zamanla kücülecek emin ol.. menülerinde fazlalik göremedim.. masallahin var.
evde olmanin avantaji var, ama evde de ivir zivir, misafirlik, 5caylari falan daha cok tuzak var.
Devam et böyle incecik olursun
luckyincident, kek nasıl oldu? neli yaptın?
Bu arada kakaolu olması hakikaten mantıklı. Belki bol tarçınlı olursa vereceği renkten dolayı iyi olma ihtimali olabilir... :97:
keki yaptım yiyeceğim birazdan...
ewet canım avantajı kadar dezavantajıda var malesef
Allahtan bu aralar hava soğuk kızım üşür diye bi yere çıkamıyorum..
çıkıncada dikkat edicem artık napimm
inşallah hep beraber incecik oluruz tığ gibim
bhtrglmz cars
ÖGÜN YENILENLER DEGERLENDIRME PUAN
sabah katı yumurta, 3çeri domates, 3salatalık ,maydanoz, 1çarliston biber, 2dilim kızarmış dengelight ekmek, 3siyah zeytin,1kupa portakallı yeşilçay guzel bol cesitli bir kahvalti 3
ara1 :1b. Lightsüt+ 1kupa limonlu ıhlamur 1
ögle 4yemek k.yoğurt, salata (morlahanalı, kıvırcıklı, salatalıklı) 2 yemek k. pırasa, 2yemek k. dolusu pişmiş sade kıyma karbonhidrat grubu eksik canim. 1 dilim ekmek de yeseydin. 2
ara2 1dilim yeşil elma,2dilim portakal,3tane galete,1kupa şekersiz cappuccino + 1kupa limonlu yeşilçay,1kuru hurma,1kuru kayısı 1
aksam 3yemek k. karnıbahar,3yemek k. pırasa,3yemek k. yoğurt ayni sekilde hani ekmek ya da pilav makarna?? 2
ara3 1tane yeşil elma yada portakal muz yeşil elma karısımıda olabilir 1
sivi tüketimi su ok cay yok 1
not spor yok 1
Toplam Max 15 paun üzerinden bol sebzeli saglikli guzel bir menu. Ama karbonhidrat da önemli bir besin. Onu da tüketmelisin.. 12
olabilir aslında.işte tembelliğimden oluyor.ama bu yürüyüşleri spor listesine yazayım bundan sonra.sağol canım.Günaydinnn....
evet canim menulerin oldukca guzel. spor konusunda da aslinda yürüyüslerin epey varmis.. bence listeye gir. listeye girince daha bir azimli oluyor insan....
bisiklet kalcanin yayilmasina sebep olur diyorlar ama emin degilim....
evde bilg. varsa zumba yap.. cok eglnceli....
Merhaba kızlar
Şulişim salı günkü spordan sonra sağlam hamlamışım :) Ağrılar tam geçmediği için başka spor yapmadım bu hafta.
sulisim ben de 30 dk yürüyüs.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?