50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Efsun
ÖGÜN YENILENLER DEGERLENDIRME PUAN

sabah 2 dilim helva + cavdar ekmegi + zeytin domates salatalik grubu ve peynir eksik canim 2
ara1 kuru incir 1
ögle tonbalikli kasarli pizza yogurt grubu eksik malesef 2
ara2 salatalik 1
aksam domates corbasi, az pirinc pilavi, üzerine bolca soganla sotelenmis mantar protein grubu eksik olsada sebze oldugundan ok. Öglene et yememis olsaydin kirardim puan.. 3
ara3 bitki cayi + portakal 1
sivi tüketimi su ok cay ok 2
not spor var 1
Toplam Max 15 paun üzerinden Canim genel olarak cok az yemissin.. Ama doyduysan sorun yok tabe. Aralarda taze meyvelerede firsat ver :) guzel... 13

cilekli_seker
ÖGÜN YENILENLER DEGERLENDIRME PUAN

sabah simit+ucgen peynir+zeytin+cay domates salatalik ya da yesillik grubu eksik 2
ara1 kuru incir papatya cayi 1
ögle mercimek corbasi + ekmek + salata malesef cok zayif canim... 2
ara2 muz + havuc + portakal + kacamak :) 1
aksam tavuklu mantar + pilav + yogurt oldukca guzel her besin grubu var 3
ara3 cay kuru uzum + süt 1
sivi tüketimi su ok cay ok 2
not spor var 1
Toplam Max 15 paun üzerinden 13

doydum doydum, sanirim artik midem kücüldü yada bana öyle geliyor öglen aslidna bi ´siyah ekmek arasi peynir salata yiyecektim ama is arkadasim tuttu kolumdan gel pizza hamurundan yapilan ekmeklerden yiyelim dedi. bende ona uydum :) sagol kocum

canım spor yapmamak için o kadar bahane yaratıyorum kii.yapmaya çalşacağım.

bir de siz ölçülerinizi alıyor musunuz.ben bugün aldım.doğru mu aldım bilmiyorum ama çok yaaa

bel: 73

kalça: 93

göğüs : 83

sizin nasıl? incelmem lazım :26:

doyduysan ne ala... afiyet olsun canim.. midenin kücülmesi emin ol duzenli yeme aliskanliginin kazandirdigi birsey.. vucut belli bir sistem oturtuyor ve kendisini ona uyduruyor...

ben de bi ara anneme aldirmistim ama simdi hiiic hatirlamiyorum... ama 90 60 90 olmadigim kesindi P

spor metabolizmani hizlandirir..

ama kesinlikle ac karnina yap....

doyduysan ne ala... afiyet olsun canim.. midenin kücülmesi emin ol duzenli yeme aliskanliginin kazandirdigi birsey.. vucut belli bir sistem oturtuyor ve kendisini ona uyduruyor...

kesinlikle öyle.. ben önceleri de az yerdim, yavas yerdim. mideyi bi büyüttüm atiyorum icine ne varsa.. hamd olsn ya, iyi ki varsiniz artik alisverise cikmam lazim, takim gibi bisey almaliyim daha..

pazartesi spor yapmışmıydın???

iyi akşamlar bende menümü yazayım

sabah
çeyrek ekmekten az kaşarlı tost
1 kutu tahıllı süt

ara
1 elma

öğle
3-4 kaşık bulgurlu pırasa yemeği
2-3 kaşık yoğurt
6 adet küçük çiğ köfte

ara
leblebi 1 avuç falan

akşam
1 kase çorba
2 köfte patates soğan yanında
yoğurt

ara
1 bardak ekinezya çayı
1 avuç çerez ( dut kurusu kuru üzüm 2 fındık)

ara
1 portakal
1 kivi
1 elma

spor 30 dk yürüyş
su 1-1,5 arası

iyi geceler kızlar.ancak girebildim .gün boyu okuldan girmeye çalıştım olmadı.sürekli kapandı.Dünya kedınlar günümüz kutlu olsun.gerçi kutlayanlar yine biz bayanlar.kimsenin bizi hatırladığı yok.

SALI MENÜM:

SABAH:ılık sirkeli su,ılık süt ,bir dilim k. ekmeğe lor

ARA:yok.

ÖĞLENkuldaki bayanlar toplandık ve birlikte yemeğe gittik:)).saç kavurma ve pilav,bie bardak ayran,salata.porsiyonun3/2 sini yedim.

ARA:bir tane kurabiye.(pastane kurabiyelerinden çok küçük.)

AKŞAM:arkadaşlara davetliydik.biraz kaçırdım( hünkar beğendi bir buçuk serviz kaşığı patlıcan sosunda,bir buçuk servis kaşığı etli sosundan bir servis kaşığı pirinç pilavı,salata.

ARA:iki bardak çay,bir kurabiye,bir kaçtane fındık badem soslu mısır,bir bardak limonata.

