50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyiki söyledin, ben yumurta kokusunu alinca sevmiyoru m ayni senin gibi.

Canim masallah, 64 bel ha. benim belim tahminen en az 75dir. aksama bi ölcüym unutmazsam :90:

İyi olmuş o zaman yaptığım,hassas burunlular yemesin...

Canım sağol,benim belim bildim bileli incedir,bak bunda vucut tipinin yanısıra dansın çok etkisi var

biliyomusun,

Ben liseden beri dansederim,pop,latin dansları ve daha çok oryantal,kalça hareketleri yaparken ister

istemez bel de inceliyo bunu taa o zmanlar farketmiştim ben,ayıptır söylemesi arkadaşlar Shakira

koydular lakabımı,

Şu an pek vaktim olmuyo dans etmeye ama vakit bulursan aç bi oryantal müzik kıvır da kıvır...valla

çok süper deşarj oluyo insan hem de vucudun güzel şekil alıyo...

azul cars
ÖGÜN YENILENLER DEGERLENDIRME PUAN

sabah ir buçuk dilim kepek ekmeği,yarımın üzeri nutellalı,bi kk peynir,bi haşlanmış yumurta,2 zeytin,biraz tereyağ,az haşhaş,çay, bol cesitli guzel bir kahvalti 3
ara1 :yarım muz 1
ögle bi tabak tarhana çorbası,bi kase yoğurt,bi buçuk dilim kepek kemeği hani protein grubu??? 2
ara2 bi dilim damla çikolatalı kek (ev yapımı) tatliyla yapilan araya puan yok 0
aksam Bi tabak pirinç pilavı,bi kase yoğurt,bi dilim kepek ekmeği protein bakla grubu eksik yine 2
ara3 yarım portakal,bi ısırık muz 1
sivi tüketimi su ok, cay yok 1
not spor var 1
Toplam Max 15 paun üzerinden sade bir gun olms. Ama protein grubu hep eksik. Buna dikkat et lütfen.... 11

cilekli_seker cars

sabah ılık ballı sirkeli su,2 dilim patatesli ve peynirli börek çay cok sade olms canim 2
ara1 çay,2 fındık 1
ögle çeyrek simit, 200 ml ayran, 3 baklava hani protein bakla grubu 2
ara2 kuru incir 1
aksam 6 kaşık tavuklu mantar sote, yarım pizza, tere roka, domates guzel. Öglenki acigi kapatmissin 3
ara3 meyve tabağı 1
sivi tüketimi su ok cay ok 2
not spor yok 0
Toplam Max 15 paun üzerinden genelinde sade ama guzel. Öglenki atistirmalik olmamis ama. Ana gruplardan tercih etmelisn... 12

Gzmnc sağol canım puanlamaların için,valla kış diye ne pişireceğimi şaşırıyorum,marketten hormonlu

sebze almak istemiyorum,şu yaz bi gelsin sen gör beni o zaman...

yaaamur cars

sabah bi fincan çay bi çavdar ekm.+bi sucuklu yumurta+ ince dilim beyaz peynir+ yarım domates 5 yeşil zeytin gunun tek iyi ogunu 3
ara1 special k 1
ögle yok ne yaptin sen??? öglen hicbirsey yemeden olur mu??????? 0
ara2 yok 0
aksam 1,5 lahmacun+3 bardak ayran besleyici ama!!!!!!!!!!!!!!! 3
ara3 special k 1
sivi tüketimi su ok cay yok 1
not spor yok 0
Toplam Max 15 paun üzerinden Canim special k lar evet tok tutuyor ama besleyicilikleri tartisilir. Kilo verecegim die kendine eziyet etme lutfen.... 9

Son düzenleme:
Gzmnc sağol canım puanlamaların için,valla kış diye ne pişireceğimi şaşırıyorum,marketten hormonlu

sebze almak istemiyorum,şu yaz bi gelsin sen gör beni o zaman...

evet canim bu konuda cok haklisin... ama mecbur birseyler yemeliyiz.. kuru baklagillerden pisirsen.

Ya ama gzmnc'cim, kestane son derece besleyici tam bir karbonhidrat kaynağı ki. Hem de glisemik indeksi düşük olanından. Bence ekmek, pilav ya da makarna ne bilim patates yerine yenir ya, neden olmasın ki? mantıksız tarafı ne anlamadım :97:

evet canim bu konuda cok haklisin... ama mecbur birseyler yemeliyiz.. kuru baklagillerden pisirsen.

Ayy öyle yapıyorum ama onlardan da usandım valla,şu yaz bi gelse de bahçemizden taze taze sebze yesek...

Canım mantıksız tarafı yok da,ana öğünde yenilirse bence karın doyurmaz ondan yani heralde...

Ha benim için sorun yok her gün her saat yerim olursa...

