50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım teşekkürler yarın büyük gün kızlar bugün daha dikkatli olalım....

günaydın arkadaşlar 2 gündür hayattan koptuk resmen
inanılmaz kar var burda hayat durdu resmen
elektrikler kesikti veeeeee doğal olarak kaloriferler yanmıyodu
heryer buz gibiydi işe bile gelmedimm sıcak su torbası yapıp uyudum gün boyuu
ve bu hafta dengeli beslenme falan yalan oldu..
bu hafta bağışlayın beni çok saçma olur devam edersemm

bana göre beslenme insanın kendisine öz güven duymasıyla bağdaşıyo,nasıl derseniz şöyle açıklayayım,yemek yerken nerde keseceğinizi yani kalcacağınızı biliyorsanız,dengeli besleniyor ve rejim yamanıza gerek kalmıyor.ben 170 boyunda ve 62 kiloyum

bence devam etmelisin,ve çok samimiyim

merhaba kızlar dün ben de dışarlardaydım ne sabah ne öğlen ne ara kaldı bugün daha dikkatliyim..yarınki tartı sonucundan da korkuyorumm

Kızlar, ve özellikle de Azul bakın kestane nasıl besleyici ve harika bir yiyecek:

Alttaki resmin üzerine tıklayınca resim büyüyor ve süperrrr açıklamalar yazıyor.

Ben bugün kesin tüketeceğim, size de çook tavsiye ederim çok faydalı :81:

Son düzenleme:

Teşekkürler ambitious,tam kestane yeme zamanı aslında,dışarda bembeyaz kar havasında sıcacık

kestane ne güzel olur,

Ama içinde nişasta da olduğu için ekmek,patates gibi,yani çok yiyince kilo yapıyo malesef...

Azla da ben doymuyorum...

Son düzenleme:

Ekmek, makarna ya da pilav gibi karbonhidrat grubu yiyecekler yerine yenebilir. Mesela ben bugün öğlen karbonhidrat grubu yerine 6 adet kestane yiyeceğim Sen de öyle yapabilirsin.

Koçumuz Gzmnc, sen ne dersin bu fikre?

geldim geldim.....

2 harddiski olan, analizler icin ideal süper bilgisayari dondurmayi basardim ya dunden beri kendimi tebrik ediyorum. ancak bilg kendine gelebildi...

hemen dunku menuleri yorumlayacagim....

hmmm kestaneyi ara ögüne saklasak da ana ögünlerde ana besin gruplarini tercih etsek......

Kızlar bu arada tencerede pişirilen fincan kekini denedim dün,

Çok güzel browni gibi oldu,yalnız ben de eşim de içindeki yumurta kokusunu aldık yerken,

O nedenle hassas burunlu arkadaşlara tavsiye etmiyorum,ama genelde güzel bi tarif,

Sanırım fırında değil de ocakta piştiği için yumurta kokusu oldu...tercih sizin...

Ha bir de bazı arkadaşlar ölçülerini almış,tesadiüfe bak ben de dün meraktan incelmişim mi diye ölçtüm,

Hiç değişiklik yok malesef,aynıyım hala,

Göğüs:85

Bel:64

Kalça:100

Efsun cars
ÖGÜN YENILENLER DEGERLENDIRME PUAN

sabah kruvasan ne desem ki bilemedim..... 1
ara1 yok kizdim 0
ögle Süt + elmali pasta sütün hatrina.... 1
ara2 süt 1
aksam kabakli bulgur pilavi + yogurt + fingerfish firinda + tost ekmegi + roka + brokoli en azindan aksam yemegi cok ii canim... günü kurtarmis diyebilirim 3
ara3 antep fistigi 1
sivi tüketimi su ok cay yok 1
not spor var 1
Toplam Max 15 paun üzerinden Canim cok zayif bir menu. Sadece aksam yemeginde saglikli birseyler yemissin... meyve hic yok !!!!!!!!!!!!! Bol süt icmissin guzel ama malesef yeterli degil.... 9

sulisim cars

sabah 1 simit+peynir kahvaltılık sos+haşlanmış yumurta+1 kutu tahıllı süt cok guzel besleyici bir kahvalti 3
ara1 1 adet icli köfte 1
ögle 2-3 kasik pilav+3-4 kasik et yemegi+1 dilim halley yogurt salata eksik 2
ara2 2-3 kuru uzum + cevuz 1
aksam corba+balik+salata+ekmek cok guzel... 3
ara3 muz 1
not spor yok 0
Toplam Max 15 paun üzerinden Cok sade ama guzel bir menu.... 12

azul pazartesi

sabah :1,5 dilim kepek ekmeği,biraz tereyağ,biraz haşhaş,bi kk peynir,bi bardak çay domates salatalik yesillik eksik canim 2
ara1 kusburnu cay 1 avuc yaban mersini 1
ögle Bir dilim kepek ekmeği arası yeşillik,yarım dilim de nutellalı ekmek hani etin, sebzen, yogurdun??????? 1
ara2 :Bi küçük paket balık kraker,bi halley malesef öğlen yemeğim olmadığı için karnım doymadı tabi, 1
aksam :Bi tabak et haşlama,salata,2 dilim kepek ekmeği,bi kase yoğurt,biraz pirinç pilavı,ardından üç tane mini ekler pasta guzel bir menu 3
ara3 elma+kivi+port 1
sivi tüketimi su ok cay ok 2
not spor var Spor +1 kacamaklar -1 0
Toplam Max 15 paun üzerinden Aksama iyi ki meyve yemissin yoksa vok fena kizacaktim... protein grubu zayif kalmis. Süt ve süt ürünleri... aksam guzel beslenmissin.. 11

bilgisayarina gecmis olsun canim :90: garantisi oldugu sürece hastalanabilir izin veriyorum ona

Iyiki söyledin, ben yumurta kokusunu alinca sevmiyoru m ayni senin gibi.

Canim masallah, 64 bel ha. benim belim tahminen en az 75dir. aksama bi ölcüym unutmazsam :90:

azul sali

sabah 2 dilim kepek ekmeği,2 zeytin,bi kk peynir,biraz sucuklu yumurta,çay domates salatalik yesillik grubu 2
ara1 15 adet fındık,7-8 kuru üzüm 1
ögle bi tabak kuru fasulye,iki dilim kepek kemeği yogurt salata grubu eksik 2
ara2 bi muz 1
aksam yarım tabak et haşlama,yarım tabak pilav,iki dilim kepek kemeği,bi kase yoğurt,salata cok guzel canim :)) 3
ara3 yok 0
not spor yok 0
Toplam Max 15 paun üzerinden 10

Slm canim nasil oldun ?

sağol cnm iyiyim şükür geçti gibi artık bitki çayından şüphelenmeye başladım dün ve bugün içmedim bişey yok bakalım 1 fincanla sınırlayacağım olmazsa artık..

kızlar biri şu fincan kekinin tarifini burdan yada özelden yazabilir mi çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…