50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlaaar malesef dünkü menümü yazmaya cesaretim yok dünden kendime 0 verdim gitti ben ama yazayım gene de. Sabah dışarıdaydım o yüzden sabah öğlen bir oldu.
Sabah-öğlen: 2 üçgen dilim orta boy katmer, 5 zeytin, 1 domates, 1 bardak bitki çayı

ara 1 1 elma

ara 2 1 kase yoğurt

akşam 1 kase çorba, 3 gerçekten oldukça küçük boy patates dolaması, 5 kaşık pirinç pilavı,3 çay k. sarelle

ara 1,5 portakal, yarım muz, yarım kivi

spor yok, 1 bardak bitki çayı, 4 bardak fln su

utandım valla yazarken

Son düzenleme:
Kızlar günaydın, Hani Efsun bahsetmişti de sonra da Pakize85 sayesinde markafoni ve limangoya üye olmuştum ya, sonra kendimi tutamayıp 5 tane elbise sipariş etmiştim :26: , dün 5'i de geldi. Hepsi çok güzel bedenleri de tam oldu. Bir tanesi tahminimden daha az güzel. Ay nasıl sevindim bilemezsiniz.

Teşekkürler Efsun, teşekkürler Pakize85

Ama resim gönderemem malesef, buraya resim göndermek sakıncalı gibi geliyor bana...

Son düzenleme:
Günaydinnn....

evet canim menulerin oldukca guzel. spor konusunda da aslinda yürüyüslerin epey varmis.. bence listeye gir. listeye girince daha bir azimli oluyor insan....

bisiklet kalcanin yayilmasina sebep olur diyorlar ama emin degilim....

evde bilg. varsa zumba yap.. cok eglnceli....

Canım çok sevindim çok sükür bende hiç hüsrana uğramadım bugünde Trendyolda elbiseler var çok sık 19 tl ama kalmamış

Güle güle kullan canim. Cok güzel seyler oluyor, baktikca alamadigima yaniyorum :84:

ndurmaz
ÖGÜN YENILENLER DEGERLENDIRME PUAN

sabah 2 üçgen dilim orta boy katmer, 5 zeytin, 1 domates, 1 bardak bitki çayı peynir ya da yumurta yok. 2
ara1 1 elma 1
ögle 2 üçgen dilim orta boy katmer, 5 zeytin, 1 domates, 1 bardak bitki çayı sadece karbonhidrat var. hani proteini. Sebzesi.. yogurdu.... 1
ara2 1 kase yogurt 1
aksam 1 kase çorba, 3 gerçekten oldukça küçük boy patates dolaması, 5 kaşık pirinç pilavı,3 çay k. sarelle yine protein grubu eksik!!!! 2
ara3 Port + muz + kivi 1
sivi tüketimi su ok cay ok 2
not spor yok 0
Toplam Max 15 paun üzerinden Canim genel olarak cok zayif. Protein grubu hic yok... 10

parlaksiyah

sabah 2 küçük ve ince dilim kepek ekmek+ 1,5 küçük kupa yarım y. süt + biraz yeşillik ve domates hani peynir ya da yumurta???? 2
ara1 Muz + elma + yarim yagli süt 1
ögle yaklaşık 2 çay b. şekersiz siyah çay+ 1 simit+ az kepek ekmek ( toplasan yarım etmez herhalde kenarlarını yedim sadece)+ biraz diyet peynir+ bol yeşillik-domates-salatalık+ 6-7 zeytin ana gruplar eksik canim... peyniri zeytini kahvaltida :) 1
ara2 yok 0
aksam karnıyarık (muhtemelen 1 ya da 1 e yakın patlıcan yedim içinde kıyma/sarımsak/maydanoz vardı ve suluydu) en en fazla 9 çorba k. bulgur pilavı+1 su b. yakın ayran+ 1 küçük kase yoğurt tüm besin gruplari var cok guzel... 3
ara3 2 silme çorba k. leblebi+ 1 kupa yeşil çay 1
not spor var 1
Toplam Max 15 paun üzerinden Ögle ve 2. ara haric genel olarak guzel. Meyveye biraz daha agirlik vermeye calis canim... 11