Son düzenleme:
bhtrglmz cars

sabah katı yumurta, 3çeri domates, 3salatalık ,maydanoz, 1çarliston biber, 2dilim kızarmış dengelight ekmek, 3siyah zeytin,1kupa portakallı yeşilçay guzel bol cesitli bir kahvalti 3
ara1 :1b. Lightsüt+ 1kupa limonlu ıhlamur 1
ögle 4yemek k.yoğurt, salata (morlahanalı, kıvırcıklı, salatalıklı) 2 yemek k. pırasa, 2yemek k. dolusu pişmiş sade kıyma karbonhidrat grubu eksik canim. 1 dilim ekmek de yeseydin. 2
ara2 1dilim yeşil elma,2dilim portakal,3tane galete,1kupa şekersiz cappuccino + 1kupa limonlu yeşilçay,1kuru hurma,1kuru kayısı 1
aksam 3yemek k. karnıbahar,3yemek k. pırasa,3yemek k. yoğurt ayni sekilde hani ekmek ya da pilav makarna?? 2
ara3 1tane yeşil elma yada portakal muz yeşil elma karısımıda olabilir 1
sivi tüketimi su ok cay yok 1
not spor yok 1
Toplam Max 15 paun üzerinden bol sebzeli saglikli guzel bir menu. Ama karbonhidrat da önemli bir besin. Onu da tüketmelisin.. 12

littlegirl cars

sabah ılık ballı limonlu su+ 2 dilim beyaz ekmek+1 yumurta + 1/2 kk peynir 2 zeytin + tere 4-5 dal+1 çay kaşığı reçel bol cesitli guzel bir kahvalti 3
ara1 1 havuc+1 b sogan suyu 1
ögle 2 tane dolma ve 2 bardk çay bir dilm peynir ve 4 zeytin 3 tuzsuz etimek yogurt salata nirde?????????? 2
ara2 sütlü kahve sütü bol kahvesi az 2 adet galeta 1 kupa 5i bi yerde 1
aksam ne çorbası oldğnu bilmiorum etli*tahıllı bi çorba bi kase bi küçük fincan yoğurt karbonhidrat grubu eksik 2
ara3 kupa soğn suyu 1 kupa 5i bi yerde tek cayla yapilan araya puan yok 0
not spor var 1
Toplam Max 15 paun üzerinden guzel ama meyve hic yok!!!!!!!!!!!!!!! ara ogunlerde mutlaka meyve yemege calis lutfen. Ana ögünlerde de besleyici seyler... 12

evet ana ögünlerde karin doyurmaz... yani düsünsene kuru fasulyenin yaninda ekmek ya da pilav dururken kestane mi yiyecegiz :)) 3 ara ögünün 3 ündede yiyebilirsin. yanina da meyve oh ohhh.....

aysenur2009 cars

sabah 1 bardak ılık ballı sirkeli su+2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği+ az salça+ 1 kk b.peynir+ 1 siyaz zeytin+ bolll limonlu yeşillik cok guzel bol cesitli 3
ara1 5-6 fındık+1 kuru incir 1
ögle 1 parça haşlama tavuk eti+1 kaşık bulgur pilavı+ 1 tabak kapuska+ 1 küçük kase yoğurtlu semiz otu kavurması(soğanlı az salça ile)+ 1 d tam buğday ekmeği+ küçük kase yeşil salata her grup mevcut hem de saglikli 3
ara2 1/4 şekerpare + 1 elma 1
aksam 1 parça haşlama tavuk eti+1 kaşık bulgur pilavı + 1 tabak kapuska+ 1 kase yoğurtlu semiz otu kavurması(soğanlı az salça ile)+ 1 d tam buğday ekmeği+ küçük kase yeşil salata her grup mevcut hem de saglikli 3
ara3 portakal 1
not spor var 1
Toplam Max 15 paun üzerinden super. Hakkiyla tam puan... 15

HAFTALIK DEGERLENDIRME
isim pazartesi sali carsamba persembe cuma toplam
Efsun 11 13 9 33
Sulisim 12 14 12 38
parlaksiyah 13 11 0 24
ndurmaz 13 10 0 23
leblebiseker 8 0 0 8
azul 11 10 11 32
melahat 13 13 0 26
cilekli_seker 10 13 12 35
tutaste85 14 11 0 25
yaagmur 10 11 9 30
bhtrglmz 10 12 12 34
pakize85 11 11 13 35
littlegirl 12 9 12 33
RebelAngle 12 11 0 23
ambitious 12 14 15 41
aysenur2009 15 13 15 43
babystar 13 0 0 13

arkadaslar bir yanlislik oldugunu dusunenler bana bildirebilir mi???

çok teşekkür ederimmm..bugün deneyeceğimm.fincan çatlamıyor değil mi o kadar ısıda

Yok çatlamıyo fincan,yalnız 15 dk bekleyip açın diyor ya tarifte,ben öyle yaptım ama fincandan

çıkaramadım,bi yarım saat sonra denedim çıktı... dediğim gibi bir yumurta var içinde ama baya kokusu

geliyo ona göre...

tamam canım çok teşekkürler.eşim çok sevinecek umuyorum hatta şimdi mutfağa gidiyorum akşam yemeği ve kek için

o halde bitki cayidir.. bende yesil cay o etkiyi yapabiliyor nedense..aman iyi ol da

Oh oh dansin yan etksii güzelmis :) ama yapiyla da ilgisi var kesinlikle. benim belim yeni yeni ortaya cikiyo kilo alinca yok olmustu. agac gibi düsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…