siz baya baya yiyorsunuz aslında.ben bukadar yemekle zayıflayamam sanki.
siz baya baya yiyorsunuz aslında.ben bukadar yemekle zayıflayamam sanki.
bende aynı fıkırdeyım canım borek falan yıyorlar.
isim pazartesi
Efsun 11
Sulisim 12
parlaksiyah 13
ndurmaz 13
leblebiseker 8
azul 0
melahat 13
cilekli_seker 10
tutaste85 14
yaagmur 10
bhtrglmz 10
tuugba 0
pakize85 11
littlegirl 12
RebelAngle 12
aybukeeslem 0
ambitious 12
aysenur2009 15
aysenur2009
ÖGÜN YENILENLER DEGERLENDIRME PUAN
sabah ılık ballı sirkeli su, 2 dilim tambuğday ekmeği ile beyaz peynirli tost, az yeşillik, 2 zeytin güzel, besleyici doyurucu 3
ara1 bi avuç kuru üzüm leblebi karışımı, yarım bardak süt 1
ögle Çorba, ızgara balık 4 parça, salata (turp, havuç, maydonoz)yeşillik kalmamış evde, 1 d tam buğday ekmeği oldukca guzel... 3
ara2 elma 1
aksam Çorba, ızgara balık 4 parça salata (turp, havuç, maydonoz)yeşillik kalmamış evde, 1 d tam buğday ekmeği oldukca guzel... 3
ara3 meyve yada 1 bardak süt olabilir 1
sivi tüketimi su ok, cay ok. 2
not spor var 1
Toplam Max 15 paun üzerinden Oldikca sade ama besleyici bir menu ile tam puan aldin canim... tebrikler... 15
hatt şimdi elimde bir fincan kahve varr.. :26:
Kocum ac kalmadim, gec uyandigim icin ögünleri yinede yapmak istedim yoksa öglenki acliktan degildi. Degerlendirmen icin tesekkür ederim , bugün suyumu icicem
yicez tabi .biz diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz......hiç bir besini hayatımızdan çıkartmadık sadece miktarını azalttık..... bu bizim hayat şeklimiz olacak eğer diyet yaparsak kilo veririz ama eski alışkanlıklarımıza döndüğümüzde kiloları geri alırız.....
önemli olan kalıcı kilo verebilmek sağlık beslenerek....
gzmnc canım ay yoksa benim midem 1 haftaır ondan mı çok ağırıyo ara yapamıyorum ve kahve içiyorum. bu alışkanlığımdan kurtulsam kilolardan da kolayca kurulucam demek ki. neyse daha özenli olmaya çalışırımm.
ooo tam puanı kapmışımsağol ellerine sağlık koçum
dikkat etmeye çalışıyorum inşallah vericez kiloları
böyle devam edersek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?