boyum 1,68 kilom 55 bende bir kaç kilo vermek istiyorum, çünkü sadece göbek çevremden kilo alıyorum. ama geçtiğimiz sene düzenli spor yapmıştım bıraktığımda kilo aldım. sizce buna bağlımıdır?
littlegirl
ÖGÜN YENILENLER DEGERLENDIRME PUAN
sabah :ılık ballı limonlu su ,2 bardk şekersiz çay, tost ekmeğine yapılmış kaşarlı tost yesillik grubu eksik canim ya da domates salatalik 2
ara1 1 kupa soğan suyu (kür yapıyorum) 1 tane gofret yalniz tatli ile yapilan araya puan yok. 0
ögle 1 kase erişte çorbası.(etliydi)1 dilim ekmek yogurt salata grubu eksik 2
ara2 2 bardk çay ve 5-6 tane küçük galeta,1 tane etimek 1
aksam 2 zeytnyğlı dolma 1 kase tarhana çorbası yogurt grubu eksik canim. Et de yok2
ara3 1 kupa soğan suyu 1 tane gofret malesef yine ayni tatli ile yapilan araya puan yok. 0
sivi tüketimi su ok cay ok 2
not spor ok sporun oldugundan +1 ama 2 tane tatli kacamagi oldugundan -1 0
Toplam Max 15 paun üzerinden Genel olarak cok zayif. Eksikler fazla. 2 kacamak yapmissin bundan puan kiriyorum. Süt ve süt ürünleri hic yok !!!!!!!!!!!!!!!! 9
kesinlikle katılıyorum sabahları ilk işim bu sitelere bakıyorum kaçırdığım çok ciciler oluyor çok üzülüyorum
arkadaşlar bebişleri olan anneler içinde unnado diye bi site var çok güzel indirimler ve değişik markalar oluyor aldığım ürünlerden çok memnun kalıyorum ben isteyen varsa üyelik göndereyim..
Günaydın kıslar :80:
Gzmnc, puanalama için teşekkürler...
Hadi bakalım güssel bi gün olsun hepimize de.
hosgeldin canim.. koc benim.. ben de merak ettiydim seni....
bekliyorm menulerini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?