littlegirl

sabah :ılık ballı limonlu su ,2 bardk şekersiz çay, tost ekmeğine yapılmış kaşarlı tost yesillik grubu eksik canim ya da domates salatalik 2
ara1 1 kupa soğan suyu (kür yapıyorum) 1 tane gofret yalniz tatli ile yapilan araya puan yok. 0
ögle 1 kase erişte çorbası.(etliydi)1 dilim ekmek yogurt salata grubu eksik 2
ara2 2 bardk çay ve 5-6 tane küçük galeta,1 tane etimek 1
aksam 2 zeytnyğlı dolma 1 kase tarhana çorbası yogurt grubu eksik canim. Et de yok 2
ara3 1 kupa soğan suyu 1 tane gofret malesef yine ayni tatli ile yapilan araya puan yok. 0
not spor ok sporun oldugundan +1 ama 2 tane tatli kacamagi oldugundan -1 0
Toplam Max 15 paun üzerinden Genel olarak cok zayif. Eksikler fazla. 2 kacamak yapmissin bundan puan kiriyorum. Süt ve süt ürünleri hic yok !!!!!!!!!!!!!!!! 9

sulisim

sabah çeyrek ekmekten az kaşarlı tost + 1 kutu tahıllı süt yesillik ya da domates grubu eksik 2
ara1 elma 1
ögle 3-4 kaşık bulgurlu pırasa yemeği+ 2-3 kaşık yoğurt+ 6 adet küçük çiğ köfte :)) 3
ara2 1 avc leblebi 1
aksam 1 kase çorba+ 2 köfte patates soğan yanında+ yoğurt cok guzel her besin grubu mevcut 3
ara3 port+kivi+elma oh oh ohhhh :) 1
not spor var 1
Toplam Max 15 paun üzerinden Cok guzel bir menu... sadece sabahlari salatalik ,domates gibi metabolizmayi hizlandiracak seylerde olsa süpper olur... 14

tutaste85

sabah :ılık sirkeli su,ılık süt ,bir dilim k. ekmeğe lor 2
ara1 yok 0
ögle saç kavurma ve pilav, bie bardak ayran,salata.porsiyonun3/2 sini yedim. her besin grubu var cok guzel 3
ara2 :bir tane kurabiye.(pastane kurabiyelerinden çok küçük.) tatliyla yapilan araya puan yok 0
aksam biraz kaçırdım(hünkar beğendi bir buçuk serviz kaşığı patlıcan sosunda,bir buçuk servis kaşığı etli sosundan bir servis kaşığı pirinç pilavı,salata. servisler nekadar bilmiyorm ama herbesin grubundan var. azar azar yediysen sorun yok.. 3
ara3 iki bardak çay,bir kurabiye,bir kaçtane fındık badem soslu mısır,bir bardak limonata. eh iste 1
not spor yok 0
Toplam Max 15 paun üzerinden Ana ögünler güzel ama ara ögünlerde hiiiicccc meyve döremedim... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11

bhtrglmz SALI

sabah 1 sulu yumurta,2dilim kızarmış dengelight ekmek, 2tane salatalık, 3tane çeri domates,1tane çarliston biber. Maydanoz,3tane siyah zeytin,1kupa portakallı yeşilçay cok guzel bir kahvalti... beni aciktirdi 3
ara1 1b. light süt,1tane fındık 4tane beyaz leblebi,1tane tuzlu fıstık 1
ögle salata(havuçlu,kıvırcıklı,domatesli,morlahanalı),4yemek k. kabak yemeği,2yemek k. pırasa,4yemek k. yoğurt herbesin grubu var. guzel saglikli 3
ara2 1kupa limonlu yeşilçay+3tane galete,2tane mavi yeşil light incirli bisküvi,1kupa şekersiz kremasız nescafe 1
aksam 1 porsiyon tavuklu salata,1 porsiyon tiramisu,1b çay karbonhidrat grubu eksik. 2
ara3 2 b cay tek cayla yapilan arayi kabul etmiyorum 0
sivi tüketimi sivi ok 2
not spor yok 0
Toplam Max 15 paun üzerinden Genel olarak sade ve guzel. Yumurta ileri yaslarda kolestrol icin zararli. Cocuklarin hergun yetiskinlerin haftada en az 3-4 kere yemesi gerekir die biliyorum. 12

sulisim ben dün 30 dak yürüdüm sadece ( icimden spor yapmak gelmedi nedense...

bu aralar cook yorgunum. bir halsizlik var uzerimde anlatamam....

qeç oldu ama yazamadım salı qününün menüsüü hemen yazimm :)

sabah :
bi dilim çavdar ekm.
bi fincan çay
bi pastırmalı yumurta
ince dilim beyaz peynr
yarım domates ve salatalık
5 6 tane yeşil zeytin

ara :
çilotala parçalı special k bi kase

öğlen :
sebzeli mercimek çorbası koyu kıvam :)
3 kaşık pilav
bi kase yoğurt
bi dilim çavdr ekme.

