50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok lezzetli oluyo aslında birazda limon ilave edilirse dhaa güzel olur
3/4 ayran kalanı maden suyuyla tamamlanıp birazda limonn

tesekkur ederım canım elıne saglık bu pazartesı salı yı yarın yazarım aksam ne yıyecegım bakalım

kendini zorlama, kendine eziyet edersen kilo da vermezsin. Seni mutlu edecek seyler yap, tatli yemek istiyorsan abartmadan ye. Ödemi de düsünme, hepimizde oluyor, haftaya bak gör o 1,5 kilo fazla gidiyor geri.. Desteklemek istersen, bitki caylari ic (yesil cay/ 5i bi yerde) ödemlerini atmaya iyi oluyorlar. ama dogal seyler bunlar, sen bi hafta sonra tartiya cikmaya sevin.

Son düzenleme:
Salı MENÜM

Sabah : peynir
2 dilim çavdar ekmeği
yeşillik
5'i bir yerde çay

Ara : süt 200 ml

Öğlen : pırasa bol
az çorba
1 dilim beyaz ekmek

Ara :Nescafe Şekersi

Akşam : Zeytinyağlı kabak
Yoğurt

Ara :meyva yada yoğurt

SPOR VAR TABİKİDE 45 DK DANS DERSİNE GİRİCEM İNŞALLAH

ŞUANA KADAR 2.LT SU İÇTİM

caya icin puan verdm ama kursa gittigimden son halini yayinlamadim canim...

gördüm puanmımı canım teşekkürler.

ya ben bugün çook açımm.adetim yaklaştı onun etkisi sanırım.aama bu saate kadar hiç kaçamak yapmadım.bir şey sorcam.sabah kalkınca tartıdaki kilomla şimdi tartıldığım arasında 1.2 kilo var.ve abartı hiç bir şey yemedim.normal mi,bu kadar fark olması? daha önce hiç sababhla karşılaştırmamıştım.

hmm ilginc ama olabilir de..... hicbirsey yememis bile olsan, icmissindir.. vucut suyu tutuyordur...

bu yüzden hep sabah kalkinca tartilin derler yaa....

hmm ilginc ama olabilir de..... hicbirsey yememis bile olsan, icmissindir.. vucut suyu tutuyordur...

bu yüzden hep sabah kalkinca tartilin derler yaa....

mutsuz oldum aslında.cumaya kadar gitse bari.aslında tuvalete de çıktım ama soğuktan da mı etkilendim ki??bazen üşüyünce şişiyorum ben.

mutsuz oldum aslında.cumaya kadar gitse bari.aslında tuvalete de çıktım ama soğuktan da mı etkilendim ki??bazen üşüyünce şişiyorum ben.

canim gün icerisinde bu cok normal. dert etme.. zaten tartilirken ya hep ac karnina yada hep tok karnina tartilin derler, ki tok karnina sabahla aksam arasinda daglar kadar fark olabiliyor. ayni sekilde (en iyisi ac karnina) tartilinca asil fark varsa görebilirsin.

pakize85
ÖGÜN YENILENLER DEGERLENDIRME PUAN

sabah Peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, yeşillik, 5'i bir yerde çay eksiklikler var ama guzel bir kahvalti 3
ara1 Süt 200 ml yarim yaglidir umarim 1
ögle pırasa bol, az çorba, 1 dilim beyaz ekmek yogurt grubu eksik canim. Ve ana protein grubundan da birsey almamissin 2
ara2 :Nescafe Şekersi tek icecekle ya da tatliyla yapilan araya puan yok. 0
aksam Zeytinyağlı kabak, Yoğurt karbonhidrat ve protein grubu eksik 1
ara3 meyva yada yoğurt 1
sivi tüketimi 2 lt su+cay eksik 1 cay daha icersen bonus alirsin canim. 1
not spor var 1
Toplam Max 15 paun üzerinden Genel olarak bol yesillikli sebzeli guzel. Ama protein grubun 2 ana ögünde de eksik... bu kisim zayif... 10

yok yok melahat mutsuz olma.... en guzeli haftada 1 gun ayni saatte ayni tarti ile tartilip kontrol etmek... o zaman net bir bilgin olur....

Canım koçum puanlama süper ben bu hafta biraz porsiyonları düşürdüm mideyi dinlendiriyorum bu yüzden bein grupları eksik kalıyor bonus istiyorum hemen yeşil çay yapıyorum kendime :)

Melahat üzülme canım aynı durum bende de söz konusu bu yüzden bu hafta menülerim azaldı cuma günü 58 çıkmıştım hafta sonu biraz tatlıya yoğunlaştım hemen 1-2 kilo farketti çok oldum

kızlar ben iyi değilim yaa ama sebebini hiç bilmiyorum bi süredir var ama bugün çoğaldı acayip midem bulanıyo bugün burnuma gelen her koku tiksindiriyo ve midemi bulandırıyo.yemeği de zor yapıyorum.pazar da 15 dk fln başım döndü ama çabuk geçti bi daha da olmadı.Hamile olmam imkansız gibi hap kullanıyorum çünkü..üşütme belirtisi fln olur mu bu ya da bitki çayının yan etkisi fln..yoracak başka şey bulamadm

evli misin degil misin bilmiyorm canim ama bebis olabilir mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…