50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menum

sabah
ılık ballı sirkeli su
2 dilim tambuğday ekmeği ile beyaz peynirli tost
az yeşillik
2 zeytin

ara
bi avuç kuru üzüm leblebi karışımı
yarım bardak süt

öğle
çorba
ızgara balık 4 parça
salata(turp,havuç,maydonoz)yeşillik kalmamış evde
1 d tam buğday ekmeği

ara
elma

akşam
çorba
ızgara balık 4 parça
salata(turp,havuç,maydonoz)yeşillik kalmamış evde
1 d tam buğday ekmeği
ara
meyve yada 1 bardak süt olabilir

1.5 litre su
1 bardak meyve
2 bardak form çayı

30 dk spor

Son düzenleme:
Kocum yediklerim söyle:

Sabah (gec oldu): bir dilim peynirli börek, zeytin, peynir, bir dilim balli cavdar ekmegi
Ara: Elma
Öglen: bir saat sonra yedim 1 tabak bol sütlü kelloggs, 1tanecik altin cilek
Ara: minik bi parca helva (cay kasigiyla)
Aksam: bir büyük tabak salata, 1 kase yogurtlanmis (sulu) makarna, üzerine kavrulmus az salcali kiyma
Ara: meyve olacak
Su: 1,5 litre var yok (yok daha muhtemel)
Bitki cayi da icmedim, bugün icmem
Spor: 30 dakika Stepper (20 dakikasini yaptm 10unu yapicam birazdan)

spor listemize katılmak ister misiniz???? yaptığınız sporun süresini ve cinsini ( plates yürüyş fitness)belirtmeniz yeterli

KOçum çok motive edici bir tablo yapmışsın, uyan herkes kesin gramları verir .yarın itibariyle ben de uyacağım. bugün menümü yazmayıp bana direk sıfır ver diyecektim ama yazayım yine de.bugün nöbetçiydim ve hastaydım yemek yapadım akşama. spor da yapamadım.neyse menüm şöyle

sabah
ılık ballı sirkeli su,1 dilim ıspanaklı,peynirli börek,çay

Ara
yarım kuru incir, bir kaç tane fındık

öğle(saat 12.30 da)
2 kaşık pilav, 3 kaşık barbunya yemeği,cacık, bir dilim ekmek, adaçayı

Ara( saat 16 da)
bir mini pizza( küçük pasta tabağı büyüklüğünde okadar da mini değil yani),biraz abur cubur, gördüğüm her şeyden 1 ısırımlık, yada 2 ısırımlık ama her şeyden krizde gibiydim 1 büyük muz

Akşam( saat 20.00)
2 dilim ekmek, her çeşit kahvaltılıktan azar azar,tere roka, çay

Ara
yarım portakal

su 1,5 litre, spor yok okuldan gelince ayağa kalkamadım zaten,1 adaçayı içmiştim, siyah çay içiyorum sürekli ondan vazgeçemiyorum.

yarın daha iyi olacak

bende menümü yazayım......

sabah
1-2 dilim tam buğday ekmeği
pastırmalı yumurta ( bu beni mahvetti çok tuzlu ve sert miş hiç beğenmedim tıkadı resmen)
süzme yoğurt
3 zeytin
1 kutu süt

ara yok

öğle
1 bardak süt
pancar salatası ( garnitür mısır yeşillik)

ara
1 kutu yoğurt meyveli
1 diş ceviz

akşam
1 kase çorba
2-3 kaşık bulgurlu pırasa
3 köfte 4-5 dilim patates soğan biber ( fırnda pişti kızartma değil)
yoğurt

ara
1 bardak ekinezya çayı
3 adet çifte kavrulmuş petibör bisküvi

ara

1 portakal
yarım muz
2-3 dilim ananas

su 1,5-2 litre olmuştur

spor yok

spor listemize katılmak ister misiniz???? yaptığınız sporun süresini ve cinsini ( plates yürüyş fitness)belirtmeniz yeterli

canım ben katılmak isterim ama kızımla düzenli bişi yapamıyorum.
ancak 15dk yürüyüş bide karın ve yantarafı eritmek için 15 dk hareket(adı ne oluyo onun :)))

canım ben katılmak isterim ama kızımla düzenli bişi yapamıyorum.
ancak 15dk yürüyüş bide karın ve yantarafı eritmek için 15 dk hareket(adı ne oluyo onun :)))

bölgesel egzersiz dersen ben anlarım fitness bölümne yazıyoruz onu..... az da olsa yapmak hiç yapmamaktan iyidir ben bu günküleri yazıyorum.....

teşekkürler canım puanlama için.güzel puan almışım

bu puanlama 15 puan üzerinden değil mi? 1 puan kahvaltıdan kaybettim.spordan 2 puan m ı kaybettim? yanlış mı anladım?

caya icin puan verdm ama kursa gittigimden son halini yayinlamadim canim...

