50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aa ben hala almadim, almam ilazim spordandir sekerim.

yaa benim toplanti cok cok kotu gecti. yapmam gereken seyi yapmistim ve oh bitirdim die rahattim. son 2-3 gundur hicbisey yapmiyordm. meger oyle buyuk bi hata yapmisim ki anlatamam............

veeee tabe hoca da konusma sirasinda bitarafiyla guldu. ben de iice kotu oldm hiiiic konusamadim.. cok kotuydu yaaa...........

neyse menuleri degerlendirip yolluyorum....

kilo bildirimi de yaparsaniz cok ii olur. yazanlari aldm.

efsuncum elindeki liste duruyorsa bana yollar misin...

ben de 52.7 ciktim...

perşembe günü menüm
uyanınca:1b. ılıksu,2tane kuru incir,1b. ılıksu
kahvaltı:2dilim b.perynir,2dilimkızarmış dengelight ekmek,3tane salatalık,1tane yarım domates,1tane çarliston biber,maydanoz,3tane siyah zeytin,1kupa portakallı yeşilçay
ara:1kupa limonlu yeşilçay,2tane etiform çörekotlukepekli bisküvi
öğlen:1tane havuç,1tanesalatalık,1tane yeşil elma (bunları yanıma aldım kursta bi saat aralıklarla yiyebildim)
ara:1hurma,2kuru kayısı,yarım ceviziçi
ikindi:1kupa lightsütleyapılmış nescafe,2tane galete,1tane etiform çörekotlukepekli bisküvi
akşam:3yemek k. pırasa,2yemek k. karnıbahar,5yemek k. yoğurt
ara:yarım portakal

su:15 b. su
spor:1 saat spor salonunda spor yaptım

ouu rezil oldun desene.. ama olur öyle seyler, ders almak önemlisi..
listeyi silmisim, maillerime bakayim dur..varsa gönderirim :)

Efsun per
ÖGÜN YENILENLER DEGERLENDIRME PUAN

sabah cavdar brötchen tereyagi ile, biraz zeytin cok zayif olmus canim 1.5
ara1 cikolatali bisk tek tatliya puan yok ama bisk I yarim puan sayiyorum 0.5
ögle Cornfleaks + ananas hani na yemek. Süt ve karbonhidrat olarak sayiyorum 2
ara2 antep fistigi + ananas 1
aksam 2 karniyarik + 2 dilim pide hani yogurt salata 2
ara3 yogurt 1
sivi tüketimi su az, cay ok 2
not spor var 1
Toplam Max 15 paun üzerinden cok zayif canim.. besin gruplari hep eksik.... pek saglikli diyemeyecegim.... 11

sulisim pers

sabah 2-3 dilim ekmek+peynir kahvaltılık sos süzme yoğurt+haşlanmış yumurta+çok az tahin pekmez bal super.... 3
ara1 yok 0
ögle ton balikli garnitür sandv afiyet olsun... ben de deneyeyim.... 3
ara2 1 dilim etimek + kuru uzum + dut kurusu + leblebi 1
aksam kuşbaşılı pide yeşillik ayran cok guzel her cesit var 3
ara3 1 muz 1 portakal 1
sivi tüketimi su ok cay yok 1
not spor yak 0
Toplam Max 15 paun üzerinden sulisim süt ve süt ürünü kahvalti disinda hic tüketmemissin.... meyve de az ama genel olarak guzel. Saglikli ve hafif 12

luckyincident pers

sabah 5 zeytin, 3 gerçekten küçük patatesten kızartma üstü yoğurtlu, yarım kibrit kutusu beyaz peynir, 1 büyük bardak portakal suyu cok guzel bol cesitli 3
ara1 2 havuc 1
ögle 4 kasik pirinc pilavi + 4 kasik bezelye + 1 fincan kek oldukca hafif ve saglikli.. bezelyenin suyunu birakmissindir umarim. Ama yogurt salata eksik... 2
ara2 yok 0
aksam 1 kase corba + 1 tabak bezelye + yarim kase yogurt + 1 kek 3
ara3 Cekirdek + portakal + elma 1
sivi tüketimi ??????????????? 0
not ??????????????? 2 kere kacamak -1 -1
Toplam Max 15 paun üzerinden hafif besleyici.... meyveye biraz daha agirlik. Süt ve süt ürünlerine de... 9

canim sivi tuketimin ve sporla ilgili de bilgi verir misin?????????????

