slm kızlar. koçum değerlendirmen için teşekkürler.
salı
sabah
elma sirkeli ballı su, 1 simit, üçgen peynir, zeytin,çay
Ara
kuru incir, papatya çayı
öğle
1 kepçe mercimek çorbası, 1 dilim ekmek,bol salata, nescafe
ara( bu ara 8 saat olduğu için)
muz, havuç,portakal,1 eti stiks
akşam
1 kepçe tavuklu mantar, 2 kaşık pilav, yoğurt,salata
ara
çay ,kuru üzüm, yatmadan süt içerim
1,5 litre su içtim
40 dk pilates yaptım, 1 papatya çayı içtim
daha iyi olmam lazım kendimden memnun değilim.
Efsun
ÖGÜN YENILENLER DEGERLENDIRME PUAN
sabah 2 dilim helva + cavdar ekmegi + zeytin domates salatalik grubu ve peynir eksik canim 2
ara1 kuru incir 1
ögle tonbalikli kasarli pizza yogurt grubu eksik malesef 2
ara2 salatalik 1
aksam domates corbasi, az pirinc pilavi, üzerine bolca soganla sotelenmis mantar protein grubu eksik olsada sebze oldugundan ok. Öglene et yememis olsaydin kirardim puan.. 3
ara3 bitki cayi + portakal 1
sivi tüketimi su ok cay ok 2
not spor var 1
Toplam Max 15 paun üzerinden Canim genel olarak cok az yemissin.. Ama doyduysan sorun yok tabe. Aralarda taze meyvelerede firsat ver :) guzel... 13
melahat
sabah 1 d cavdar ekmegi+ 1kk light peynir + yesil cay oldukca guzel besleyici ama ek üründe sart 2
ara1 200 ml süt 1
ögle 1 kepce yayla corb + 3-4 kasik etli sebzeli türlü + tursu her besin grubu var cok guzel kocum 3
ara2 1 d cavdar ekmegi + 1 kk light peynir + 125 gr light yog + elma + simit ceyrek :) hem ekmek hem simit olmamis ama arada olur bole kacamaklar 1
aksam 4 yk sebzeli et sote, 1 yk pilav, 1 dilim çavdar ekmeği, kırmızı biber közlemesi oldukca guzel tum besin degerleri var 3
ara3 kivi 1
sivi tüketimi su ok cay ok 2
not spor yok 0
Toplam Max 15 paun üzerinden 13
kocum bir de sporla desteklesen. en azindan yürüyüs ya da basit egzersizler...
doydum doydum, sanirim artik midem kücüldüyada bana öyle geliyor öglen aslidna bi ´siyah ekmek arasi peynir salata yiyecektim ama is arkadasim tuttu kolumdan gel pizza hamurundan yapilan ekmeklerden yiyelim dedi. bende ona uydum :) sagol kocum
canım spor yapmamak için o kadar bahane yaratıyorum kii.yapmaya çalşacağım.
bir de siz ölçülerinizi alıyor musunuz.ben bugün aldım.doğru mu aldım bilmiyorum ama çok yaaa
bel: 73
kalça: 93
göğüs : 83
sizin nasıl? incelmem lazım :26:
doyduysan ne ala... afiyet olsun canim.. midenin kücülmesi emin ol duzenli yeme aliskanliginin kazandirdigi birsey.. vucut belli bir sistem oturtuyor ve kendisini ona uyduruyor...
slm kızlar. koçum değerlendirmen için teşekkürler.
salı
sabah
elma sirkeli ballı su, 1 simit, üçgen peynir, zeytin,çay
Ara
kuru incir, papatya çayı
öğle
1 kepçe mercimek çorbası, 1 dilim ekmek,bol salata, nescafe
ara( bu ara 8 saat olduğu için)
muz, havuç,portakal,1 eti stiks
akşam
1 kepçe tavuklu mantar, 2 kaşık pilav, yoğurt,salata
ara
çay ,kuru üzüm, yatmadan süt içerim
1,5 litre su içtim
40 dk pilates yaptım, 1 papatya çayı içtim
daha iyi olmam lazım kendimden memnun değilim.
sağol canım değrlendirmen için.inan benim en büyük eksiğim spor.yediklerime oldukça dikkat ediyorum sanırım.hiç abur cubur yemiyorum ama şu spora gelince onu yapamıyorum.çok tembelim.ıslaklık ter en nefret ettiğim şeyler.tabii bunlar belki bahane ama olmuyor.kondisyon bisikleti alayım dedim. gerçi hala aklımda almak.belki o beni şekillendirir diyorum.olur mu acaba.tutaste85
sabah ılık sirkeli su.ılık yarım yağlı süt,yarımdan fazla salatalık,bie domates,bir k.k. layt peynir.bir dilim k.ekmek. herseyi iceren güzel bir kahvalti 3
ara1 bir elma. 1
ögle haşlanmış karnabahar,iki dilim k ekmek,bie bardak ayran. tüm besin gruplari mevcut canim... 3
ara2 bir dilim çavdar ekmeğe lor 1
aksam :iki servis kaşığı kuru fasulye içinde iki parça pirzola et de vardı,iki bilim çavdar ekmeği,salata olarak da bir biber,yarım kuru soğan,yarım turp,biraz tere.yoğurt yemedim:( salata yemissin ayrica baklagillerde protein agirlikli... 3
ara3 iki bardak çay,bir tabak patlamış mısır,karışık taze sıkılmış meyve suyu içeceğim. misir cisssssssssss 1
sivi tüketimi 1.5 lt tamamlanmis bitki caylari var... 2
not spor yok 0
Toplam Max 15 paun üzerinden oldukca guzel canim.. keske sporlada desteklesen... 14
iyi geceler kızlar.ancak girebildim .gün boyu okuldan girmeye çalıştım olmadı.sürekli kapandı.Dünya kedınlar günümüz kutlu olsun.gerçi kutlayanlar yine biz bayanlar.kimsenin bizi hatırladığı yok.
ya kızlar hepinize sorayım bari ben kondisyon bisikleti alayım mı.spor yapanlar ne dersiniz.belki bu faydalı olabilir diyorum.sporla hiç aram yok. hafta içi 20şer dk lık toplam 40 dk 3 gün boyunca yürüyüş yapıyorum,2 gün de 20 şer dk lık toplam 80dk yürüyüş yapıyourm.bu hafta regl olduğum için halsizdim bir de müthiş kum fırtınası var yapamadım.haftaya yeniden başlayacağım.tek sporum bunlar.ne dersinis almalımıyım bisikleti.ya da bu yürüyüşler spor sayılırmı.hiç yazmadım değmez diye.aralıklı yapıyorum yürüyüşleri.tempolu oluyor ama arada bir saatlik dinlenmeler oluyor.
Günaydin:80::93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?