50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

wow, aysenur bi giris yapti haftaya, masallah

Oh oh dansin yan etksii güzelmis :) ama yapiyla da ilgisi var kesinlikle. benim belim yeni yeni ortaya cikiyo kilo alinca yok olmustu. agac gibi düsün..

İnş. istediğin şekilde olur belin canım,durmak yok spora dansa devam...

evet ana ögünlerde karin doyurmaz... yani düsünsene kuru fasulyenin yaninda ekmek ya da pilav dururken kestane mi yiyecegiz :)) 3 ara ögünün 3 ündede yiyebilirsin. yanina da meyve oh ohhh.....

Yani mantıksız olmadığına göre, tercih meselesi o zaman... Ben mesela bu öğlen öyle yaptım, puan kırmaaaa :84: Söz aralarım da sağlıklı misss gibi olucak

canım koçum değerlendirmen için çook teşekkürlerrr...
hep dikkat etmeye çelışıoyorum her gruptan yemek için.hafta başı yayınladığın bilgiler işığında ilerliyorum :)

çok teşekkür ederimmm..bugün deneyeceğimm.fincan çatlamıyor değil mi o kadar ısıda

Kızlar, bu kek hayal gücümüze göre zenginleştirilebilir. Fındık ilave edilebilir belki, ya da mesela kakao yerine zencefilli tarçınlı yapılabilir bir de ceviz eklense mmm tadından yenmes. Ya daaaa, yaban mersinli veya kuru üzümlü de olabilir. Ay nasıl da canım istediiiii :76:

wow, aysenur bi giris yapti haftaya, masallah

canım sağoll.
dikkat etmeye çalışıyorum.bide ben evdeyim çalışmıyorum onun için daha düzenli ve özenli oluyo
tek sorun abur cubur yememek için kendimi tutmak...
hamur işlerine tatlıya bayılırım baya bi sık yaparım.evde hiç eksik olmazdı mesala ama artık yoookkk
zaten tatlı ve hamur işini kessem kilo veririm diyorum..
birde ben hamilelik şekeri sorunu yaşayınca hamileliğimin son 4 ayımı diyetle geçirdiğim için biraz bu tarz beslenmeye alışığım sanırım ama doğumdan sonra sapıttım

ama dengeli beslenicem diye biraz fazlamı yiyorum ne????
yavaş yavaş porsiyonlarım küçülecek inşallah...

canım bende kakaolu denedim.kakao olmadan deneyen arkadaşımdan olumsuz yanıt geldi.üstü kızarmadığı için rengi öle bi çiğ gibi oluyo pek içi açıcı olmuyomuş.bence ne ekleyecekseniz kakaolu haline ekleyin bilginize

Canım ben menümü bildirmiştim ama 0 yazmışsın

isim pazartesi sali carsamba
Efsun 11 13 9
Sulisim 12 14 12
parlaksiyah 13 11 0
ndurmaz 13 10 0
leblebiseker 8 0 0
azul 11 10 11
melahat 13 13 0
cilekli_seker 10 13 12
tutaste85 14 11 0
yaagmur 10 11 9
bhtrglmz 10 12 12
pakize85 11 11 13
littlegirl 12 9 12
RebelAngle 12 11 12
ambitious 12 14 15
aysenur2009 15 13 15
babystar 13 0 0

------------

RebelAngle cars
ÖGÜN YENILENLER DEGERLENDIRME PUAN

sabah 2 dilim kepek ekmeği+1 tane domates+ Peynir+ 1 bardak ılık süt besleyici guzel. Umarim süt yarim yaglidir. 3
ara1 4-5 fistik 1
ögle 1 dilim ekmek+Mercimek çorbası+2 yk kuru fasulye+ 1 kibrit kutusunun yarısı kadarda kadayıf tatlısı yogurt salata grubu eksik... 2
ara2 6-7 tane fıstık+ 1 bardak(bol kahveli,kreması ve
Şekeri az)nescafe ilk aradada fistik yemissin keske daha besleyici seyler tercih etseydin. Meyve ya da kuru meyve gibi.. 0
aksam 1 dilim kepek ekmeği+ 2 yk taze fasulye+ 2 yk makarna+ 3 tane köfte + 1 kase yoğurt+ Bol yeşillikli salata cok guzel 3
ara3 1 bardak elma sirkeli+ballı su+ 1 bardak süt 1
sivi tüketimi su ok cay yok 1
not spor var 1
Toplam Max 15 paun üzerinden aralarda bitki cayi da icersen ödem atmak icin faydali olur canim. Bir de meyveye biraz daha önem.... 12

