sağol canım değrlendirmen için.inan benim en büyük eksiğim spor.yediklerime oldukça dikkat ediyorum sanırım.hiç abur cubur yemiyorum ama şu spora gelince onu yapamıyorum.çok tembelim.ıslaklık ter en nefret ettiğim şeyler.tabii bunlar belki bahane ama olmuyor.kondisyon bisikleti alayım dedim. gerçi hala aklımda almak.belki o beni şekillendirir diyorum.olur mu acaba.
ya kızlar hepinize sorayım bari ben kondisyon bisikleti alayım mı.spor yapanlar ne dersiniz.belki bu faydalı olabilir diyorum.sporla hiç aram yok. hafta içi 20şer dk lık toplam 40 dk 3 gün boyunca yürüyüş yapıyorum,2 gün de 20 şer dk lık toplam 80dk yürüyüş yapıyourm.bu hafta regl olduğum için halsizdim bir de müthiş kum fırtınası var yapamadım.haftaya yeniden başlayacağım.tek sporum bunlar.ne dersinis almalımıyım bisikleti.ya da bu yürüyüşler spor sayılırmı.hiç yazmadım değmez diye.aralıklı yapıyorum yürüyüşleri.tempolu oluyor ama arada bir saatlik dinlenmeler oluyor.
Kızlar günaydın, Hani Efsun bahsetmişti de sonra da Pakize85 sayesinde markafoni ve limangoya üye olmuştum ya, sonra kendimi tutamayıp 5 tane elbise sipariş etmiştim :26: , dün 5'i de geldi. Hepsi çok güzel bedenleri de tam oldu. Bir tanesi tahminimden daha az güzel. Ay nasıl sevindim bilemezsiniz.
Teşekkürler Efsun, teşekkürler Pakize85
Ama resim gönderemem malesef, buraya resim göndermek sakıncalı gibi geliyor bana...
Kızlar günaydın, Hani Efsun bahsetmişti de sonra da Pakize85 sayesinde markafoni ve limangoya üye olmuştum ya, sonra kendimi tutamayıp 5 tane elbise sipariş etmiştim :26: , dün 5'i de geldi. Hepsi çok güzel bedenleri de tam oldu. Bir tanesi tahminimden daha az güzel. Ay nasıl sevindim bilemezsiniz.
Teşekkürler Efsun, teşekkürler Pakize85
Ama resim gönderemem malesef, buraya resim göndermek sakıncalı gibi geliyor bana...
sulisim ben dün 30 dak yürüdüm sadece( icimden spor yapmak gelmedi nedense...
bu aralar cook yorgunum. bir halsizlik var uzerimde anlatamam....
Canım çok sevindim çok sükür bende hiç hüsrana uğramadım bugünde Trendyolda elbiseler var çok sık 19 tl ama kalmamış
markafonide de var bissürüLimangodan 2 tane daha sipariş ettimi şimdi markafoni'ye bakıyorum. Ama bu hastalık :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?