ara :
bi elma

akşam :
iki kaşık pilav
3 sosis
biraz patates kızartması ve bi kase yoğurt
salata domates soğan

ara yok malesef
kötü oldu akşm yemeği ama acele oldu eşimin isteğiyle böyle bi yemek oldu :)
bi lt su 45 dk paltes yapıcaktım ama bebem saolsun yarım saat anca yapabildim
annemdeydim akşam 3 tanede köfte yedim annemn zoruyla :))

yaaamur sali

sabah bi dilim çavdar ekm.+bi fincan çay+bi pastırmalı yumurta+ ince dilim beyaz peynr+yarım domates ve salatalık+5 6 tane yeşil zeytin guzel bir kahvalti.. ama pastirma ciss cok kacirma... 3
ara1 çilotala parçalı special k bi kase 1
ögle sebzeli mercimek çorbası koyu kıvam :)+3 kaşık pilav+bi kase yoğurt+bi dilim çavdr ekme. protein grubu eksik 2
ara2 elma 1
aksam iki kaşık pilav+3 sosis+biraz patates kızartması ve bi kase yoğurt+salata domates soğan+3köfte sosis de cissssssss. Onun disinda guzel. Annen iyi ki yedirmis zorla kofte.. saglikli protein grubu almissin. Patates kizartmasi da olmamis ama 3
ara3 yok 0
sivi tüketimi su ok cay yok 1
not spor var spor icin +1 ama ciss lar cok oldugundan -1 0
Toplam Max 15 paun üzerinden cis yiyeceklerin bol oldugu bir menu. Malesef cok da saglikli degil. Patatesi yagta kizartmayip firinlasaydin keske... 11

isim pazartesi sali
Efsun 11 13
Sulisim 12 14
parlaksiyah 13 11
ndurmaz 13 10
leblebiseker 8 0
azul 0 0
melahat 13 13
cilekli_seker 10 13
tutaste85 14 11
yaagmur 10 11
bhtrglmz 10 12
tuugba 0 0
pakize85 11 11
littlegirl 12 9
RebelAngle 12 11
aybukeeslem 0 0
ambitious 12 14
aysenur2009 15 13
babystar 13 0

Çarşamba Menüm

Sabah: 1 tane kıymalı gül böreği
5'i bir yerde çay

Ara : kayısı,nescafe

Öğlen : az çorba
yoğurtlu makarna
zeytinyağlı kabak
azcıkta patlıcan salatası

Ara :ACTİVA yoğurt

Akşam : haşlama tavuk ve sebzeler (havuç,patates)

spor derse giricem yine karın egzersizleri var 500 mekik çektiriyor hoca acımasız :)

2,5 lt su

Akşam yemeğinden sonraki aram meyva olucak canım

birde suan için sadece 1 kupa çay içtim yatana kadar iki kupa daha içerim kupalarımıda görmelisin büyüklüğünü :)

Canım çok sevindim çok sükür bende hiç hüsrana uğramadım bugünde Trendyolda elbiseler var çok sık 19 tl ama kalmamış

Markafonide de var bissürü Limangodan 2 tane daha sipariş ettimi şimdi Markafoni'ye bakıyorum. Ama bu hastalık :97:

09.03.11 -Menü of ambitious

Kalkar kalkmaz:
Elma sirkeli ballı su

Kahvaltı:
1 dilim tahıllı ekmek, 1 kk lor, 1 zeytin, domates, havuç
Ara:
6 fındık, 1 bardak light süt
Öğle:
Baget haşlama, salata, 1 dilim kepekli ekmek
Ara:
1 elma, 2.5 ceviz içi
Akşam:
Sebze çorbası, ızgara tavuk göğüs, salata, 1 dilim tahıllı ekmek
Ara:
1 porsiyon meyve yerim.

Sıvı Tüketimi:
2 lt su, 2 kupa bitki çayı

Spor:
Akşam evde 30 dk ev yürüyüşü, ip atlama ve karın egzersizleri yapmayı planlıyorum

markafonide de var bissürü Limangodan 2 tane daha sipariş ettimi şimdi markafoni'ye bakıyorum. Ama bu hastalık :97:

kesinlikle katılıyorum sabahları ilk işim bu sitelere bakıyorum kaçırdığım çok ciciler oluyor çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…