CUMA MENÜM:
SABAH:ılık sirkeli su,bir bardak ılık layt süt,bir dilim k ekmeğe lor sürdüm.
ARA:elma
ÖĞLEN:sulu haşlama kuşbaşı et bir tabak,salata,bir buçuk dilim beyaz ekmek,bir büyük bardak ayran
ARA:bir portakal,iki lokma örgü peynir
AKŞAM:bir küçük porsiyon arnavut ciğeri akşamdan kalan,salata çok çok çok,büyük bardak ayran,bie buçuk dilim kepek ekmek.
ARA:daha yapmadım akşama arkadaşa gidecez orada çay içerim ikram varsa bir lokma alırım.
SIVI TÜKETİMİ: bir kupa 5i biryerde,bir kupa yeşil çay,bie kupa çok açık çay,üç kupa sıcak su.üçbardak da su.arkadaşlar çok sıvı tükettiğim için daha da su içemiyorum açıkcası yediğim herşeyde de sıvı olunca gün boyu tuvalete gidiyorum açıkçası.onun için saf su çok içecek yerim kalmıyor.
arkadaşlar bu hafta koç kim kime bildiricez menüyü ayrıca ben yeni katıldım sadece 1 kişi
cvp verdi yazdıklrıma hoşgeldin beş gittin diyen neyapıcağımı söyleyen kimse yok yaa
koç sanırım daha belli değil...... ama pazartesi bulunur mutlaka....pazartesi- cuma menülerimizi yazıyoruz koç puanlıyor eğer spor yapıyorsak listeye girmek istiyorsak onuda bildiriyoruz ben tutuyorum listesini..... cuma günüde kilomuzu bildiriyoruz....
başka merak ettiğini bir şey var mı?
sulisim teşekkür ederim bikaç gün önce yazmştım listeye girmek istiyorum diye tabi çizelgeyi senin yaptığını bilmiyordum.. o zaman şimdi tekrar söliim 156 boy 58 kilo sporda h.içi plates yapabiliorum sadece bebeğimden dolayı yürüyüşe çıkamıyorum hedefim 52 kilo ama tek sorunum şu ana kadar hayatımda hiç diyet yapmadım yol bilmiyorum rehberliğinize ihtycm var
ayyy koçum Allah razı olsun sen puan kırmışın akşamdan ben 0 puanı hak ettim diye düşünüyorsum....
bu arada olağan üstü koçluğun için çok teşekkür ederim muhtşeme bir hata yaşattın ve hemen hemen herker kilo verdi ellerine sağlık.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?