Arkadaşlar hepinize kolay gelsin...Bir süredir dikkat ediyordum yediklerime ama burayı okuyunca inanılmaz gaza geldim...Şimdi katılabiliyor muyum yoksa geç mi kaldım lütfen beni de zayıflatın,doğumdan sonra işe dönücem..3 hafta içinde bişeyler yapmam lazım...sonra gidip alışveriş yapıcam,erteliyorum...55 kiloyum şu an,asıl hedefim de yaz tatilinde 49 kilo...Herkese tekrar kolay gelsin...

melahat
ÖGÜN YENILENLER DEGERLENDIRME PUAN

sabah 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kk hellim peyniri, yeşil çay domates salatalik da olsaymis keske.... 2
ara1 200 ml süt 1
ögle 1 kepçe az sulu etli kuru fasulye yemeği, 3 yk yoğurtlu kabak salatası, 1 ince dilim beyaz ekmek tüm besin degerleri mevcut cok guzel.... 3
ara2 125 gram light yoğurt, 1 küçük elma 1
aksam 1 kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası, 1 fırında but, 2 yk yoğurtlu kereviz salatası ( biraz light mayonez var içinde) 1 dilim çavdar ekmeği tüm besin degerleri mevcut cok guzel.... 3
ara3 1 kivi, 1 portakal yerim 1
sivi tüketimi 1.5 lt+cay 1.5 lt'i mutlaka tamamla canim. aralarda bitki cayi da tüketebilirsen cok iyi olur... 2
not spor yok 0
Toplam Max 15 paun üzerinden ana ögünler ve ara ögünler cok güzel Ögretmenim... Sivi tüketimini biraz daha arttirirsaniz cok iyi olur... 13

gzmncim sen bugün bana puan muan verme akşam feci cozuttum yarın yapabilirsen detoks yapmak istiyorum..

efsun marankinin dediğin detoks nasıl bişey..bigün topluca detoks yapsak yaa ben tek başıma bozmaktan korkuyorumm..

gzmncim sen bugün bana puan muan verme akşam feci cozuttum yarın yapabilirsen detoks yapmak istiyorum..

efsun marankinin dediğin detoks nasıl bişey..bigün topluca detoks yapsak yaa ben tek başıma bozmaktan korkuyorumm..

canim onunki biraz farkli kozmik beden temizligi diyor. kamplar var, senede 2 kere sanirim kampa girenler denetlenerek herseyi yapiyorlar. o farkli benim dedigim sey surada yaziyor:
İlkbahar KBT & Arınma Tarihleri Açıklandı! |

ikisi birbiyle alakali da olabilir. ama ara sira TV de tarihler veriyor arinmak icin iyi günler diye onlari dmeke istedim ben

Son düzenleme:
sewgili koooç bizi ne zaman değerlendireceksiin buda öğrencilerin dur durak bilmeyen hocam sınavları okudunuz mu soruları gibi oldu :18:

Pazartesi Menüm

Sabah
2 orta boy ince dilim kızarmış kepek ekmek
1 domates
1-2 yaprak marul
1,5 küçük kupa süt

Ara
1 küçük muz
500 mllik su şişesinin yarısı kadar süt

Öğle (çok açtım ne bulsam yedim) :26:
3 ince dilim kepek ekmek
1,5 kk diyet peynir
1 domates
az yeşillik
2 çay b. şekersiz siyah çay
1 küçük kase yoğurt

Ara
1 minik yaprak sarma
1 kupa yeşil çay

Akşam
1 kase çorba (tel şehriyeli ve nohutlu salçalı)
az pirinçli ıspanak yemeği
en en fazla 5 adet yaprak sarma
birkaç çatal börülce
biraz yoğurt
1 portakal

Ara
1 küçük elma ve portakal

Ara
1-2 kupa 5 i bir yerde

2-2,5 lt su
yaklaşık 1 saat pilates
40 dk tempolu yürüyüş
600den fazla ip atlama
200den fazla mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…