Yaaaa kızlar moralim çoook bozuk nedeni de çok komik... Hani heves ettim meşhur fincan kekten yapacağım dedim ya, özene bezene hazırladım tarçınlı cevizli mis gibi...
Ama bakın ne oldu, pişti bi güzel, sabrettim, kapağını hiç açmadım kabarmaz diye. Veeeee, mutsuz son!!! Tencerenin kapağı açılmadı!!! Sıkışmışşşş!!! Hala da açılmıyor yaaaaa offff!!!!!!!! Hayır içinde su var evirip çeviremiyorum da, özenle hazırladıım kekler su içinde kalacak diye
Bakalım açabilirsem sonucu paylaşırım:84:
canım öncelikle moralini bozma streste göbüş yağlarını tetikliyomuş.. az olsun temiz olsun hembirde yediklerin 2 kaşık-3 kaşık doyuyomusun onlarla.. tam doymadığın için aklına çiko geliyo olabilir mi?
canım sen çok sağlıklı ve bilinöli besleniyorsunsanmıyorum bi haftada o kadar kilo alacağını.. belli şişkinlik ödem falandır ...
sulisim sporlarımı toptan yazıyorum
pazartesi:ramp it up(45 dk)
salı:yürüyüş (50 dk)
çarşamba:ramp it up
perşembe:ramp it up
cuma:ramp it ut
Geçen cumadan bu yana taaaaaaam 800 gram verdim53,1 kiloyum :119:
Benim değerlendirmemi de bekliyorum canım
Malesef bugün pek dikkat edemedim
CUMA
Sabah: 2 dilim kepek ekmeği,peynir,domates,zeytin,1 bardak yarım yağlı süt
Ara: 1 bardak çay
Öğle: 1 dilim kepek ekmeği, Yarım kase çorba, 2 yk bezelye, salata, yoğurt.
Ara: 2 minik parça çekme helvası:26:
Akşam: (yemek yemedim malesef, kahvaltı tarzıydı)
1 bardak çay,2 dilim kepek ekmeği,peynir, 1 tane zeytin,2-3 tane köfte,domates
Ara: 1 bardak elma sirkeli+ballı su
1 bardak yarım yağlı süt
Spor var
Suyu 1,5 lt'ye tamamlıcam
Bitki çayı yok:26:
Geçen haftadan azcık fazla çıktım
bunu regl olmama bağlayıp pek de önemsemiyorum
haftaya kilo veremesemde gram verebilirim umarım...
valla harika gidiyorsun.....tebrik ederim.....
gzmnc sinirlerini hiç yıpratma bu yüzden. Herkes hata yapar... hocanla aranızda iyi şeyler geçtiğinde de bu kötü anıyı unutursun
Geçen cumadan bu yana taaaaaaam 800 gram verdim53,1 kiloyum :119:
Teşekkürler şulişim, inan ki ilham perim sendin bu sefer
ooo supersın canım ben cesaret edıpde tartılmyrm bıle bugun pasta yedım bırde offf benım markete ıhtıyac dısında gırmemem gerekıyor yoksa kendıme zararlı herseyı alıyrm spor yapıyrm ama bır faydası olmuo kı
Teşekkürler watercım :86: Afiyet olsun sana, bi porsiyon pasta yedin diye kilo alacağını sanma yahu, denedim ondan biliyorumMarkete tok karnı gitmelisin canım, yoksa en normal insan bile oburlaşıyor. Sadece sporla kilo verilmiyor ki, yediklerde bitiyor iş. Miktarı azaltmak şart.
banada bır ılham perısı gerek ama yemek konusunda sporumu yapıyrm onda sıkıntı yok sımdılık hatta bugun callan yaptım onun esneme hareketlerı bana cok ıyı gelıyr
tatlım bılıyrm en onemlısı yemek spor onu desteklıyr ama dedıgın gıbı ac karnına markete ugramak kotu bır durum ama bende aksam eve gelıyrm ac oluyrm bırıne ugramıyayım dıyrm eve gelene kadar her adımda market var bırınde pes edıyrm meyve alacagım dıye kendımı kandırıyrm resmen yaa :) ole markete dalıyrm gerısı allah kerım en ıyısı dısarı cıkarken yanıma cok para almıyayım daha mantıklı deglmı :)
Aynen ya, callan vücuda ilaç gibi geliyorsen diyince canım çekti cidden, birazdan esneteceğim vücudumu :87: 52 kiloya kadar bu tempoda gideceğim, o zamana kadar ilham perin olayım mı :86: (52 den sonra kilo vermek isteyip istemediğime karar vermedim hala ) Ama beslenme düzeni konusunda değil, düzenli olarak kilo vermek konusunda beni takip edersin :)) Ben mesala şuleden o yüzden etkilendim, çok istikrarlı kilo verdi çünkü.
Aldığın abur cuburları gündüz vakti yersin, sonra da eve abur cubur sokmazsınŞaşırttın beni watercım valla. Sen abur cubura dadanacak insan mısın. Buarada kilo bildirim yapmak da seni gaza getirebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?