50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Leblebisekeri, canim dogum günün kutlu olsun saglikli nice yillara insallah Tüm dileklerin kabul olsun [/QUOTE]

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ÇOK SAĞOLL

pazartesi günkü menüm

uyanınca:1b. ılıksu,2tane kuru incir,1b. ılıksu
kahvaltı:1tane çift sarılı yumurta(kayısı kıvamı),2dilim kızarmış dengelight ekmek,3tane salatalık,3tane çeri domates,3tane siyah zeytin,1tane çarliston biber,maydanoz,1kupa portakallı yeşilçay
ara:1b. light süt
öğlen:3 yemek k. yoğurt,3dilim ayva,1tane salatalık,yarım yeşil elma
ikindi:1kupa şekersiz kremasız nescafe,2tane galete,1tane biskrem,1tane susamlı çubuk,2tane küp şeklinde çok küçük çilekli gofret
ara:kayısı ve 1 kupa çay içmeyi düşünüyorum büyük bi ihtimal
akşam:3 yemek k. yoğurt,4 yemek k. kabak yemeği (spora gideceğim için hafif yicem)
ara: spordan gelincede 1 dilim ananas
13b .su
sizce nasıl?

selam kızlar herkese, özledim burayı malum geçen haftayı hastalıkla vs. geçirdim bu hafta katılayım aranıza diyorum ama kendime güvenemedim 1 hafta olmayınca panik yaptım ama katılıcam yine de neyse akşama ya da yarın yazarım menümü

gecmis olsun canim.. gel tabe... bu hafta koc benim... önceki sayfayi okursan genel kurallarla ve beslenmeyle ilgili detayli bilgi alirsin...

bhtrglmz
ÖGÜN YENILENLER DEGERLENDIRME PUAN

sabah 1tane çift sarılı yumurta(kayısı kıvamı),2dilim kızarmış dengelight ekmek,3tane salatalık,3tane çeri domates,3tane siyah zeytin,1tane çarliston biber,maydanoz,1kupa portakallı yeşilçay cok güzrl bir kahvalti canim... 3
ara1 1b. light süt 1
ögle 3 yemek k. yoğurt,3dilim ayva,1tane salatalık,yarım yeşil elma Canim malesef besin degeri iceren hicbirsey yok. Ana ögünlerde karbonhidrat ve protein agirlikle beslenmeliyiz.... 1
ara2 1kupa şekersiz kremasız nescafe,2tane galete,1tane biskrem,1tane susamlı çubuk,2tane küp şeklinde çok küçük çilekli gofret+kayısı ve 1 kupa çay içmeyi düşünüyorum büyük bi ihtimal Gün icinde kacamaklar sadece 1 tane olmali. Bu yüzden eksi puan verecegim. -1
aksam 3 yemek k. yoğurt,4 yemek k. kabak yemeği (spora gideceğim için hafif yicem) Kabak yemeginin icinde et – kiyma var mi? Eger yoksa yine karbonhidrat ve protein grubu eksik... 2
ara3 spordan gelincede 1 dilim ananas 1
sivi tüketimi 13b .su bardak boyutu nekadar??? 1.5 lt I tamamladin mi?? sporada gidecegini söylüyorsun, daha fazla icmelisin... 1
not spor var 1
Toplam Max 15 paun üzerinden ANA ÖGÜNLERIN COK ZAYIF. BESLEYICI GIDALARDAN TAM OLARAK ALMAMISSIN. 9

gecmis olsun canim.. gel tabe... bu hafta koc benim... önceki sayfayi okursan genel kurallarla ve beslenmeyle ilgili detayli bilgi alirsin...

sağol canımm, hayırlı olsun koçluğun şimdi baktım geçmişe çok güzel açıklamışsın inş. bu hafta hepimiz için tatmin edici olur ben dün çoook uzun zamandan sonra (en son ne zamandı hatırlamıyorum bile ) waffle ve pizza yedim, pişmanım diyemiycem kimsenin zoruyla yemedim sonuçta alırsakta veririz başa gelen çekilir yaz gelse de bi an önce kiraz, karpuz çıksa hem sıcak havada tatlı da yemek istemeyiz bol bol su/ meyve-sebze

Gzmnc Canım koçluğun hayırlı olsun bugün menümü erken paylaşayım

Sabah : 5'i bir yerde çay
çeyrek simit
beyaz peynir

Ara : kuru kayısı

Öğlen : az çorba
bol yoğurt,ve yeşillik
brüksel lahana
çavdar ekmeği yoktu 1 dilim incecik beyaz ekmek

ARA : şekersiz kahve
ARA : 200ML SÜT

Akşam : Bol yeşillik
zeytinyağlı az pırasa Yiğicem

Ara : meyva veya yoğurtla tamamlarım

2,5 lt su
bugün derse giricem 45 dk pilates
20dk Cardio

Leblebişekeri doğumgünün kutlu olsun canım

Gzmnc, koçluğun hayırlı olsun. Bilgilendirmelerin de herkes için oldukça faydalı olmuş

