50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim simdi farkettim, menün var di da sorum olacakti, son arayi yaptin mi ?

ayyy koçum Allah razı olsun sen puan kırmışın akşamdan ben 0 puanı hak ettim diye düşünüyorsum....

bu arada olağan üstü koçluğun için çok teşekkür ederim muhtşeme bir hata yaşattın ve hemen hemen herker kilo verdi ellerine sağlık.......

yürüyüş ( 60 dk= 6p ) fitness (60 dk=10 p) pilates (60dk=8p)
…… Pzt Pzt Pzt Salı Salı Salı Çrş Çrş Çrş Prş Prş Prş Cum Cum Cum
yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns TOPLAM
gzmnc 60 0 0 40 0 40 40 0 45 60 0 0 50 0 0 39
şule 40 0 0 40 0 0 20 0 0 60 0 0 45 0 0 20,5
lungist 0 0 45 0 0 45 50 0 0 0 0 0 0 0 0 20
efsun 10 0 30 0 0 0 0 0 20 0 0 20 0 0 0 13
waterspider 0 40 45 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 13
pakize85 0 0 30 0 0 20 0 0 20 0 0 0 0 0 0 12
cilekli_seker 0 0 0 0 40 0 0 0 0 0 50 0 0 0 0 12
aybukeeslem 0 0 0 30 0 30 0 0 0 0 0 20 0 0 0 11
dulcina 0 0 0 0 0 25 0 0 0 0 0 0 40 0 0 8
azul 60 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0 7

arkadaşlar bu hafta koç kim kime bildiricez menüyü ayrıca ben yeni katıldım sadece 1 kişi
cvp verdi yazdıklrıma hoşgeldin beş gittin diyen neyapıcağımı söyleyen kimse yok yaa

arkadaşlar bu hafta koç kim kime bildiricez menüyü ayrıca ben yeni katıldım sadece 1 kişi
cvp verdi yazdıklrıma hoşgeldin beş gittin diyen neyapıcağımı söyleyen kimse yok yaa

koç sanırım daha belli değil...... ama pazartesi bulunur mutlaka....pazartesi- cuma menülerimizi yazıyoruz koç puanlıyor eğer spor yapıyorsak listeye girmek istiyorsak onuda bildiriyoruz ben tutuyorum listesini..... cuma günüde kilomuzu bildiriyoruz....

başka merak ettiğini bir şey var mı?

merhabalaaarrr.....

sulisim spor listesi icin tesekkürler...

Efsuncum sana da cok cok tesekkürler... sulisim in de dedigi gibi süper bir haftaydi ben kilo veremedim ama ilgin alakan yetti....

ben tabe o moral bozukluguyla h.sonu icin biras abarttim ama :)) neyse toparlayacagim...

koc ben olabilirim. hatta efsunla da konustuk soralim kimse cikmazsa ben olurum die... sulisim sana da uyar mi??

sulisim teşekkür ederim bikaç gün önce yazmştım listeye girmek istiyorum diye tabi çizelgeyi senin yaptığını bilmiyordum.. o zaman şimdi tekrar söliim 156 boy 58 kilo sporda h.içi plates yapabiliorum sadece bebeğimden dolayı yürüyüşe çıkamıyorum hedefim 52 kilo ama tek sorunum şu ana kadar hayatımda hiç diyet yapmadım yol bilmiyorum rehberliğinize ihtycm var

tama yazdım spor listesine....biz diyet yapmıyoruz zaten.....sağlıklı besleniyoru diyet psiklolojisine girmiyoruz...... hafta sonu kaçamaklarımızı yapıyorzu.....

6 öğün beslenerek
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata
ana öğünlerimizi bu gruplardan 1 er besin seçerek oluşturuyoruz
2-2.5 litre su ve bitki çayı içmeye özen gösteriyoruz......

canim 0 haksizlik olurdu sonucta her gruptan besin mevcuttu. ben tesekkür ederim canim. bu hafta bereketli gecti, cogaldik ve yeni baslayan arkadaslar cok gayretli ciktilar özellikle..

Kizlar, artik listeleri yayinlama zamanim geldi de gecti..

Bu hafta sporda oldugu gibi menülerde de birincimiz sevgili gzmnc.
Tebrikler canim ! Masallahin var

Kizlar, bu hafta 20 tane
eritildi. Toplamda 5 kilo, 200 gram verilmis ! En cok kilo veren arkadasimiz ndurmaz tam 900 gram verdi, tebrik ediyorum :118:

Son düzenleme:
Vaaay, herkes ne güzel kilo vermiş yahu, tebrikler kızlar :119:

Efsuncum ne kadar etkili bir koçsun sen böyle Liste için teşekkürler.

Kizlar, artik listeleri yayinlama zamanim geldi de gecti..

Bu hafta sporda oldugu gibi menülerde de birincimiz sevgili gzmnc.
Tebrikler canim ! Masallahin var

gzmnc tebrik ederimmm canım :))

Kizlar, bu hafta 20 tane
eritildi. Toplamda 5 kilo, 200 gram verilmis ! En cok kilo veren arkadasimiz ndurmaz tam 900 gram verdi, tebrik ediyorum :118:

ayyy bunu görmek ne güzel

Teşekkürler efsuncum koçluğun güzel ilgin için...

Efsun süperdin, harika bir koçluktu

Bu haftaki koç Gzmnc mi? İşi biraz zor, senin koçluğundan sonra beklentiler yükseldi vallahi
Hadi bakalım kızlar, ben de menü ve spor bildireceğim bu hafta...

1. 'leri tebrik ediyor, darısı başımıza diyorum

Efsun sonsuz teşekkürler bebiş güzel bir hafta sonuydu....

sulisim sadana spor çizelgen için çok teşekkürler..

bu hafta bende fena şişlik var detoks yapmayı düşünüyorum bu yüzden menü bildirimi yapmasam mı?

çünkü 6 öğüne uyamıycam

ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…