Azulcum bravo diyorum sana canının çikolata istememesi nasıl bir şey acaba, bir de benimki istemese keşke :85:
6 öğün de alışkanlık halini alıyor demek ki... Açıkçası ben de buraya üye olmadan önce araları es geçerdim, ama şimdi ara yapar oldum. :93:
Evet ya, fazla durgun. Menü yazmasak ta aliskanliklar devam ediyor dimi. Ben dogrusu son günlerde cok düzenli yemiyorum, cünkü aniden istahim kesilip aniden geliyor hormonlarim kontrol disi :)
Ama cisslardan uzak duruyorum. bugpn bir kücük hobi kadar ciko yedim ama fazlasini yememem gerektigini biliyorum ve aksamlari da aklima artik önce meyve geliyor. aliskanliklar cok önemli. Saglikli beslenmeye alismaya basliyorum bende sanirim.
Benim 2 ay falan oldu,alıştı bünye tabi,önceden de yemek aralarında meyve yerdim zaten,severim
meyveyi,çikolata istememem şaşırttı beni de açıkcası...
Ben de cıss çeşitlerinden yemiyorum da,öğle yemeklerini düzenli yiyemiyorum Efsuncum,malum iş
yerinde olunca,evden ne getirebildiysem o oluyo,yakında lokantamız açılacak inş. bakalım o zaman
yemekler güzel olursa daha düzenli yemeye çalışırım...:97:
Şeyy kızlar bişey diyeyim mi size :26:
Bugün benim doğum günüm...:86::78:
Çok zor bir diyet bu, başarabilirsen kilo verme konusunda işe yarar. Ama kendini kıstığın için bitince ne bulursan saldırıp verdiğinden fazlasını alabilirsin aman dikkat...
Bir de karbonhidratlar bize enerji verir, bu kadar kıstığında yorgun hissedebilirsin kendini... ne kadar devam etmeyi düşünüyorsun?
Merhabalar bende yenı uyeyım..boyun 160 ve kılom 56..kemıklerım kucuk oldugundanmıdır nedır bu 56 kg hepsı et olarak duruyor sankı vucudumda..hedefım 50 kg olmak ve bugun proteın dıyetıne basladım..sabahtan berı 2 lt su ıctım..kahvltıda 3 yumurtanın beyazını ve 1 cay ıctım ogleyın ıse 350 gr kadar haslanmıs tavuk goguz ve yarım domates yedım aksama yogurtlu brokolı var kısmet bakalım ne olacak bır hafta sonra..
Ok, Efsuncum kilo bildirimini sana özelden yapalım.
Haftaya da koç olursan çok çok iyi olur bu yöntemden daha iyi koçluk yöntemi, katılımcıları daha bi gaza getiriyor ve teşvik ediyor. Sanırım rekabet olduğu için...
Protein diyeti yerine bizlere katilmak ister misin ? Saglikli besleniyoruz sadece..
Spor yapiyor musun ?
AAAA Azullll, mutlu yılllaaarrrrrrrr
Doğum günün kutlu olsun canımmm:79:
Bugün kendine izin ver ve pasta var ise 1 dilim olsun ye bence :76:
Benim 2 ay falan oldu,alıştı bünye tabi,önceden de yemek aralarında meyve yerdim zaten,severim meyveyi,çikolata istememem şaşırttı beni de açıkcası...
Ben de cıss çeşitlerinden yemiyorum da,öğle yemeklerini düzenli yiyemiyorum Efsuncum,malum iş
yerinde olunca,evden ne getirebildiysem o oluyo,yakında lokantamız açılacak inş. bakalım o zaman
yemekler güzel olursa daha düzenli yemeye çalışırım...:97:
aslinda cok kisma yok ara ogunlerde farkli secenekler sunuyor..ne kadar devam edecegim kilo verme duzeyine bagli.sanirim cok uzun evam etmek pek saglikli degil sanirim 2 hafta yada 10 gunluk bi deneme sureci verilecek karara bagli
Iyi ki dogdun Azuliyi ki dogdun Azul iyi ki dogdun iyi ki dogduuuuuun, iyi ki dogdun Azul
:118::118::118::118::118:
Aslinda bir sekilde düzenli beslenmeliyiz ama zor iste. Öglen biseyler getirme, hazirlama aliskanligimiz olsa.. bide benim bi kötü huyum var, yanima bisey aldim ya, canim cekmez inadina..
Lokanta süper olur.. Benim disarda bi Mc / Burger bir de Pizzaci secenegim var, disardan bisey alamiyorum
bir de karbonhidrat diyeti grubu var, sistem ayni mi ??
Ayy sağolun yaa,valla sevindirdiniz beni,çok teşekkürler...
Bizim burası şehrin dışında kalıyo biraz,öyle fast food tarzı yok ama iş yerimizin yanında lokanta
açılacak bakalım...
ben daha once gruba katilmadim..ama sistem ayni karbonhidrat diyeti demek karbonhidrat yememek yada 40 unite uzerinde karbonhidrat yememek anlamina geliyor..protein diyetinde ise sadece protein aliyorsun yani asinda yenen seyler ayni..yagsiz peynir,yogurt.kirmizi et,beyaz et,balik,brokoli vs..aralarindaki terk fark 40 unite karbonhidrat almak yada almamak..
selam kızlar hepinize .....
azul un doğum günü müüü
iyi ki doğdun azul nice mutlu sağlıklı yıllara
ee kızlar yeni gelenler var hoşgelmiş bi de ocaktan bu yana 12 kilo veren birisi var galiba aramızda ağzım açık kaldı helal olsun maşallah diyim ne güzel
ben de bu hafta koçumuzda yokya menü yazmiyim diyorum ama dikkat ediyorum tabiki bence en çok p.tesi zor oluyor h.sonu biraz kaçamak yaptım mı p.tesi onu arıyorum sanki
Doğum günün kutlu olsun azul :118: Mutlu bir hayat dilerim
iyi ki doğdun aazuuuullll iyi ki doğdun aazuuuuulll iyi ki doğdun iyi ki doğdun iyi ki doğdun aaazuuuullllll mutlu yıllar sanaaa yeni yaşın hep güzellikler getirsin cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?