50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim yorumun için evet biraz reçeli azaltmam lazım..yaa sadece moralimin düzelmesi için formula 7 alsam mı acaba ben hiç zayıflayamadım hatta kilo aldım:18::18: bi fikriniz var mı formula 7 hakkında.. ender saraçın olduğu için daha düzgün geldi diğerlerine göre..

günaydın kızlar.
PAZARTESİ MENÜM:
SABAH:ılık sirkeli su,çeyrek kabaklı gözleme,bir bardak süt

ARA:yok.

ÖĞLENbaşarılı öğrencilerimi yemeğe götürmüştüm)domatesli kebap,salata,ayran.

ARA:7-8 kuru üzüm,bir kivi

AKŞAM:yoğurtlu makarna bir tabak,bol salata

ARA:bir havuç,yarım elma,yarım kivi,yarımdan fazla muz

ye arkadaşlar bu nasıl bir yöntemdir.nasıl yapacaz ki.yani herkes birbirinin menüsünü mü yorumlayacak.biraz zor olacak gibi sankim.ben mesela nasıl yorumlayacağımı bilemem ki.yanlış olursa bir de.

Bir fikrim yok malesef. Ama beslenmene dikkat etmezsen ne alırsan al fayda etmez... Bu işin tek sırrı var, düzgün beslenmek ve irade sahibi olmak. (Kolay olmadığını biliyorum)

ye arkadaşlar bu nasıl bir yöntemdir.nasıl yapacaz ki.yani herkes birbirinin menüsünü mü yorumlayacak.biraz zor olacak gibi sankim.ben mesela nasıl yorumlayacağımı bilemem ki.yanlış olursa bir de.

Evet zor olacağa benziyor ayrıca da topic çok sessiz

Slm kizlar, belli ki koc bulunamamis. Insallah haftaya ben olurum bir mani cikmazsa.
Bu arada sulisim, gzmnc nerelerdesiniz hic göremiyorum kac gündür ?

Canim kahvaltin güzel ama biraz "oturabilir" cinsten. Ara yapmaman da faydali olmamis. Ögle Yemegin harika, 2. aran da iyi. Aksam menün iyi ama ögleyle aksami degissen daha uygun olurdu, son arayi da iyi degerlendirmissin..

Canim bildigin kadariyla yorumlaman yeterli olur. Zaten sagliksiz, cis dedigimiz seyler belli :)

Arkadaşlar bende yeni üye oldum aranıza katılabilir miyim?Ocak ta diyete başladım 72 kiloydum şimdi 60 kiloyum sanırsam burdan takip etmem lazım hedefim 50 olmak yardımcı olursanız sevinirim .:) Bu arada boyum 1.63cm.

Aramiza hosgeldin Umarim istedigin kiloya kisa sürede ulasirsin, iyice de vermissin 12 kiloyu, helal olsun sana

Bugün geç kalktığım için çok düzensiz oldu :26:
Dünki menümü yazıyım.
Pazartesi...
Sabah:2 dilim kepek ekmeği,peynir,zeytin,domates,yarım yağlı süt
Ara:Yok
Öğle: 3-4 kaşık kaçamak(bildiğiniz kaçamak değil,mısır unuyla yapılıyor,üzerinede süt dökülüyor)
Ara:1 tane kivi
Akşam: 2 yk tas kebabı,2 yk pirinç pilavı,domates,2 dilim kepek ekmeği
Ara:2 bardak siyah çay
1 bardak elma sirkeli+ballı su

Çok az su içtim dün 1 lt bile yoktur belki
Spor var

Son düzenleme:
Selam kızlar,çok durgun bu hafta burası haa..

Biliyo musunuz ben neyi fark ettim,iki gündür menü yazmıyorum ya kendimi çok özgür hissetmeme

rağmen canım hiç çikolata yemek falan istemiyo,

Yine aynı şekilde altı öğün yapmaya çalışıyorum ama psikolojik sanırım menü yazma zorunluluğu olmadığı

için çikolataya saldırmak kaçamak yapmak falan aklımdan bile geçmiyo,

Size de öyle oldu mu arkadaşlar?
:97:

Merhabalar bende yenı uyeyım..boyun 160 ve kılom 56..kemıklerım kucuk oldugundanmıdır nedır bu 56 kg hepsı et olarak duruyor sankı vucudumda..hedefım 50 kg olmak ve bugun proteın dıyetıne basladım..sabahtan berı 2 lt su ıctım..kahvltıda 3 yumurtanın beyazını ve 1 cay ıctım ogleyın ıse 350 gr kadar haslanmıs tavuk goguz ve yarım domates yedım aksama yogurtlu brokolı var kısmet bakalım ne olacak bır hafta sonra..

Aramıza hoşgeldin 2,5 ayda mı verdin 12 kiloyu bravo...

Azulcum bravo diyorum sana canının çikolata istememesi nasıl bir şey acaba, bir de benimki istemese keşke :85:

6 öğün de alışkanlık halini alıyor demek ki... Açıkçası ben de buraya üye olmadan önce araları es geçerdim, ama şimdi ara yapar oldum. :93:

Evet ya, fazla durgun. Menü yazmasak ta aliskanliklar devam ediyor dimi. Ben dogrusu son günlerde cok düzenli yemiyorum, cünkü aniden istahim kesilip aniden geliyor hormonlarim kontrol disi :)
Ama cisslardan uzak duruyorum. bugpn bir kücük hobi kadar ciko yedim ama fazlasini yememem gerektigini biliyorum ve aksamlari da aklima artik önce meyve geliyor. aliskanliklar cok önemli. Saglikli beslenmeye alismaya basliyorum bende sanirim.

Çok zor bir diyet bu, başarabilirsen kilo verme konusunda işe yarar. Ama kendini kıstığın için bitince ne bulursan saldırıp verdiğinden fazlasını alabilirsin aman dikkat...

Bir de karbonhidratlar bize enerji verir, bu kadar kıstığında yorgun hissedebilirsin kendini... ne kadar devam etmeyi düşünüyorsun?

Son düzenleme:
Kizlar bu Cuma / Cumartesi kilo bildirimlerinizi bana özel mesajla yaparsaniz sevinirim

Ok, Efsuncum kilo bildirimini sana özelden yapalım.

Haftaya da koç olursan çok çok iyi olur bu yöntemden daha iyi koçluk yöntemi, katılımcıları daha bi gaza getiriyor ve teşvik ediyor. Sanırım rekabet olduğu için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…