekmek.

ARA:daha yapmadım akşama arkadaşa gidecez orada çay içerim ikram varsa bir lokma alırım.

SIVI TÜKETİMİ: bir kupa 5i biryerde,bir kupa yeşil çay,bie kupa çok açık çay,üç kupa sıcak su.üçbardak da su.arkadaşlar çok sıvı tükettiğim için daha da su içemiyorum açıkcası yediğim herşeyde de sıvı olunca gün boyu tuvalete gidiyorum açıkçası.onun için saf su çok içecek yerim kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…