SIVI:bir kupa 5i bir yerde,bir kupa yeşilçay.bunlar aralarda içildi.bir kupa sıcak su.bir litre su.

herkese selam
menümü yazayım
salı günü
uyanınca:1b. ılık su,2tane kuru incir,1b. ılık su
kahvaltı:1 sulu yumurta,2dilim kızarmış dengelight ekmek,2tane salatalık,3tane çeri domates,1tane çarliston biber.maydanoz,3tane siyah zeytin,1kupa portakallı yeşilçay
ara:1b. light süt,1tane fındık 4tane beyaz leblebi,1tane tuzlu fıstık
öğlen:salata(havuçlu,kıvırcıklı,domatesli,mor lahanalı),4yemek k. kabak yemeği,2yemek k. pırasa,4yemek k. yoğurt
ara:1kupa limonlu yeşilçay
ikindi:3tane galete,2tane mavi yeşil light incirli bisküvi,1kupa şekersiz kremasız nescafe
akşamdışardaydım)1 porsiyon tavuklu salata,1 porsiyon tiramisu,1b çay
ara:2b açık limonlu çay
14b. su içtim
tiramisuyu yediğim saat 18:50 felandı umarım çok geç değildir
bide bişey sormak istiyorum hergün yumurta yemek zararlımı kilo yaparmı
bide sulu yada katı arasında fark varmı hangisi daha iyi
tatlı yediğimde nelerden kısmalıyım en azından huzurlu bi şekilde yemiş olurum tatlımı
mesela tatlı yediğimde ne yemeym

sağol canım değrlendirmen için.inan benim en büyük eksiğim spor.yediklerime oldukça dikkat ediyorum sanırım.hiç abur cubur yemiyorum ama şu spora gelince onu yapamıyorum.çok tembelim.ıslaklık ter en nefret ettiğim şeyler.tabii bunlar belki bahane ama olmuyor.kondisyon bisikleti alayım dedim. gerçi hala aklımda almak.belki o beni şekillendirir diyorum.olur mu acaba.

ya kızlar hepinize sorayım bari ben kondisyon bisikleti alayım mı.spor yapanlar ne dersiniz.belki bu faydalı olabilir diyorum.sporla hiç aram yok. hafta içi 20şer dk lık toplam 40 dk 3 gün boyunca yürüyüş yapıyorum,2 gün de 20 şer dk lık toplam 80dk yürüyüş yapıyourm.bu hafta regl olduğum için halsizdim bir de müthiş kum fırtınası var yapamadım.haftaya yeniden başlayacağım.tek sporum bunlar.ne dersinis almalımıyım bisikleti.ya da bu yürüyüşler spor sayılırmı.hiç yazmadım değmez diye.aralıklı yapıyorum yürüyüşleri.tempolu oluyor ama arada bir saatlik dinlenmeler oluyor.

Salı Menüm

Sabah
2 küçük ve ince dilim kepek ekmek
1,5 küçük kupa yarım y. süt
biraz yeşillik ve domates

Ara
1 minik muz

Ara
1 elma
500 mllik pet şişenin yarısı kadar yarım y. süt

Öğle
yaklaşık 2 çay b. şekersiz siyah çay
1 simit
az kepek ekmek ( toplasan yarım etmez herhalde kenarlarını yedim sadece)
biraz diyet peynir
bol yeşillik-domates-salatalık
6-7 zeytin

Ara
yok malesef :26:

Akşam
karnıyarık (muhtemelen 1 ya da 1 e yakın patlıcan yedim içinde kıyma/sarımsak/maydanoz vardı ve suluydu)
en en fazla 9 çorba k. bulgur pilavı
1 su b. yakın ayran
1 küçük kase yoğurt

Ara
2 silme çorba k. leblebi
1 kupa yeşil çay

Ara
1 elma ve portakal
1 - 2 kupa 5 i bir yerde

2-2,5 lt su
50 dk pilates
200den fazla mekik
600den fazla ip atlama
biraz dans
1 saat tempolu yürüyüş

ii geceler kızlarr benim bıdık yeni uyudu o yüzden şimdi yazabiliorum sevgili koçum kusura bkma :)

SABAH:ılık ballı limonlu su ,2 bardk şekersiz çay, tost ekmeğine yapılmış kaşarlı tost

ARA:1 kupa soğan suyu (kür yapıyorum) 1 tane gofret

ÖĞLEN:1 kase erişte çorbası.(etliydi)1 dilim ekmek

ARA:2 bardk çay ve 5-6 tane küçük galeta,1 tane etimek

AKŞAM:2 zeytnyğlı dolma 1 kase tarhana çorbası

ARA:1 kupa soğan suyu 1 tane gofret
1,5 lt su 20 dk.yürüyüş bugün çok spor yapamadım

( şu sirkeli suyu nasıl içiosunuz arkadaşlar ben hiç içemiyorum yaaa

yürüyş en faydalı spor zaten..... bende sadece yürüyş yapıyorum hem sen çok da güzel yapıyormuşun 40 dk 80 dk bence senide alalım listemize....

kondisyon bisikleti aybukeeslemde var dı ona sor istersein..... benim bir ark evnide yok yok yürüş bandı bisiklet ama yürüyşe dışarıya gidiyor evin içinde spor yapmaktan sıkılıyorum diyo .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…