zamanla kücülecek emin ol.. menülerinde fazlalik göremedim.. masallahin var.
evde olmanin avantaji var, ama evde de ivir zivir, misafirlik, 5caylari falan daha cok tuzak var.
Devam et böyle incecik olursun

selam kızlar herkese dün giremedim hiç vaktim yoktu menümü de bildiremedim şimdi yaziyim

Çarşamba Menüm

Sabah
1,5-2 küçük ince dilim kepek ekmek
biraz domates, salatalık ve yeşillik
3-4 zeytin
1,5 küçük kupa süt

Ara
1 küçük muz

Ara (öğle yemeğimi geç yiyorum o yüzden 2 ara oluyor )
1 küçük elma
500 mllik şişenin yarısı kadar süt

Öğle (bugünlerde kahvaltı gibi oluyor hem zamanım çok az hemde canım yemek gibi bişey pek istemiyor )
kepek ekmek (tam hatırlamıyorum ama 2 dilimdi sanırım)
biraz yeşillik, salatalık, domates
biraz diyet peynir
biraz zeytin
az kabak yemeği (küp küp doğranmış kabaklar içinde az pirinç var ve sulu)
2 ç.b şekersiz çay

Ara
yok malesef

Akşam
pirinçli kabak yemeği
1 küçük kase yoğurt
birazda kıymalı karnıyarık
1,5-2 dilim kepek ekmek

Ara
biraz çerez (badem, fındık, a.fıstığı vb.)

Ara
1 kupa yeşil çay

1,5 lt su
1 saatten fazla tempolu yürüyüş
biraz dans
30-40 dk pilates
600den fazla ip atlama
200den fazla mekik

kızlar sanki bugünlerde ekmeği fazla yiyormuşum gibi geliyor normalde aldığım bir fırın var şimdilerde oradan almıyorum başka yerden alıyorum bu başka yerin ekmeğinide hiç sevmiyorum içi şişirilmiş gibi öbürünün 1 dilimi doyuruyor bunda 2 dilim yersen anca 1 dilim gibi oluyor biraz ondan sanırım ve birde şunu fark ettim ekmeği yeteri kadar yersem canım tatlı istemiyor çok şükür bu hafta başından beri henüz hiç kaçamağım olmadı bunun nedeni ekmek olabilir gerçi ekmekte kilo yapar aşşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık :95:

ekmekten olabilir.. vücuda gereken KH´i vermeliyiz yoksa saldirmalar basliyor..
canim sanirim tok tutan seyleri tutmayanlarla birlestirmekte sanat. yoksa kabizlik falan oluyor:90:

parlaksiyah cars
ÖGÜN YENILENLER DEGERLENDIRME PUAN

sabah 1,5-2 küçük ince dilim kepek ekmek+biraz domates, salatalık ve yeşillik+3-4 zeytin+1,5 küçük kupa süt hani peynir???? süt ictiginden puan kirmiyorum... 3
ara1 muz+elma+süt 1
ögle kepek ekmek (tam hatırlamıyorum ama 2 dilimdi sanırım)+biraz yeşillik, salatalık, domates+biraz diyet peynir+biraz zeytin+az kabak yemeği (küp küp doğranmış kabaklar içinde az pirinç var ve sulu)+2 ç.b şekersiz çay ana yemek yersen daha iyi olur. Protein grubu eksik 2
ara2 yok 0
aksam pirinçli kabak yemeği+1 küçük kase yoğurt+birazda kıymalı karnıyarık+1,5-2 dilim kepek ekmek guzel. 3
ara3 cerez 1
sivi tüketimi su ok cay ok 2
not spor var 1
Toplam Max 15 paun üzerinden Oldukca hafif ve guzel. Sadece öglen eksik canim. Sabah ve oglenleri ye ama istersen aksamlari sadece 1 kucuk dilim ye. Hatta aksam yemeginde pirinc varmis ekmek yemesen de olurmus.. 13

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…