günaydınlar....... ben bugün tartıda istediğimi bulaamdım....of yaaa sil baştan 52,6 çıktım...... 700 gr almışım..... ne ara aldıysam artık anlamadım
Kızlar benide aranıza alınnn
167 boyum 56 kiloyum.. Kilomdan şikayetim yok aslında pek.. Ama karın yan bölgelerinden şiakyetçiyim.. Sporla birlikte diyet yapmak istiyorum..
merhaba kızlar nasılsınız
bu hafta menü bildirmedim ama tartıldım sanırım regl olacağım için 500 gr fazlayım.geçen hafta 53.4 düm bu hafta 53.9 um..haftaya menü bildiricem inş.
ammmmmaa ben de dün ölçülerimi aldım efsunun dediği gibi belim çok kalındı.kilomda pek değişme yok ama sanki belim ve kalçam incelmiş..nası loldu anlamadım spor dan mı dersiniz..
şöyle ki:
gögüs:84
bel:73
kalça:90
belim 75 kalçam 100 e yakındı yanlış hatırlamıyorsam..
öncelikle değerlendirmen için çok saol
yemeklerle ekmek yemeği pek sevmiyorum pilav ve makarnaylada pek aram yok
ekmek yerine ikindide galete yiyorum yemeği yediğim anda almammı gerekli karbon. daha sonra galeteyle alsam olmazmı çok seviyorum galeteyi:)
buarada bugün öğlen yemeğimi yiyemedim kurs vardı bütüngün dışardaydım biraz eksik oldu yazıcam akşama menümü
kurs araları 5dk. olduğu için evden götürdüğüm havuç salatalık ve yeşil elmayı aralıklarla yiyebildim
yaa benim toplanti cok cok kotu gecti. yapmam gereken seyi yapmistim ve oh bitirdim die rahattim. son 2-3 gundur hicbisey yapmiyordm. meger oyle buyuk bi hata yapmisim ki anlatamam............
veeee tabe hoca da konusma sirasinda bitarafiyla guldu. ben de iice kotu oldm hiiiic konusamadim.. cok kotuydu yaaa...........
neyse menuleri degerlendirip yolluyorum....
kilo bildirimi de yaparsaniz cok ii olur. yazanlari aldm.
efsuncum elindeki liste duruyorsa bana yollar misin...
ben de 52.7 ciktim...
bir de bu......
luckyincident pers
ÖGÜN YENILENLER DEGERLENDIRME PUAN
sabah 5 zeytin, 3 gerçekten küçük patatesten kızartma üstü yoğurtlu, yarım kibrit kutusu beyaz peynir, 1 büyük bardak portakal suyu cok guzel bol cesitli 3
ara1 2 havuc 1
ögle 4 kasik pirinc pilavi + 4 kasik bezelye + 1 fincan kek oldukca hafif ve saglikli.. bezelyenin suyunu birakmissindir umarim. Ama yogurt salata eksik... 2
ara2 yok 0
aksam 1 kase corba + 1 tabak bezelye + yarim kase yogurt + 1 kek 3
ara3 Cekirdek + portakal + elma 1
sivi tüketimi ??????????????? 0
not ??????????????? 2 kere kacamak -1 -1
Toplam Max 15 paun üzerinden hafif besleyici.... meyveye biraz daha agirlik. Süt ve süt ürünlerine de... 9
canim sivi tuketimin ve sporla ilgili de bilgi verir misin?????????????
Efsun per
ÖGÜN YENILENLER DEGERLENDIRME PUAN
sabah cavdar brötchen tereyagi ile, biraz zeytin cok zayif olmus canim 1.5
ara1 cikolatali bisk tek tatliya puan yok ama bisk I yarim puan sayiyorum 0.5
ögle Cornfleaks + ananas hani na yemek. Süt ve karbonhidrat olarak sayiyorum 2
ara2 antep fistigi + ananas 1
aksam 2 karniyarik + 2 dilim pide hani yogurt salata 2
ara3 yogurt 1
sivi tüketimi su az, cay ok 2
not spor var 1
Toplam Max 15 paun üzerinden cok zayif canim.. besin gruplari hep eksik.... pek saglikli diyemeyecegim.... 11
:44:kötü olmus bu ... su yaglari kesip atsak yaaa
yaa benim toplanti cok cok kotu gecti. yapmam gereken seyi yapmistim ve oh bitirdim die rahattim. son 2-3 gundur hicbisey yapmiyordm. meger oyle buyuk bi hata yapmisim ki anlatamam............
veeee tabe hoca da konusma sirasinda bitarafiyla guldu. ben de iice kotu oldm hiiiic konusamadim.. cok kotuydu yaaa...........
neyse menuleri degerlendirip yolluyorum....
kilo bildirimi de yaparsaniz cok ii olur. yazanlari aldm.
efsuncum elindeki liste duruyorsa bana yollar misin...
ben de 52.7 ciktim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?