Teşekkür ederim ambitious. Üzülmeye başlamıştım ilk günden menümü kimse yorumlamıyor diye
Öğle ya da akşam öğününden birinde olsa yeterli mi acaba et,tavuk,balık?eşim yemiyor da hergün...artık kendime göre ayarlayacağım eğer öyleyse...
canım bende senın menunu yorumluyayım ayrıca bu sıstem daha ıyı bence kocluk cok zaman alıyor onu yapmak ıcın 1 haftanı vermelısın ben bu sıstemı daha cok sevdımMenü of ambitious -pazartesi...
Kalkar kalkmaz: elma sirkeli ballı su, 5 kuru erik, 1 bardak daha su
Kahvaltı:1 kuru incir,2 kuru kayısı
Ara:3 adet eti form diet bisküvi
Öğle: Salata, azıcık ton balığı, haşlanmış tavuk göğüsü
Ara: 5 fındık, 1 kuru kayısı
Akşam: yağsız bol salata, ızgara balık
Ara: 1 kase yağsız tarçınlı yoğurt
Su: 2lt civarı,
Bitki çayı: 2 kupa (1i ballı yeşil çay öbürü de zencefilli limonlu)
Spor: 30 dk. bisiklet spor öncesi 1000 mg 2 kapsül L-Carnitin
2 fincan sade filtre kahve, 1 fincan diet sütlü şekersiz cafe latte
ben menumu bugun yazmıyayım cunku sabah sana soledım ama kahvaltı yapamadan dısarı cıktım arkadasa gıttım ve pasta yedım :)) daha sonra cok cıss yok ama
Menü of ambitious -pazartesi...
Kalkar kalkmaz: elma sirkeli ballı su, 5 kuru erik, 1 bardak daha su
Kahvaltı:1 kuru incir,2 kuru kayısı
Ara:3 adet eti form diet bisküvi
Öğle: Salata, azıcık ton balığı, haşlanmış tavuk göğüsü
Ara: 5 fındık, 1 kuru kayısı
Akşam: yağsız bol salata, ızgara balık
Ara: 1 kase yağsız tarçınlı yoğurt
Su: 2lt civarı,
Bitki çayı: 2 kupa (1i ballı yeşil çay öbürü de zencefilli limonlu)
Spor: 30 dk. bisiklet spor öncesi 1000 mg 2 kapsül L-Carnitin
2 fincan sade filtre kahve, 1 fincan diet sütlü şekersiz cafe latte
Bu sıralar çok pasta yiyorsun watercım. Kahvaltı yapmaman çok kötü olmuş, süslenmeye vakit bulursun ama :76:
herkese merhaba
pazartesi günü menüm
uyanınca:1b. ılıksu,2tane kuru incir,1b. ılıksu
kahvaltı:1tane çift sarılı yumurta,2dilim kızarmış denge light ekmek,1tane domates,3tane salatalık,1tane çarliston biber,maydanoz,3tane siyah zeytin,1kupa ıhlamur
ara:1b. light süt
öğlen:2tane salatalık,1tane havuç,3dilim yeşil elma(dışardaydım işim vardı ancak bunları yanıma alıp yiyebildim)
ikindi:2tane galete,1tane selanik gevreği,1kupa sade nescafe
akşam:4yemek k. taze fasulye,5yemek k. light yoğurt,5dilim portakal
ara:5-6 dilim elma
su:15bardak
spor:spor salonunda 1 saat spor
kızlaarr herkese mutlu bir hafta dilerim okulum yüzümden çok vakit bulamıyorum forumda aktif olmak için=(
benim de bugünkü menüm şöyleydi:
sabah
1 kibrit kutusu peynir
1 dilim ekmek
4 zeytin
öğle
6 kaşık nohut yemeği
1 kase çorba
akşam
kıymalı pide
ayran
1 elma
biraz abarttım sanırım
p.tesi menüm
sabah
ılık ballı sirkeli su
1.5 d tam buğday ekmeği
1kk beyaz peynir
1 zeytin
boll limonlu yeşillik
az kahvaltılık salça
1 çay kaşığı humus
ara
2 kuru kayısı
yarım incir(yarısını kızım yedi :) )
öğle
1 kase çorba
3 köfte
3 yk pilav
boll salata
yarım d tam buğday ekmeği
2 çk bal
ara
elma
akşam
3 yk barbunya yemeği
3 lahana sarma
boll salata
yarım d t.buğday ekmeği
1 çk bal
ara
1 yer elması
küçük bi kase kısır
1 ısırık kek
(akşam gezmesindeydik ikram geri çeviremedim malesef)
1 lt su
2 kupa bitki çayı
spor yokkk
dulci nerden anladın evet banyo yapıp sacımla ugrasacagım dıye vakıt gectı bızde sahılde yurumeye cıkacaktık gunes gitmesın dıye hızlıca hazrlandım arkadasa gıttım o da yenı yaptım tadına bak hemen cıkalım dedı kahvaltı yerıne pasta oldu yanı malesef fakat sabah plates ogle sahılde yuruyus 30 dakıka kadar pasta ıcın ayrıca aksam leslıe 5 mil yaptım :))
l- carnitin nerden alabiliriz ambitios...ve bisikleti 30 dk anca yapıyorum faydası olmuyor galiba..
menüm:
sirkeli limonlu su
sabah 2 dilim ekmek+1 yumurta+tereyağ+reçel+1 br bitki çayı
ara elmalı lahanalı tarçın ve cevizli karışım
ara 1 br form çy+ 5-6 küp gofret
ögle 1 kase sütlü çorba+ 2y.k.ciger+1 dilim ekmek
ara 1 br bitki çayı+ boooool gofret(bu ara çoook stresliyim ve stres yapınca yiyerek geçecegini sanıyorum ama aksine bi de yediğim için stres oluyorum.ve tabi kilo alıyooooooruuuuuuuuum)
akşam 1 tabak sucuklu makarna+ yoğurt
ara bir kaç bisküvi(form) ve 1 avuç leblebi
2lt ye yakın su
spor 100 mekik ve 20 dk yürüyüş
günaydın kızlaaar nasılsınız?? Menüleri yorumlamaya niyetlenemiyorum bile çünkü daha kendim bile bi düzen oturtamamışken ve yeni yeni katılıyorken aranıza yanlış yorumlar yapmak istemem..
Lucki'cim öyle düşünme, hiçbirimiz uzman diyetisyen değiliz ki, sadece fikirlerimizi paylaşıyoruz...
canım bende senın menunu yorumluyayım ayrıca bu sıstem daha ıyı bence kocluk cok zaman alıyor onu yapmak ıcın 1 haftanı vermelısın ben bu sıstemı daha cok sevdım
senın menune gelecek olursak kahvaltı yok zaten kuru meyve ıle kahvaltımı olur hanı peynırın ekmegın zeytının yanı kahvaltı onemlıdır kahvaltı altın degerındedır derler dıger ogunlerın guzel ama sen hıc karbonhidrat almamıssın bılerek mı yapıyorsun en azından sabah bence ekmegını ye. L carnıtın ne canım onu bılmıyorum canım ama ara ogunlerın cok guzel ogle ve aksamı az buldum tek balık salata yada tavukla doymayı basardıysan super. sporunda harıka
bende spora gıdeyım sımdı bıraz leslıe yapayım :)
ben menumu bugun yazmıyayım cunku sabah sana soledım ama kahvaltı yapamadan dısarı cıktım arkadasa gıttım ve pasta yedım :)) daha sonra cok cıss yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?