50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hıımmmm çok geçmiş olsunnn canımm...

dün varmıydı sporun.....bugünkünü yazdım.....

hmmmmmmm dün carsamba... hmmmm yürüdüm ama ne kadar hatirlamiyorum. 30-40 dk dir enfazla....

bugun demincek 20 dak da dans ettim

sen dün icin 30 dak say canim.. emin degilim.. az olan olsun....

menüleri yarin sabahtan puanliyacagm... evdeki laptop da mouse siz cok zor

veee inanilmaz yorgunum. kurstan yeni geldm hemen cup yataga....

yarinda toplanti var. cok sukur bu haftanin islerini bitirdim. ins. iyi gecer...

öpüyorum hepinizi...

iyi geceler......

iyi geceler canimm, inş. iyi geçer cnm bizde öpüyoruz sana da iyi geceler

Gzmnc'cim, ben son bi ara daha yaptım az önce, menümü puanlarken dikkate alırsın, 1 dilim zencefilli yağsız şekersiz kekimden yedim de

perşembe menümm

sabah :
bi dilim çavdar ekm.
bi domats yarım biber bi yumurtadan menemen
ince dilim beyaz peynir
5yeşil zeytin
bi fincan çay

ara :
special k

öğlen yok ara yok

koçumm zayıflıcam die değil qeç kalktığım zaman kahvaltı qeç oluyo acıkmıyorum yoksa mutlaka öğün yerim atlamam ama yemek için yiyemiyorum tok oluyorum çünkü

akşam :
bi kase mercimek çorbası bol sebzeli
iki kaşık sebze yemeği patates,patlıcan,kabak,biber,domates,sarımsak ve soğan var içnde
bi kase yoğurt biraz yeşil salata
iki kaşık pilav
yarım dilim çavdra ekm.

ara :
bi kase special k

ve 1 lt ye yakın su spor yapamadım yine

efsun,azul,pakize85,cilekli_seker
kızlar çarşamba günü spor yapmış mıydınız?

evet canim zorladim kendimi yarim saat stepper...

bugün de 45 dakika

gzmnc canim yedklerim:

sabah: cavdar brötchen tereyagi ile, biraz zeytin
ara: bir bisküvi (cikolatali)
Ögle: Cornflakes ve ananas
Ara: Antep fistigi 3-4 tane ve kalan ananas dilimleri
Aksam: 2 Karniyarik, 2 dilim pide
Ara: yogurt
Spor: 30 dakikayi gecti
Su: suyu az ictim ama
Cay: 3 Kupa

iyi geceler canim

Yok Sulişim yaa,bu hafta dışardaki kardan olsa gerek bende spor yapacak istek yoktu hiç,Perşembe de

yapmadım,ama bugün yapayım biraz,yazarım ben yine..
.

dünkü menüm:

sabah 5 zeytin, 3 gerçekten küçük patatesten kızartma üstü yoğurtlu, yarım kibrit kutusu beyaz peynir, 1 büyük bardak portakal suyu

ara 2 havuç

öğlen 4 kaşık pirinç pilavı, 4 kaşık bezelye, 1 fincan keki

ara yok

akşam 1 kase çorba, 1 tabak (5 kaşık fln) bezelye, yarım kase yoğurt, 1 fincan keki

ara biraz çekirdek, 1 bardak çay, yarım portakal 1 elma...

Günaydın kızlar.....

Canım evt çarşambe sporum var.

45 dk dans 25 dk cardio

Perşembe spor yok :26:

kızlar hafta içi 57'lere düştüğümü görmüştüm spor salonunda tartılmıştım şimdi regl oldum tam 58 kiloyum gram vermemişim

haftaya paylaşım yapamıycam yurt sışına çıkıyorum..

21 de beni tekrar aranıza alırmısınız?

Herkese günaydın arkadaşlar,

Koçum Perşembe menümü yazıyorum...

Sabah
:bir dilim damla çikolatalı kek,bi bardak çay

Ara:bi portakal

Öğle:bi bazlama arası kaşar tost(bazlama küçüktü ama öyle kocamanlardan değil),bi bardak çay

Ara:1 elma

Akşam:bi tabak makarna(salça,maydonoz,nane,kırmızı biber soslu),bi kase yoğurt,yarım dilim kepek ekmeği

Ara:bi dilim kek,sayılmıyo ama yine de yazayım...

Spor:yok,günlük 2 lt. su içmeye çalışıyorum...

Kilom da malesef 56,2 çıktı bugün,sanırım hareketsiz bi hafta geçirdiğimden dolayı kilo kaybı yok...:97:

Fıstıklar Günaydın,

Bakıyorum da menülerde 'kek' yerini almış hep. Birbirimizden etkilenip canımız istiyo ve kek mi yiyoruz ne

Fincan keke fena kafayı taktım, zencefilli kekim bitti, bu akşam bu kekten yapacağım ben de, kafaya koydum İçine de şeker yerine splenda koyacağım, yağsız da zaten, misssss gibi diet kek işte

Son düzenleme:
Kilo bildirimi of ambitious :
Geçen Cuma 52,3 idi, sabah tartıldım 51,8 'im. Yani 2-3 hafta öncesine kadar 50 olduğumu düşününce sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim

Tez zamanda hedeflerimize ulaşmamız dileğiyle kilo çizelgemi yeniliyim bennn.:90:

Son düzenleme:
Günaydin kzlar ben sabah tartilmayi unuttum ya aceleyle ise erken geliym diye...
ama sonucu cok merak ediyourm. karnimdaki bogumlar azaldi düzlesti sanki biraz

günaydınlar....... ben bugün tartıda istediğimi bulaamdım....of yaaa sil baştan 52,6 çıktım...... 700 gr almışım..... ne ara aldıysam artık anlamadım

herkese hayırlı cumalar..

kızlar sabah tartıldım.sorun şu bizim dijital tartımız bozuldu.bende eski emektara kaldım.tabi bu tartıda öle gram falan görünmüyo 1 kg ancak hassaiyeti.sabah aç karna 58 gösterdi
ama 5 günde(aslında geçen çarşamba başlamıştım 10 gün falan) 1 kilo verilmez herhalde hemde benimgibi yerken.ben bunu 500 gr olarak kabul etmek istiyorum

ve 58.5

çok mutluyum.inşallah herkes kilo kaybetmiştir bu hafta birazda olsa...

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız
bu hafta menü bildirmedim ama tartıldım sanırım regl olacağım için 500 gr fazlayım.geçen hafta 53.4 düm bu hafta 53.9 um..haftaya menü bildiricem inş.
ammmmmaa ben de dün ölçülerimi aldım efsunun dediği gibi belim çok kalındı.kilomda pek değişme yok ama sanki belim ve kalçam incelmiş..nası loldu anlamadım spor dan mı dersiniz..
şöyle ki:
gögüs:84
bel:73
kalça:90
belim 75 kalçam 100 e yakındı yanlış hatırlamıyorsam..

Kızlar benide aranıza alınnn

167 boyum 56 kiloyum.. Kilomdan şikayetim yok aslında pek.. Ama karın yan bölgelerinden şiakyetçiyim.. Sporla birlikte diyet yapmak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…