50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ooo bence süpersin parlaksiyah seni model almalı

Hosgeldin aramiza Hemen katilabilirsin. Pazartesi-Cuma arasi menü bildiriyorsun, kocumuz (bu hafta gzmnc) degerlendirip seni dogru yönlendirmeye calisiyor. Haftada bir kere tarti zamani. Spor yapiyorsan Spor listesine yaziliyorsun. Bu haftaki kurallar gerideki (bugüne ait) sayfalarda...

Sana simdiden basarilar dilerim umarim yazin 49 olursun

pazartsii menümm

sabah :
çavdar ekmeğim yoktu mecbur beyaz ekmek yedim
çeyrek ekmek yağsız tost kaşar sucuk ve domatesli
5 yeşil zeytin
bi fincan çay

ara :
bi kase special k kırmızı meyveli

öğlen yok çok qeç uyandım malesef sabah öğle bir oldu

akşam :
bi kase mercimek çorbası
iki kaşık karnıbahar
iki kaşık pilav
bi dilim çavdar ekmeği
biraz yeşil salata ve bi kase yoğurt

ara :
bi kase special k kırmızı meyveli

biraz peynirli çubuk ve yarım bardak meve suyu

bi lt su

günaydınnnnnn herkese....... burda kış günü havası var kar yağmış sabaha kadar....evlerin çatısı kapanmış.... bu hafta soğuk karlı günler bizi bekliyor sanırım......:18::18::18:

günayın kızlaarrrr
pakize85, ambitious teşekkür ederim tebrikleriniz için
burda nasıl bi kar var inanamazsınız
dün hava güneşliydi halbukii
sabah şok oldummmm.....
pazartesi menüü yazıyorum koçumm

sabah: 2 dilim ekmek
2 çay kaşığı çokokrem
labne peynir
cevizli salça
zeytin ezmesi

ara: şekersiz nescafe

öğle: çeyrek ekmekle kaşarlı tost
1 bardak taze sık. portakal suyu
6 yaprak kıvırcık (bol limonlu kuru kekik fesleğen 1 çay kaş. mayonez soslu)

ara: 1 galeta
1 muz
yarım paket kakaolu piknik bisküvi (petitbeurre lerin 1/4 kadar)

akşam: 1 dil,im ekmek
1 karnıyarık (patlıcanlar fırınlanmış)
4 yemek kaşığı pirinç pilavı

ara: 1 şekerli türk kahvesi

gün içinde 2,5 lt su
1 fincan elma çayı

Günaydın kızlar,

Bissürü kar var İstanbul'da :86:

Hadi bakalım güzel menülü bir gün olsun inşallah

Son düzenleme:

tamam canım anladımm..ben de bugün detoks yapmaya çalışcam aç kalınca çok halsiz kalıyorum ama denicezzzz..

elbette katilabilirsin.. kurallari birazdan yeniden yazarim.. ama gunluk menunu yazmalisin....

menü degerlendirmeleri geliyyyyyyyooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr PP

gunaydın arkadaslar buraya katılabılecegım soylendı ben dunden ıtıbaren yedıklerımı yazıyorum;

kalkınca 2kuru kayısı + 2 bsu

kahvaltım ; 8.30 da

1 adet denge lıght sandavıc ekmegı

1kk beyaz peynır+ 1 kk kasar

çerı domates

roka, maydonoz

2 adet zeytın

1 çay kasıgı sarelle

ara;

1 adet elma

yesıl cay

1 adet beypazarı kurusu

ogle;

5 yk semızotu yemegı

bı o kadar yogurt

1 dılım kepek ekmegı

çerı domates

ara;

yesıl cay

3 adet grısını yagsız cubuk

portakal

10 adet falan fıstık

aksam 19.00 da

5 yk turlu yemegı (az yaglı)

4 yk patlıcan salatası

4 çatal suzme yogurt

2 çatal ton balıgı

yaklasık 1.5 saat kardıyo

ara ;

1 bardak ayran ve maden suyu karısımı

Efsun
ÖGÜN YENILENLER DEGERLENDIRME PUAN

sabah bir dilim peynirli börek, zeytin, peynir, bir dilim balli cavdar ekmegi iyi bir kahvalti canim 3
ara1 elma 1
ögle bir saat sonra yedim 1 tabak bol sütlü kelloggs, 1tanecik altin cilek yani süte 1 puan versem, kellogs a ne verecegim ki ??? e meyveleri de ara ögünlere saklamaliyiz... 1
ara2 minik bi parca helva (cay kasigiyla) tatliyla yapilan araya puan yok canim.. yaninda en azindan 1 galete falan yeseydin... ya da ekmek cavdar 0
aksam bir büyük tabak salata, 1 kase yogurtlanmis (sulu) makarna, üzerine kavrulmus az salcali kiyma bu basit ama guzel besleyici... 3
ara3 meyve 1
sivi tüketimi 1.5 lt yaklasik bitki cayi yok 1
not spor var 1
Toplam Max 15 paun üzerinden genel olarak zayif bir menu.. eksikler var canim... tüm gün neredeyse ac kalmissin sivi tüketimine daha önem ver lütfen..... 11

........................................................... tablo kotu ...........................

