Iyiki söyledin, ben yumurta kokusunu alinca sevmiyoru m ayni senin gibi.
Canim masallah, 64 bel ha. benim belim tahminen en az 75dir. aksama bi ölcüym unutmazsam :90:
sağol cnm iyiyim şükür geçti gibi artık bitki çayından şüphelenmeye başladım dün ve bugün içmedim bişey yok bakalım 1 fincanla sınırlayacağım olmazsa artık..
kızlar biri şu fincan kekinin tarifini burdan yada özelden yazabilir mi çok merak ettim
Gzmnc sağol canım puanlamaların için,valla kış diye ne pişireceğimi şaşırıyorum,marketten hormonlu
sebze almak istemiyorum,şu yaz bi gelsin sen gör beni o zaman...
geldim geldim.....
2 harddiski olan, analizler icin ideal süper bilgisayari dondurmayi basardim ya dunden beri kendimi tebrik ediyorum. ancak bilg kendine gelebildi...
hemen dunku menuleri yorumlayacagim....
hmmm kestaneyi ara ögüne saklasak da ana ögünlerde ana besin gruplarini tercih etsek......
evet canim bu konuda cok haklisin... ama mecbur birseyler yemeliyiz.. kuru baklagillerden pisirsen.
Ya ama gzmnc'cim, kestane son derece besleyici tam bir karbonhidrat kaynağı ki. Hem de glisemik indeksi düşük olanından. Bence ekmek, pilav ya da makarna ne bilim patates yerine yenir ya, neden olmasın ki? mantıksız tarafı ne anlamadım :97:
Ayy öyle yapıyorum ama onlardan da usandım valla,şu yaz bi gelse de bahçemizden taze taze sebze yesek...
Canım mantıksız tarafı yok da,ana öğünde yenilirse bence karın doyurmaz ondan yani heralde...
Ha benim için sorun yok her gün her saat yerim olursa...
Aşağıdaki linkte var arkadaşım...
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/332232-tencerede-fincan-kek-resimli.html
çok teşekkür ederimmm..bugün deneyeceğimm.fincan çatlamıyor değil mi o kadar ısıda
Yok çatlamıyo fincan,yalnız 15 dk bekleyip açın diyor ya tarifte,ben öyle yaptım ama fincandan
çıkaramadım,bi yarım saat sonra denedim çıktı... dediğim gibi bir yumurta var içinde ama baya kokusu
geliyo ona göre...
tamam canım çok teşekkürler.eşim çok sevinecek umuyorumhatta şimdi mutfağa gidiyorum akşam yemeği ve kek için
sağol cnm iyiyim şükür geçti gibi artık bitki çayından şüphelenmeye başladım dün ve bugün içmedim bişey yok bakalım 1 fincanla sınırlayacağım olmazsa artık..
kızlar biri şu fincan kekinin tarifini burdan yada özelden yazabilir mi çok merak ettim
İyi olmuş o zaman yaptığım,hassas burunlular yemesin...
Canım sağol,benim belim bildim bileli incedir,bak bunda vucut tipinin yanısıra dansın çok etkisi var
biliyomusun,Ben liseden beri dansederim,pop,latin dansları ve daha çok oryantal,kalça hareketleri yaparken ister
istemez bel de inceliyo bunu taa o zmanlar farketmiştim ben,ayıptır söylemesi arkadaşlar Shakira
koydular lakabımı,
Şu an pek vaktim olmuyo dans etmeye ama vakit bulursan aç bi oryantal müzik kıvır da kıvır...valla
çok süper deşarj oluyo insan hem de vucudun güzel şekil alıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?