azul pers

sabah bir dilim damla çikolatalı kek,bi bardak çay bu neee??????????? hani besleyici seyler.... hem sabah tatli yersen daha cok aciktirir............ 1
ara1 port 1
ögle bi bazlama arası kaşar tost(bazlama küçüktü ama öyle kocamanlardan değil),bi bardak çay ana gidalar yok canim 2
ara2 elma 1
aksam bi tabak makarna(salça,maydonoz,nane,kırmızı biber soslu),bi kase yoğurt,yarım dilim kepek ekmeği protein grubu eksik. Bir de makarnayla ekmek olmamis 2
ara3 bi dilim kek,sayılmıyo ama yine de yazayım... evet sayilmiyor 0
not spor yok 0
Toplam Max 15 paun üzerinden Canim malesef hic saglikli olmamis... 8

yaaamur pers

sabah bi dilim çavdar ekm.+bi domats yarım biber bi+ yumurtadan menemen+ ince dilim beyaz peynir+ 5yeşil zeytin+ bi fincan çay bol cesitli guzel 3
ara1 special k 1
ögle yok ???????????????????? canim hafif de olsa birseyler yesen keske.... 0
ara2 yok 0
aksam bi kase mercimek çorbası bol sebzeli+ iki kaşık sebze yemeği+ patates, patlıcan, kabak, biber, domates,sarımsak ve soğan var içnde+ bi kase yoğurt biraz yeşil salata+ iki kaşık pilav+yarım dilim çavdra ekm. aksam guzel.. 3
ara3 special k 1
not spor yok 0
Toplam Max 15 paun üzerinden Canim menü atlamak saglikli degil. Gec de kalksan hafif birseyler yiyebilirsin.... 9

bhtrglmz pers

sabah 2dilim b.perynir,2dilimkızarmış denge light ekmek, 3tane salatalık, 1tane yarım domates,1tane çarliston biber,maydanoz,3tane siyah zeytin,1kupa portakallı yeşilçay bol cesitli guzel 3
ara1 kupa limonlu yeşilçay,2tane etiform çörekotlukepekli bisküvi 1
ögle 1tane havuç,1tanesalatalık,1tane yeşil elma (bunları yanıma aldım kursta bi saat aralıklarla yiyebildim) sandv falan hazirlasaydin keske kendine... sulisin önerisi var ton balikli... 1
ara2 1hurma, 2kuru kayısı, yarım ceviziçi+ 1 kupa light sütle yapılmış nescafe, 2tane galete, 1tane etiform çörekotlu kepekli bisküvi 1
aksam 3yemek k. pırasa,2yemek k. karnıbahar,5yemek k. yoğurt
hani karbonhidrat grubu?????????? 2
ara3 ara:yarım portakal 1
sivi tüketimi su ok cay ypk 1
not spor var 1
Toplam Max 15 paun üzerinden bol sebzeli meyveli guzel bir menu ama öglenlerin zayif. 11

ambitious pers

sabah 1 dilim tahıllı ekmek, 1 kk lor, 1 zeytin, domates, salatalık guzel bir kahvalti 3
ara1 6 adet badem, yarım dilim soya unu ile yapılmış zencefilli, tarçınlı, yağsız ve şekersiz (splendalı) kek 1
ögle haşlanmış tavuk göğsü, salata, 6 adet kestane (karbonhidrat grubu yerine) aksama da kestane tercih etseydin puan kiracaktim :)) acikcasi bana mantikli gelmiyor ama cok geleneksel dusundugum icin olabilir... 3
ara2 1 bardak light süt, yarımcık baklava ve yarım dilimcik çilekli çikolatalı pasta 1
aksam Sebze çorbası, 3 ızgara köfte, közlenmiş patlıcan salatası, yarım dilim tahıllı ekmek guzel doyurucu bir menu olms. Sebze et mevcut 3
ara3 1 porsiyon meyve yerim. 1
sivi tüketimi su ok cay ok 2
not canim en az 30 dk yürüyüs demistim bonus icin... iki kere kacamak var... -1
Toplam Max 15 paun üzerinden guzel bir menu canim... 13

canım 6 bardak civarı su içtim.2 gündür bitki çayı tüketmiyorum bulantılarım ondan mı diye denemek için.. spor yok...yemeklerin suyunu genel olarak pek yemeyiz o yüzen az sulu yaparım cnm

Son düzenleme:
gzmnc cnm ne iş yapıyorsun toplantı neyle ilgiliiydi..Neyse bununla geçmiş olsun bir daha sorun yaşamazsın umarımm

cok adilsin kocum bisküviye de yarim puan aldim ya cok mutluyum

:44:kötü olmus bu ... su yaglari kesip atsak yaaa

ayyy evet yaaa...bıktım sürekli başa dönmekten.....

amannn canım ya çok geçmiş olsun senin için kötü bir tecribe olmuş......inş haftya daha güzel bir toplantın olur telafi edersin bunuda......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…