50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dimi ya, hic bisey yemeyince bu kez bi zaman sonra birden saldirma oluyor onun geri dönüsümü daha kötü. yavas eriyoruz ama gercekten veriyoruz kilolari ve ben kendim adima diyebilirim bu topicten dolayi beslenme aliskanliklarim cok degisti ki daha da degismeli.

buldum :)) ...................

babystar
ÖGÜN YENILENLER DEGERLENDIRME PUAN

sabah 1 adet denge lıght sandavıc ekmegı, 1kk beyaz peynır+ 1 kk kasar, çerı domates, roka, maydonoz, 2 adet zeytın, 1 çay kasıgı sarelle güzel bir kahvalti olmus 3
ara1 1 adet elma, yesıl cay, 1 adet beypazarı kurusu
ögle 5 yk semızotu yemegı, bı o kadar yogurt, 1 dılım kepek ekmegı, çerı domates karbonhidrat ve yan besin grubu tamam ama keske yaninda protein grubu da olsaydi... 2
ara2 yesıl cay, 3 adet grısını yagsız cubuk, portakal, 10 adet falan fıstık 10 adet findik biras cok olmus sanki... findik bitkisel de olsa yag orani cok yuksek... 1
aksam 5 yk turlu yemegı (az yaglı), 4 yk patlıcan salatası, 4 çatal suzme yogurt, 2 çatal ton balıgı her grup mevcut güzel... 3
ara3 1 bardak ayran ve maden suyu karısımı 1
sivi tüketimi cay ok, su ok 2
not spor var 1
Toplam Max 15 paun üzerinden Genel olarak güzel. Protein grubu sadece aksam yemegindeki ton baligi ile almissin. Biraz az. Meyveye biraz daha agirlik... 13

bu pazartesi günü mü sali günü mü?? eger sali ise pazartesiyi de yazar misin??

canım çok teşekkür ederimmm bi de köri soslu derken köri baharatı aldım kendim sütle karıştırıp tavuğa döktüm o şekilde köri soslu tavuk yani..yine de zararlı mı

gayet açıklayıcı canım teşekkürler

gayet açıklayıcı canım teşekkürler

canım teşekkr ederim yorumun için akşm öğününü ara öğünde abarttığım için baya azalttım zaten benim eeen dayanamadığım şey taze ekmekle kahvaltı tarzı şeyler yemek ve poaçalar şu anda çay & galeta keyfi yapıorum menümü akşm yazıcam herkese kolay gelsinn öpüyorum hepinizi ve Kadınlar gününüzü kutluyorum ayrı ayrı..

Son düzenleme:

iyi keyifler senin de kadinlar günün kutlu olsun iyiki variz :81:

ben de ayrani köpürtmek icin soda koyduklarini biliyorum... evde deneyince de guzel oluyor.... bole daha bi havali

ben de ayrani köpürtmek icin soda koyduklarini biliyorum... evde deneyince de guzel oluyor.... bole daha bi havali

Duydugumda aklima elma suyu + maden suyu karisimi geldi (Apfelschorle) onu sevmiyorum ayran da nasil olur bilemiyorum ama hoplayan ayran ilginc geldi

Herkeslere selamlar....Benim bugün menü yazmaya yüzüm yok...aslında 1 haftadır gayet iyi gidiyordum ama reglim gecikti,inanılmaz tatlı isteği duyuyorum ve vücudumda da ödem oluştu,tartıda 1.5 kilo fazla çıkıyorum dünden...çok mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…