50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydin kizlar nasilsiniz ? Ben bu hafta menü bildirmicem galiba, cok yogunum ve rahatsizim ayrica. Regl tansiyonumu fena halde düsürdü, dün sadece yattim bugün mecburen calisiyorum ama düzenli beslenemem heralde. Arada girerim ama. Bu haftaki Kocumuz belli mi ?

gzmnc canim unutmadan, koclugun icin cok tesekkür ederim, her zamanki gibi cok özenliydin, emek harcadin cok sagol birincimiz kim oldu ?

Geçmiş olsun Efsuncum,inş. kısa zamanda düzelir iyileşirsin,

Ben de haftaya menü olarak kötü başladım,ben de bu hafta yazmayayım diyorum,

Koç da belli değil zaten,kimseler de yok gibi topicte,napalım bu hafta özgür mü takılalım yoksa?

selam kızlar topik ne kadar sessiz bugün

gzmnc canımm senin için hangisi iyi olucaksa öyle yap ama arada uğra bari özletme kendini koçluğun içinde ayriyeten tşkler

ee peki bu hafta koç kim yaw herkes özgür mü olsak bu hafta diyo yapmayın kızlar zaten birisi ayartsa da salsam diye bakıyorum bakın yaz geliyor artık montların kabanların ardına sığınamayız da 1 daha düşünün :26:

Kızlar, koçumuz olsun salmayalım bu hafta yawww, bahar geldi salmak olmasssss, yok mu gönülllllüüüüüü

hadi yaaa üzüldüm canım (( bende kakao yoktu sade yaptım öyle çok koku gelmedi tadına da bayıldık eşimle ikimiz ama bilmiyorum ki (( neyse ne varsa fırın kekinde var o zaman

Herhalde ben beceremedim :86: Neyse ben bildiğim metodla kek yapmaya devam ediyim :76:

Kıslarrrrr,

Ben bugün L-carnitin diye bir besin takviyesi kullanmaya başladım, spordan (kardiyo) 30-45 dakika önce alınıyo ve yağ yakımı konusunda etkili olduğu söyleniyo...

Haydi bakalım hayırlısı. Bu hafta kendime irade aşılıyorum.

Efsun'cuk geçmiş olsun canimcim... Benim regl de yakın

Ben bu hafta 52,3 'ten 51,7'ye düştüm (dün sabahki rakam) Ama dün abarttım biraz, bakalım cuma tartılacağım

Umarim, 50,8 olursun :) icimden geldi

Cok sagol Azulcum..

Kizlar madem durum böyle bugün gönüllü koc cikmazsa sayet , herkes bir önceki menüyü yorumlasin ne dersiniz ?

Umarim, 50,8 olursun :) icimden geldi

Cok sagol Azulcum..

Kizlar madem durum böyle bugün gönüllü koc cikmazsa sayet , herkes bir önceki menüyü yorumlasin ne dersiniz ?

Ağzından bal damlıyo, umarım 50,8 olurum bu cuma

Olurrrr, fikir güzel ama belki de gönüllü buluruz bekleyelim biras daha

herkese merhaba

pazartesi günü menüm
uyanınca:1b. ılıksu,2tane kuru incir,1b. ılıksu
kahvaltı:1tane çift sarılı yumurta,2dilim kızarmış denge light ekmek,1tane domates,3tane salatalık,1tane çarliston biber,maydanoz,3tane siyah zeytin,1kupa ıhlamur
ara:1b. light süt
öğlen:2tane salatalık,1tane havuç,3dilim yeşil elma(dışardaydım işim vardı ancak bunları yanıma alıp yiyebildim)
ikindi:2tane galete,1tane selanik gevreği,1kupa sade nescafe
akşam:4yemek k. taze fasulye,5yemek k. light yoğurt (yicem)
ara:bi kaç dilim elma veya portakal yerim büyük ihtimal

su:15-16 bardak olur
spor:akşam spora gidicem 1 saat yapıyorum

merhaba arkadaşlar.
hafta sonu giremedimm oooo muhabbet almış yürümüş...
kızım sağolsun geriye dönük okumam biraz zor.inşallah herkes iyidir ve herşey yolundadır.
geçen hafta ben 1. olmuşum.
gzmnc çoook teşekkürler koçluğun ve önerilerin içinn..
bu hafat koç belli değil sanırım.inşallah gönüllü biri çıkar ya daha yeni başladık salmayalım kendimizi demi ama...olmadı yani böle
akşam menümü yazarım ben yinede....

Menü birincisi Ayşenur2009 idi ama spor birincisini unuttum

o halde Aysenuru tebrik ederim bomba gibi basladi masallah !

Benim su an ictigim suda da var L-Carnitin (tesadüfen). Bi ara alayim demistim sonra caymistim. Ise yarar umarim..

Efsun'cuk geçmiş olsun canimcim... Benim regl de yakın

sagol canim, bu ay cok sarsti beni. bi ay ne kadar hizli geciyor yaaa...
tansiyonum cok kötü düstü, 90/60dim dün bugün ama daha iyi. anca su iciyorum. benim hormonlar deli biraz

Ağzından bal damlıyo, umarım 50,8 olurum bu cuma
Olurrrr, fikir güzel ama belki de gönüllü buluruz bekleyelim biras daha

olursun, neden olmayasin. Tabiki, ama kocsuz kalirsak cözüm bu olsun..

o zaman önce ben yazayım arkadaşlar ben acemiyim hata yapabilirim.

Kahvaltıdan önce:Bir bardak ılık su, zeytinyağında beklemiş kuru incir.

KAHVALTI:

1,5 Kepek ekmeği üzerine lor peyniri,
3 tane zeytin,
3 dilim közlenmiş biber,
3 dilim domates ve salatalık,
1 çay kaşığı bal,
1 fincan çay(şekersiz)

ARA:

1 elma

ÖĞLE:

3 Kaşık nohut yemeği,
3 kaşık yoğurt,
5 dilim salatalık ve domates,
1 dilim ekmek.

ARA:

1 havuç, 1 bardak süt.

AKŞAM:

5 kaşık bezelye yemeği,
salata,
2 dilim havuç turşusu,
2 kaşık yoğurt,
1 dilim kepek ekmeği.

ARA:

bir avuç kadar dut kurusu, 1 portakal, 4 bardak çay.

gün içinde 1 lt su.

Dehlizcim, senin menünü ben yorumlayacağım o vakit...

Kalkar kalkmaz ılık su ve kuru incir çok iyi (zeytinyağında bekleyince daha da etkili mi oluyormuş?)
Kahvaltı güzel, ilk ara da güzel. Öğlen biraz az gibi, 3 yemek kaşığı mı servis kaşığı mı? Servis kaşığı ise güzel diyebilirim.
2. ara da güzel, akşam yemeği az gözüküyor ama servis kaşığı ise güzel.

Yalnız günlük protein miktarı az geldi bana, bence yarın yağsız bir porsiyon ızgara eti (tavuk, balık ya da kırmızı et) öğle ya da akşam menüne katarsan iyi olur.

Son ara da güzel. su az gibi, hiç olmazsa 1,5 olabilir. Bir de spor da olsa keşkeeee.

Umarım iyi yorumlayabilmişimdir...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…