50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bunu duyduğuma çok üzüldüm..Ben de çok sevindim seni tanıdığıma.Umarım bir an önce toparlanırsın hayatın yoluna girer ve seni yine buralarda ama istediğin kiloya kavuşmuş olarak görürüz.Kendine çok iyi bak

tatlım üzüldüm buna.sen de fazla vakit kaybetmeden sadece menülerini yazarsın.olmaz mı .hem aramızdan ayrılmış olmazsın hem de derslerini ihmal etmezsin.koçluk yaptığın zamanlarda daha fazla vakit kaybedersin ama sadece bildirim yaparsan az vakit harcarsın.bu benim fikrim tabi.senin için doğru olanı yap.

herkese günaydın.güzel ve güneşli bir günden merhaba demek istedim.gerçi hala hava çok soğuk ama en azından aydınlık.

ayyy gerçekten mi çok üzüldüm.....ama sen kendini çok daha iyi bilirsin.....canım kendine çok iyi bak.....inş en kısa sürede toparlarsın kendini ve aramıza dönersin......

Canım çok üzüldüm
umarım kendini biran önce toparlar ve aramıza geri dönersin.

Gzmnc'cim, kararına saygı duyuyorum. Seni tanımış olmak güzeldi, görüyorum ki diğer arkadaşlar için de böyle. Ben de toparlayacağına eminim, böyle düşünmemin nedeni yazdıklarının ve koçluğunun ne kadar prensipli bir insan olduğunun bir göstergesi oluşu.

Bu haftaki koçluğa sistematik yaklaşımın için de ayrıca teşekkürler.

Kendine iyi bak, yeniden bu topiğe gelmen dileğiyle...

Son düzenleme:

Bu son not kötü oldu canım ,koçluğun için çok teşekkürler. her sıkıntına rağmen ilgiyle koçluğa devam ettin..keşke gitmeseydin, ama bunun uygun olacağını söylüyorsun ve kısa bir süre olduğunu ümit ediyorum, yine arada bi bakıp göz kırparsın belki bize hem bu kadarcık dokunmaz, kendine çok iyi bak her şey gönlünce olsun canım.

58.4 den 58.2 ye düştüm bu hafta. 4 haftadır 800 gr verdim çok az ama değişikliği farkettim çok dar gelen pantolum artık sadece dar geliyor umarım yaza kadar zayıflarım gerçi geçen yıl da çok uğraşıp 58 den 53 e düşmüştüm ve düğünümden sonra 3 ay içinde 59 a çıktım işte en önemlisi düştükten sonra almamak. bu yemek tarzını bayağı kaptım umarım böyle gider.

s--3 bol cesit guzel
a--1
ögle --3
ara--1
aksam--2 yogurt salata eksik canim
ara--0
su --1
spor 1

cok cok gecmis olsn. ins ciddi birsey degildir

saoll canım kan sayısı 7 ye düşmüş normali 13 ken bu sebeple hemen yatırmışlar qeçicek inş bakalım yrın çıkıcak hayırlısıyla.. bu arada akşam ara olarak bi kase special k vardı unutmuşum koçumm yazmaı

günaydın kızlaaar

Günaydın arkadaşlar....

Bu haftanın koçu belli değil mi,gönüllü yokmu acaba?

Gzmnc canım hakkında hayırlısı olsun,bi süre derslerine yoğunlaş,ama arada bi mola verip buraya

uğramayı ihmal etme,gözlerimiz yollarda ay pardon nette kalmasın...

günaydıııııın kızlar

bu hafta koçumuz yoooookk muuu?
ben bol kalorili bir hafta sonu geçirdim maalesef ve bu hafta kilo vermem lazım
ballı sirkeli su içen arkadaşlar kilo verebilmiş galiba ben de ona başladım bu hafta.
umarııııııııım işe yarar
ve bol bol spor yapmam lazım.en hızlı kilo verdiren spor nedir kızlar..
sabah tartıldım ve aynen böyle oldum:83::83:

Yağ yakımı için kardiyo yapmalısın, en güzel kardiyo yürüyüş, ama min. 30 dk olmalı, yoksa vücut yağ yakımına geçmiyor. Evde yürüyüş programları var Leslie gibi, eğer salonda ya da açık havada yürüyemiyorsan evde de bu program sayesinde kardiyo yapabilirsin.

Bu arada ballı elma sirkeli suya bel bağlama, o sadece destek olarak yardımcı. Kilo vermenin sırrı düzgün bir diyet ve kardiyo yapmakta...

Başarılar

teşekkür ederim canım..
havalar iyi olursa kızımla yürürüm de yoksa çıkamıyorum..
biskletim var ama pek faydasını görmedim sıkıyo bi süre sonra
ama zumba falan mı yapsam bilmiyorum yaaa
neyse önce gidiyim bi kahvaltı yapıyım..

Bisiklet de olur, o da kardio ama uzun süre yapman lazım, 40 dk falan yapabiliyor musun mesela ara vermeksizin?

Afiyet olsuuuunnnnn

Son düzenleme:
luckyincident, fincan kek yaptım hafta sonu özene bezene kakolu, güzel şekilli çıktı, etrafını da puding ile süsledim ama tadı çooook kötüydü

Bi daha fincan mincan kek mek yapmam ben :86:

luckyincident, fincan kek yaptım hafta sonu özene bezene kakolu, güzel şekilli çıktı, etrafını da puding ile süsledim ama tadı çooook kötüydü

Ambitious sen galiba içine şeker falan koymadın ondan kötü oldu,

Benim yaptığımın tadı güzeldi ama yumurta kokusundan yemesi zor oldu biraz,

O nedenle bir daha yapacağımı sanmıyorum ben de...normal fırın keki daha lezzetli...

İlk denediğimde şeker yerine splenda kullandım, bu nedenle kötü oldu diye düşünüp hafta sonu da tarife uygun bir şekilde normal şeker ile yaptım ama sonuç hüsran. :96:

Fırında yapılan kek kesinlikle daha güzel oluyo

Bu hafta koçumuz hala yok

Gönüllü yok mu kızlar?

Sulisim, Efsun, Azul ? Düşünmez misiniz koçluğu?

Son düzenleme:

hadi yaaa üzüldüm canım (( bende kakao yoktu sade yaptım öyle çok koku gelmedi tadına da bayıldık eşimle ikimiz ama bilmiyorum ki (( neyse ne varsa fırın kekinde var o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…