50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Açtım... Kettle'da su kaynatıp kapağa dökünce pıt diye açıldı. 3 tanesi ıslanmış. Tadı da eh işte, splendalı diye belli, toz şekerle yapılırsa güzel olur kesin.

Gzmnc, son aradaki leblebilere 1 adet fincan kek ilave oldu.

Son düzenleme:

canım ben hayatım boyunca öyle yedim midem fazla almıyor, aslında abur cubura düşkünlğümden azalttım yemeği,yemek yerken aklım çikolata da zaten aslında biraz azaldı bu isteğim arkadaşlar çikolata yiyorum desin, yada elmalı kurabiye desin hemen canım isterdi şimdi öyle çok istemiyor ama az veriyorum işte daha az yemem gerekiyor galiba benim, geçen yıl 4 kilo vermiştim hiç karbonhidrat yememiştim o zaman biraz da spor yapmıştım. yaza kadar böyle devam edeceğim yaz meyveleriyle daha hızlı zayıflarım her halde.

canım sen çok sağlıklı ve bilinöli besleniyorsun sanmıyorum bi haftada o kadar kilo alacağını.. belli şişkinlik ödem falandır ...

inş inş canım haftaya düzene girmeyi umuyorum.....

sulisim sporlarımı toptan yazıyorum

pazartesi:ramp it up(45 dk)
salı:yürüyüş (50 dk)
çarşamba:ramp it up
perşembe:ramp it up
cuma:ramp it ut

ohhhh maşallah harikasın yazdım bunları....

Cuma Menüm

Sabah
4-5 siyah zeytin
2 dilim çok ince ve küçük kızarmış kepek ekmek (belki azıcık daha fazladır)
az domates ve marul
1,5 küçük k. süt

Ara
1 e yakın portakal

Ara
500 mllik pet şişenin yarısı kadar süt
1 den az elma

Öğle (öğle yemeğimi geç yediğim için 2 ara oluyor malesef )
6-7 siyah zeytin
3 dilim kızarmış ince kepek ekmek
biraz yoğurt
biraz marul
1 küçük k. siyah çay

Ara
1 kupa yeşil çay
1 den az elma (çaydan bir süre sonra)

Akşam
patlıcanlı sulu patates yemeği
yoğurt

Ara
1 elma
1 dilim portakal

Ara
1-2 kupa bitki ç.

2-2,5 lt su
45-50 dk pilates
1 saat tempolu y.
600den fazla ip
200den fazla mekik

Canım bide son arayada yulaflı bisküviyi eklersin..

gzmnc sinirlerini hiç yıpratma bu yüzden. Herkes hata yapar... hocanla aranızda iyi şeyler geçtiğinde de bu kötü anıyı unutursun

Geçen cumadan bu yana taaaaaaam 800 gram verdim 53,1 kiloyum :119:

ooo supersın canım ben cesaret edıpde tartılmyrm bıle bugun pasta yedım bırde offf benım markete ıhtıyac dısında gırmemem gerekıyor yoksa kendıme zararlı herseyı alıyrm spor yapıyrm ama bır faydası olmuo kı

gızemce tatlım sende bosver hersey ertesı gun unutuluyr sen uzuldugunle kalıyrsun telafı edersın her ne ıse hıcc kafana takma herkes hata yapabılır

Teşekkürler watercım :86: Afiyet olsun sana, bi porsiyon pasta yedin diye kilo alacağını sanma yahu, denedim ondan biliyorum Markete tok karnı gitmelisin canım, yoksa en normal insan bile oburlaşıyor. Sadece sporla kilo verilmiyor ki, yediklerde bitiyor iş. Miktarı azaltmak şart.

