Pazartesi Menüm
Sabah
2 orta boy ince dilim kızarmış kepek ekmek
1 domates
1-2 yaprak marul
1,5 küçük kupa süt
Ara
1 küçük muz
500 mllik su şişesinin yarısı kadar süt
Öğle (çok açtım ne bulsam yedim) :26:
3 ince dilim kepek ekmek
1,5 kk diyet peynir
1 domates
az yeşillik
2 çay b. şekersiz siyah çay
1 küçük kase yoğurt
Ara
1 minik yaprak sarma
1 kupa yeşil çay
Akşam
1 kase çorba (tel şehriyeli ve nohutlu salçalı)
az pirinçli ıspanak yemeği
en en fazla 5 adet yaprak sarma
birkaç çatal börülce
biraz yoğurt
1 portakal
Ara
1 küçük elma ve portakal
Ara
1-2 kupa 5 i bir yerde
2-2,5 lt su
yaklaşık 1 saat pilates
40 dk tempolu yürüyüş
600den fazla ip atlama
200den fazla mekik
ooo bence süpersin parlaksiyah seni model almalı
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin...Bir süredir dikkat ediyordum yediklerime ama burayı okuyunca inanılmaz gaza geldim...Şimdi katılabiliyor muyum yoksa geç mi kaldımlütfen beni de zayıflatın,doğumdan sonra işe dönücem..3 hafta içinde bişeyler yapmam lazım...sonra gidip alışveriş yapıcam,erteliyorum...55 kiloyum şu an,asıl hedefim de yaz tatilinde 49 kilo...Herkese tekrar kolay gelsin...
koçumm sabah kahvaltıda ekmek yemiştim bi buçuk dilim çavdar amaa yazmayı unutmuşum :)) ekmeksiz pek yemek yiyemem ben :)) kilomuda bağışlayın tartılamadım(
canim onunki biraz farkli kozmik beden temizligi diyor. kamplar var, senede 2 kere sanirim kampa girenler denetlenerek herseyi yapiyorlar. o farkli benim dedigim sey surada yaziyor:
İlkbahar KBT & Arınma Tarihleri Açıklandı! |
ikisi birbiyle alakali da olabilir. ama ara sira TV de tarihler veriyor arinmak icin iyi günler diye onlari dmeke istedim ben
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin...Bir süredir dikkat ediyordum yediklerime ama burayı okuyunca inanılmaz gaza geldim...Şimdi katılabiliyor muyum yoksa geç mi kaldımlütfen beni de zayıflatın,doğumdan sonra işe dönücem..3 hafta içinde bişeyler yapmam lazım...sonra gidip alışveriş yapıcam,erteliyorum...55 kiloyum şu an,asıl hedefim de yaz tatilinde 49 kilo...Herkese tekrar kolay gelsin...
günaydınnnnnn herkese....... burda kış günü havası var kar yağmış sabaha kadar....evlerin çatısı kapanmış.... bu hafta soğuk karlı günler bizi bekliyor sanırım......:18::18::18:
tamam canım anladımm..ben de bugün detoks yapmaya çalışcam aç kalınca çok halsiz kalıyorum ama denicezzzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?