50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar,

Dünden beri siteye giremiyorum,geçmişi de okuyamadım,

Koç kim bilmiyorum,menülerimi de yarın yazayım dedim,

Ay burda bi kar var anlatamam,tipi esiyo resmen ,çıkıcam şimdi yarın konuşuruz artık uzun uzun...

hosgeldin canim.. koc benim.. ben de merak ettiydim seni....

bekliyorm menulerini :)

Bugünki menü ve spor bildirisi of Ambitious :92:

Kalkar kalkmaz:
4 kuru erik

Kahvaltı:
2 minicik dilim zencefilli tarçınlı kek. Ama sakınnn kek deyip geçmeyin, ev yapımı, soya unu ile yapıldı (proteinden çok zengindir kendileri), sıfır yağ ve sıfır şeker (az miktar splenda)
Ara:
6 adet fındık, 1 adet saray helvası
Öğle:
2 YK kepekli pirinç, haşlanmış tavuk göğsü, salata
Ara:
3 kuru kayısı
Akşam:
1 kase sebze çorbası, salata, haşlanmış karides, 1 dilim tahıllı ekmek
Ara:
1 elma

Sıvı Tüketimi:
2 lt su, 2 kupa bitki çayı

Spor:
30 dk yürüyüş

ambitious
ÖGÜN YENILENLER DEGERLENDIRME PUAN

sabah 2 minicik dilim zencefilli tarçınlı kek. Ama sakınnn kek deyip geçmeyin, ev yapımı, soya unu ile yapıldı (proteinden çok zengindir kendileri), sıfır yağ ve sıfır şeker (az miktar splenda) peynir zeytin domates salatalik nerde sekerim :)) 2
ara1 6 adet fındık, 1 adet saray helvası biraz yag orani yüksek olmus !!!! 1
ögle 2 YK kepekli pirinç, haşlanmış tavuk göğsü, salata her besin grubu mevcut guzel... 3
ara2 3 kuru kayısı 1
aksam 1 kase sebze çorbası, salata, haşlanmış karides, 1 dilim tahıllı ekmek sebze salata balik hepicisiyde var... guzel... 3
ara3 1 elma 1
sivi tüketimi 2 lt su, 2 kupa bitki çayı 2
not Spor var :) 1
Toplam Max 15 paun üzerinden Genel olarak güzel canim. Sadece ilk aranda yag orani fazla. Yogurt ve süt grubuna da yer ver birdahakine... 14

salı günü menğm

sabah
ılık ballı siekeli su
2 d tam buğday ekmeği ile beyaz pernirli tost
1 haşlanmış yumurta
az salça
1 t.k incir reçeli

ara
bi avuç leblebi

öğle
1 kase çorba
bulgurlu semiz otu yemeği
yoğurt
1.5 d ev yapımı nohutlu ekmek
1/4 şekerpare

ara
elma
4-5 leblebi (çok seviyorum leblebiyi yat kalk yerim :) )

akşam
1 kase sebzeli mercimek çorbası
bulgurlu semiz otu yemeği
booolll salata
yoğurt
1 d nohutlu ekmek

ara
portakal

1 kupa meyve
2 kupa form çayı
1.5 lt su

30 dk spor(15 dk yürüyüş+15dk bölgesel hareket)

aysenur2009

sabah ılık ballı siekeli su,2 d tam buğday ekmeği ile beyaz pernirli tost,1 haşlanmış yumurta, az salça,1 t.k incir reçeli domates salatalik eksik canim 2
ara1 bi avuç leblebi 1
ögle 1 kase çorba,bulgurlu semiz otu yemeği, Yoğurt,1.5 d ev yapımı nohutlu ekmek,1/4 şekerpare protein grubu eksik 2
ara2 Elma, 4-5 leblebi (çok seviyorum leblebiyi yat kalk yerim :) ) 1
aksam 1 kase sebzeli mercimek çorbası, bulgurlu semiz otu yemeği, booolll salata, Yoğurt, 1 d nohutlu ekmek protein grubu eksik ama yogurtla salatayla mercimekle tamamlamissin. Öglenden daha iyi 3
ara3 portakal 1
sivi tüketimi 1 kupa meyve,2 kupa form çayı, 1.5 lt su 2
not spor var 1
Toplam Max 15 paun üzerinden Genel olarak oldukca guzel... leblebi gaz yapmiyor mu?? 13

leblebi gaz yapmiyor mu??