Menümü gün bitiminde yazacağım. Bitki çayı, sıvı tüketimi ve spor tam belli olunca. Bonus sistemi de çok inovatif :76:

Haydi hayırlısııııııııııııı:90:

pakize85

sabah çeyrek simit, beyaz peynir, 5'i bir yerde çay kahvaltida zrytin-domates-salatalik tüketimine de önem vermelisin... 2
ara1 kuru kayısı 1
ögle az çorba, bol yoğurt,ve yeşillik, brüksel lahana, çavdar ekmeği yoktu 1 dilim incecik beyaz ekmek sebze ve yesillik güzel ama protein grubu eksik.. ayrica vücudun beyaz ekmege de ihtiyaci var, aradabir yemekten birsey olmas.. 2
ara2 şekersiz kahve, 200ML SÜT 1
aksam Bol yeşillik, zeytinyağlı az pırasa Yiğicem yine ayni... ana ögünlerde protein ve karbonhidrat grubu mutlaka olmali... vücut enerjiyi ilk onlardan saglamakta. Zayif dusmemek icin ihmal etmemeliyiz. 2
ara3 meyva veya yoğurtla tamamlarım ikisi de ideal... 1
sivi tüketimi 2,5 lt su :) 1
not spor var :) 1
Toplam Max 15 paun üzerinden Genel olarak bol yesillikli, sebzeli bir menü. Gercekten guzel ama protein gruplarin eksik. Yagdan kacinmak icin izgara, ya da zeytinyagli baklagil tüketebilirsin. 11

selam kızlarr.

eve yeni geldim.okulda toplantımız vardı. hemen menümü yazayım,geçmişe bakayım.gerçi daha akşam yemeğini yemedim ama ne yiyeceğim belli.hem uymak zoruna kalırım.
sanırım koç gzmc. hep aynı kişiler koç oluyor.ben de koç olmak isterim ama genellikle en fazla yarım saat girebiliyorum bu aralar.size faydalı olamam diye teklif edemiyorum.maşşalah sizler çok iyi koçluk yapıyorsunuz.

menüme gelince

sabah: 1 dilim çavdar ekmeği
1 kk hellim peyniri
yeşil çay
(erken saatte ancak bu kadar yapabiliyorum.)

ara: 200 ml süt

öğle: 1 kepçe az sulu etli kuru fasulye yemeği
3 yk yoğurtlu kabak salatası
1 ince dilim beyaz ekmek

ara: 125 gram light yoğurt
1 küçük elma

akşam: 1 kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası
1 fırında but
2 yk yoğurtlu kereviz salatası ( biraz light mayonez var içinde)
1 dilim çavdar ekmeği

ara: 1 kivi
1 portakal yerim

su: 1,5 litreyi ancak tamamlarım

spor : yok

bir de şimdi gördüm bonus puan varmış.benim gün sonuna kadar 2 bardak bitki çayım olacak.sabah: yeşil çay içtim.gece de mate çayı içeceğim.

Son düzenleme:
melahat

sabah 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kk hellim peyniri, yeşil çay domates salatalik da olsaymis keske.... 2
ara1 200 ml süt 1
ögle 1 kepçe az sulu etli kuru fasulye yemeği, 3 yk yoğurtlu kabak salatası, 1 ince dilim beyaz ekmek tüm besin degerleri mevcut cok guzel.... 3
ara2 125 gram light yoğurt, 1 küçük elma 1
aksam 1 kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası, 1 fırında but, 2 yk yoğurtlu kereviz salatası ( biraz light mayonez var içinde) 1 dilim çavdar ekmeği tüm besin degerleri mevcut cok guzel.... 3
ara3 1 kivi, 1 portakal yerim 1
sivi tüketimi 1.5 lt 1.5 lt'i mutlaka tamamla canim. aralarda bitki cayi da tüketebilirsen cok iyi olur... 1
not spor yok 0
Toplam Max 15 paun üzerinden ana ögünler ve ara ögünler cok güzel Ögretmenim... Sivi tüketimini biraz daha arttirirsaniz cok iyi olur... 12

puanladim canim.... zaten 1,5 lt i gecen ve cay icen aliyor.. sabah da icmissin...

teşekkürler canım puanlama için.güzel puan almışım

bu puanlama 15 puan üzerinden değil mi? 1 puan kahvaltıdan kaybettim.spordan 2 puan m ı kaybettim? yanlış mı anladım?

