aysenur2009 cars
ÖGÜN YENILENLER DEGERLENDIRME PUAN
sabah 1 bardak ılık ballı sirkeli su+2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği+ az salça+ 1 kk b.peynir+ 1 siyaz zeytin+ bolll limonlu yeşillik cok guzel bol cesitli 3
ara1 5-6 fındık+1 kuru incir 1
ögle 1 parça haşlama tavuk eti+1 kaşık bulgur pilavı+ 1 tabak kapuska+ 1 küçük kase yoğurtlu semiz otu kavurması(soğanlı az salça ile)+ 1 d tam buğday ekmeği+ küçük kase yeşil salata her grup mevcut hem de saglikli 3
ara2 1/4 şekerpare + 1 elma 1
aksam 1 parça haşlama tavuk eti+1 kaşık bulgur pilavı + 1 tabak kapuska+ 1 kase yoğurtlu semiz otu kavurması(soğanlı az salça ile)+ 1 d tam buğday ekmeği+ küçük kase yeşil salata her grup mevcut hem de saglikli 3
ara3 portakal 1
sivi tüketimi su ok cay ok 2
not spor var 1
Toplam Max 15 paun üzerinden super. Hakkiyla tam puan... 15
Oh oh dansin yan etksii güzelmis :) ama yapiyla da ilgisi var kesinlikle. benim belim yeni yeni ortaya cikiyo kilo alinca yok olmustu. agac gibi düsün..
evet ana ögünlerde karin doyurmaz... yani düsünsene kuru fasulyenin yaninda ekmek ya da pilav dururken kestane mi yiyecegiz :)) 3 ara ögünün 3 ündede yiyebilirsin. yanina da meyve oh ohhh.....
aysenur2009 cars
ÖGÜN YENILENLER DEGERLENDIRME PUAN
sabah 1 bardak ılık ballı sirkeli su+2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği+ az salça+ 1 kk b.peynir+ 1 siyaz zeytin+ bolll limonlu yeşillik cok guzel bol cesitli 3
ara1 5-6 fındık+1 kuru incir 1
ögle 1 parça haşlama tavuk eti+1 kaşık bulgur pilavı+ 1 tabak kapuska+ 1 küçük kase yoğurtlu semiz otu kavurması(soğanlı az salça ile)+ 1 d tam buğday ekmeği+ küçük kase yeşil salata her grup mevcut hem de saglikli 3
ara2 1/4 şekerpare + 1 elma 1
aksam 1 parça haşlama tavuk eti+1 kaşık bulgur pilavı + 1 tabak kapuska+ 1 kase yoğurtlu semiz otu kavurması(soğanlı az salça ile)+ 1 d tam buğday ekmeği+ küçük kase yeşil salata her grup mevcut hem de saglikli 3
ara3 portakal 1
sivi tüketimi su ok cay ok 2
not spor var 1
Toplam Max 15 paun üzerinden super. Hakkiyla tam puan... 15
çok teşekkür ederimmm..bugün deneyeceğimm.fincan çatlamıyor değil mi o kadar ısıda
wow, aysenur bi giris yapti haftaya, masallah
Kızlar, bu kek hayal gücümüze göre zenginleştirilebilir. Fındık ilave edilebilir belki, ya da mesela kakao yerine zencefilli tarçınlı yapılabilir bir de ceviz eklense mmm tadından yenmes. Ya daaaa, yaban mersinli veya kuru üzümlü de olabilir. Ay nasıl da canım istediiiii :76:
HAFTALIK DEGERLENDIRME
isim pazartesi sali carsamba persembe cuma toplam
Efsun 11 13 9 33
Sulisim 12 14 12 38
parlaksiyah 13 11 0 24
ndurmaz 13 10 0 23
leblebiseker 8 0 0 8
azul 11 10 11 32
melahat 13 13 0 26
cilekli_seker 10 13 12 35
tutaste85 14 11 0 25
yaagmur 10 11 9 30
bhtrglmz 10 12 12 34
pakize85 11 11 13 35
littlegirl 12 9 12 33
RebelAngle 12 11 0 23
ambitious 12 14 15 41
aysenur2009 15 13 15 43
babystar 13 0 0 13
arkadaslar bir yanlislik oldugunu dusunenler bana bildirebilir mi???
Merhabalarrr
Çok soğuk bigündü yahu,tam mart geldi bahar geliyo dedik kar bastırdı
Havalar ısınsada temiz havada yürüyüş yapabilsek
Bugünki menümü yazayım
Sabah:
2 dilim kepek ekmeği
1 tane domates
Peynir
1 bardak ılık süt
Ara:
4-5 tane fıstık
Öğlen:
1 dilim ekmek
Mercimek çorbası
2 yk kuru fasulye
1 kibrit kutusunun yarısı kadarda kadayıf tatlısı
Ara:
6-7 tane fıstık
1 bardak(bol kahveli,kreması ve şekeri az)nescafe
Akşam:
1 dilim kepek ekmeği
2 yk taze fasulye
2 yk makarna
3 tane köfte
1 kase yoğurt
Bol yeşillikli salata
Ara:
1 bardak elma sirkeli+ballı su
1 bardak süt
1,5 litre su (henüz tamamlamadım ama az kaldı,sularım hazır)
Bitki çayı yok malesef..
Spor var.
Bu arada regl olduğumdan kendimi tutamadım tatlıdan az bişey yedim
Canım ben menümü bildirmiştim ama 0 yazmışsın
canım sağoll.
dikkat etmeye çalışıyorum.bide ben evdeyim çalışmıyorum onun için daha düzenli ve özenli oluyo
tek sorun abur cubur yememek için kendimi tutmak...
hamur işlerine tatlıya bayılırımbaya bi sık yaparım.evde hiç eksik olmazdı mesala ama artık yoookkk
zaten tatlı ve hamur işini kessem kilo veririm diyorum..
birde ben hamilelik şekeri sorunu yaşayınca hamileliğimin son 4 ayımı diyetle geçirdiğim için biraz bu tarz beslenmeye alışığım sanırım ama doğumdan sonra sapıttım
ama dengeli beslenicem diye biraz fazlamı yiyorum ne????
yavaş yavaş porsiyonlarım küçülecek inşallah...
keki yaptım yiyeceğim birazdan...
kızlar sanki bugünlerde ekmeği fazla yiyormuşum gibi geliyor normalde aldığım bir fırın var şimdilerde oradan almıyorum başka yerden alıyorum bu başka yerin ekmeğinide hiç sevmiyorum içi şişirilmiş gibi öbürünün 1 dilimi doyuruyor bunda 2 dilim yersen anca 1 dilim gibi oluyor biraz ondan sanırım ve birde şunu fark ettim ekmeği yeteri kadar yersem canım tatlı istemiyor çok şükür bu hafta başından beri henüz hiç kaçamağım olmadı bunun nedeni ekmek olabilir gerçi ekmekte kilo yaparaşşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık :95:
ekmekten olabilir.. vücuda gereken KH´i vermeliyiz yoksa saldirmalar basliyor..
canim sanirim tok tutan seyleri tutmayanlarla birlestirmekte sanat. yoksa kabizlik falan oluyor:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?