valla gaz sorunu bende genelde var ....ne bilim yaparmı ki????? kız benim gazım ondanmı yoksaaa

şaka bi yana yemediğim zamanda oluyo leblebiden yana sorun yok sanırım...

canım ben kış mevsiminde domates salatalık türü şeyleri hiç evime sokmuyorum.aslında mevsimi olmayan kabak,patlıcan,biber vs de
o yüzden hep eksik kalacak ..bol yeşillik yerim sabahları artık..
değerlendirmen için teşekkürler canım sağolll

Son düzenleme:
57 kiloyum ve boyum 1.68 gibi. kilolu bir insan değilim ama incelmek istyorum yani kilomun düşüp düşmemesi açıkçası beni ilgilendirmiyor. mühim olan hafif olmak değil ince olmaktır. heralde 52 kiloya falan düşersem 50 de süper olur tabi de baya iyi oluru. diyetle uğraşmak istemiyorum şu sıralar hele sporla hayatta.. şu dual shaper diye bir şey var ya titreşimli alet acaba o yarar mı dersiniz? bi de hiç bir bilgim yok ama baleye başlamayı düşünüyorum bu yaşta acaba inceltir mi

selam kızlar giremedim bugün hiç menümü de yarın ya da daha geç bir saatte yazıcam ndurmaz cnm bende geçen hafta aynen öyleydim doktora gittim hemen grip başlangıçıymış ilaç verdi tabi şimdi iyiyim bence bi doktora git çok kötüysen geçmesini bekleme geçmez

koçum dünün değerlendirmesi için tşkler

Son düzenleme:

Çok sağol canım
Evet bitki çaylarını sevmiyorum nedense
Bide şekersiz olunca
Ama 5i bir yerde çayını en yakın zamanda denicem

SALI

Sabah:
2 dilim ekmek
1 bardak ılık süt
Peynir
Zeytin
Domates

Ara:
1 kase yoğurt

Öğlen:
2 dilim ekmek
2 yemek kaşığı barbunya
Domates

Ara:
1 adet kivi

Akşam:
1 dilim ekmek
Tarhana çorbası
Salata

Ara:
1 bardak nescafe
Elma sirkeli+ballı su
1 avuç fıstık

+
1,5 litre su
Spor yok malesef

NOT: Bugün geç kalktığım için kahvaltıyı 12de yaptım bu neden öğle yemeğim gecikti o yüzden akşam pek bişey yiyemedim..

Son düzenleme:
bugünkü menümü yazıyorum koçumm

sabah:

1 dilim çavdar ekmeği
1kk light peynir
yeşil çay

ara:
200 ml süt

öğle:
1 kepçe yayla çorbası
3-4 kaşık etli,patetesli,patlıcanlı türlü
birazcık turşu

ara:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk light peynir
125 gram light yoğurt
küçücük elma

ara: çeyrek simit, çay
( bu aralar çok oldu fazlayım.2. arada dersteydim yemek zorunda kaldım,ikramdı.bir de öğle yemeğinden 3 saat sonra tartıldığımda sabahkinden 1.2 kilo fazlaydım.şimdi kaçım acaba
akşam:
4 yk sebzeli et sote
1 yk pilav
1 dilim çavdar ekmeği
kırmızı biber közlemesi

ara: 1 kivi yerim

bitki çayı var.suyu 1,5 litre yapacağım.

spor yok .

yok yok melahat mutsuz olma.... en guzeli haftada 1 gun ayni saatte ayni tarti ile tartilip kontrol etmek... o zaman net bir bilgin olur....

Melahat üzülme canım aynı durum bende de söz konusu bu yüzden bu hafta menülerim azaldı cuma günü 58 çıkmıştım hafta sonu biraz tatlıya yoğunlaştım hemen 1-2 kilo farketti çok oldum

sağolun kızlar.aslında kilo ile ilgili bu kadar takıntılı değilim normalde.eninde sonuna vereceğiz. ama son 3-4 gündür aylardır ibre oynamayan kilomda değişiklik olmuştu.ben de çok sevinmiştim.hırs da yaptım açıkçası .1 kilo versem en azından cumaya kadar çok sevineceğim.bakalım aç karnına tartılacağım yine.

slm kızlar. koçum değerlendirmen için teşekkürler.

salı

sabah
elma sirkeli ballı su, 1 simit, üçgen peynir, zeytin,çay

Ara
kuru incir, papatya çayı

öğle
1 kepçe mercimek çorbası, 1 dilim ekmek,bol salata, nescafe

ara( bu ara 8 saat olduğu için)
muz, havuç,portakal,1 eti stiks

akşam
1 kepçe tavuklu mantar, 2 kaşık pilav, yoğurt,salata

ara
çay ,kuru üzüm, yatmadan süt içerim

1,5 litre su içtim
40 dk pilates yaptım, 1 papatya çayı içtim

daha iyi olmam lazım kendimden memnun değilim.

