Selam kızlar,
Dünden beri siteye giremiyorum,geçmişi de okuyamadım,
Koç kim bilmiyorum,menülerimi de yarın yazayım dedim,
Ay burda bi kar var anlatamam,tipi esiyo resmen,çıkıcam şimdi yarın konuşuruz artık uzun uzun...
aysenur2009
ÖGÜN YENILENLER DEGERLENDIRME PUAN
sabah ılık ballı siekeli su,2 d tam buğday ekmeği ile beyaz pernirli tost,1 haşlanmış yumurta, az salça,1 t.k incir reçeli domates salatalik eksik canim 2
ara1 bi avuç leblebi 1
ögle 1 kase çorba,bulgurlu semiz otu yemeği, Yoğurt,1.5 d ev yapımı nohutlu ekmek,1/4 şekerpareprotein grubu eksik 2
ara2 Elma, 4-5 leblebi (çok seviyorum leblebiyi yat kalk yerim :) ) 1
aksam 1 kase sebzeli mercimek çorbası, bulgurlu semiz otu yemeği, booolll salata, Yoğurt, 1 d nohutlu ekmek protein grubu eksik ama yogurtla salatayla mercimekle tamamlamissin. Öglenden daha iyi 3
ara3 portakal 1
sivi tüketimi 1 kupa meyve,2 kupa form çayı, 1.5 lt su 2
not spor var 1
Toplam Max 15 paun üzerinden Genel olarak oldukca guzel... leblebi gaz yapmiyor mu?? 13
RebelAngle
sabah 1 dilim kepek ekmeği+yarım paskalya çöreği, Zeytin, peynir, Süt güzel bir kahvalti... ama domates salatalik da olsaymis keske... 2
ara1 4-5 tane fındık, 1 kase yoğurt 1
ögle 1 dilim kepek ekmeği, 3-4 yemek kaşığı barbunya, 2 yemek kaşığı pilav, Salata cok guzel... hercesit var... 3
ara2 1 bardak elma sirkeli+ballı su, 1 tane kivi. 1
aksam 2 dilim kepek ekmeği 5-6 tane balık(istavrit), Bol yeşillikli salata her besin grubu var cok guzel... 3
ara3 1 bardak elma sirkeli+ballı su, gece yatmadan önce 1 bardak şekersiz süt içicem, 4-5 fındık hmm süt gece mideni rahatsiz edebilir. Protein agirlikli oldugundan emilimi zordur.... ve mutlaka yarim yagli olsun.. 1
sivi tüketimi 2 lt su ama bitki cayi yok 1
not Spor yok 0
Toplam Max 15 paun üzerinden Genel olarak guzel canim. Bitki caylari vucuttaki ödemi atmak icin gerekli. Ayrica sivi tuketimini ne kadar arttirirsak o kadar iyi... 12
canim gün icerisinde bu cok normal. dert etme.. zaten tartilirken ya hep ac karnina yada hep tok karnina tartilin derler, ki tok karnina sabahla aksam arasinda daglar kadar fark olabiliyor. ayni sekilde (en iyisi ac karnina) tartilinca asil fark varsa görebilirsin.
yok yok melahat mutsuz olma.... en guzeli haftada 1 gun ayni saatte ayni tarti ile tartilip kontrol etmek... o zaman net bir bilgin olur....
Melahat üzülme canım aynı durum bende de söz konusu bu yüzden bu hafta menülerim azaldı cuma günü 58 çıkmıştım hafta sonu biraz tatlıya yoğunlaştım hemen 1-2 kilo farketti çok oldum
selam kızlar giremedim bugün hiç menümü de yarın ya da daha geç bir saatte yazıcam ndurmaz cnm bende geçen hafta aynen öyleydim doktora gittim hemen grip başlangıçıymış ilaç verdi tabişimdi iyiyim bence bi doktora git çok kötüysen geçmesini bekleme geçmez
koçum dünün değerlendirmesi için tşkler
kızlar ben iyi değilim yaa ama sebebini hiç bilmiyorum bi süredir var ama bugün çoğaldı acayip midem bulanıyo bugün burnuma gelen her koku tiksindiriyo ve midemi bulandırıyo.yemeği de zor yapıyorum.pazar da 15 dk fln başım döndü ama çabuk geçti bi daha da olmadı.Hamile olmam imkansız gibi hap kullanıyorum çünkü..üşütme belirtisi fln olur mu bu ya da bitki çayının yan etkisi fln..yoracak başka şey bulamadm
canim gecmis olsun. hamilelik olabilir, üsütme zannetmiyorum ama bir mide problemi olabilir. ne ypa et kendine iyi bak. bas dönmesi hizli kilo vermenden olabilir. istersen caylara biraz ara ver...
Çok sağol canım
Evet bitki çaylarını sevmiyorum nedense
Bide şekersiz olunca
Ama 5i bir yerde çayını en yakın zamanda denicem
SALI
Sabah:
2 dilim ekmek
1 bardak ılık süt
Peynir
Zeytin
Domates
Ara:
1 kase yoğurt
Öğlen:
2 dilim ekmek
2 yemek kaşığı barbunya
Domates
Ara:
1 adet kivi
Akşam:
1 dilim ekmek
Tarhana çorbası
Salata
Ara:
1 bardak nescafe
Elma sirkeli+ballı su
1 avuç fıstık
+
1,5 litre su
Spor yok malesef
NOT: Bugün geç kalktığım için kahvaltıyı 12de yaptım bu neden öğle yemeğim gecikti o yüzden akşam pek bişey yiyemedim..
bugünkü menümü yazıyorum koçumm
sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
1kk light peynir
yeşil çay
ara:
200 ml süt
öğle:
1 kepçe yayla çorbası
3-4 kaşık etli,patetesli,patlıcanlı türlü
birazcık turşu
ara:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk light peynir
125 gram light yoğurt
küçücük elma
ara: çeyrek simit, çay
( bu aralar çok oldu fazlayım.2. arada dersteydim yemek zorunda kaldım,ikramdı.bir de öğle yemeğinden 3 saat sonra tartıldığımda sabahkinden 1.2 kilo fazlaydım.şimdi kaçım acaba
akşam:
4 yk sebzeli et sote
1 yk pilav
1 dilim çavdar ekmeği
kırmızı biber közlemesi
ara: 1 kivi yerim
bitki çayı var.suyu 1,5 litre yapacağım.
spor yok .
RebelAngle
sabah 2 dilim ekmek, 1 bardak ılık süt, Peynir, Zeytin, Domates kahvalti guzel canim 3
ara1 1 kase yogurt 1
ögle 2 d ekmek+ 2 yk barbunya+ domates tüm besin gruplari var. Ama keske yogurt da ekleseymissin ya da salata. Tek domatesi sayamayacagim 2
ara2 1 kivi 1
aksam 1 d ekmek + tarhana corbasi + salata malesef protein grubu yok 2
ara3 nesc+ ilik su+ 1 avuc fistik 1
sivi tüketimi 1.5 lt sivi cay yok 1
not spor yok 0
Toplam Max 15 paun üzerinden Genel olarak biraz zayif. Snirim gec kalktigin icin. Meyveler iyi. Ama süt yogurt grubu da ekle.. 11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?