tatlım bılıyrm en onemlısı yemek spor onu desteklıyr ama dedıgın gıbı ac karnına markete ugramak kotu bır durum ama bende aksam eve gelıyrm ac oluyrm bırıne ugramıyayım dıyrm eve gelene kadar her adımda market var bırınde pes edıyrm meyve alacagım dıye kendımı kandırıyrm resmen yaa :) ole markete dalıyrm gerısı allah kerım en ıyısı dısarı cıkarken yanıma cok para almıyayım daha mantıklı deglmı :)

banada bır ılham perısı gerek ama yemek konusunda sporumu yapıyrm onda sıkıntı yok sımdılık hatta bugun callan yaptım onun esneme hareketlerı bana cok ıyı gelıyr

Aynen ya, callan vücuda ilaç gibi geliyor sen diyince canım çekti cidden, birazdan esneteceğim vücudumu :87: 52 kiloya kadar bu tempoda gideceğim, o zamana kadar ilham perin olayım mı :86: (52 den sonra kilo vermek isteyip istemediğime karar vermedim hala ) Ama beslenme düzeni konusunda değil, düzenli olarak kilo vermek konusunda beni takip edersin :)) Ben mesala şuleden o yüzden etkilendim, çok istikrarlı kilo verdi çünkü.

Aldığın abur cuburları gündüz vakti yersin, sonra da eve abur cubur sokmazsın Şaşırttın beni watercım valla. Sen abur cubura dadanacak insan mısın. Buarada kilo bildirim yapmak da seni gaza getirebilir.

Kendini kandırmana çok güldüm Sen okulda ara öğün yapıyor musun watercım? Tüm gün enerji harcıyorsun ne de olsa.

Kocum cuma menüm:
Sabah: 2 dilim cavdar ekmegi, tereyagi
ara: kuru kayisi
Ögle: Kelloggs
Ara: süt, kivi
Aksam: pirincli pirasa
Ara: yok

istahim yok, regl oldum of ya. bi ay ne cabuk geciyor ..

suyu az ictim 1,5 litre var yok bitki cayi yok, spor 30 dakika

Son düzenleme:
Merhabalar,

Foruma yeni üye oldum ve bu gruba da 59 kilo ile sınırdan katılıyorum :) Boyum 1.63, özellikle basen bölgemde yağlar 'doplaşmış' durumda 57 kilo iken son 2 haftadan beri girdiğim depresyon ve yeme krizleri sebebiyle iki kilo almış bulunmaktayım.

Hedefim 1 ayda 54-55 kiloya inmek. Bu yolda benimle birlikte yürümek isteyen, birbirimize destek olabileceğimiz birini arıyorum esasında. Benim gibi kişisel destek arayan biri özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirse, mail adreslerimizi de birbirimizle paylaşarak günlük bir kontrol mekanizması oluşturabiliriz diye düşünüyorum :)

Teklifimi daha cazip hale getirebilecek bir bilgiyi de vermek isterim, psikolojik danışmanlık öğrencisiyim :) Ancak kendime faydam yok :S Dolayısıyla hem bana faydalı olabilecek, hem de benim faydalı olabileceğim birini arıyorum.

Sevgiler,

Obareeeeeeeeey

canım ınan bır perıye ıhtıyacım var resmen ve sen olursan harıka olur tabı zaten 800 gr verdıgını gorunce cok sevındım ve gaza geldım resmen nıye ben vermıyrm dıye gecen sene 50 ye kadar dusmustum noldu bu sene anlamadım aslında bu hafta buraya gıremedım hıc bıraz moralım bozuktu bahaneyle yedım ama ne oluyor sonuc kendımıze zarar hayat aynen devam edyr tamam canım artık markete gırınce senı hatrlıyacagım bugun pastanın yanında yagsız ve tuzsuz zeytın aldımkı kendımı affedeyım dıye :) cok komıgım yaa neyse yarın saglıklı bır kahvaltıyla gune baslarım

Merhaba obarey, hoşgeldin Burda herkes amaçla bulunduğundan, topluca yapıyoruz o dediklerini, istersen sen de bize katılabilirsin. Burdan da çok rahat iletişim kuruluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…