selam kızlar herkese, özledim burayı malum geçen haftayı hastalıkla vs. geçirdim bu hafta katılayım aranıza diyorum ama kendime güvenemedim 1 hafta olmayınca panik yaptım ama katılıcam yine de neyse akşama ya da yarın yazarım menümü
gecmis olsun canim.. gel tabe... bu hafta koc benim... önceki sayfayi okursan genel kurallarla ve beslenmeyle ilgili detayli bilgi alirsin...
selam kızlarr.
eve yeni geldim.okulda toplantımız vardı. hemen menümü yazayım,geçmişe bakayım.gerçi daha akşam yemeğini yemedim ama ne yiyeceğim belli.hem uymak zoruna kalırım.
sanırım koç gzmc. hep aynı kişiler koç oluyor.ben de koç olmak isterim ama genellikle en fazla yarım saat girebiliyorum bu aralar.size faydalı olamam diye teklif edemiyorum.maşşalah sizler çok iyi koçluk yapıyorsunuz.
menüme gelince
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği
1 kk hellim peyniri
yeşil çay
(erken saatte ancak bu kadar yapabiliyorum.)
ara: 200 ml süt
öğle: 1 kepçe az sulu etli kuru fasulye yemeği
3 yk yoğurtlu kabak salatası
1 ince dilim beyaz ekmek
ara: 125 gram light yoğurt
1 küçük elma
akşam: 1 kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası
1 fırında but
2 yk yoğurtlu kereviz salatası ( biraz light mayonez var içinde)
1 dilim çavdar ekmeği
ara: 1 kivi
1 portakal yerim
su: 1,5 litreyi ancak tamamlarım
spor : yok
bir de şimdi gördüm bonus puan varmış.benim gün sonuna kadar 2 bardak bitki çayım olacak.sabah: yeşil çay içtim.gece de mate çayı içeceğim.
melahat
ÖGÜN YENILENLER DEGERLENDIRME PUAN
sabah 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kk hellim peyniri, yeşil çay domates salatalik da olsaymis keske.... 2
ara1 200 ml süt 1
ögle 1 kepçe az sulu etli kuru fasulye yemeği, 3 yk yoğurtlu kabak salatası, 1 ince dilim beyaz ekmek tüm besin degerleri mevcut cok guzel.... 3
ara2 125 gram light yoğurt, 1 küçük elma 1
aksam 1 kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası, 1 fırında but, 2 yk yoğurtlu kereviz salatası ( biraz light mayonez var içinde) 1 dilim çavdar ekmeği tüm besin degerleri mevcut cok guzel.... 3
ara3 1 kivi, 1 portakal yerim 1
sivi tüketimi 1.5 lt 1.5 lt'i mutlaka tamamla canim. aralarda bitki cayi da tüketebilirsen cok iyi olur... 1
not spor yok0
Toplam Max 15 paun üzerinden ana ögünler ve ara ögünler cok güzel Ögretmenim... Sivi tüketimini biraz daha arttirirsaniz cok iyi olur... 12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?