çok çok çok sağol cnm gideyim bari yarın da aynı olursa..
koçum bugün yazmıyorum üzgünüm gerçekten sapıttım çünkü....

canim gecmis olsun. hamilelik olabilir, üsütme zannetmiyorum ama bir mide problemi olabilir. ne ypa et kendine iyi bak. bas dönmesi hizli kilo vermenden olabilir. istersen caylara biraz ara ver...

canim gecmis olsun. hamilelik olabilir, üsütme zannetmiyorum ama bir mide problemi olabilir. ne ypa et kendine iyi bak. bas dönmesi hizli kilo vermenden olabilir. istersen caylara biraz ara ver...

çok sağol cnm benim..Valla hap kullanıyorum hamilelik de imkansız gibi ama bilmiyorum ki evet biraz dikkat etsem iyi olacak

Kocumcum bugün yediklerim:

sabah: iki dilim helva ile cavdar ekmegi, biraz ara verip sonra zeytin yedim
ara: kuru incir
ögle: dolgulu pizza hamuru, ton balik ve kasarli
ara: bir kücük salatalik
aksam: domates corbasi, az pirinc pilavi, üzerine bolca soganla sotelenmis mantar
ara: bitki cayi, yatmadan bir portakal

Suyu bugün simdiye kadar 1,5 icmisimdir, devami da gelir, bitki cayi da yaptim icicem birazdan
spor yarim saat minimum,

ne kadar yaptigimi sonra bildiririm suliskocum

RebelAngle

sabah 2 dilim ekmek, 1 bardak ılık süt, Peynir, Zeytin, Domates kahvalti guzel canim 3
ara1 1 kase yogurt 1
ögle 2 d ekmek+ 2 yk barbunya+ domates tüm besin gruplari var. Ama keske yogurt da ekleseymissin ya da salata. Tek domatesi sayamayacagim 2
ara2 1 kivi 1
aksam 1 d ekmek + tarhana corbasi + salata malesef protein grubu yok 2
ara3 nesc+ ilik su+ 1 avuc fistik 1
sivi tüketimi 1.5 lt sivi cay yok 1
not spor yok 0
Toplam Max 15 paun üzerinden Genel olarak biraz zayif. Snirim gec kalktigin icin. Meyveler iyi. Ama süt yogurt grubu da ekle.. 11

melahat

sabah 1 d cavdar ekmegi+ 1kk light peynir + yesil cay oldukca guzel besleyici ama ek üründe sart 2
ara1 200 ml süt 1
ögle 1 kepce yayla corb + 3-4 kasik etli sebzeli türlü + tursu her besin grubu var cok guzel kocum 3
ara2 1 d cavdar ekmegi + 1 kk light peynir + 125 gr light yog + elma + simit ceyrek :) hem ekmek hem simit olmamis ama arada olur bole kacamaklar 1
aksam 4 yk sebzeli et sote, 1 yk pilav, 1 dilim çavdar ekmeği, kırmızı biber közlemesi oldukca guzel tum besin degerleri var 3
ara3 kivi 1
sivi tüketimi su ok cay ok 2
not spor yok 0
Toplam Max 15 paun üzerinden 13

kocum bir de sporla desteklesen. en azindan yürüyüs ya da basit egzersizler...

Canım sabah süt içtim
Kahvaltıdan sonraki arada yoğurt yediğim için öğle yemeğinde yemedim
Geç kalkmak bayağı engelledi beni, hafif bozuldu
3 gün boyunca stajım var o yüzden erken kalkıcam herşey zamanında olucak
Ama bişey söylemk istiyorum ben yarın 7de işe gidicem çıkmadan önce kahvaltımı yapıcam
Öğle yemeğimde olucak
Ama o 2 arada yalnızca fıstık yiyebilirim bir sorun olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…