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.geçen hafta ceee yapmıştım size.birdaha da yazamadım. hazır pazartesi gelmişken klasik pazartesi diyetine başlıyım dedim dün.ama hemen sütüm gitti akşam mecbur yedim.sütümü etkilemeden nasıl zayıflayabilirim.yaz da geliyor.55e düşsem en azından.59um şuan.sabah küçük bir parça ekmek. biraz peynir, sucuk yedim.uyanınca greyfurt içiyorum. ara öğünde 1 havuç yedim.çalıştığım için öğlen muhtemelen ekmekarası olacak.akşam da 4 kaşık nohut, 2 kaşık pilav yiyeceğim ama salatayla falan ara öğünlerimi sık tutsam nasıl olur.dün aç kalınca hemen sütüm gitti.ben aç çocuk aç olmuyo böyle

sulisim

sabah 1-2 dilim tam buğday ekmeği, pastırmalı yumurta ( bu beni mahvetti çok tuzlu ve sert miş hiç beğenmedim tıkadı resmen), süzme yoğurt, 3 zeytin, 1 kutu süt guzel bir kahvalti. Sucuk cisss olsada arada bir lazim 3
ara1 yok 0
ögle 1 bardak süt, pancar salatası ( garnitür mısır yeşillik) protein grubu eksik. Et-baklagil... 2
ara2 1 kutu yoğurt meyveli, 1 diş ceviz 1
aksam 1 kase çorba, 2-3 kaşık bulgurlu pırasa, 3 köfte 4-5 dilim patates soğan biber ( fırnda pişti kızartma değil), Yoğurt oldukca guzel.. hafif saglikli besleyici 3
ara3 1 bardak ekinezya çayı, 3 adet çifte kavrulmuş petibör bisküvi 1
sivi tüketimi 1.5 lt su tamam cay var 2
not spor yok 0
Toplam Max 15 paun üzerinden Kocum ilk aran ve ögle grubun biraz zayif.. onun disinda guzel... 12

parlaksiyah

sabah 2 orta boy ince dilim kızarmış kepek ekmek,1 domates, 1-2 yaprak marul, 1,5 küçük kupa süt peynir zeytin hani?????????? 2
ara1 1 küçük muz, 500 mllik su şişesinin yarısı kadar süt 1
ögle 3 ince dilim kepek ekmek,1,5 kk diyet peynir, 1 domates,az yeşillik, 2 çay b. şekersiz siyah çay, 1, küçük kase yoğurt ana grupler eksik canim.... 2
ara2 1 minik yaprak sarma, 1 kupa yeşil çay 1
aksam 1 kase çorba (tel şehriyeli ve nohutlu salçalı), az pirinçli ıspanak yemeği, en en fazla 5 adet yaprak sarma, birkaç çatal börülce, biraz yoğurt, 1 portakal meyveyi yemekten yarim saat once ya da enaz 2 saat sonra yemelisin canim... 3
ara3 1 küçük elma ve portakal 1
sivi tüketimi bitki cayi var. su tuketimi 2-2.5 lt 2
not spor var 1
Toplam Max 15 paun üzerinden bol meyveli olmasi guzel. Ama ana gruplar eksik... 13

ndurmaz

sabah 1 domates, 1 salatalık, 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 5 yeşil zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kupa beşi bir yerde güzel bir kahvalti 3
ara1 1 elma 1
ögle 1 tabak limonlu karnabahar ve brokoli haşlaması, 3 kaşık köri soslu tavuk, 1 çilekli activia tüm besin gruplari var. ama soslardan uzak duralim !!!!!!!!! 3
ara2 cikolata tatli ile yapilan aralara puan yok !!!!!!!!!!! 0
aksam 3 kaşık köri soslu tavuk, 1 servis kaşığı kaşar peynirli patates püresi,salata tüm besin gruplari var. ama soslardan uzak duralim !!!!!!!!! 3
ara3 Meyve + cay 1
sivi tüketimi su ok, caylar ok 2
not spor yok 0
Toplam Max 15 paun üzerinden Genel olarak güzel. Ama soslar cisss yiyecek.. uzak durmaya calisalim... meyve biraz zayif kalmis... 13

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…