gzmnc hayırlı olsun koçluğun inş. verimli bir hafta geçiririzde gider şu kilocuklar :)
menümü veriyorum bugün ilk günüm biraz abartttım ama cezama razıyım henüz akşam yemeğimi yemedim bu arada

sabah
aç karn.1 brdk ılık ballı limonlu su
2 bardak toplamda yarım şekerli siyah çay
1/4 kk dil peyniri
1/4 kk köy peyniri
2 yeşil zeytin
1 miktar tere
1 ince dilim pide

ara
5i birarada çay
2 galeta

ögle
3 kaşık bulgur pilavı
yarım kase yoğurt

ara
işte burda kayışı kopardım :)
eni konu tereyağlı yumurtalı peynirli ve 3 dilm beyaz ekmekli kahvaltı tarzı yedim

aksam
2 kaşık ıspanak yemeği
1 kaşık yoğurt olacak

ara
belki bir elma belki bir galeta

toplamda :3 bardak su ama bu kadar kalmaz normalde 2lt içiyorubu gece tamamlarım
spor:35 dk plates 20 dk yürüyüş

Son düzenleme:
Sabah:
1 dilim kepek ekmeği+yarım paskalya çöreği
zeytin
peynir
süt

Ara:
4-5 tane fındık
1 kase yoğurt

Öğle:
1 dilim kepek ekmeği
3-4 yemek kaşığı barbunya
2 yemek kaşığı pilav
Salata

Ara:
1 bardak elma sirkeli+ballı su
1 tane kivi.

Akşam:
2 dilim kepek ekmeği
5-6 tane balık(istavrit)
Bol yeşillikli salata

Ara:
1 bardak elma sirkeli+ballı su
gece yatmadan önce 1 bardak şekersiz süt içicem
4-5 fındık

Yarım lt'lik 4 tane şişe doldurmuştum.
2 şişe bitti
2sinide bu gece içerim.

Son düzenleme:
Leblebişekeri , Mutlu yılllaaaarrrrrr.............:80:

Ve işte menüm:

Kalkar kalkmaz:
Ilık ballı ve elma sirkeli su, 4 adet kuru erik, 1 çay kaşığı çörekotu (çörekotu yağ yakımında etkili, başka faydaları da çok, herkese tavsiye ederim)
Kahvaltı:
1,5 dilim kepekli ekmek, 1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 3 çay kaşığı tahin-pekmez
Ara:
7 adet badem, 1 fincan capuccino
Öğle:
Ton balıklı sandviç, 1 elma
Ara:
1 bardak süt, 1 dilim kek
Akşam: :
1 dilim tahıllı ekmek, lorlu, mantarlı, tavuk jambonlu omlet, domates, salatalık
Ara::
3 adet kuru erik yiyeceğim

Sıvı tüketimi:
2 lt civarı su

Bitki çayı tüketimi:
3 kupa

Spor:
30 dk yürüyüş, ip atlama, karın egzersizleri

selam kızlar.koçumuz sanırım gzmnc.tam bakmadım geçmişe.pazartesi menümü yazayım.

SABAH:ılık sirkeli su.ılık yarım yağlı süt,yarımdan fazla salatalık,bie domates,bir k.k. layt peynir.bir dilim k.ekmek.
ARA:bir elma.

ÖĞLEN:haşlanmış karnabahar,iki dilim k ekmek,bie bardak ayran.

ARA:bir dilim çavdar ekmeğe lor

AKŞAM:iki servis kaşığı kuru fasulye içinde iki parça pirzola et de vardı,iki bilim çavdar ekmeği,salata olarak da bir biber,yarım kuru soğan,yarım turp,biraz tere.yoğurt yemedim:(

ARA:iki bardak çay,bir tabak patlamış mısır,karışık taze sıkılmış meyve suyu içeceğim.

SIVI:bir kupa 5i bir yerde,bir kupa yeşil çay,bir kupa çok açık çok şakarli çay,bir çay b. çay,iki kupa sıcak su,bir litre su.onuda zorla içiyorum inanın.bitki çaylarından tuvalete taşınıyorum gün boyu.

hayırlı olsun gzmnc.. yeni koçumuz bugünkü menüm
SAHUR
1 kaseye yakın kelloğs
yarım gözleme
3 lahana dolması
çok az reçel ve 1 ceviz

İFTAR
2 kepçe mantar çorbası
1 kase vişne komp.
yeşillikli salata
1 kornişon turşu
1 dilim kek

ARA
1 br form çay
1 dilim kek(aç kalınca kan şekerim düştü heralde..)

ARA
1 br maydonoz suyu( bitki çayında 2 br tamamladım)

su az oldu 1 lt ye yakın..

spor yarım saat bisiklet çevircem ve 50 yada 100 mekik..

sabah 1 domates, 1 salatalık, 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 5 yeşil zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kupa beşi bir yerde

ara 1 elma

öğlen 1 tabak limonlu karnabahar ve brokoli haşlaması, 3 kaşık köri soslu tavuk, 1 çilekli activia

ara 1 kibrit kutusunun yarısı çikolata

akşam 3 kaşık köri soslu tavuk, 1 servis kaşığı kaşar peynirli patates püresi,salata

ara meyve ve 1 kupa bitki çayı

5 bardak su içtim.spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…